Lördag

Äntligen en ledig lördag! Fick ett sms från jobbet imorse att det var brist på personal, KLOCKAN 8!!!! Jag stängde fort av mobilen och somnade om. Idag har jag så mycket annat viktigt å göra ;)

Hoppas kvällen slutar lyckligt ;)


PUSS <3

Onsdag

Oasis i Globen kunde inte varit bättre ! :) <3

Tisdag

Kvällen har ägnats åt att kolla på nostalgiska foton från barndomen. Känns märkligt att man faktiskt snart kan säga att barndomen är "över" och man kanske kan säga att man är vuxen. HERREGUD vuxen! Jag vill inte! Tänk om man fick bestämma själv att "idag vill jag vara barn igen", vore det inte fantastiskt. En tidsmaskin helt enkelt. Tidsmaskinen ska ha den funktionen att man kan stoppa och spola tillbaka bandet precis när man vill. Vore det inte helt underbart?!
Om jag nu kunde få spola tillbaka tiden  till i höstas, då vi startade upp vårt UF-företag så skulle vår produkt LÄTT varit en tidsmaskin!
Visst Emma? :) Och tänk på hur mycket stålar vi skulle tjäna!!!

Fast nu ska vi inte vara sådana för mitt och Emmas företag som vi ska ställa ut imorgon på UBG-mässan kommer att ta fart någon dag även om produkten inte är en tidsmaskin :)

En tråkig sak är att släkten inte kommer åka upp till Harsa på Pappas 50-års dag för Pappa har brutit handen på två ställen.. och jag som sett fram emot att åka skidor i spåret. Well well mest synd om pappsen endå, men det får bli att fira i gråa Stockholm istället! :P


PUSS



Italienska

- Prendiamo qualcosa da bere?
Io ho sete?

- Si, volontiere. Per me va bene!

- Cosa prendi?

- Preferisco un caffelatte

- Allora un caffelatte e un te, quante´e´?

- 3 euro

- Ecco a lei.

- Di dove sei?

-Di Kungsängen, e tú?

- Anch io. Ma abito a Roma e tú?

- Ma abito a Stoccolma.


Så nu kan jag flytta till italien och börja arbeta på café! CIAO!


Kväll

Jag och mamma har kollat på Tjenare kungen. Jag hade sett den förut men det var ett par år sen så det var kul att se den igen :) riktig 80-tals film hihi gillar sån musik. Tänk vad kul det hade vart å leva på 80-talet!

Sitter och tänker och planerar veckan framöver och den ser ungefär ut såhär:

Måndag: Plugg, skola och kanske ett träningspass om jag hinner

Tisdag: Skola, Körlektion och förberedelser inför UF-mässan i skolan

Onsdag: UF-mässa, italienska prov och OASIS i Globen med Wille :)

Torsdag: Simma i bro med Ellipelli

Fredag: Ledig

Lördag:Ledig

Söndag:JOBB

Kan bli en ganska kul vecka! :) Puss och Kram

Resumé av helgen

Fredagkvällen var mysig. Det var jag, Becka, Sabina, Amanda och Emma hemma hos mig med god mat och efterrätter och chips och ja ni vet, mycket gott ;) Vi kollade Lets dance och Blondinbella åkte ut, haha jag trodde inte att hon skulle åka ut så fort. Sen sov jag hemma hos Amanada och Sabina för jag ville inte sova ensam i pappa lägenhet där det springer runt en senil gubbe i trappen.

Lördagen bestod av jobb 12-16 sen stack jag hem till Emmy och åt god middag och träffade hennes familj för första gången och vi har kännt varandra i snart ett år :P. Det var trevligt sen kom Becka och Karro och vi började tagga. Men jag var inte på partyhumör ikväll heller, vi var en stund på PG och sen MP i jakan. Jag har inte druckit mkt sen typ den 4 januari men jag ska fan bli nykterist för jag har inte roligare med alkohol längre jag blir snarare tvärt om :/. Jag åkte hem tidigt iaf och så träffade man på några gammla bekanta på bussen, trevligt trevligt!

Nej nu ska jag iväg och jobba till 4 sen kommer mamma förhoppningsvis och hämtar mig på jobbet för ikväll ska broder Max komma förbi på middag :)

Puss puss


En ledig fredag

Idag har vi studiedag och jag känner mig än så länge ganska studieaktiv ;) Har skrivit i 2 timmar om skräck och Elisabeth Fritzl som satt inlåsta i 24 år i en källare i Österrike. Det kan nog bli ett ganska bra skolarbete bara jag lägger lite mer tid på det. Men nu är jag iaf igång med skrivandet så det är en lättnad.

Så nu känner jag att jag är värd att ta mig lite ledigt och åka till Outlet med Becka och Emmy och shoppa LITE. Jag måste spara pengar till studenten. Jag satt och räknade igår kväll på hur mycket studenten skulle kosta om jag vill gå på alla skivor, studentbal och allt  och det blev allt som allt 7000-8000 kr :O. Sen så är det körkortet och det är inte heller gratis. Jag säger bara jobba!!

Ikväll har jag bjudit några på middag hem till mig. Får se om det blir en lugn hemmakväll med Lets dance och Rappa Kalja eller en utgång i jakan kanske? Well Well vi får se vad som händer ! :)


PUSS PUSS

Torsdag

Dagen började med en idrottslektion. Vi är bara  stycken som läser idrott och hälsa B. vilket är sämst för det finns ingenting att göra. Vi spelade lite minitennis och sen gymmade jag och Towe i 10 min sen var den lektionen över, kändes onödigt att ens gå dit!

Idag har jag gjort ett stort misstag och jag lovar mig själv att aldrig någonsin göra om det. Så fruktansvärt pinsamt var det, ni vet när man bara vill sjunka genom jorden?. Svansen mellan benen kan man säga!  Usch jag får ångest när jag tänker på det. Det kanske är  för pinsamt att ta upp i bloggen?
Ja!, på tok för pinsamt!

Jag och Emmy och Elli var och simmade i Brosimhall efter skolan iaf, kändes abitiöst! Sen åt Emmy middag här och oturligt nog så ssprack våra planer om en kväll hemma hos Storre och Elli så det blev att Emmy stack till Makke och jag parade ihop udda strumpor resten av kvällen.

Imorgon är det ingen skola men däremot måste jag börja skriva på min svenska essä som ska vara klar på måndag :/ PUSS PUSS

onsdag

Kort skoldag idag, vilket var väldigt skönt. Dock var jag tvungen att plugga när jag kom hem för jag har prov imorgon. Sen stack jag iväg till körskolan och hade körlektion. Det går frammåt men det är mycket kvar känns det som. Jag övade att backa i gathörn och parkering idag. Det är så himla mycket att kunna. Men jag ska ha det där körkortet så är det bara!

Sen var Emmy är på middag (ovanligt va? ;) haha). Alltid lika trevligt med Emmysällskap när man nästan alltid är ensam hemma. Vi tog sen en runda med skrotis (mammas bil) till Lunbergarna för att hämta en sak och sen tog vi en promenad till pappsen. Lina och Andreas var där också så det var ju trevligt å träffa dom innan Lina och Pappa ska till Italien och åka skidor :).

Faster Eva hörde av sig idag och berättade om att hon bokat en extrabädd till mig då vi ska till Harsa och åka skidor om 2 veckor :) Det blir "nästan" hela go släkten som åker upp för att få se lite snö, känna på å åka i skidspåren och fira min pappas riktiga 50-årsdag :) Det blir nog en superhelg med mycket träningsvärk.

Nu ska jag fixa mig för kvällen för imorgon är det upp tidigt eftersom att jag läser Idrott B på tosdagmornar nu på vt.

PUSS PÅ ER!


Måndag

Var tvungen att gå till skolan idag iaf för jag kom på att vi skulle spela in rösten till vår reklamfilm till UF-företaget. Sen var det av till stan och vara hårmodell. Jag blev supernöjd med min nya färg. Först gjorde hon en avfärgning så jag är nu ljusbrun/röd sen så la hon i ljusa slingor :) Det är såå nöjd för det behövdes verkligen.

Jag Elli och sabina var på gympan på kvällen så nu har kjag tränat mitt första träningspass för 2009 men jag känner mig inte frisk :( Nu har jag ont i halesen och dricker te. JAG VILL BLI FRISK NUUUU!!!!

aja ska kolla OC sen sovaaaaaaaaaaa.. hihi jag har börjat om från avsnitt ett igen ;) PUSS PUSS PUSS


Söndag

Jobbhelgen är avklarad!

Emmy har varit här en sväng och vi har funderat mycket över framtiden, alltså tiden efter gymnasiet. Resor, jobb, studier och boende. Det är så svårt att veta och bland det värsta jag vet är när jag inte vet vad jag vill. Emmy och jag var inne på en hemsida om volontärresor och Emmy nappade direkt när ämnet var "Rädda shimpanserna i Afrika" , jag vet inte... :P.
Tänk om man visste direkt vad man ville göra. Jag kan tänka mig att jobba ett halvår och sen sticka iväg och resa. Men vart? Det finns så många ställen i världen som man vill se, som t.ex vissa delar av USA, Australien, Nya Zeeland men jag kan även tänka mig att resa runt i Europa. Well Well.. Tjejerna vill åka på en suparresa till Kos i sommar men jag vet inte.. Grekland har man ju sett och svenskar på fyllan också ;). Jag och Emmy kan tänka oss att kanske tågluffa genom Europa och träffa en massa nya människor. Men allt handlar om att man måste ha pengar! Så det är väl bara att söka en massa extra jobb efter gymnasiet och satsa järnet!

Imorgon ska vi vara hårmodeller för Loréal så ingen skola föra min del imorgon ;) PUSS


Lördagkväll

Sitter och gottar mig med en godispåse och pepsi :). Jag unnar mig det efter en ganska slitsam dag på jobbet och huvudvärken jag haft hela dagen gjorde det inte bättre. Marcus lät mig sluta två timmar tidigare så det var skönt eftersom att jag jobbar 10 timmar imorgon. Jag kollade lite på handsbolls vm när jag kom hem och Sverige vann stort mot Cuba. Nu halvtittar jag på körslaget, det är lite underhållande. :) Well well nu har jag inget mer å skriva! PUSS

Snabbinlägg

Igår var vi 16 tjejer hemma hos Emma i Rotebro och kollade Lets dance, åt chips och drack, eller vissa drack inte jag för jag ska jobba hela helgen. Jag ska åka lite tidigare till jobbet för jag måste hinna köpa nya jobbskor påvägen. Jobbar till åtta ikväll och imorgonbitti börjar jag åtta så ikväll blir det nog bara att ta dte lugnt och se de allra sista avsnitten av oc :( Jag kommer gå in i en depression efter det så förbered er ;P.

Oj nu måste  jag springa!! PUSS på ER!

Sååå glaad :D

Jag klarade matte B :) wihoooo jag är så lycklig! Aldrig mer matte så nu ska jag fira med ett OC avsnitt ;)


Onsdagkväll

Jag är så glad! Jag och pappa har övningskört idag och det gick så himla bra. Det var längesen det gick så bra när jag kört med pappa och tro det eller ej men vi klarade oss från att bråka. :). Just nu känns det som att körkortet faktiskt kan tas till våren. Annars har jag bara pluggat religon, kollat OC och så var Emmy och Becka förbi och drack te och åt skorpor.
Jag känner mig jättevarm, kanske feber? iaf så skippar jag långfärdskridskorna imorgon 8.20. Jag är inte tillräckligt motiverad det det och så tyckte jag isen såg ohållbar ut ;) haha. Nej men jag orkar helt enkelt inte! Börjar klockan 2 imorgon så jag har tid att spendera på plugg ingör religonsprovet då.

Juste en glad nyhet! Therese hörde av sig till mig idag och frågade om jag och några kompisar ville vara hårmodeller för henne på måndag :) Jag blev super glad för jag behöver verkligen fixa mitt hår så varför inte? Emmy, Becka och Sabina blev också väldigt glada för erbjudandet så på måndag kommer vi bli fina i håret :) TACK TESSO :)


Puss och godnatt!


Tisdag

Imorse kom jag faktiskt upp så jag kom till första lektionen 8.30 som skulle, ganska stolt faktiskt för jag har blivit så otroligt lat. Skoldagen kändes ganska lång trots att jag inte var på sista lektionen som var idrott eftersom att jag fortfarande inte känner mig helt frisk. Efter skolan kom Becka och Emmy över en sväng och vi babblade på som vanligt. Sen gick jag och sov för jag var så sjukt trött. Kollade OC och tjejorna kom  igen och åt tacos som mamma lagat :).

Emmy och jag åkte och hämtade Marcus i Bålsta från hans hockeyträning. Nu sitter jag men datan i sängen och ska snart sova. Kort dag i skolan imorgon så jag och pappa ska ut och övningsköra efter skolan. Måste fortsätta vara flitig med övningskörandet så jag tar det där körkortet i april/maj ngn gång. Jag ska ju läsa körkortsteori i skolan nu så det blir perfekt!

Läste nyss ett mail från idrottsläraren att vi ska åka långfärdsskridskor på torsdag 8.20! HERREGUUUD! Jag har aldrig åkt förut och jag har ingen större lust så jag hoppas det blir en massa plusgrader så vi slipper :P.

Fick vykort från Robban som är i Australien och Elli som är i Veitnamn idag :) åååw saknar er!!! <3

God natt! :) <3

Måndag kväll

Sitter hemma hos Lundbergarna är inte ett dugg trött för jag har hällt i mit både kaffe och te så nu är jag pigg som spigg. Emma och Simon kom hem idag från Australien. Det var kul och höra kära Emmas röst igen och mer snack lär det bli imorgon då vi måste ta igen alla kaffepauser vi  gått miste om den senaste månaden.

Börjar tidigt och slutar sent imorgon och sen MÅSTE jag ta tag i vissa saker som:

- Ringa körskolan och boka in körlektioner
- Låna boken "låt den rätta komma in" på Bibblo så jag kan sätta igång med svenskaarbetet.
- Ringa jobbet och kolla om jag får jobba mer i helgen. I need the money så att säga!
- Börja plugga till religonsprovet!

Nu ringde kalle! Hörs imorgon!

Söndag kväll

Idag har Becka och Emmy varit över och jag har bakat en kladdkaka. Mamma tyckte lite synd om mig för att jag kände mig sjuk så hon kom hem med OC säsong 4 :). TACK MAMMIII!  Så idag har det  blivit en del tittande på OC, fast det är inte alls samma sak nu när Marissa har dött :(.
 
Jag, Emma och Towe har vart förbi Malin och gått igenom sista filosofi redovisningen inför imorgon. Vi ska prata om Lycka, vad det nu innebär haha :P.
 

Nu ska jag dricka mitt te, borsta tänderna och kolla ett avsnitt (men bara ETT) av OC :) ! Seeyaaa


PAPPA 50 ÅR :D

Igår hade pappa sin 50-års fest tillsammans med hans bästa kompis Roffe. Festen ägde rum på Långholmen i seglarsällskapets klubblokal. Pappa hade sagt åt mig och mina syskon att vara där i god tid och vi var på Långholmen som sagt halv 5, en och en halv timme innan gästerna skulle komma. Men när vi står där ute i kylan så ser vi varken någon pappa eller Roffe så vi ringde och då var de fortfarande hemma hos Roffe i Bromma!! Min pappa är en tidsoptimist! Vi fick stå där i en timme innan de dök upp. Lite panikartat fixade vi det sista innan de 80 personerna som var bjudna kom.

Kvällen var trevlig, Joel var toastmaster, Max fixade musiken, Lina höll i en underhållningslek och jag tillsammans med Roffes barn serverade. Det blev en fin kväll men god mat, fina tal och rolig underhållning. Födelsedagsbarnen var nöjda iaf och det var vi med :).

Det var egentligen meningen att jag skulle jobba idag men jag har haft feber hela natten och nu är jag sjuk! Så typiskt, jag som var rätt taggad på att jobba eftersom att jag behöver pengarna!

Nu kom Emmy! Hejsvejs!

Motivation hallååå?

Vet inte vad jag ska göra men jag tror jag är skoltrött på riktigt! Jag har ingen motiovation att ens ta tag i alla skolarbeten. Någon som har tips på hur man får tillbaka motivationen? :/

FROSSA

Första dagen i skolan var väl inget att hurra för. Vi började religonslektionen med en mjukstart dvs. jeperdy. Måste väl erkänna att jag kunde en 200 poängsfråga med hjälp av boken. Nej, mina hjärnceller fungerade inte som de skulle, de var antadligen på jullov. Efter det blev det en massa kaffe och igensnackad tid med tjejorna som jag saknat de här 3 veckorna! :)

Filleh tog körkort idag och det ville jag och Becka fira så vi åkte ut på landet där han bor med min mammas skrotis till bil och sa grattis med en påse bilar. Men Filleh var sjuk och låg med fårullstofflorna på fötterna och täcket överdraget över huvudet men han blev garanterat överraskad iaf! :). Hoppas han blev lite glad iaf för vi försökte anstränga oss :).

Resten av dagen har jag kännt mig hängig och bara legat i sängen och kollat OC fast jag borde egentligen ta tag i bunten med skolböcker jag har framför mig. Men det får nog vänta en liten stund till. Nu blir det te och lite facebook tid!.

PUSS

Sista dagen på lovet

Sitter här och njuter av de få minutrarna på mitt sista jullovet för alltid.. usch känns hemskt att säga så.

Idag har jag Becka och Emmy vart ute och tagit en promenad i det härliga vintervädret, vi gick upp för lillsjötoppen. Vi gick där och filosoferade om både de ena och andra sen gick vi hem till mig och drack en kopp kaffe och pratade om hur vår sista temin på UBG kommer bli. Vi ska iaf ta vara på vår sista tid på gymnasiet kom vi fram till. Sen får vi se hur framtiden blir...

Jag har även vart hos pappa och tvättat för alla mina kläder som jag hade med till Norrland stank brandrök sen Simon nästan satte eld på huset när han vridit bastun på max. Samtidgt som kläderna snurrade runt i tvättmaskinen passade jag på att kolla OC. jag vill inte att det ska ta slut, jag är i mitten av tredje säsongen nu. Måste köpa fjärde när jag får min lön. :).

Juste jag har ju inte berättat att jag fått turen att gå på OASIS när de spelar i globen den 28:e januari. Wille hade en biljett över och frågade om jag ville gå och jag tvekade självklart inte en sekund! Ska bli riktigt kul, ståplats och allt wihooo :) Tack Wille :)

Nu ska jag kolla ett sista avsnitt av OC och sova :) Puss och Kram nu börjar allvaret!

:(

Nu när jag sitter ensam hemma i lägenheten så saknar jag Korpikylä och alla underbara människor däruppe.. :( Jag vill tillbaka! Varför ska tiden gå så fort?


Tisdag

Det blev en helkväll med Emmy  och Becka. Vi har ätit tacoköttfärsås med pasta och sen bakade vi en kladdkaka tsm och så kom Filleh och Victor över. Vi kollade lite på Björn Gustavsson dvdn men den var en besvikelse. Man har ju sett allt det där på youtube redan! :P
 Imorgon ska jag sova ut och sen så får vi se om jag kanske ska ta tag i allt pluggande så man inte får en chock när man kommer tillbaka till skolan. Ska nog gå över till pappasen en sväng också, var ett tag sen man såg han :)


Godnatt! <3<3

Hemma igen

Jahaa då var man hemma igen då. Jag hade glömt att mamma var i Berlin så jag är ensam hemma och pappa jobbar som vanligt och Joel har nyckeln hem till pappa... Jag har varit duktig och städat mitt rum,, packat upp och laddat upp några bilder från nyår på facebook sen jag kom hem. Nu väntar jag på att Emmy och Becka ska komma över, känns som 100 år sen vi sågs haha fast det bara är en dryg vecka!. Kanske ska överraska med en kladdkaka när de kommer. :)

Här hemma blev jag överraskad då det faktiskt var lite snö på backen och skönt att  soltimmarna är några fler här hemma än i Korpikylä. Får se när jag åker upp nästa gång, måste satsa på skolan nu sista månaderna. Nä nu ska jag baka! :D


PUSS PUSS PUSS

Måndag

Tre timmar kvar sen går bussen från Haparanda. Jag måste börja packa snart för jag har spridit ut mig lite här och var i huset. Kalle och Mackan är ute och fixar något på gården och jag har precis tankat mp3:n med ny musik så jag klarar tågresan hem. Veckan har gått fort men det känns som att det var längesen jag satt på tåget upp endå.

Nu ska jag samla kragt så jag orkar packa, för det är det värsta jag vet!

Mi får gärna ringa ikväll när jag sitter på tåget! :)
PUSSSSS


Dagen efter

Igår spelade jag, Simon, Rebecka, Mackan och Ronny utslagspoker i hela 2 timmar och det blev en tuff match men efter 2 timmars spelande så vann Mackan. Efter de började vi göra oss i ordning för kvällen men när jag kommer ner till köket har Mackan och Simon redan börjat och dricka. De slutade med att vi kom iväg till stan vid 10-tiden men vi kom aldrig ut på krogen för vi var alldelsen för drunkna fö det. Istället hamnade vi i Ronnys lägenhet. Jag har nästan inga minnen men det var jag nog inte ensam om att inte ha.

Wille, Kalle och Jeppe åkte till Umparii, Simon och Rebecka somnade och Ronny var chaufför så jag hamnade av en konstig anledning själv i lägenheten. Jag har ingen aning om varför men men halv 2 kom Ronny och hämtade upp mig iaf och sen skjutsade han hem mig. En mycket märklig kväll måste jag säga.

Vaknade kvart i ett idag men jag var inte så bakis mest trött så jah och Mackan kollade några avsnitt av OC sen kom Simon och Rebecka hem och vi spelade kort. Ikväll har vi ätit tacos och spelat ännu mer kort när Dumo och Maria kom förbi. Nu sitter alla och kollar film men jag skulle bara somna av de så jag satte mig här istället.

Imorgon bär det av hemmåt igen. Den här veckan har inte riktigt varit som alla andra veckor jag tillbringat här uppe. Kanske för att Robban och Elli inte varit hemma och att Simons tjej och jag inte fick någon bra kontakt från början och allt kändes ganska så stelt.  Det känns lite jobbigt att åka hem för nu är det verkligen bara 5 månader kvar i skolan sen är jag vuxen och fri, men jag tvivlar på att de är bättre... nej jag vill inte bli stooooooooor! :P


PUSS!


2 Januari

Det är inte sant vad man sover bra här uppe. Helt tyst och mörkt till klockan 10 på morgonen. Jag och Marcus stack ut och åkte skoter på älven  imorse. Det var superkallt så vi var inte ute så länge men det är en så härlig känsla att man bara kan göra som man vill och koppla av och inte tänka på skolan och andra jobbiga saker.

Vet inte vad jag ska skriva... men allt är bra iaf :)


PUSS <3


En sån där tråkig lista

jag kommer från: Östersund (ursprungligen) annars Stockholm
jag är just nu: i Korpikyllä i norr
hur gammal är du: 18
tycker du om någon just nu:  nej inte precis
om sex månader är jag: en fri icke studerande
gröna eller röda äpplen: Gröna
vem ringer du när du är arg/ledsen: Emmy eller Becka
gillar du golf: Nej
vilken tid gick du upp idag: halv 12
har du sovit i din egna säng inatt: nej
har du strumpor på dig nu: ja
hur svarar du i telefon: Heeeej
är du ensam nu: Nej, Kalle är i köket och resten i soffan
vad ska du göra ikväll: Sova!
vad gör du imorgon: ingen aning faktiskt. Köra skoter kanske :)
var vill du bo när du blir stor: Om jag endå visste det
är det okej att gråta: Självklart
när grät du senast: kommer faktiskt inte ihåg
vilken årstid tycker du bäst om: Sommaren
laddar du ner musik och film från Internet: nix så teknisk är jag inte
vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa jorden runt
bär du glasögon eller linser: Linser och ibland glasögon
tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej
när går du upp ur sängen på en helgmorgon: olika
har du piercing: bara i öronen
vill du gifta dig: njaa osäker
vill du ha barn: ja minst 3
solar du ofta: på sommaren
är du bra på att laga mat: ingen mästerkock kanske men helt OK
gillar du att dansa: Ja det är svinkul
är du flygrädd: nää
hur vig är du: som ett kylskåp
vad dricker du helst när du är törstig: vatten
vilken är din favoritglass: hmm.. svårt
tror du på ett liv efter döden: nää jag tror inte det
tycker du om sushi: aldrig ätit det
vad äter du helst när du ser på film: godis
lever dina föräldrar tillsammans: nej
vad heter du i mellan namn: Jag har inget
är du morgon eller kvällsmänniska: Kvälls
vilken ögonfärg har du: grön
vilken hårfärg har du natuligt: vet faktiskt inte, var så längesen jag hade den.. kanske lite rått/mörkblond
vilka hårfärger har du haft: blond, brunt, rödaktigt
har du någon gång gråtit dej till sömns: ja
biter du på naglarna: jaa
är du beroende av något: sötsaker
hur ofta tränar/motionerar du: några gånger i veckan.. fast nu har jag varit lat
senaste låt du hörde: ngn som är med på singstar svenska hits I guess
vad gör du på helgerna: Festar, jobbar och umgås med vännerna
brukar du bädda sängen: nej
hur många timmar sover du om nätterna: olika
senaste bok: Anne Franks dagbok
har du kysst någon under den senaste veckan: ja
vad var det senaste du sa:  äre sant?
önskar du att du bodde någon annanstans: ibland
vem kramade du senaste: mr Ronny kanske
saknar du någon nu: Elli och Robban. Tomt utan dom här uppe
hur många lampor har du i ditt rum: 5
vem ringde dig senast: Lina
gillar du att slåss: näää
vad är du allergisk mot: sviniga människor
var du glad igår: ja det är klart!
vad är din favoritfärg: Röd
sminkar du dig: Yes


1 Januari 2009


Nytt år och nya möjligheter!
Gårdagen kan summeras såhär: Allt startade med en otoligt pinsamt tyst och stel middag. Jag har faktisk ingen aning om varför det blev så himla tyst. Jag, Kalle och Wille hade svårt att hålla oss för skratt så det blev en del fnitter och champangen bidrog nog ganska mkt till det. =P

Annars flöt kvällen på med singstar, mycket bål, skratt, raketer och annat.




Grattis syster Lina som fyller 24 idag! :)

RSS 2.0