Hög på anatomi!

Jahapp, idag var sista praktiska lektionen med snygg-André. Nu har vi klämt färdigt på varandra så nu börjar råplugget inför tentan. Anatomin är sjukt intressant men också stört jobbig. Väldigt mycket som ska tryckas in i hjärnan. Just nu känner jag mig hög på anatomi efter 8 timmar i skolan. Jag ska snart iväg till Iksan och trampa cykel tillsammans med Per och släppa alla tankar som snurrar i mitt huvud.

Helgen har varit kanon tillsammans med Linda. Verkligen superkul med besök av denna glada tös!

Nog babblat!! Ciaociao





Halloweenphest @ Istidsgatan

Det blev en ruggig kväll bland vampyrer, skelett, djävular och pumpor! Nu ska jag och Linda ladda om partybatterierna inför kvällens fest som otroligt nog är i samma hus som igår. Det blir en helg på Istidsgatan helt enkelt!















Ciao!

Jag fortsätter tapetsera mina väggar.

Linda trodde att hon skulle komma till Umeå för att festa... Nejnej, istället fick hon hjälpa mig hela kvällen att tillvera "Muskel  Mårten". Det tog oss fyra timmar att få till denna skönhet:






Sjukt nöjd med resultatet, och nu kan ju gissa vad jag drömt om hela natten? Jo, Kroppens alla poeteriora och anteriora muskler! Nu måste jag fixa anatomitentan. 2 veckor kvar...Men först 2-dagars Halloweenfestande!!


Trevlig helg!!


PUSS!


Med ena foten utanför.

Vet ni vad?

Jag har blivit prenumerant på VK (Västerbottens-Kuriren). Jag bestämmde mig för att faktiskt inse att det finns en värld utanför min skyddade studentbubbla som består av destinationerna: Fysikgränd-->Vårdvetarhuset-->Iksu-->Ica Ålidhem. För att samtalsämnerna inte enbart ska handla om anatomiskatermer, helgens fylla, senaste Facebook uppdateringarna eller vem som såg vem på Ica och gömde sig bakom brödhyllan, så har jag nu tagit tag i mitt liv!

Så nu går jag och VK och sover!

Puss!

P.S Det här är min nya roomie, Ragnar heter han och ska lära mig allt om kroppens alla ben, leder och muskler!



ofrivilligt raderande


Om  jag tänker bort allt det där som jag funderar mest på just nu och bestämmer mig för att det inte finns, så slipper min överanalyserande hjärna gå på högvarv.




Höstdepp? nej tack!

Hej hej hej!

Har levt i lyx hela helgen då mamma har varit på besök. Jag har även varit och sett Melissa Horn tillsammans med Zandra. Jag vart positivt överraskad hur bra hon var! Trots hennes deppiga musik så passade det ganska så här i höstmörkret.  

Kylan och mörkret blir allt mer påtagligt här i Umeå. Det är mörkt när klockan ringer på morgonen och det är segt att kliva upp men jag är glad ändå, inget höstdeppande här inte! :) Känns som om jag kan göra vad jag vill och när jag vill!

Så nu ska jag snart iväg och träna bodypump med mina kära arbetsterapeuter!

Pusstjaa!




Clara&Mamma-helg

Mamma har anlänt till Umeå. Det firades med middag på Taj mahal i stan och Sofeij fick också följa med. Mycket trevlig och lugn kväll utan alkohol och fest! Har fått frågan om jag är lik min mamma ett antal gånger idag... Svaret blev: Njaa ;)




// Clara


.

De utbytande orden har blivit tystnad
Hoppas att ingen såg att blicken inte fick något tillbaka
Pratar högt om något som kan kalla på uppmärksamhet
Dumma frustrerande tystnad!

Och dumma dumma dumma jag.



"Tack och hej jag älskar dig!"

Saknar min fina syster.  
Saknar att kunnna prata och skratta sådär som bara du och jag kan över en stor kopp te!




Kalajs

  1. Tack för alla fina gratulationer!
    det värmde i mitt 21-åriga hjärta!!






    Puss 
    Clara
     

Sista timmarna som 20åring

Mina sista timmar som tjugoåring. Jag sitter här i mitt studentrum och försöker sätta ord på känslan av att vara ett år äldre imorgon. Jag tror det känns bra, eller egentligen inget särskilt, så jag antar att det är bra. Ingen "Clara-panikångest", inga glädjetjut heller, nej jag måste säga att det känns varken bu eller bä.

Sitter och blickar tillbaka på mitt år som tjugoåring. Det har varit ett bra år. Jag har hunnit resa till Dubai, från att ha bott i en egen lägenhet till ett bo i ett studentrum, blivit nollad och har nollat nya studenter, flyttat till en ny stad, börjat en utbildning som känns mer rätt för varje dag, träffat många nya fina människor, tillbringat en fin sommar i Stockholm, jag har startat på en ny kula och lämnat ganska mycket bakom mig. Jag vill summera det hela som ett väldigt utvecklande år. Jag vill tro att jag vuxit som människa och trivs bättre med det jag gör. Mitt nyårslöfte var att göra året till det bästa och jag tror faktiskt jag lyckats.

Så nu kan det väl bara bli bättre? :)


Puss Clarabella!

En helg i all ära!

EPP och music-quiz på Corona
Idolmys och vin
Debut i stan på All star efter 8 månader i Umeå! (Heja mig!)
Visning av stan
Fint höstväder
Födelsedagsfirande för mig och Erik.
Utgång på Origo
Nattmat på Baloogrillen
Uppvaknande av den hemska ringklockan för tredje helgen i rad!
Bakispizza på Nydala med Mary och Josse
Storstädning!
Storkok med Mary.
= DÖD CLARA!


"Clara-posen"


Nu ska jag vila från fest och kocentrera mig på anatomikursen! Har haft en awesome helg ändå tillsammans med min fina vän Emmy!


Imorgon börjar allvaret!


Tvungen


Bus på stan!





Kaffespeedad

Långa skoldagar från och med nu. Jag måste bli lika nördig som många andra och införskaffa en trendig termos. Anatomikursen är annorlunda från allt tidigare vi gjort och det krävs koncentration om något. Måste nog jobba på min diciplin. Jag börjar imorgon!

Ikväll har jag varit över på kaffe hos Teresia och planerat lördagens utgång. Emmy kommer till Umeå över helgen. Känner på mig att det kommer bli en awesome helg med dubbelt födelsedagsfirande då Erik i klassen fyller år också :)

Sitter här och är superpigg efter allt kaffe!

Well måste ge John Blund en chans!


Puss!

Mys i höstmörkret

http://www.youtube.com/watch?v=lmu018b6QAU

Godnatt!

Väljer mina ord

Idag började allvaret. Anatomikursen är startad och jag tror alla i klassen kände att pluggfriden är över. Det är nu det börjar. Gammelfaddrarna tyckte jag var lite väl kaxig när jag skrivit att det går att ha ett liv när man pluggar. Får se om jag ångrar de orden efter den här kursen.

Under introduktionen idag med den nya läraren så skulle man säga sitt namn, vart man bodde och två intressen. När det var min tur så säger jag "Jag heter Clara, bor i korridor på Ålidhem. Jag gillar att hmm  festa". Läraren skrattade till och säger: "ja men vem gillar inte det?". Då brister jag såklart ut: "Men asså jag är rätt bra på det också!". Det blev lite skratt och blickar vände sig mot mig. Läraren såg lite bekymrad ut och gick över till Fredrik som såklart är en guldklimp och säger "Jag heter Fredrik, bor på Ålidhöjd och spelar basket med Iksu". Läraren såg lite nöjdare ut. (Hon var ju såklart Iksu ledare dessutom!)

Fredrik kollade på mig och skakade på huvudet. Kunde du inte komma på något bättre Clara?!

Haha vad fasen man måste ju säga sanningen. Alla kan ju inte säga att man gillar att sticka och läsa böcker :)


Puss// Partyälskaren!



Sittning på Corona

En sittning att minnas!


Faddrarna+Tove innan sittningen!


Skönaste Lisa !


Sofeij, me och Linnéa


Nollor


Sofeij&Jag


Förfäst


Zandra&jag



AWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOME! Bra avslut på Nolleperioden! Shit vad kul vi haft det, kommer sakna tiden som fadder.


Puss Puss

Live with Love


En dag på stan!



Puss!


Sena nätter, tomma glas.

AT-pub på Villan blev en bra start på kvällen för att sedan dra till NH. Jag och Maria vurpade såklart med cykeln på vägen dit så idag har vi ojat oss över en stukad fot och en rejäl lårkaka. Vi ramlade in på NH, drack några öl till, dansade lite för att sedan promenixa hem till Fysikgränd. Kul kväll!

Hejar på min fot så den är kapabel till dans på lördag! WooopWooop! :)


Så här döda var faddergänget idag!




Godnatt!!


Kvällslir på Iksan!

Vi drog till beachen och lirade vollyboll igår kväll. Kanske lite för sent för att orka hålla koncentrationen uppe. Men vi hade kul! :)







Ska iväg till skolan och redovisa om ungdomar som kommer till Sverige!

WoopWoop!

PUSS


Jag bah, WoopWoop TjingTjing!

Jag har bevisat att det går att ha ett liv och ändå klara tentorna. Tjingtjing VG på forskningsmetodiken och jag är en happytjej. Avklarat dubbelpass på Iksu också. Det går bra nu!

Jag och Linda från i lördags!






Puss!


En wannabe, en jägare och en 50plussare.

Sitter på bussen på väg tillbaka mot Umeå. Regnet öser ner och jag har kungaplatsen, längst fram sitter jag och kollar på de ilskna regndropparna som slår mot rutan. Känner mig rätt nöjd med att sitta och bara se på.

Jag har haft en kanonhelg i Luleå tillsammans med mina vänner up north. 22års festen blev mycket lyckad må jag säga. Det var en hejdundran blandning av människor hemma hos Elin och det ledde till heta diskussioner om hur stor chans det är att skjuta en älg på Storgatan. Efter många dumma frågor och en allt mer irriterad Rånebo så sprang vi där ifrån. Blev jagade av hans flickvän som ville att bevisen av diskussioner skulle raderas från min kamera. Shit det var synd att hon kom ikapp mig för annars hade jag kunnat tjäna pengar på Youtube! 

På krogen fick jag känna mig yngst och det kändes bra. Jag och David (Victors kompis) hade väldigt roligt åt alla gammlingar på dansgolvet. 50 plussarna var inte nådiga att knuffas, bufflas och rumpas på dansgolvet. Vi stod i mitten och bara skrattade åt kaoset. Skulle kunna gissa på att lätt fem generationer var på det där dansgolvet. Bästa var nästan när jag och David satte oss ner i en soffa så satt två damer (55+) framför oss och när Living on a prayer spelades så tog hon upp knytnäven och sjöng (skrek) och kollade mot mig "WOOOW LIVING ON A PRAYER". Hahaha det var bara att glatt hänga på Berit.

När vi fick nog av allt dansande så gick vi ut och väntade in resten som var på Allstar. Det kom då fram en man och gissade min och Davids  dialekt och efter att jag försökte förklara att jag var från Stockholm så säger han "Min systersbarn är som du, dem vill vara något dem inte är!" haha ja men jag tackar!

En hamburgare på Max och en taxiresa hem!

Tack för denna minnesvärda helg! :)


Puss // Clara


Weekend i Luleå

Resultatet av rapporten kom på papper tillslut och skickades in i tid. Detta firades med en resa till Luleå. Igår blev det myskväll framför Idol med Elin och Jossan. Nu har jag vaknat upp utvilad i Elins lägenhet helt ensam då Elin sov hos Henkepenke. Nu ligger jag här och inväntar tårtfrukost tillsammans med Elin och hennes föräldrar. Idag är ingen vanlig dag för det är Elins 21 års dag! :)

Jag ska hinna träffa Victor på stan idag och sen ikväll blir det party och utgång för andra Elin som har sin 22års fest ikväll. Mycket på gång. Kul att kunna bryta av vardagen med en weekend i Luleå och hinna träffa alla.

Trevlig helg på er alla!! :)

Är inte mitt lilla hjärtegull söt? :)




RSS 2.0