Nyårsafton

Full laddning inför kvällen. Fruktsalladen är klar, kalkonen i ugnen och ett nystädat hus. Ronny tog på sig den uppgiften haha kunde inte låta bli å skratta. Trodde aldrig att han kunde skura så fint, jag ska nog anlita honom som min städhjälp ;)

Vi laddar för fullt, hoppas ni också gör det hemma i Kungsängen! :)

Gott nytt år på er <3

30 December

Dålig updatering, jag vet! Men har haft ganska mycker för mig och inte hunnit skriva. Här kommer en kort resumé från den senaste veckan iaf..

Julafton var super mysig men gick otroligt fort. Juldagen blev en kväll att vilja få ogjord, slutade inte så jättebra, då man blev utslängd från krogen för första gången och här kommer det pinsama! FRÅN TERRASSEN!!! Den vakten visste nog inte hur man har kul. :P

Nu är jag iaf i Korpikyllä, jag åkte med nattåget i lördags. Vilket blev en seg resa och jag hann träffa en del skumma människor. Här uppe är all som vanligt, förutom att Robban inte är hemma.. Imorgon är det sista dagen på året, känns mycket märkligt! hur kan det ha gått så fort?

Okej denna läsning kanske inte blev den bästa men skriver mest för att komma ihåg själv ;) PUSS


Merry Christmas

God jul allihopa ! :) Hoppas ni får em underbar jul och jåll tummarna för att snön kommer till Kungsängen! :) <3<3

Nu blir det den årliga julpromenaden med familjen sen julgröt, julklappsutdelning, Kalle Anka, Julbord hos moster och sen julklappsutdelning igen ;) !

23 december

Nu har jag jobbart klart för i år, känns himla bra :). Igår träffade jag Max i stan efter jobbet och jag köpte min sista julklapp som var till pappa. Vi gick in på Akademibokhandlen och jag har aldrig varit med om en längre kö, den var typ över hela butiken och jag överdrivert inte! Det är helt galet med folk i stan så här innan jul och alla är stressade och springer runt som yra höns. Sen tog jag och Max en tripp upp till hans lägenhet och vi övade inför det traditionella julframförandet. I vår familj har vi alltid så att alla måste uppträda med ngt, hihi ganska kul faktiskt. Dock kan jag inte säga vad jag och brorsan ska göra för det är hemlighetsstämplat fram till julafton ;).

På kvällen gjorde jag och mamma julgodis :) Lite mer julkänsla börjar dte allt bli :)

Jag ska snart ta en promenad i det fina vädret upp till Centrum för att träffa Emmy.

Ikväll blir det minijulafton hos Lundbergarna :)


Ha de!

Jobb

Kom hem från jobbet för en liten stund sen. Det tog ganska lång tid å stänga idag för det kom ett storts sällskap som ofta är jobbiga och otrevliga (vill ej uttala mig mer än så :P ). Det tog lång tid och beställningarna var inte nådiga. Men jag Emil och Maria klarade det tillslut :) .

Emil var gullig och skjutsade hem mig sen :). Jobbar imorgon också men bara 11-15, så det ska bli skönt. Nu ska jag sova så jag orkar upp :)



PUSS


Julgransförsäljning och julhandling

Julgransförsäljningen idag gick helt okej endå, fast det var ganska så kallt men vi sålde iaf 10 granar :). Sen stack jag och mamma till coopan och storhandlade inför julen. Snart bär det av till jobbet och jobbar kväll till 23 idag. Gillar inte att jobba kväll, men men det är ju inte så ofta jag gör det så det är väl bara å bita ihop. Imorgon ska jag hämta DVD:n hos brorsan och baka julgodis :) 



 

Lördag

Sovmorgon sen var det dags att bege sig till arbetet. Träffade Becka på bussen och hon skulle också jobba så vi tog sällskap :) På jobbet var det ovanligt lugnt, cheferna trodde vi skulle sälja ybermycket idag men det blev tvärtom, istället stod vi och glodde på varandra typ ;). Mamma kom och hämtade mig när jag slutat, när jag kom hem var Joel, Max  och Morfar hemma så vi satt och småpratade. Jag och Morfar ska börja ett nytt projekt, nämligen sätta in alla miljoner, miljarder foton min mormor tagit på oss när vi var små :). Så nu har jag något att ägna tid åt på jullovet.

Eftersom att min DVD är trasig så kom min käre broder Max med en glad överraskning! Nämligen att jag kan få hans DVD för han har köpt ett nytt biosystem :) Wiihooo !!! Nu kan jag se OC dygnet runt! TACK BRORSAN!

Nu ska jag gå och sova för imorgon blir det att sälja julgranar för handbollen klockan 11-13 och sen jobba 17-23. Ha det bra! PUSS


Fredag

Sitter just nu i min säng och är proppmätt! Jag, Emmy och Becka har bara myst ikväll framför OC och med  en stor chipsskål och julmust :) Det var längesen jag bara var hemma och tog det lugnt! Borde göraas oftare tycker jag. Vi är inne på andra säsongen med OC nu. Jag blir så frustrerad! Varför kan inte Summer och Seth bli ihop igen och Ryan  och Marissa :( Det är ju så det ska vara och inget annat! yeah yeah fortsättning följer.

Annars har jag vari i skolan idag sen var det avslutning som var rätt bra. Efter det stack jag och Natta till Jakan och jag köpte några julklappar. Imorgon är det jobb som väntar!

Gonatt

Torsdag

Sitter och dricker mitt Earl grey te och äter min rostade salamimacka.

Joel gick precis, trevligt att umgås med sin käre bror på hemmaplan igen. Annars har dagen varit soft. Jag och Becka åt lunch i skolan och sen stack vi och Emmy till stan och köpte några julklappar men ack!, det gick inte så bra idag heller. Jag hittade iaf en till syrran, moster och Joel. Resten får jag panikköpa på tisdag.

Jag måste  bara berätta en lite småkul sak som hände när vi var i stan idag. Jag, Becka och Emmy var inne på Åhléns och försökte hitta en killparfym och vi alla tre var ute efter en doft som nästan alla killar har och som är såååååå tilldragande. Vi gick runt jättelänge och letade och letade efter den rätta doften och jag trodde jag hade rätt varje gång men ack nej. Tillslut tror jag att vi hittade den och det var Hugo Boss någonting och då kom jag på en så bra idé! Jag har ju alltid velat döpa mitt barn till Hugo om jag får en pojke och det skulle ju faktiskt vara ganska passande. Eftersom att killen jag SKA hitta en vacker dag lär använda en Hugo Boss parfym, så har jag en bra bakrgrund till varför just mitt barn ska heta HUGO :) haha lång historia men men Emmy hittade en god Björn Borg parfym så varför inte döpa barnen till Hugo och Björn ;)

En sak jag och Emmy lärde oss på Åhléns parfym avdelning var att deodoranterna var billigare än parfymerna så man kunde luras lite av priserna. (ACKTA EMMY DET KAN VARA EN DEODORANT!!!)

För övrigt har jag vart helt i mina OC-drömmar haha ;) jag tror det blivit lite för mkt OC på sista tiden, jag börjar till och med drömma på engelska haha detta har gått fö långt men vad ska man göra när man är helt fast! :) haha

PUSS

Onsdagmorgon

Nu längtar jag till lovet...bara tre dagar kvar men endå. jag har några tråkiga skoluppgifter kvar att göra sen så är det inte så kul å veta att man har 3 stora inlämningar direkt efter jul :(. Nej nu ska jag sluta deppa och tänka på det roliga jag ska göra idag, nämligen köpa julklappar. Dock kommer alla mina pengar vara slut efter det eftersom att jag fick en så usel lön. Yeah yeah det får bli en budgetjul i år.

Nu ska jag kila iväg till skolan. See yaa <3

sjuk

Jag har vart hemma från skolan idag för jag kände mig lite hängig. Jag har kollat 8 OC avsnitt, Becka kommer över en sväng och sen har jag storstädat mitt rum för det såg fördjävligt ut och dammigt vare :P Men nu är det fint igen så nu får julen komma :)

Imorgon efter skolan ska jag hanlda julklappar, träffa Madde och sen hem till Lundbergarna och fortsätta kolla OC :) Wiho


Hare bra <3<3


Sjukling

Jag har blivit sjuk precis som alla andra är just nu känns det som. Jag har ingen ork att gå till skolan imorgon, jag hade tänkt ta det lugnt och vila upp mig och kolla OC men nu äre så att min DVD har pajjat väldigt lägligt?! och min data vill inte ge ifrån sig ngt ljud! Jag är arg och frustrerad!

Jag har vart i stan idag med Emmy och åt middag med Madde  och Carro, vi åt i Kungshallen och det var mysigt och kul å träffa ännu en till norrlänning. Sen gick vi lite i Gallerian och kollade julklappar. jag måste börja handla mina julklappar snart för jag har ju så många att köpa till.





Jag förstår inte ditt problem. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag försöker göra allt rätt, men för dig är allt jag gör FELFELFEL!

Glad nyhet!

Elin kommer fira nyår med oss på Nivagården! :)

Wihooooo!




Se hela bilden.


Söndag

Igår jobbade jag till 5, stod i driven hela dagen så jag var rätt trött när jag kom hem. Sen stack jag hem till Carro där det var förkrök men jag skulle vara nykter egentligen men drack nån drink iaf. Sen stack vi till Sport baren i K-ängen för det skulle vara drag och många UBG-människor där men drag vet jag inte om det var men UBG-människor fanns det gått om ;). Det kändes som om man gick igenom skolkorridoren typ.
Jag stack hem redan klockan ett för jag var trött och nykter och det var inget kul.

Kalle skulle egenligen kommit imorse och hämtat sin väska för han skulle åka hem idag. Men när klockan var halv 10 så ringde jag han och undra vart han var ngnstans, men då sa han att det hade blivit lite för mkt igårkväll så han skulle åka direkt från Nacka till Arlanda utan sin väska :P. Jaja han får klara sig utan sina grejer tills jag åker upp till Happis den 27:e :)

Idag har jag och Amanda kollat OC och bara tagit det lugnt. Första dagen jag inte har ngt inplanerat på mkt länge, sååå sköönt!

Nu är det julstämmning hos Lundbergarna, Julmusik, Julpyssel och tomtarna börjar plockas fram :)

Ikväll blir det Wallander Hemligheten tror jag den hette ikväll :)

Ha de bra! <3


Lucia

Igår var det riktigt mys. Jag, Carro, Emmy, Becka, Emma, Petra, Amanda och Towe var som dagt hemma hos mig på kvällen och bakade pepparkakor, knäck och annat julgodis :) Sen så åt vi carros hemkokta tomtegröt och Emmy fick mandeln. Riktig lussevaka vill jag lova men vi gick och sov vid ett-tiden för vi var så trötta. Jag Emma och Amanda sov i min säng och Becka, Carro, Petra och Towe som i mammas säng och Emmy offrade sig för att ta golvet ;) . Det var lite trångt men jag var så trött så jag somnade på en gång iaf :) 

Vi var i skolan kvart i 7 imorse och värmde upp rösterna sen lussade vi för lärarna i lärarrummet. Det gick väl inte så jätte bra haha jag började skratta ett antal ggr som när Kalle ska hitta trumpinnen så säger han högt "Crippen ge mig klubban" haha det var as kul för stunden ;). 

klockan 9 lussade vi för hela skolan och det var många fler än vi väntat oss. Men det gick faktiskt bra och jag klarade mig från skrattattacker :). Fick höra sen att alla trodde det var jag som var lucia haha.. men nejnej hur kunde dom tro det? 
Efter luciatåget vare lite dans men ingen bra musikdans :) 

Nu ska jag skriva klart ett arbete, sen hem, sova, middag hos syrran och Kalle kommer ikväll. 

Puss


Lucia

 


Tosdag

Sitter här med tjejorna och känner mig oerhört lättad över att frukostmötet är över. Det var inte 60 pers utan en skara på 25, vilket kändes bra :). Det var supergod frukost eftersom de som går hotell och restaurang hade gjorde den :) Men jag var rätt nervös så det var rätt sväja. Men det känders bra endå :)  

Vi ska snart iväg på luciarep och sätta de sista tonerna på plats. Ikväll äre julbak och luciavak hemma hos mig. Det kommer bli myyys. Vi ska baka lussebullar, pepparkakor och knäck. Sen ska vi skriva julkort och ha riktig julstämmning. Wiihoo! :)


hare! <3

Onsdag

Sitter och kollar youtube klipp från OC :) Hihi jag är besatt. Längtar till söndag då jag och Amanda ska kolla vidare på OC :) hihi

Körlektionen idag gick helt okej, jag tränade på uppfång och tillslut gick det bra :)

Jag har vart och köpt ett lucialinne till söndag och köpt ett par nya stövlar :) Nu ska jag sätta mig och träna in manuset för vad jag ska säga imorgon på frukostmötet på kommunen...usch jag är nervööööööös!


puss

OC och julmys

Igårkväll stack jag hem till Lundbergarna. Alltid lika mysigt men det blir inte lika ofta nu förtiden för jag har så mycket annat för mig, tyvärr.  Jag och Amanda skulle egentligen kolla på Greveholm som vi alltid gör när det närmar sig jul men filmen är på VHS och alla deras VHS filmer gick sönder när de flyttade. Som tur var hade jag lånat första boxen med OC av Emma så vi började kolla från avsnitt ett. Jag har aldrig kollat på OC men är totalt ner kärad i serien nu. Jag vill bara fortsätta kolla. Nu förstår jag varför alla var galna i den serien för nåra år sen när det gick på TV ;). Så det blev en helkväll framför OC och hemmabakt julgodis :). Sen sov jag där för jag orkade inte gå hem.






Sitter hemma nu och ska till skolan om en timme, i eftermiddag blir det körlektion och så ska jag och mamma hitta ett lucialinne till fredag :)


PUSS<3

Tisdag

Matteprovet kanske gick lite bra endå. Emma var här hela kvällen igår och hjälpte mig och det känns som att jag skrapade ihop några poäng iaf :) HOPPAS HOPPAS HOPPAS nu att jag klarar det! :)

Sitter just nu och väntar på att Emma ska komma hit, vi ska plugga lite. Senare ikväll ska jag över till Lundbergarna och chilla lite och kolla på Greveholm som vi alltid gör när det närmar sig jul :)


Ha en mysig kväll! :)

HATAR MATTE!

Jag har gett upp matten redan!
Jag fattar inte ett piss av den där helvetesboken!
HATA HATA HATA HATA HATA HATA HATA HATA HATA HATA
MATEMATIK!


Hej!

En ganska så meningslös dag. Eller ganska tråkig iaf. Jag har nationellt prov i Matte B imorgon och jag är inte alls taggad för det. Jag har vetat det hela teminen att jag ska skriva det imorgon men jag är väldigt duktig på att skjuta upp saker. Men jag har en chans på vårterminen att skriva om det om det inte går bra imorgon, vilket jag inte tror att det kommer göra för jag har inte pluggat ett smack!

Jag vill inte ha några krav på mig just nu! Jag vill ha LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!

Jag ska nog sätta mig och plugga lite matte endå.

y=Kx+m

PQ-formeln

Grafer..och andra onödigt tråkiga saker!



Måndag

Hade sovmorgon idag så jag sov ut till 10 sen gick jag upp och tog en joggingrunda, kände vekligen att det behövdes efter helgens festande och allt dåligt jag tryckt i mig. Efteråt kändes det mycket bättre, jag tog en dusch och stack iväg till skolan.

Jag och Emma tog en kaffe och pratade ut om helgen :) alltid lika trevligt!  Sitter just nu och läser bloggar för vårt svenska projekt om skräck går inget vidare, vi hittar ingenting!!! usch nu vill jag ha jullov!

Nej nu ska jag vidare!!



En helgrapport

Fredagens utgång blev lyckad. först vare förklrök hos mig, vi var väl runt 15 pers. Vi taggade till och stack in mot stan vid 10. Vi gick till ICE. Jag vet inte vad jag ska tycka, det var kul men det tog rätt lång tid innan det blev drag på dansgolvet. Annars var det en bra lokal men människorna där var lite skumma =P. Vi hade kul iaf.

Lördagen blev tuff, vi gick och la oss halv 5 på morgonen sen gick jag upp 10 för jag skulle till jobbet. En seg dag, jobbade 12-20. Sen kom pappa och hämtade mig och jag körde hem, första gången jag var på motorvägen sen tränade vi att köra i villoområde och parkera. Riktigt kul när körningen går bra.
När vi kom hem började jag och pappa kolla på Beck, men jag var så trött och jag gick och la mig. Blev väckt av Elli som ringde klockan 12 och jag började snacka i sömnen haha, jag pratade om klockan och hon fattade ingentiing. Ett tecken på att man sovit alldeles för lite. =P.
Inte nog med det så ringer nån kille halv 4 och väcker mig igen, någon som heter Olle och ville att jag skulle komma till Viper room! Han påstår att vi träffats på krogen.. Men nej jag har aldrig träffat ngn Olle på krogen så jag sa godnatt!

Idag har jag också bara jobbat, sitter och väntar på att Wallander ska börja igen :)


Hörs mer imorgon! :) PUSS


Torsdag

Sitter och försöker läsa lite ur filosofiboken, men den är sååå tråkig så jag har redan glömt allt jag läst. Ska bli så himla skönt när den här kursen är slut :)

Många tankar som snurrar runt i mitt huvud nu förtiden är FRAMTIDEN. Vad ska hända efter gymnasiet?, Vad vill jag göra?, Hur vet man om man väljer rätt?, Tänk om jag missar något?, Vart vill jag bo?... Shiit jag får typ smått panik när jag tänker på det. Ibland när jag tänker på det kan jag känna mig helt säker på vad jag vill göra, ibland är det flytta till Luleå, ibland Linköping, ibland är det att jobba ett halvår och bo hemma... det finns så många alternativ och hur vet man vad som är RÄTT & BRA för en?

Tiden går så fort och studenten närmar sig med skrämmande steg!

Ha en fortsatt trevlig kväll! :)




Skolan

Sitter i skolan och skriver ett arbete om bostadsrätt. Jag och Emma ska på lossas köpa en lägenhet i Kungsängens centru. Det var kul att leta bostad haha vi tänkte flytta upp till Kiruna först men gårdarna där uppe var så billiga så vi behövde inte ta några lån så vi var tvugna att köpa ngt dyrare. Visst är det sjukt att man kan få en gård med 24 000 hektar mark billigare än en trerumslägenhet i Kungsängen för 4 ggr så mycket?

Jaja åter till skolarbetet :) PUSS

hit ska jag och Emma flytta! Helt nybyggt!! :)

...

Jag har varit duktig och städat ikväll, nu ser det  lite bättre ut men usch vad jag har
svårt att slänga saker..
typ som gammla skor, men jag måste nog inse att de levt färdigt. ;)









Onsdag kväll

Kom precis hem från stan, jag träffade Madde. Vi åt i Kungshallen, wook som jag alltid tar mumms :). Sen gick vi runt i stan och kollade in olika inredningsaffärer. Det är så kul tycker jag och man hittar alltid så mycket man vill ha :). Vi kollade även in NK´s julskyltningar, det är alltid så stämmningsfullt, men vart är snön?

Sen tog vi en fika på Waynes och snackade en massa, det var så kul för vi har intre setts på jättelänge :) Kul att vi hittat tillbaka till varandra. På fredag ska vi ut :)

Nu ska jag tråkigt nog städa för det ser ut som ett bombnedslag i lägenheten och mamma kommer hem imorgon så jag ska nog fixa till det lite så hon blir glad :)

Skönt med inte så mycket plugg den här veckan!  


See yaaa <3

En bil på mig och Maddis sommaren 2007 :)


Tisdag

Hela dagen har tillbringats i handbollshallen på Värmdö. Vi spelade skol DM och vann 2 matcher och förlorade en. Vet ej än om vi gått vidare än för det beror på hur de andra grupperna spelat. Det var rätt kul att spela fast sista matchen var vi rätt trötta och sega men vann stort endå som tur var :)








Sitter just nu och konverserar på msn och tar det lugnt. Känner mig trött i kroppen så ikväll blir det bara att ta det lugnt och sova tidigt.

Jag har så många planer och det är kul. I´ll tell you later ;) <3

Måndag

Hej Hej!

Idag har jag och ElliPelli varit på en revisionsbyrå och intervjuat en revisor :) det gick bra och vi hittade till och med dit utan några omvägar :)

Kom precis hem från intensivgyman, är rätt slut. Måste vila upp mig tills imorgon får då är det skol dm i handboll som gäller :) Synd bara att vi ska åka hela vägen till Värmdö.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och ta ut mina linser som skaver APAAAA!


Puss!

RSS 2.0