Vad kan man säga...

en riktigt bra kväll helt enkelt :)

Jobbilijobb

Kom hem från jobbet för en halv timme sen. Det tog ett tag och stänga och sen så fick jag och Daniel vänta på tåget ett tag också. Det var en del att göra på MAX ikväll och självklart kommer det en rusch när det bara är jag och Daniel kvar. I sånna lägen får man lust att bara kasta hamburgarna i fejset på dom!! Vem fan vill äta på MAX i Barkarby 11 på kvällen? GÅ HEM OCH SKAFFA ER ETT LIV FFS!!
Skönt att vara hemma iaf :) Men JUSTEEE!!! glömde ju en sak! Det var ngn som ringde på min mobil när jag jobbade, han sa att han hette Olle och att vi träffats på B-klassens skiva för några veckor sen. Jag minns ingenting av ngn Olle. Visst var jag full, men var jag verkligen så full att jag inte minns att jag gett ut mitt nummer till en som hette Olle? :O GALET! aja han skulle på skivan imorgon så jag får väl se om jag kommer känna igen honom :P Pinsamt annars haha.

Well Well ska ta en snabbdusch och sova!! PUSS


En kväll på landet

Igår var vi några stycken hemma hos Elli ute i Enköping på grillkväll. Det var supermysigt! God mat och sen spelade vi spelet "Trodde du ja", haha det var  kul men hade nog varit ännu roligare om man drack för då skulle nog fler våga göra utmaningarna. Storreman ställde sig iaf med kläderna på i duschen, haha klippet lär vara uppe på facebook redan.
Efter spelandet så gick vi en promenad bland alla åkrar och tro mig där fanns det åkrar så det räckte. När vi kom in till skogen fick killarna för sig att det var en björn som stod och kollade på dom!! haha Så alla började springa i panik. Men det var ju en ko eftersom att vi var i en kohage haha. Men vissa var ju helt inne i att det var en björn eller åtminstonde en BJÖRNKO hahaha :P.

Sen gick vi hem i mörkret och satte på en skräckfilm "The eye". Den var väl sådär, jag gillar inte skräckfilmer för dom är ju så förutsägbara. Vi var väl hemma halv 3 typ. Tack Elli för en mysig kväll!!!

Nu ska jag äta frukost och ta en promenad till Lundbergarna och vara där idag. Sen börjar jag jobba halv 5 till stägning :/. Får se hur det går att jobba för jag har fått benhinneinflammation av att jag har så dåliga jobbskor. ILLA

Aja frukosten väntar!!! PUSS

Lill-Lördag

Perfetionisten brunkerpojken som läst El på gymnasiet ville rätta mig i tidigare inlägg att läsarna ökat med 567%. (eller va det nu va) haha :P.

Det har varit mycket fram och tillbaka om vad vi ska göra ikväll men jag och Emmy har kommit fram till att det blir en myskväll men en film och godis. Vi kände att det var längesen man bara var hemma och tog det lugnt. Trots att det är Lill-lördag och Kissie ska till MP i Jakan så kände vi båda att det här var det bästa beslutet haha ;)

Skönt med några lediga dagar här framöver. Jag jobbar rätt sköna tider så jag kommer få hinna känna mig lite ledig också.

Nä nu ska jag måla ett till lager med nagellack och sen kommer EmmyPemmy :)



Ha en kul kväll alla som är ute på gallej ;) PUSS


Tisdag kväll

Vad vet du om gryningen förän du mott varje morgon med sömnlösa ögon?

Just den textraden från Håkan Hellström sprudlade precis ut från min dator. Håkans musik får mig alltid på ett speciellt humör, kanske för att det väcker så många minnen och känslor. Nostalgimusik med andra ord :).

Skrev ett prov i skolan idag det gick väl helt okej för att inte ha pluggat någonting alls. Sen stack jag in till stan och träffade Elin. Det var jättekul att träffa henne igen och vi snackade och åt på Max och sen shoppade vi lite. Jag hittade en kort, svart "jacka" i lite glansigt material från SALT. NI  kanske vet vilken jag menar då? Sen så köpte jag ett halsband som förhoppningsvis kommer att passa till min studentklänning. Jag lyckades även denna gång virra bort oss i Stockholm, haha jag är en usel guid och det står jag för. Jag hade skrivit en vägbeskrivning på en lapp som skulle leda till regeringsgatan och hårsalongen PEOPLE fär jag skulle ha bokat en klipptid innan studenten. Men nej, vi hamnade på Birger Jarlsgatan och sen hittade jag inte längre.. haha ;) så typiskt mig!!!

Jag och Mimmi har varit på en kvällspromenad och nu  är min kladdkaka som jag bakat färdig så jag ska ta mig en bit och sen ta en dusch och fixa lite :)


 Ha det bra! PUSS


Resultat

Kan ni tänka er! Läsarsiffrorna steg med 500% sen  jag uppdaterade igår. För er som inte läst ekonomi på gymnasiet så är var det ca 3 läsare till 17 ;)

Sitter och försöker planera sommaren och det är inte det lättaste. Speciellt inte när ens föräldrar sagt åt en att man inte får planera in något första veckan efter studenten. Riktigt nyfiken på vad det kan vara men jag har mina aningar om att det är en intensivkurs i Dalarna för körkortet. :) Inte helt fel studentpresent, skulle vara sjukt skönt att ha körkortet fixat och klart!

Efter skolan idag så stack jag och Becka hem till mig och åt rabarberpaj med vanlijsås och snackade en massa tjejsnack. Vi kunde konstatera att det är inte många dagar kvar nu tills dessa dagar är över, att man bar akan dra hem till ngn efter skolan och göra vad man vill. I höst börjar allvaret och långa arbetsdagar. Man kanske ska passa på att njuta de sista dagarna ändå? :)

Jag har även varit på ett tråkigt möte angående valet då jag ska sitta och ta emot röster. Jag kan ju också tillägga att jag drog ner medelåldern rejält på det där mötet. Herreguuuud vad gamlingar har tråkig humor! Sitter och småfnittrar  för ingenting. Jag ville helst bara därifrån haha men jag får tänka på pengarna :)

Imorgon ska jag träffa ElinPelin som kommit hem från sin reseledarutbildning i Barcelona. Ska bli kul och snacka av sig med henne och höra hur hon haft det. 


PUSSAR OCH KRAMAR! 


Uppdatering

Hej mina trogna läsare ! ;)

Trots att jag inte uppdaterat på tre veckor så har jag tre söta läsare som kollar in bloggen varje dag. Sååå vad har hänt i mitt liv på senaste? ..

Det har varit galet mycket festande den senaste månaden. Studenten närmar sig med stormsteg och det är både skräckinjagande men samtidgt så ska det bli så himla kul! Det är jättemycket nu sista skoldagarna och det stressar mig men det ska nog gå med lite vilja.

Igår fick jag ett chockerande samtal från en kille som påstår sig hata mig och bla bla.. Jag har hört rätt mycket om vad han tycker om mig och senast förra helgen ringde han mig på fyllan och skällde ut mig för en sak som han inte ens hade med att göra. Men iaf, igår ringde han och bad om ursäkt och frågar sen om han får komma till min student!!! SAY WHAT!!! Jag blev helt paff! Varför skulle han vilja åka 110 mil för att se mig som han ogillar så mycket ta studenten? Jag kopplar inte riktigt. Jag vill inte lämna ut några namn men när jag säger 110 mil så kanske en av mina trogna tre läsare vet vem jag skriver om?

Jag orkar inte dra upp alla studentskivor jag varit på de ouppdaterade veckorna, för jag minns nog inte alla heller haha. Men i fredags var vi hemma hos Emma och åt god middag, tårta, drack drinkar och firade hennes 19 års dag. Det var super trevligt, sen bar det av till stan där vi splittrades lite och jag hamnade i Älvsjö och resten på Infinity.

Lördag var jag bakis och jobbade 12-18 sen hem duscha och många snackade om en jakanrunda och jag har ju svårt att tacka nej till lite fest så jag hänkade på. Men tog det lugnt eftersom att jag var rätt trött. Tog tåget hem när alla drog till MP vid ett-tiden. För er som inte vet vad en jakanrunda är för något så är det att man först dricker billig öl, cider eller vin för 19 spänn på ett ställe som heter Villan sen drar man vidare och köper några lite dyrare öl på ett annat ställe som kallas  PG, eller Pergola och där brukar det vara mycket kareoke och oftast bryter det ut till allasång. Sen så drar man ytterligare vidare till MP där man dricker ännu ännu dyrare öl och kanske en drink och dansar natten lång :)

Sov till halv 12 idag, inte bra! Nu är halva min lediga dag borta. Jag ska ringa Emmy nu och fråga om hon vill med till Jakan och köpa en present till min stora storebror Max som fyllde 23 igår :) Ikväll blir det middag och så ska jag få träffa Max tjej för första gången :) Spännande, nu ska lillasysyter på inspektera ;)


Nu ska jag ta vara på min lediga dag! PUSS&KRAM


RSS 2.0