Söndag

Kom hem halv fem i natt. Det var inte riktigt meningen att det skulle bli så sent. Vi var först hemma hos Kevin och åt en jättegod middag i trevligt sällskap. När vi vart lite runda om fötterna började vi ta oss mot stan och Cattelin. Jag hade inte så kul, så jag Bergman, Klejsson och Sophie drog till Abrahamsberg, där Bergman sa att han skulle hålla i efterfest men nej de ville gå å sova så jag fick sova på Klejssons soffa. Jag sov kanske i en timme sen kom jag på hur gärna jag ville ta mig hem så jag tog tuben till centralen. Jag träffade på en asskum kille från norrland som tyckte det var nog varmt att bara ha t-shirt på sig! Han undrade om han fick sova på min soffa. Jag sa betsämt nej! Men killen slutade inte tjata. Herreguuud alltså! haha han var rätt full och jag orkade inte ens säga att jag inte ens har en soffa och att han isf kunde ta gungstolen ;P. Jag var trött och irriterad och gick snabbt och bestämt därifrån. Nattbussen tog en evighet! USCH!

Idag har jag sovit länge, varit hos Lundbergarna, storhandlat med mamma, varit på adventsmiddag hos pappa och städat mitt rum.

Jag är trött och förvirrad. Jag hoppas att jag kommer få några svar den här veckan så jag kan försöka planera min framtid!

//Clara den rara

Fixardag!

Idag har jag haft en riktig fixardag. Först var jag hemma hos morfar och hjälpte han med städning och framtagning av adventsljusstakar. Kan knappt fatta att det snart är jul igen. Tiden går så sjukt fort. Nu är jag hemma hos  mamma och jag har spärrat och skaffat nytt visakort och skickat en förlustanmälan för mitt körkort. Jag har ringt SL flera ggr men dom har inte hittat min plånbok.. såå surt!

Jag ska snart iväg och jobba stägning. Imorgon ska jag till Max i Kista och hjälpa till och jobba eftersom att de hade sin öppningsdag igår. Det kommer säkert vara sjukligt mkt folk! 


Well Well! 

Ha det bra!  

Besök från Luleå

Igår kom Elin, Emmelie och Josefin från Luleå för att komma å bo hos mig. Mamma var snäll och lånade ut sin lägenhet över helgen. Igår var vi ute på Chaplins efter en mysig tacomiddag och massor av vindrickande hemma hos mig. Det var en kul kväll och den bjöd på många minnesvärda scener måste jag säga. Allt finns dokumenterat i Emmelies blogg som jag kan länka till sen.

Det Tråkiga var att jag tappade min plånbok med visakort och körkort. Märkte det inte förrän jag var hemma och en kille hade läst iin på min telefonsvarare att han hittat min plånbok och att han lämnat den på swebuss. Jag har krigat som fan för att hitta den idag men ACK! Han måste sagt fel han måste ha menat SL! Hoppas jag på iaf. Ska ringa dom på måndag.

Men bara för att plånboken är borta stoppar det mig inte att gå ut ikväll. Vi ska på Hardrock café och möta upp några fler norrisar. haha

PUSS!

One step higher!

Idag har jag klättrat ett steg högre inom hamburgerbranchen. Jag är numera kökschef efter ett rätt larvigt prov och ett "seriöst" snack med distriktschefen. Några kronors löneförhöjning och lite nya arbetsuppgifter väntar nu framöver. Känns lite kul ändå.

Annars står jag och stampar på samma ställe... Flytt till mamma?, flytt till Luleå?, Resa?, Jobba?, Plugga?. Ett halvår sen studenten och jag har inte blivit klokare för det!!

Bye!

Saturday it is!

Gårdagen startades med kusinträff hemma hos Johanna. Vi åt tacos och drack drinkar. Sen stack jag vidare hem till Klejsson som tydligen flyttat och bor numera granne med Bergman. Det var jag, Amanda och Sophie och resten killar. Vi kollade idol, drack oss fulla sen drog vi till "The Bridge", alltså gammla Toxic. Inte för att låta stoffsig men det känns faktiskt att man blivit ett år äldre och jag har tagit steget från "The Bridge" haha. Jag råkade slösa onödigt mycket pengar igår också. Jag, Kevin och Amanda delade en taxi hem också. Jag sov hemma hos Amanda för Joel är hemma och har tagit mitt rum hos mamma. När vi kom hem åt vi mackor och Amanda hade världens fyllehicka haha jag kunde inte sluta skratta.

På morgonen vaknar jag av att Pappa Kjelle säger "Sabina! Är det du som ätit på en morot?" Sabina bah: "Nää det är Clara och Amanda som fyllekäkat". hahah flumm flumm!

Jaja nu ska jag snart iväg och jobba stägningspasset på Max. Känns lite trist måste jag säga.


Vanessa Carlton: "Who´s to say"

// C


Fredag

Ledig idag :)

Snart kommer Emma och hämtar upp mig. Vi ska till Kista och äta lunch sen kanske kolla runt lite i affärer. Ikväll kanske jag ska på kunsinträff och sen förfest hos Bergman och efter det utgång. Men känns lite stressigt att hinna med både kusinträff och förfest. Har inte bestämt än hur jag vill göra. Joel kommer hem i helgen också och han lät rätt besviken på att jag funderade på att hoppa över kusinträffen.

Jaja det blir nog bra vilket som :)


PUSS!

Tillbakablickar

För ett år sedan...

..bodde jag med mamma på hjortronvägen

..gick jag fortfarande gymnaisiet och suckade över prov och inlämningar

..spelade jag handboll

..bodde Malin och Natalie hemma i Sverige

..var uteställerna Huset och Hirschen Keller the place to be ;) haha

..kom Emma ofta över och nu är hon här hihi


PUSS!

MJ

Jag, Lina och pappa har varit och sett Michael Jackson filmen "This is it!"!! KUNGLIG!!! OCH ALLA BORDE SEN DEN!

SÅ SE DEN!!!


En kväll i kengen

Sitter hemma hos mamma nu, efter en lång dag på jobbet. Kevin, Amanda och Micke tittade förbi jobbet som en glad överraskning precis innan jag slutade. Jag fick skjuts hem sen stack jag och Amanda över en snabbis och sa hej till tjejorna som skulle ut på krogen. Jag och Amanda jobbar imorgon så vi kom nyktra. Det var kul å träffa alla även om det bara var kort. Känns som evigheter sen!! Det blir ju inte lika ofta nu när man jobbar.

Sen körde vi till Kungsängen och hämtade upp Jessica och så åkte vi hem till Kevin. Han och Micke hade valt en urtråkig film så vi satt mest och snackade gamla minnen haha och annat sjukt.

Som sagt jobb imorgon så det blev en tidig kväll. Ska typ gå å sova för jag är TRÖTT!!


PUSS

Lördag

Igår ägnade jag mycket tid åt letande av boende i Luleå. Hittade ett par som hyrde ut rum i sin villa. På måndag ska jag ringa Max i Luleå och söka jobb. Mest troligen blir flytten av i slutet på Januari och det är ju inte så långt kvar! Jag hoppas mina planer går av stapeln för jag är så galet trött på min vardag.

FRUSTRERAD! Jag hade varit hurtig att boka tvättid imorse klockan 7. När klockan ringde tvingade jag min upp ur sängen och gick till tvättstugan. Jag laddar maskinerna med tvätt men när jag ska slå på dom så inser jag att det inte finns någon stöm. Jag letade runt som en galning efter en ON-knapp men inte fanns det någon. Jag går upp till Lina och säger att jag inte fick igång dom och hon säger att hon gör det om ett tag. Men samma sak hände henne när hon var nere. JÄVLA SKIT!!! DET GÅR INTE ATT TVÄTTA INNAN 10 PÅ HELGER FICK VI VETA!!!

Aja idag blir det jobb till 19.00 sen träffa tjejorna hos Emmy :)

 

 

PUSS


Hemma igen

När jag flög hem från Luleå igår så såg jag solen på första gången på en vecka. Det är så jävla trisst väder i Sverige nu att jag nästan blir deppig. Det blev ju inte direkt bättre när jag landade i Stockholm för här snöar det också!!! Självklart är det ju för varmt för snön att hålla sig kvar på marken! TYPISKT!

Igår jobbade jag också, inte alls kul att vara tillbaka till arbetet. När jag kom hem började jag kolla lägenheter i Luleå. Jag hittade en tjej på blocket som sökte personer till att bo i kollektiv. Det vore så himla kul att testa på. Jag har alltid velat testa det för kul skull. Jag mejlade henne och hon svarade och det lät possitivt. Nu måste jag bara hitta ett jobb också. Kanske ska ringa MAX i Luleå.

Måste rådfråga mig runt lite!

Men visst låter det ganska kul? :) <3


News

Clara har varit på date idag. Haha en riktig "fikadate". Hör och häpna det var här i Happis. Vi träffades i dimman i lördags och idag träffades vi. Vill inte avslöja för mycket men det gick bra. Trevligt o.s.v.

Sen så åkte jag till Seskarö till Linda. Jag trivs så bra här uppe. Snart bär det av hemmåt igen och det känns sådär måste jag erkänna!

Puss


RSS 2.0