Trött!

Jag har sovit 7 och en halv timme på 2 dygn! haha på sätt och vis väldigt värt det då jag pratat i telefon med någon som gör mig glad :)

Idag har jag jobbat på posten och det var rätt jobbigt, dels för att jag var stört trött och för att det är snorhalt ute! Men det är så värt pengarna! Jag får gratis motion då jag springer i trappor hela tiden och så är det inte samma stress som på Max. Jag trivs bra på posten faktiskt.

Mindre än en månad kvar tills jag flyttar till Luleå, det känns lite pirrigt!


Tötta jag orkar inte skriva mer än så ;) och detta blev nog ingen intressant läsning!


PUSS

Julen närmar sig!

Joel sitter och klagar på att jag spelar julmusik, men hallåååå det är ju snart jul! Då måste man väl få spela julmusik för när ska man annars spela den?.

Idag har jag varit och julhandlat det sista med Jessica, äntligen klar med årets julklappar! Igår firade vi "minijulafton" med mamma, moster och Olle. Det var riktigt mysigt och jag fick min efterlängtade Björn Axén hårfön och lite annat smått :).

Ikväll är vi ett gäng som ska ta en promenix upp för Lillsjötoppen och dricka varmchoklad och snacka. Mysigt ska det bli! Hoppas vi kan tända en liten brasa också, kanske blir svårt med all snö.

Sen har det väl inte hänt så mycket mer!

eller..

joo..

..jag har fjärilar i magen ;)


Kent- Vals för satan (värd att lyssna på!)


PUSS <3

Hemma från Linköping

Hemma från 2 intensiva och roliga dagar i Linköping hos Joel. Winnerbäck konserten var inte riktigt som jag förväntat mig. Ganska så seg spelning och seg publik. Men vi hade en trevlig kväll iaf :). Kul att få se hur Joel bor och träffa hans kompisar. Joels studenrum var bland de mest ostädade rum jag varit inne i! Igår hjälpte jag han å städa lite haha för jag stod inte ut med röran.

Jag hann med å träffa Maria också! supertrevligt och höra vad hon gör nuförtiden och så :)Igår var vi ute på HG med Valona och hennes lillebror Alban som också var på besök från Göteborg. Vi hade en askul kväll! Jag och Joel satt och åt julvört, med ost och salsasås klockan halv 4 på morgonen haha och det var så jäkla gott! Fattar inte att man blir som en gris när man är full, man kan äta vad som helst! :P


Tack för 2 roliga dagar käre bror! <3

Linköping!

Sitter i mitt rum. Jag har tänkt mina fina nya ljus och lyssnar på julmusik. Ska packa väskan för imorgon drar jag till Linköping och hälsar på Joel och ska se Winnerbäck imorgon. Ska bli sjukt kul! På fredag ska jag försöka inhandla alla mina juklappar. Joel hade visst skola på fredag så då kan jag passa på att kolla in staden. Kommer hem på lördag igen. Jag känner att jag förtjänar 4 dagars ledigt efter 2 och en halv vecka med endast två lediga dagar!.

Jag är glad! Gladare än på länge. Kanske för att jag vet att jag snart är påväg uppåt! Wohooo!!!


Nästa vecka kommer mina girls hem från USA också! Jag längtaaaar såååå :) <3

Vad ska det bli av mig?

Jag har kommit på en sak! Jag är rädd! varje gång jag kastar mig in i någonting nytt så tror jag att det är för evigt. Som nu t.ex. jag har blivit Kökschef på max och nu går jag runt och har ångest för jag tror att jag alltid kommer förbli en kökschef på max! (Vilket jag INTE vill). Jag vet att det låter helt sjukt och patetiskt men jag har svårt att se det som en grej jag bara gör en period i livet. Jag är helt enkelt rädd för att bli fast där för evigt. Egentligen så vet jag ju att jag har så många drömmar och saker som jag verkligen vill göra i livet, men jag är en sån person som tror att "om det inte händer nu!, så händer det aldrig".

Någon annan än jag som kan få sådana känslor ibland?

Ångest kanske det kallas!?

Nyfärgat hår!

Hej Hej!

Kom precis hem från stan. Jag har varit och fixat håret för Loréal och suttit modell. Vi testade på en ännu rödare nyans än den jag hade innan och den är supercool! Tycker jag iaf ^^. Jag fick en massa fina hårprodukter med mig hem också. Inte helt fel att få håret fixat nu när det närmar sig jul och man vill lägga pengarna på annat. :).

Har ätit lite lunch och ska snart iväg och jobba några timmar. Slutar 21 ikväll sen ska jag hem till syrran och kolla idol och ha lite fredagsmys. Börjar tidigt imorgon så jag sover i Jakan i natt.


Imorgon kommer ju Kate Ryan till MP! Men tror inte jag ska dit. Ska nog ha en vit helg eftersom att jag ska till Linköping nästa helg och hälsa på Joel. Nu väntas 6 dagars arbete innan man får lite ledigt! Lääängtar!!!

Puss<3

Flyttat hem igen

Nu bor jag hemma i Kungsängen igen, känns rätt bra än så länge. Klart jag kommer sakna Lina och att ha närmare till stan och så men ibland måste man göra det som känns bäst för stunden. Sitter just nu och dricker en kopp te och lyssnar på musik, har precis städat i mitt rum och vikt in alla kläder.

Jag och Emma har varit i stan idag och shoppat, eller jag har shoppat! Emma hittade ingenting.

Tiden går så fort! Kan inte förstå att det är ett år sen vi övade inför luciatåget och ett halvår sen jag tog studenten. Totalt ofattbart!





Jag saknar UBG-tiden och alla bra människor som man spenderat så mycket tid med! <3

RSS 2.0