Heeeej

Dagen har kännts lång! Först hade vi italienska på morgonen sen så gick jag, Towe och Siham till gymmet och tog i lite grann ;). Resten av dagen satt jag och girlsen i cafét och fikade och pluggade inför rättskunskapprovet som äger rum imorgon =P. Senare på dagen hade jag masagelektion, som tur kom Emmy och ville ha masage så jag fick masera henne =).

Jag och Emmy var på medelgympa pass, där träffade vi Madde och Annie vilket var 100 år sen, så det var kul. Tro det eller ej men myggen är kvar i Kungsängen. Vi hade öppen dörr till gympasalen under passet och vi fick slåss med myggen hela passet. Jag läste i tidningen att den så kallade "Stockholmsmyggan" är giftigare än andra mygg. =P

Pappa är i Spanien så jag var tvungen att gå förbi och tömma brevlådan. Han kommer hem på torsdag =) Hoppas han köpte något med sig hem till mig =).

Jag är inte ett dugg trött. Kanske beror det på att jag precis druckit te, och det blirman pigg av har jag hört =).

Jag så himla glad att jag har hittat tillbaka till flera av mina gamla tjejkompisar =),

Pussen och Kramen från Clarisen


Hej Hej

Efter en tuff vecka utan några sovmornar så är jag helt slut. Jag har jobbat på Max hela helgen 8-18 både lördag och söndag. blääää men pengar är pengar och nu är den jobbiga helgen över ! =). Det sämsta med hela helgen var att alla Kungsängenbarn var ute på krogen förutom jag Amanda och Mimmi som satt hemma och åt godis, visst det var också jättemysigt men det hade varit grymt kul att få följa med ut.

Nästa vecka blir jätteskön för jag jobbar ingenting på Max bara på råsunda på onsdag men det var så längesen så det ska bli lite kul =). Dock är det mycket med projektarbetet i skolan, för det är nu det verkligen gäller att komma igång. Känns ärligt talat lite jobbigt. Men det bli säkert kul när man väl kommit igång och har en idé =).

En kul nyhet är att min käre broder Joel kommer hem nu till veckan och stannar till söndag =). Känns som en evighet sen vi sågs.

Imorgon blir det skola sen ska jag boka tid på bilskolan och sen handbollsträning på kvällen. Längesne jag skrev nu men jag har börjat spela igen och det känns så himla kul =) En nystart liksom.

Ska snart och sova så jag orkar upp imorgon =). Puss Puss


RSS 2.0