Vårdcentralen är ett skämt!

För tre veckor sen rinde dom från blodbussarna efter att jag varit där och lämnat blodprov och så berättade hon att jag hade rätt så extremt dåliga blodvärden och att jag borde kontakta vårdcentralen för att ta fler prover.

Jag ringde och fick en tid 2 veckor senare och hon i luren sa bara "ät jordgubbar, det är mkt järn i det..trots att säsongen är över", typiskt vårdcentralen...

Så idag fick jag stressa som fan på jobbet för att hinna, men jag hann och väl uppe på vårdcentralen möts jag av en bitter kärring i kassan som inte såg ut att gilla sitt jobb för fem öre. Jag betalade och gick in och satte mig i väntrummet. Några minuter senare ropade en manlig läkare upp mitt namn. Jag har absolut ingenting emot utländska läkare och jag brukar inte anmärka hur folk pratar men den här gången verkade det faktiskt inte ens som att han förstod vad jag sa. Det blev rätt jobbigt. Jag försökte förklara att jag hade dåliga blodvärden och tillslut fattade han vad jag menade och han skrev ut järntabletter. Han ställde lite frågor och en av dom var om jag var gick och hade barn? Jag skrattade och sa att herrgud jag är 19 år! Sen sa han bara att jag skulle gå till labbet och ta blodprov. Så jag läste mig till ett rum där det stod BLODPROV. Så jag antog att det var dit jag skulle så en förvirrad undersköterska tog ett stick i fingret på mig och så gick jag tillbaka till läkaren och sa att jag tagit ett blodprov men jag vill ju veta mitt blodvärde försökte jag säga men då säger han bara "Varför du vill veta det?"... SUCK! Det var ju därför jag är här sa jag, för att kolla mitt blodvärde? Han muttrade lite och sa att jag gått till fel labb. Så jag satte mig i ännu ett väntrum och så  kommer en lite trevligare tant och säger att det det gick bra att komma in. Så jag rabblar mitt personnummer ännu en gång och så kollar hon på mig och säger "Men hoppsan du ska ju göra ett järnprov och det kan vi inte göra på eftermiddagen, kom tillbaka en annan dag fast på morgonen innan klockan 10". AMEN SKJUT MIG tänkte jag.

Vårdcentralen kan ju ingenting!


Update måndag

Jaha då var det höst igen då... Kallare och mörkare. Skolorna har börjat och för en själv fortsätter knegandet på posten i Kungsängen. Jag är måttligt less på att gå upp 05:40! Hoppas jag också får börja halv åtta snart.

Jag har varit och tränat på Friskis och lämnat bilen hos Lina. Hon och pappa ska åka och kanske byta in den mot en annan imorgon. Får se vad dom kommer hem med... Bara inte en diesel merca så är jag glad haha fördå cyklar jag hellre på min orange crescent cykel :)

Jag har fortfarande inte lyckats byta glödlampan på toaletten. Asså hela plastgrejen följer med när jag ska skruva ner den gammla lampan :S Fattar inte vad jag gör för feeel. Så nu får det vara mörkt till en vänlig själ kommer och hjälper mig ;) För övrigt så trivs jag så sjukt bra med att bo själv och jag trivs i leggan som bara den. 

Mjaha mjaha annars har det inte hänt så mkt...Jag fortsätter irritera mig på gubbar och tanter som vaktar sin brevlåda om dagarna typ. ;)


PUSS




Music



Spelas hos Clara just nu:

Lars winnerbäck- En stannfågel ger sig av

Lars Winnerbäck- från kylan in i värmen

Layzee- Calling out

Bob- Airplanes

Alicia Keys- Doesn´t mean anything

Band of horses- On my way back home

Kent- Skisser för sommaren

Oskar Linnros- från och med du

Robyn- Dancing on my own


Söndag

Sammanbitet laddade jag. Stanken gav mig en obehaglig känsla. En tugga och kräkreflexen reagerade. Jag ville helst spotta ut men jag tvingade mig själv att svälja det obehagliga..

Idag testade jag surströming för första gången!


Ingen hit! ;)

Shopping i Stinsen med Martin

Jag: Martin kolla! Passar  jag i den här färgen?
Martin: Jo du passar jättebra i brunt!
Jag: Martin den är grön!
Martin: Jahaa jag kanske är färgblid.

Jag kom hem med ett par nya innegympaskor, stickad halsduk från gina, en tunika från Carlings och jeanslegging. Nu ska jag åka och hjälpa min lite förvirrade morfar att handla.


Kram

Filmkväll!

Äntligen fredag. Jag och Martin har precis varit och hyrt Snabba cash på Ica. Ikväll tänker jag njuta av känslan att ha en helt ledig helg framför mig.

När jag och Martin var på Ica frågade Eugenia i kassan om vi var tillsammans hahahah roligaste jag hört på länge :P Jag och Marin kollade på varanndra och skrattade och svarade att vi är som syskon. Så ikväll blir det filmmys med mina "syskon" Amanda och Martin :)

Amanda: Vad har ni hyrt för film?
Jag: Snabba cash, ska du kolla med oss?
Amanda: Njaa jag tror inte det är någon film för mig...
Jag: haha det är nog ingen film för mig heller men jag har hört att huvudrollen är snygg!

Ha en kul fredag mina vänner!

PUSS

Ikea katalogen, Biltema, Din del, Valsedlar, Mio katalogen, Vi i villa!! Skjut mig!

En gubbe klagade idag på att posten kom så sent, jag svarade att det är jättemycket den här veckan så det tar lite extra lång tid. Han svarade med att dom på Fajanstigen i Brunna får minsann sin post redan klockan elva på dagarna.  haha rolig gubbe! Alla kan ju inte få sin post samtidigt heller. Så jag gav honom sin lilla valsedel som var det enda han fick idag och tänkte: "GUBBJÄVEL VALET ÄR ÄNDÅ INTE FÖRRÄN DEN 19:e SEPTEMBER!"

Jag blir så trött på pensionärer och sjukskrivna idioter som inte har något bättre för sig än att vakta brevlådan! SUCK!

En dag kvar sen helg :)

PuSS

Clara

Bilder från Gotland

Efter ännu en tuff dag på posten så kom jag  hem och fick mig ett gott skratt när jag läste min brorsas blogg. Han är fan min idol! http://kinaski.blogspot.com/

Tog mig tid att ladda upp bilderna från Gotland också. Så här kommer dom:



Fina Visby!


Joel och Moster




Tofta



Broder<3



Kusin Olle :)



Ingen bild på mig, hehe brukar bli så när man tar korten själv :)


Tror jag ska ta mig till Jakan för ett träningspass snart:)


Kram

tisdag!

Jag har en bula i huvudet efter att ha lämnat post i en buntlåda och så trodde jag att jag hade låst den men NEJ så den öppnades och slog ner i mitt huvud! :( Det var ännu en tung och lång dag på posten 6.30-16.20!

Men kvällen slutade bra med ett body pump pass på Friskis, dock inte lika bra som på STUK i Luleå och så hann jag med lite bilhäng. :)


Trött Clara går och sover!


PUSS

Energi!

Jag känner mig så jätte på G just nu. Helgen i Visby har gett mig energi för vi hade det så kul och bra. Att umgås med härliga människor som ger en energi måste vara den bästa medicinen mot allt. Toppen helg trots att den gärna kunde fått vara någon dag längre. Vi har hängt på beachen, ätit gott, druckit vin, utgång med en massa dans. En förjävla kul helg helt enkelt.

Jag tog några bilder men orkar inte ladda upp dom nu så det får vänta.

Ikväll har jag varit på middag i stan med la familia på "La familia" hehe passande namn på restaurangen. Joel flyttar tillbaka till Linköping imorgon.. känns trist! Men kul att vi hann med Visby iaf.

Det här kanske inte blev ett så givande inlägg hehe men jag mår så bra :)

Imorgon blir det att fixa gymkort efter jobbet! För här ska tränas!

"Varför får inte jag flytta sten när Tommy kör-berg"

haha ungefär på den nivån var min och Joels humor på vägen hem från Gotland haha övertröttheten tog över och tanten framför Joel bad honom att dämpa sig så hon kunde lyssna på P4 ifred!

Puss

Gotland

Gotland är najs. Hängt på Tofta idag och ikväll blir det utgång med en av mina två bästa brorsor :) Taggeligtagg!

Bilder kommer när jag är hemma igen :)

Puss

Update

Igår var jag ute med gamla Maxgänget. Först åt  vi på greken i Jakan sen drog vi och spelade bowling. Askul att träffa alla. Efter några cider så fick vi för oss att åka till Max och självklart var vi tvugna och dryga oss i driven. Jag snackade och ställde jobbiga frågor haha till slut säger Mark bara "Vad glada ni låter". haha han fattade att det var vi!

Vi skulle egentligen ut men jag pallade inte för det blev så sent och jag ska snart  iväg och vara hårmodell i stan och halv fem idag går färjan till Gotland :) Ska bli sååå kul att komma iväg lite.

Nej nu måste jag kila!!!


Puss

Senaste nytt från Clarabella

Allt fixar sig.
Nu har jag fortsatt jobb på posten minst 2 veckor till. Det ser ut att bli mer jobb i höst  för det är några sjukskrivna och så. Jag träffade min gammla lärare från högstadiet idag och hon frågade om jag ville jobba som vikarie på Ekhammar som är min gammla högstadieskola. Helt klart intresserad, frågan är bara hur jobbiga ungdomar är idag...

Allt fixar sig.
Jag lyckades få tag på Vårdcentralen och tro det eller ej men jag fick en tid också. Dock om två veckor men alltid något. Jag fick nämligen reda på för någon dag sedan att jag har jättedåliga blodvärden och att jag borde gå och ta fler prover. Kanske därför jag kännt mig ovanligt trött på sista tiden.

Allt fixar sig.
Pappa har varit här med cyklen som Roffe fixat till mig så nu har jag en orange Cresent cykel.

Allt fixar sig.
Jag, Lina, Cissi och Petra ska dansa i höst på Danshögskolan trots att jag skickat en anmälan utan att ha skrivit under så håller dom platsen åt mig tills jag skickat in en ny anmälan.

Allt fixar sig.
Jag var supernervös innan jag skulle till jobbet idag eftersom att jag skulle köra postbussen med allas buntar med post till buntlådorna. Mitt lokalsinne är inte det bästa och det är mycket att tänka på men jag klarade det :)


TJIHUU! ALLT FIXAR SIG!

JAG KÄNNER GLÄDJE!

Nu ska jag snart hem till Amanda en sväng.


KISS

90

Nej nu blev jag orolig.

Mår jag bra?

Dumma dumma fågel

Igår när jag satt vid datan så hör jag att något flyger in i mitt fönster i vardagsrummet med en smäll. Jag går och tittar och min enda tanke var "bara det inte är en fågel", men såklart att det var. En lite äcklig fågel och den flög inte iväg utan den satt kvar på fönsterbläcket jättelänge. Han såg ut att lida lite men han led inte lika mycket som jag gjorde! Jag avskyr fåglar så jag ringde pappa och berättade och att han måste komma hit och begrava fågeln för den lär inte överleva och jag kommer aldrig någonsin röra den. Pappa sa bara att han inte hade tid att begrava fåglar idag. Suck ännu mera panik! Jag försökte lugna mig själv med tanken att jag varit smart och stängt balkongdörren en kvart innan för om fågeln hade flugit in i mitt vardagsrum hade jag dött av skräck. Som tur var så måste den ha flugit sin väg för den var inte kvar när jag gick och kollade igen.

Jag tog en bild på fågeln, här har ni han:



Han kollade på mig med sina lidande ögon, tyvärr tyckte jag inte så synd om han för om man flyger iin i Claras fönster får man skylla sig själv! Så det så!



Igår var jag, Emmy och Mimmi i Kungsan en sväng och såg Sean Banan haha han hade 2 låtar: Skaka rumpa och Skaka rumpa remix!

Sen promenerade vi till Gamla stan och fikade på Stora torget. Världens folkfest i Stockholm igår för det var både Ung08, Kulturfestivalen och Midnattsloppet. :)


Nu ska jag möta Ellen som ska komma på middag hos mig :)


PUSS


Saturday night

Trött tjej.


Uppdaterar om helgen imorgon istället :)


Tänker på alla fina vänner i norr som är ute och partajjar utan mig ikväll. Jag hade sååå gärna varit där med dom!

torsdag.

"Heeej! Min favortfärg är rosa och lila och där bor min kompis!"

"Hej, och jag vill bara kasta reklamen och cykla hem! "


Typ.. så jobbig var min dag på posten idag. Trodde aldrig att jag skulle bli klar. Nu är jag äntligen hemma och jag ska snart ner till ICA och posta min anmälan till Danshögskolan :) jag, Lina, Petra och Cissi ska dansa i höst. Kommer bli askuul!

Aja vi höres!


Förresten så har Klara namnsdag idag, alltså inte jag.



Alla älskar brevbärare

Jag känner mig så omtyckt i min blåa postuniform. Aldrig har så många hälsat, vinkat, blinkat med helljusen och tutat på mig i Kungsängen. I min blåa uniform är jag inte Clara utan brevbärare och alla älsakar brevbärare, right?.

Barnen är så söta, de springer och cyklar ikapp en och ropar hej och lyser upp som solen när det delas ut post till just deras brevlåda. Men idag var jag med om något alldeles utöver det vanliga, en unge började ta kort på mig och min gula cykel! haha jag visste inte om jag skulle säga till henne haha men hade inte hjärta att göra det så jag log och delade lite fortare och tänkte att jag är ju trots allt BREVBÄRARE :)




Förresten så gick det bra att lämna blod idag, eller jag gav bara två prover så om jag är frisk så får jag börja ge blod om tre månader. Problemet med mig är att jag har jätteosynliga blodkärl i armvecken så jag var tvungen att ha ett hårt band runt armen så sköterskan skulle kunna se vart hon skulle sticka nålen. När jag kom ut till pappa och berättade var hans kommentar "Vad bra Clara! Då blir du inte knarkare iaf". Haha min pappa i ett nötskal!

Jag har haft Lina och Joel på middag ikväll. Mucho trevligt. Jag ska kanske köra ner Joel till Linköping efter att vi varit på Gotland och så ska jag stanna där några dagar och se hans stand up :)


Puss på Er!


Clara "The postman" Berglund!



En tisdag

Idag har jag varit aktiv och nu är jag supertrött. Jag har jobbat och sen stack jag hem och fixade mig och så åkte jag och Malin till Natta och åt kladdkaka för imorgon åker vår fina Natalie tillbaka till USA. Jag och Malin bestämmde oss den för att cykla ner till Lillsjön och så sprang vi 3km och sen cyklade vi tillbaka. Vi känner oss duktiga. :)

Imorgon ska jag och pappa ge blod. Jag har aldrig gjort det men jag tycker att alla som är friska borde göra det. Rädda liv måste vara den finaste gärningen en människa kan göra. Så det ska jag göra imorgon :) Jag får även testa på om jag klarar av blod nu när jag kanske ska läsa till sjuksköterska till våren.

Måste också bara tillägga att jag har världens sötaste granne. Hon är en liten tant som bor längst ner i mitt höghus och sitter alltid på bänken utanför porten.
Hon har verkligen koll på mig, vad jag gör, vart jag är påväg och vilka mina vänner är. Hon kan komma med små gulliga kommentarer som: "Jahaa du har inte tjejkompisarna med dig idag?", eller.."oj ska ni ut och träna? inte behövs det! Ni som redan är så fina.. hihi" och när man kommer tillbaka från springturen står hon på balkongen och ropar : "Var det skönt ute, det förstår jag. Upp och duscha nu" eller som i lördags när klockan var sju på kvällen och jag hade partykläderna på "Nej nu stänger porten, nu får du inte gå ut hihi"
haha snacka om järnkoll den tanten har må jag säga. Tur att hon sover fredag och lördagnätter efter klockan 21!


Nu te och sen ska postiljonen SOVAAA!


PUSS

Vi och 7,0:or <3

Idag åkte Emma till Kentucky, USA. Hon kommer få det hur bra som helst. Jag är så stolt över mina tjejor som tar sig över Atlanten för att spela det dom är bäst på :)


Allra första bilden på mig och Emma för tre snart tre år sedan.




Och sista innan hon åkte:





Önskar henne all lycka! :) Ses i december! <3


Älska svensk sommar, Älska regnet

Idag var det inte roligt att vara Clara. Det regnade den här måndagen också och reklamen var tjock som en bibel. Så grattis alla som inte satt upp "EJ REKLAM" på sin brevlåda. Hoppas ni blev glada för en blöt bibel, även kallad SVEPET i brevlådan idag. Jag kämpade på i regnet och offrade nästan min tvättid men som tur har jag snälla grannar som inte tog tvättstugan ifrån mig :) 

Jag fick för mig att baka en sockerkaka fast med blåbär i för det såg så sjukt gott ut på bilden haha men min ser allt annat än god ut...



Haha en riktig bitterkaka!! Väldigt grå ser den ut,  men struntsamma för hela min dag har varit grå så varför inte avsluta den så också? ;)


Och så här mycket regnade det idag:





Puss från ett genomgrått Kungsängen och en trött Clara :)

Once a failure always a retard

Jag förstår mig inte på vissa människor och det finns säkert ännu fler som inte förstår sig på mig, men det hör inte till här för det här är min blogg och jag skriver.

Jag överanalyserar alltid allt och jag trodde att jag var färdig med att slösa tid på idioter men jag kan visst inte låta bli. Då kanske det är jag som är idioten? Måste ju nästan vara så.

Annars är jag jättelättad över att jag tagit mitt beslut som innebär Stockholm, resa, jobb, fest! jag blickar frammåt och nu ska jag ta hösten med storm :) Men först en vecka till på posten!


Here we go!


Clara

Läggdags..typ

Klockan är inte alls mycket, det är lördagkväll och jag är redan hemma från Beckas 20-års middag. Supertrevlig middag och allt men jag är trött och seg efter igår så blev ingen utgång ikväll.

Festen hemma hos Emma igår var kul som bara den. Synd att det inte kommer bli så mycket festande tsm med dessa människor i höst då halva ligan drar till USA och många till Västerås för att plugga. Trots att många reser iväg nu så ska den här hösten bli bra har jag bestämt nu. Jag kommer stanna hemma i Stockholm och känna in vad jag verkligen vill. Så får det bli. Så på måndag blir jag arbetssökande på heltid hehe.

Sitter bara hemma nu och chillar med lite musik från min "Love" playlist på Spotify. Jag har hittat en sjukt bra låt med Johnossi, Summerbreez heter den och är helt klart värd att lyssna på!

Imorgon ska jag träna och träffa min fina syster.



Kram, Clara

Freitag

Det är Luleå kalaset i helgen och jag missar det för första gången efter tre år i rad. Två år sen jag "bröt" foten och fick åka ambulans till sunderby sjukhus! haha det ni ! Ikväll blire fest och förhoppningsvis utan att belasta ambulansen i onödan!


PUSS PÅ ER!

Aupair? USA? JAG? :)

Jag blir bara mer och mer säker på mitt val att stanna i Stockholm i höst. Jag trivs i min lägenhet och jag har egenligen inte bråttom någonstans. Om jag börjar plugga till sjuksköterska nu betyder det att jag är färdig när jag är 22 år och sen ska jag jobba tills jag fyller 65! Nej tack! Malin har taggat mig hela dagen till att åka till USA som aupair och det vore galet roligt. Då är alla mina närmaste vänner inklusive mig själv i USA. Malin har redan tänkt ut att alla vi ska mötas upp i Miami och gå på White night party haha. Jag kanske ska sluta drömma om USA  från tv-soffan och åka dit och leva livet istället? :) Jag är taggad. Jag har nummret till en tjej som kan skicka iväg mig till USA inom några månader. Vore galet!!

Jag har umgåtts med Emma ikväll och om fyra dagar åker hon till USA. Känns sjukt. Vi åt vår sista kladdkaka och kanske drack vår sista kopp kaffe för ett tag. Imorgon är det avskedsfest.

Här kan jag inte stanna men Umeå ligger nog inte rätt i tiden just nu. Det får vänta.


PUSS PUSS


BESLUT BESLUT

För ett år sedan flyttade jag hem till min syster...
För 10 månader sedan var min önskan att skaffa egen lägenhet...
För 8 månader sedan flyttade jag till Luleå för att lämna Sthlm ett tag...
För 2 månader sedan flyttade jag tillbaka hem till Stockholm, till en egen lägenhet...

Och nu, idag när jag har en egen lägenhet vill jag kanske flytta till Umeå och börja plugga.

Blir jag aldrig nöjd eller är jag extremt rastlös eller är jag helt enkelt knäpp?




Det löser sig VÄL!

Nostalgiiiiii

När jag cyklar med post dyker det upp så många nostalgiska minnen. Jag delar till alla adresser jag bott på i Kungsängen förutom där jag bor nu. Först Kritstigen där jag bodde från 0-12 år, sen Månstensvägen 12- ca 17år och sist Hjortronvägen där jag bodde när jag var 17-19. Helt olika tidsperioder i mitt liv.

Att cykla med post på Kritstigen känns märkligt. Det var liksom där jag lärde mig cykla, fick mina första riktiga vänner, på sommarkvällana lekte vi "tjuv och polis", "tjejerna mot killarna", "dunken för mig 123", gått med dockvagnarna, picknick i parken och allt det där dyker upp som fina och roliga minnen nu när jag är brevbärare. Men det är inte samma sak längre, inte samma känsla.. Åh vad jag skulle vilja vara 5 år just nu och inte ha några krav, inga måsten!! Hur skönt skulle inte det vara?

När jag åker förbi vår gammla villa på Månstensvägen tänker jag på alla sommarkvällar som jag och vännerna grillat där, druckit cider på altanen och på mitt rosa flickrum som jag älskade. Jag gillar den tiden.

Fast det jag tänker allra mest på när jag åker förbi villan är vår gamla brevlåda och nummer sju i keramik som sitter fastklistrad på lådan. Jag köpte "sjuan" när jag var i Spanien till pappa efter att min hemmafest ett halvår tidigare gått åt skogen.
Någon hade haft kul och sparkat ner vår brevlåda och därmed gick pappas första "sjua" sönder som han köpt när han var utomlands och jag minns hur arg han var! Löjlig grej att bli arg för eftersom att hela huset egentligen var uppochner! Rödvinsfläckar på nya vita mattan, två lampor trasiga, fruktkrig, vilket resulterade fula fläckar på tapeterna som aldrig gick bort, ned spydda toaletter och besök av polisen. Men jag minns att  pappa var mest arg för "sjuan" som var i småsplitter. Nu efteråt kan jag skratta åt det! haha men shiit vilken ångest jag hade och jag lovade mig själv att aldrig mer ha hemmafest.


Hittade några gammla bilder. Typ spelkväll hos mig 2004 och en blond jag? haha



7,0:ornas tid som sagt!








Nu ska jag snart till Kista med Malin och Natta :)


PUSS <3

Clara dagdrömmer

Jag blev så trött när jag kom hem från jobbet att inte ens One tree hill kunde hålla mina ögon öppna. När jag vaknade låg jag och tänkte och kollade mot balkongdörren. Jag tänkte för mig själv vad min största skräck skulle vara nu när jag bor själv. Jag kom fram till att det skulle vara om en fåel skulle flyga in genom min öppna balkongdörr. Jag fick upp värsta bilden om hur fågeln skulle panika i mitt vardagsrum och hur ännu större panik jag skulle få.  Vad skulle jag ha gjort? vem skulle jag ringa?
Hoppa från balkongen kanske skulle vara ett alternativ.

Jag fick en stor obehaglig känsla och sprang upp och stängde igen balkongdörren.

Nu efteråt tänker jag hur larvig jag låter, dom allra flesta skulle nog vara rädd för andra saker när det bor ensamma.

Men det är sant jag har en sjuk fobi för fåglar.

Tänkte lägga upp en sjukt äcklig bild på ett gäng fåglar men klarade inte av att kolla på dom så ni får klara er utan!! hehe




Snart kommer Tea och vi ska dricka kaffe och snacka Umeå :)


PUSS


Från ett regnigt Kungsängen

Idag var ingen rolig dag att vara brevbärare. Det har vekligen forsat ner regn konstant hela dagen. Först skrattade jag lite för mig själv men efter 2 timmar var jag jävligt less på guds pissande. Posten blev blöt, mina fötter simmade i vatten, postregnjackan regnade in och så var det reklamdag, vilket inte gjorde min dag bättre. Men jag överlevde hehe jag var verkligen blöt hela jag när jag kom in.

Ett brev gick sönder och det rammlade ut nappar över hela marken. Hoppas de inte trodde brevbäraren ville själa deras beställda nappar haha men jag kastade ner alla napparna löst i brevlådan. Dom måste ha blivit  glada :)

Jag tog faktiskt en bild på eländet. Hoppas det inte regnar imorgon :)







Här kommer några bilder från förfesten i fredags hemma hos mig :)



Natta testar träningscykeln som min pappa bestämt ställt på min balkong..



Emma och jag. Hawaiitema är alltid ett säkert kort ;)




Malin och Natta :)

Sen så blev det inte så mkt mer.



Snart kommer Emmy, min konkurrent som också krigat i regnet fast för Citymail då.


Puss Puss

Clarabella

Stockholm, Umeå, Stockholm, Umeå, Stockholm, Umeå.

Skrev precis en plussida för Umeå och Stockholm.

Umeås plus är:

+ Leva studentlivet
+ Ny stad, nya människor och nya möjligheter
+ Närmare till vännerna i Luleå och uppåt
+ Jag vet förhoppningsvis vad jag gör

Stockholms plus är:

+ Garanterad lägenhet
+ Mer pengar på kontot
+ Möjlihet att resa senare i höst
+ Närmare till familj och gammla vänner


Omöjligt att bestämma. Jag kommer nog vänta på mitt slutgiltiga svar om jag kommit in på sjuksköterska. Annars leder nog Stockholm ganska stort.


Middag hemma hos Mammi tonight.

Skön söndag!


PUSS

1 augusti

1 augusti idag. Sista sommarmånaden har börjat. Känns inte alls bra för snart är det höst och sen kommer kalla vintern som jag fått för mycket av.

CSN papprena ligger framför mig och jag vet fortfarande inte hur jag vill göra i höst. Frågan är när jag någonsin ska veta vad jag vill. Två veckor sen måste jag verkligen ha tagit ett beslut. Känner mig ovanligt lugn. Har inte hunnit tänka så mycket.

Idag ska jag ta ett beslut. Ja det ska jag!

Nu ska jag och Malin snart till Ängsjö och springa i spåret.


PUSS

jag kan inte skilja på





Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig




Melissa Horn.




GODNATT!

RSS 2.0