Hemma igen

Så många blandade känslor just nu. Det var rätt jobbigt att åka ifrån Korpikylä och att lämna alla däruppe. Sju veckor gick i turbofart och nu är man hemma i Kungsängen igen. Grått och tråkigt väder här hemma och om jag ska vara ärlig så vill jag tillbaka. Snart sätter det vanliga vardagslivet igång igen. Imorgon ska jag börja jobba på Max i Brakarby igen, känns ändå rätt kul för jag har saknat vissa som jobbar där =) och jag behöver pengarna också.

Igår var jag och Emma och kollade på Emelies hundvalpar, 8 små kamphundar (kommer ej på rasen). Huuuur sööta som  helst!. Jag ville ta med mig alla hem! 

Idag har jag träffat Malin och Emma, vi åt lunch på Alexandra i centrum sen tog vi en liten promenad =). Idag fyller Becka 18 år och det ska firas med middag och sen ska vissa ut eftersom att det är ståhej i stan eftersom att det är 080808 =). Men jag kan in te följa med eftersom att jag stukade foten på Luleåkalaset och jag måste vila upp den tills imorgon då jag ska jobba. Om jag inte sagt det så fick jag åka ambulans för första gången i mitt liv förra helgen för de trodde foten var bruten men det var den inte som tur var! =). Men jag missade Lars Winnerbäck, den enda artisten jag verkligen ville se.. jaja det får väl bli en annan gång =).


´Puss från C

RSS 2.0