Daydreamer

Får ingenting gjort. Resultatet av rapporten kommer inte på papperet.
Istället sitter jag bara och ler.






"Clara! hallå?!?!Lyssnar du!? Varför sitter du och ler?"




Maracacaca!

Raraste nollornas bild av oss faddrar! :)







Puss// Clara


Did you give the world som love today baby?

Igår var sista Nollefesten innan sittningen. Ja herrejävlar vilken fest det blev, vilken utgång, vilken efterfest, vilken hemgång :) Jag är rätt slutkörd idag. Det blev en bakispizza i solen med Sofie, Maria, Erik och Per idag. Annars vet jag inte om den här dagen som skulle innehållit plugg gett särskilt mycket förutom många skratt.

Tack för igår (jag tror) jag hade jävligt kul! :D
















Bakisdagen fortsätter! Puss... !


Ett gott skratt förlänger livet!

Min vän Maria kan verkligen få mig att skratta! Fick precis ett sms som får mig att somna med ett stort smile på läpparna. Haha jaa herregud vad den tjejen får mig på bra humör! :D

Tänk om alla fick lära känns den kalixbruttan! Då skulle alla ha en lika kul vardag som jag har :D




Plugg, punka och bokad biljett!

Det är fredag och dags att ta helg efter en intensiv dag av skrivande på bibblan. När jag kom hem upptäcker jag att jag har punktering på Pinky... Det är nog inte meningen att jag ska ha en cykel för dom får bara punktering! För att pigga upp mig själv så bokade jag biljett till Melissa Horn den 23 oktober på Idunteatern. :)

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Myskväll, chillkväll, en kväll hemma för en gångs skull? :) No press! Nu tar jag helg!


PUSS !

Hejhejhej

Ölkvällen på NH igår blev en Pepsikväll för oss faddrar. Vi dansade loss på NH:s dansgolv ändå. Vid halv tolv vände klackarna mot Ålidhem och sängen. En trevlig och nykter kväll.

Idag har vi haft förläsningar hela dagen om genus, etnicitet och sen kom två arbetsterapeuter från Tanzania och föreläste. Om jag fortsätter läsa till arbetsterapeut så vill jag verkligen åka till Tanzania och göra min praktik. Vore hur coolt som helst!

Tjejerna var här nyss och drack kaffe, nu väntas plugg och som belöning sen ska jag hem till Zandra sen och kolla handboll. Sverige- Danmark! Check!




Jag och Zandra på Mellanstadiediscot från helgen!



SSSSStreSSSSSS

Känner mig stressad över rapportskrivningen, stressad över att inte få träna, stressad över att inte hinna prata med de människor jag gillar allra mest, stressad över att inte hinna glädjas åt det roliga, stressad över att glömma, stressad över att inte hinna leva. Eller stanna upp nu! Är det de här som kallas att leva?


Borde kanske tänka på vad jag faktiskt gjort och inte borde göra för en sekund.

Men jag borde ju faktiskt plugga och tvätten måste hängas! Så nu har jag ingen tid för att sitta här!


Ölkväll på NH ikväll!


Puss!

Clara


Korremiddag, mintsnus och nya projekt!

Jag har bjudit Zandra, Maria, Sofie, Jenny och Teresia på tacopaj ikväll. Blev lyckat och nu har vi faktiskt fått det lite renare och hemtrevligare i korridoren så man vågar bjuda över kompisar på middag. Efter middagen blev det Idolmys hemma hos Jenny. Jag har provat snusa för första gången i mitt liv. Ja, mamma du läste rätt. Det var en sån där tjejsnus i rosa dosa och snussmaken var dold med smak av mint. Kände inte av så mycket, vet inte heller om jag tyckte det var så gott. Så jag blev ingen långvarig snusare. ;)

Annars då?, jo vi har börjat med en ny delkurs av beteendevetenskapen. Vi ska skriva ett arbete om ungdomar. Känns intressant och spännande, dock har vi väldigt kort tid på oss att skriva så det gäller väl att hålla tempot uppe.

För övrigt är jag less på att inte bli helt frisk. Dumma Dumma Dumma försvinn! Vill springa på Iksu NUNUNU!!!







Adele- Someone like you




You'd know
How the time flies
Only yesterday
Was the time of our lives
We were born and raised
In a summer haze
Bound by the surprise
Of our glory days






Tentan gick förvånandsvärt bra, tror jag. Idag har jag försökt återhämta kraft inför nya kursstarten som börjar redan imorgon.

Puss// Clara

Disco, pop, vin och glada miner

Igår var det Mellanstadiedisco på Nolleschemat. Detta innebar dans till Bailando, våfflat hår, blå ögonskugga, danstävling, godisregn, ryskaposten och popcorn! Det blev en mycket lyckad kväll som ledde till Corona som ledde till panik då jag trodde jag tappat hemmanycklarna. Sprang hem till Fredrik i panik och upprörda jag kunde inte alls förstå vart jag lagt bort nycklarna. Lugna Lulebon Fredrik sa bara lugnt: "Clara vänd upp och ner på väskan" Och vad ramlar först ut om inte mina hemmanycklar! En gladare Clara blev bjuden på nudlar av snälla rara Fredrik mitt i natten :) WoopWoop! En mätt och glad Clara halvsprang ner för Tvistebacken tre på natten.

Det har blivit höst och kallt i Umeå! Men jag gillar det :)

Söndagen har inneburit städning, tentaplugg, tentaplugg, tentaplugg. Håller andan, imorgon kanske jag kan börja andas igen!






Puss // Clara<3

Berg och Dalvana

Drömmer så många konstiga drömmar om människor jag inte hört av på länge. Jag tror jag skulle behöva stressa ner lite... Sjukt mycket nu! Tentaplugg, nollning, fest, fix och tankar som snurrar. ´

Drar på Iksu och rensar tankarna på spinningcykeln!


Pusstja!



Ellanpellan!!!

Den lilla tjejen har blivit vuxen!!!

Beundrar henne för hennes engagemang i allt hon gör. Klarade körkortet på den stora dagen gjorde hon också!
:)





Stort grattis till Ellinor idag!!!



PUSS


Everything dies baby that´s a fact. But everything that dies someday comes back



Plugg, mys och Bruce Springsteeen kan summera min tisdags kväll. :)


Åter till kausalitet, p-värden, deskriptiva ansatser, kvalitativa metoder, datainsamlingar och annat krångligt!

Tisdagsdilemma

Tisdagkväll och jag borde plugga. Zandra och Lisa taggar mig för fest.


Jag ska stanna hemma, det regnar ju trots allt... Eller?!?!

NEJ CLARA, STANNA HEMMA! (säger jag åt mig själv!)




// Clara


Clara färdiga gå..

Vardagen rullar på. Full rulle hela tiden och jag gillare!

Ikväll har jag varit på födelsedagsmiddag hos Ellen och det var inte fy skam! Har inte ätit så god mat på mycket länge och sen tårta på det. Kanonkväll med andra ord :)

Efter kvällens gödning blir det spinningpass klockan 7 imorgonbitti för att sedan hjälpa Sofie att frakta bort hennes säng, föreläsning i skolan, resursforum, step muskelpass på Iksu, plugg med Zandra! WoopWoop nu kör vi!


Ciaoooo!

Welcome to Norrland

Nollningsfesten igår med tema Norrland vart superlyckad!!!

Vilka Nollor vi har!!!




Maria och Freddä


Jenny, Sofie, Malin



Nollebarn


I väntan på Corona



Phest!


Alla faddrar minus Maria :)


Glada faddrar städar glatt!!



Awesome helg! Imorgon börjar allvaret med plugg..

PUSS


Fredag!

Efter en nykter myskväll med mycket lek och skoj med Nollorna går jag nu och dejtar min nya säng som äntligen anlänt till mitt studentrum. Laddar för mogondagen som erbjuder:


Spinning/Step muskelpass på Iksu
Stan med Zandra
Plugg
Förberedelser inför Norrlandsfesten
Norrlandsfest!
Corona baby!!!



Puss!!!


Set fire to the rain


It was dark and I was over,
Until you kissed my lips and you saved me.








Clarabella


Ålidhem-racet!

Gårdagens Ålidhem-race med våra Nollor blev totalt awsome! Vi var två faddrar i vare studentrum och Nollelagen skulle under kvällen hinna besöka alla rum och utföra uppdrag och samla poäng. Verkligen superduper lyckat och alla var fulla och glada när vi styrde klackarna mot Origo. Tyvärr var det dock superlång kö men tillslut kom vi in. Vi har helt underbara Nollor som verkligen bjuder på sig själva! Vilket självklart belönas! :D Imorgon kör vi igen!



I mitt rum var det tema kärlek! Och det var det vill jag lova!





Team Blå!


Åke fick några klappar också!



AT:are kan!


Puss
Clara


Bizziiiguurl!!

Gick ner till köket och fick en chock för all disk som stod där. Lite irriterat diskar jag mitt och kollar sen på tavlan att det är fan jag som har städvecka den här veckan.. Gah som om jag inte har nog stressat schema den här veckan. Har inte suttit still många miuter idag.

Ska kila iväg på första Nolleträffen nu!!! :D


Ciao


Stay away!

Du tog din mikro lilla chans att trycka ner lite extra på vad jag gör. Men du ska veta att du lyckas inte. Du kommer aldrig mera att lyckas.

Så snälla bara låt det vara som det är! okej?!


Clara

Baked with love!





Jag, Jenny och Sofie har bakat bullar hela kvällen inför morgondagen då Nollningen sätter fart på riktigt!

 Resultatet blev: Lika men ändå så olika ;)



 

Sofies bulle till vänster och min till höger. Kunnat gissa annat?
 STORT SKA DET VARA! ;)


Awsome Awsome Awsome!!!

Första skoldagen är avklarad och allt känns så himla bra. Vi presenterade oss för Nollorna imorse och de var många! Imorgon sätter vi igång med nollningen på riktigt och jäklar vad kul det ska bli. Dock spökar tentan lite som är om redan två veckor. Jag hoppas det är en snäll tenta.

Nu ska jag plugga lite och sen kanske dra till Iksu på ett Afropass...Mår lite sisådär, typ förkylning som vägrar släppa.

Vet inte vad jag ska skriva meraaa. Mitt liv är så förbannat AWSOME just nu, som om inget kan stoppa mig! :D Nu ska jag slå sönder min säng i några bitar hehe för min nya kommer förhoppningsvis imorgon!!! <3


Puss


Clara

At:are kan

Back on track!

Vilken helkväll. 12 timmars festande, 2 taxiturer, vin, förfest, Origo, dansgolv, glädje, Chaplins, efterfest, "jag har aldrig", hemgång, vilse på Ålidhem, läggdags när solen börjat gå upp. Arbetsterapeuterna har gjort det IGEN! En kanonkväll i all ära :)

Idag mår jag ändå oförskämt bra. Sista faddermötet ikväll innnan Nollningen som sätter sin fart imorgon. :)



Puss !

Kaffe, träning och ny hårfärg!

Finns det något bättre än att njuta av en stor kopp kaffe?






I väntan på att Maria ska komma hit och färga mitt hår. Utväxten ska veck och förhoppningsvis ska resultatet bli mer en jämn ton av blont än vad det är nu.

Jag, Maria, Teresia och Jenny har varit på Bodybalance idag. Det var precis vad jag och Maria behövde efter veckans hårda träning och dåliga stretchrutiner. Känner mig faktiskt lite som en ny människa.

Ikväll kommer tjejerna hem till mig så ska vi köpa massa gott, tända ljus och prata om alla sommaräventyr.



Puss!

Clara


Känner taggen

Jag är så sjukt taggad inför nollningen av de nya arebetsterapeuterna nästa vecka. Ikväll har vi haft möte hos Fredrik och planerat, klippt och pysslat. Även om vi panikar över att hitta lokaler fortfarande så känns det som att allt kommer lösa sig på något vis.

För övrigt så har jag och Mary varit otroligt flitiga med att träna på Iksu i veckan. Jag har hunnit träffa många som är tillbaka i Umeå och livet leker. Jag trivs så sjukligt bra här så det finns inte. Imorgon väntas träning, fix inför måndag och på kvällen kommer Sofeeij äntligen upp!! :)

Ja, det var väl senaste på Clarafronten.


RSS 2.0