Luleå, prakitiK!

Helgen har varit fest! Jag har varit i Luleå och hälsat på Elin och CO, hunnit shoppa på stan med Elin B också :) Riktigt bra helg! Låter bilderna tala för sig :)


Fredagkväll på max !


Tealaijnen


Tossan och Tea


Soffhäng


Syskonen Dahlgren


Me and Elin!


fest!


Hemgång


Bakismat ja!








Första dagen på praktiken på Cancercentrum har varit lärorik. Jag har fått en jättebra handledare som verkligen vill lära och jag tackar och tar emot. Jag har fått vara med om två patientbesök som varit intressanta och givande. Idag har jag lyckats få en klarare bild av vad jag kommer arbeta med i framtiden. Nu ser jag fram emot resten av veckan :)


Hejpaaa!



Säg mig!




När blir vinter vår?
och
när ska jag förstå?











Ge mig helg!

Borg och Bruce är arbetsterapins Bill och Bull typ, ungefär, sådär..


Aa så ni vet asså!

EMMA

GRATTIS FINASTE EMMA!






Hoppas får en bra dag på andra sidan jorden! :)

PUSS

En hälsning från Umeå till Gotland

Det var längesen vi sågs och hördes av men du kommer alltid att vara min förevigt bästa moster. Jag har så många minnen från när jag var liten. Du var min stora idol. Jag rökte kritor när du rökte cigaretter, du köpte Spice girls bilder fastän mamma sagt nej, vi åt chokladpudding och du fick mig alltid att skratta så jag kiknade. Du har alltid funnits där för mig och du är fortfarande min starka moster som vi sa när vi var små. Synd att vi ses så sällan! Blev glad när jag såg ett missat samtal från dig igår kväll.



Värme?




J
ag vill ha dig för gamla tiders skull
Du betydde inte allt
Men det blåste aldrig kallt









Umeå i bild


Bilder från veckan som varit!





Tavelsjö


Rumskamraterna


Skapar för fullt
'

Alla <3-dag


Skapandegruppen


Vi skapade Tavelsjö från fönstrets vy


Min pärla.


På gatan där jag booor :)


Min kamera lever igen!

Godnatt!

Taggar för Corona

Sitter i mitt nystädade rum och taggar inför kvällens sittning på Corona. Apelsin, Kaffe och lite Veronica Maggio! Yes vad jag taggar! Kvällen kommer bli kanonbra i min Sommriga klänning som blir en kontast mot det svinkalla vädret som kommit till Umeå. Solen skiner iaf! Ett gott tecken på att kvällen kommer sluta med flaggan i topp hoppas jag. Jag och ålidhem-gangsters ska hålla till i min lya innan middagen på Corona.

Jag och Sofie var och tränade ett Bodypump pass på IKSU tidigare idag. Imorgon blir det en vilodag från träning och allt annat också tror jag ;)

VAD GÖR VI?

NU KÖR VI!

PUSS PUSS

Tavelsjö

Hemma på fysikgränd efter fyra intensiva dagar i Tavelsjö med klassen. Tavelsjö ligger ca 3 mil utanför Umeå. Det är som en kursgård typ. Veckan gick mycket ut på att vi i klassen skulle lära känna varandra bättre, men även att plugga och laga mat i grupp. En spännande, lärorik och kul vecka men nu är man trött. Det är rätt påfrestande att leva så tätt inpå varandra och jag har nog inte ätit såhär mycket mat sen jag flyttade upp hit. Det har varit kul att få lära känna alla i klassen lite bättre. Gillar verkligen min klass! Min nya kamera gick sönder efter första dagen!!! Så bilderna kommer upp från första dagen när jag varit på Elgiganten och fått en ny.

Jag och Sofie fick lite träningsnojja när vi kom hem så vi stack till IKSU på ett fyspass och sen en sallad på ICA! Nu ska jag lära mig att koppla av och läsa en bok... Sofie tror jag har kocentrationsdamp hehe måste motbevisa det nu :) Ledig imorgon och det ska bli så skönt!

Jag har det bra!!

Puss!


The place to be

Seminariumet är över och vi gjorde det bra igår! Nu känns det värt att ta helg!
Igår invigde vi Omega vid ÅC, en vecka före alla andra för det var bara vi och två läkarstudenter där :) Sen drog vi till Origo men det var jättelite folk så det blev Corona och det var kul! Corona är på plus igen. Efterfest hos Bäckman men 25% av oss somnade så jag och Maria promenerade hem till Fysikgränd och åt pizza och lyssnade på "Kärlek vid sista ögonkastet", sen somnade vi gott.

Nu ska jag snart iväg och klippa mig hos Anna i klassen. Får se om jag klipper lugg.. VÅGA ELLER INTE! Det är frågan :D



Basgruppen + jag :)

Innan rollspelet

Teresia :)

Maria och jag

Jag och Sofie på Corona

AT tjejer på Omega! :)


Solen skiner i Umeå!

PUSS

Pitemål haha

Du kan kasta skräpet där= Du kan som hä haina dära


Hä=kasta, lägga, föra
Haina= han
Hoina= hon


haha mina pitebor i klassen är för söta när dom snackar. ;D

Currymannen överraskar

Currymannen har bjudit på underbart god indisk gryta ikväll.
Han sa även "You know that it is your kitchenweek this week? And I have to say sorry because I thougt your name was Barbara hihihi"!

Hur fan får man Clara till Barbara? haha men han är förlåten för han bjöd på så god mat och sen sa han att om jag skulle ha vänner på besök så kunde han laga maten :) Soo sweet Curryman!


Godnatt!

Veligaste männsikan på jorden

Hej!

Igår var jag och Sofie på Strömpilen och jag köpte en kamera på elgiganten. Känns riktigt bra! Jag trivs som bara den här i Umeå med klassen, vännerna, lärarna, mitt rum, staden och gemenskapen MEN nu har den veliga Clara vaknat till liv. Min största fiende i livet är min velighet. Det är hemskt när den kommer ikapp mig. Fram tills i onsdags förra veckan har utbildningen kännts bra men nu vet jag inte längre. Jag börjar inse vad själva yrket går ut på och arbetsterapeut är inte jag. Jag vill inte arbeta med äldre och sjuka. Jag har egentligen alltid velat arbeta med barn och ungdomar. Nu vet jag inte längre om det är jag eller min nedrans velighet i livet som talar. Jag vill inte hoppa av den här terminen men jag ska prata med en studievägledare efter praktiken som är vecka 9 och se om jag kanske ska byta spår.

Blää trivs ju så sjukt bra annars. Kanske borde köra på bara och se vad som händer... Leva i nuet?

Här är några bilder på mitt rum som dock är stökigt.. allt som vanligt alltså :)




Så här ser det ut när man kommer in :)

Ikväll tänkte jag träna på IKSU :)


Puss!


Hej Söndag!

I fredags var det sista nollningsfesten innan sittningen. Sporttema stod på schemat, jag och Teresia var utklädda till hurtiga gympatanter med glittriga hårband. Riktigt snygga var vi! Dock hittar jag inte sladden till  mobilen nu så kan inte ladda upp bilderna på hur vi såg ut. Så det får bli ett senare projekt. Vi var på Origo som var helt okej. Billigt i baren och bra med dans. Efter allt partajande körde vi en favorit i repris hemma hos mig, jag och Teresia med ett skrovmål från Baloogrillen :) KUL KVÄLL!

Igår var jag och Sofie på Östa Ersboda och shoppade på Rusta och Jysk och efter det var vi tvugna att ta taxi hem för vi hade så mycket grejer. Jag köpte bland annat en spegel, överklast, lampa, matta och lite annat. Nu börjar mitt rum se lite trevligare ut. PÅ kvällen var vi på middag hos Jenny som precis flyttat till Berghem. Jättetrevligt men jag och Sofie var så trötta och gick hem rätt tidigt medans dom andra festade vidare. Vi givk hem till mig och åt godis och kollade OC.

Nu är jag utvilad och ska springa iväg på ett Bodypumppass :)

Ha det bra!


Claer! (nya skeknamnet efter helgen haha)

ja, jag rimmar på från Clara-nivå


Må låta klyschigt men jag älskar att leva i nuet! :)



Har inte tagit några bilder här i Umeå.. Ska köpa en kamera men den här bilden kanske får stå för mitt inlägg idag.

Puss

Full rulle!!

Studentlivet i Umeå är hektiskt. Idag har jag först pluggat på morgonen inför morgondagens föreläsning, varit i skolan, varit på styrelsemöte med FSA-stud (förbundet sveriges arbetsterapeuter), haft ytterligare en lektion, fikat i Lindellhallen med Ida, Maria och Salu, skyndat mig hem och hjälpt Alban att flytta sina saker till sitt egna studentrum, hälsat på Sofie i sitt nya bo, varit på handbollsträning och skickat intevjufrågor till en 65-åring! Shit nu är jag slut och uppe i varv på samma gång. Vet inte alls hur jag ska kunna somna.. Men måste måste måste för imorgon ska vi lyssna på Fisher, hjärnan bakom boken som vi läser just nu.


Full rulle på studentlivet! Jag gillar det men är lite orolig för eximinationerna nästa vecka!!

Heja mig!!!

Godnatt med er <3

RSS 2.0