SKOTTA FÖR FAAAN

Om jag skulle få hemlängtan när jag är Umeå, snälla påminn mig hur j*vla less jag var på posten. Det är inte kul å cykla i -10 på oplogad väg!
Idag tog en tjej priset...

Hon hade parkerat sin bil framför brevlådan så jag var tvungen och hoppa av cykel och springa med posten, inte nog med det så var jag tvungen att plumsa i en halvmeter snö fram till hennes låda. När jag precis lagt brevet i hennes låda så hör jag en tjej ropa bakom sin fula grind till huset (5 meter bort i högsnö) "Asså jag kan ta posten här"och så sträckte hon fram handen ... Jag tänkte bara IDIOT! Räcker det inte med att jag plumsat fram till din låda?!?! Mitt svar blev bara "Du det var lite mycket snö här!!!" sen sprang jag vidar!


Sånna borde inte ens få sin post!! SKOTTA FÖR FAAAAAAAAAAAAAAAN!


Okej nu till något roligare, ikväll ska jag träna handboll efter min två veckors ofrivilliga vila :)


PUSS <3




Mitt liv i en flyttkartong

Nu vill jag att tiden ska rulla på lite fortare. Jag vill få mitt antagningsbesked, hitta en lägenhet/studentrum och att mina bästaste tjejer ska komma hem från USA.

Idag har jag jobbat några timmar, det var kallt.

Jag har rensat lite bland gammla grejer och faktiskt packat ihop till en halv flyttkartong. Långsamt men säkert närmare jag mig flytten. Jag börjar ju bli lite av ett proffs på att flytta om man säger så. Mina flyttvägar genom livet har sett ut typ sähär:

1. Östersund- Kritstigen Kungsängen
2. Kritstigen - Månstensvägen
3. Månstensvägen- Hjortronvägen
4. Hjortronvägen- Norrboda
5. Norrboda- Hjortronvägen
6.Hjortronvägen- Vasavägen
7. Vasavägen-Hjortronvägen
8. Hjortronvägen- Björkskatan
9. Björkskatan- Assistentvägen
10. Assistenvägen- Sangrindsvägen
11. Sandgrindsvägen- Ringvägen
12. Ringvägen- Aspnäsvägen
13. Aspnäsvägen- ??? Umeå???


Det roliga är att de senaste elva flyttarna har skett efter min 17 års dag typ... rörigt kan man säga.
Låter som att jag lever i familjen Taikon, ni vet om romerna som flyttar runt. Min pappa måste fan ha lite Taikon i blodet tror jag ;) Jag bara hänger med..


Hejpaaaaaa


Vinter 2010

Karlberg-Kungsängen

- Tåget var 15 min sent
- Vagnfel och vi fick tränga ihop oss från två vagnar till att bli en.
- Stod still i 10 min tills vi började rulla
- Signalfel.
-Framme i Sundbyberg står vi stilla och ytterligare en sektion av tåget stängs av.
- Vi får kliva av och vänta på nästa tåg.
- 20 min väntan på att första tåget ska flytta på sig.
- Andra tåget kommer.
- Signalfel.

SUCK! När jag bodde i Luleå skrev alla på facebook om hur dåligt tågen gick och hur arga dom var på SL. Nu fattar jag agget! Jag är fortfarande en isbit. När ska SL ta tag i problemen?

Det var trevligt att umgås lite med la familia iaf. Jag Max och Mamma avslutade med en middag på en restaurang vid St. Eriksplan :) Trevligt!



Vinter utanför mitt fönster


Min söta och färgglada mammi :)



På väg mot pendeln


PUSS

Söndags svammel

Det är visst första advent idag men jag känner ingen som helst julkänsla. Kanske för att min lägenhet är i en enda stor röra. Jag har varit hemma i fyra dagar nu och jag har mer bara rivit fram saker än fått någon ordning. Jag är värdelös på att slänga saker. Jag kan spara på gammla godispapper från en resa bara för att jag vill minnas men nu när jag hittar godispapperet minns jag inte vilken resa det var ens haha mindre lyckat! ;)

Nu har jag kommit till en kartong där jag sparat alla mina skolgrejer, många minnen och block där jag och tjejerna skrivit roliga anteckningar om andra... ojoj nä nu blev det jobbigt här. Kasta eller spara?.

Jag sticker på julmarknad med Max, Lina och Mamma istället..

Mitt och Max samtal tidigare idag:

J: Tja,
M: Tjena
J: Vill du komma över på adventsfika?
M: Nä asså jag kakn inte för jag ska på julmaknad med Lina och mamma...
J: Jaha men vadå varför frågar ni inte mig?
M: Men Lina frågade ju dig...
J: Nää eller va?
M: Ja på facebook.
J: Det står att hon ska på julmaknad men inget frågetecken..
M: Men följ med då..
J: aa jo men vart är den
M: Hemma
J: men vart?
M: men hemma
J: Men Max jag snackar om julmarknaden..
M: Jahaa men Telefonplan och jag är hemma, kom hit innan :)


SUCK! :P

Jag?

Jag har tänkt på en sak, en sak som jag tänker på ganska ofta och det är min personlighet och hur jag  kan ändra mitt beteende beroende på vilka jag umgås med. Som t.ex. i handbollslaget framstår jag nog som en rätt snäll, blyg tjej som inte tar för sig sådär jättemycket. Det har alltid varit så, enda sen jag började spela handboll vid åtta års ålder så var jag lagets "minsting", jag var näst kortast i laget och fyllde år sist av alla. Jag fick ofta höra att jag var "Lilla Clara"och på något konstigt vis så lever jag lite kvar i den rollen, trots att jag vuxit ikapp alla storleksmässigt haha.

Mina närmaste vänner som känner mig allra bäst utanför handbollsplanen skulle nog aldrig kunna förstå min roll i handbollslaget eftersom i tjejgänget är jag den som tar för mig rätt bra, pratar mycket, är rätt flummig och samtidigt säga ifrån när det är saker jag inte håller med om.

I familjen är jag yngst av fyra syskon och har alltid varit "minipolisen" som skvallrat till mamma, varit bestämd och antingen väldigt glad eller arg. Inget där emellan. De senaste åren har jag bott själv rätt mycket med mamma och pappa och jag tror faktiskt att de kan hålla med om att jag inte har svårt att visa mitt missnöje. Nu låter jag som världens mest bortskämda unge, men det är jag inte för jag tror dom lärt sig hantera mig ;).

Bakom allt glada, arga eller flamsiga "jag" så bär jag på en velighet som få har. Jag har bråttom och vill att det ska hända något hela tiden och när det inte gör det så tror jag att jag är depimerad. Haha låter säkert helt sjukt men jag tror jag måste göra saker som jag tror på och just nu tror jag på Umeå... Fast imorgon kan det vara Stockholm.

Jag vet egentligen inte varför jag tog upp det här...men jag tycker det är lite intressant hur man kan vara som person beroende på vilka man umgås med. :)


Jag föredrar nog att fortsätta vara...

Bara Clara ;)

Godnatt

Lördag

Kom precis hem från Viksjö. Jag har varit och kollat på handboll, dock spelade jag inte själv då jag fortfarande inte känner mig helt 100. Vi förlorade mot både Lidingö och Skogås, men vi kämpade på iaf.. Många sjuka och skadade tråkigt vilket inte hjälpte till ett jämnare resultat.

Ute är det verkligen vinter. -10 och en massa snö och det märks för tåg och bussar kommer inte i tid. Grattis SL vintern kom i år också!

Jag har börjat packa. Igår kändes det skönt att vara på väg men idag vet jag inte.. Det känns lite vemodigt och trist på något vis. Varför är jag som en jojjo i mitt humör? Först jätteglad sen så ja.. så tappar jag lusten helt enkelt.

C


<3



Stockholm i mitt hjärta,


drömmarnas stad det är du...



Åren går och vi förändras.. åren går och vi försämras.

Min syrra tipsade mig om ett band som heter Rena rama. De finns på Spotify. Det roliga med bandet är att killen som sjunger har gått i UBG och låten "6b" handlar om just UBG. Om man lyssnar på texten så känner man igen sig hahah... Gymnasietiden känns så sjukt längesen! Fina minnen :)


Åren går och vi förändras...




Sp3C<3



Sista kvällen innan den sista dagen...


Lucia 2008
Sabina, Carro, Towe, Natta, Emma och Emma<3


PUss!

Clarabella


It may be winter outside...

Hösten sprang förbi fort, men jag är inte missnöjd med det. Nu är jag jätteladdad för nya äventyr i norr. Den här gången Umeå för den som missat det. Allra först ska jag genomgå en flytt hem till min kära pappa i Jakan som krånglat till det en hel del med flyttdatum så det blir en mellanlandning i jakan innan jag flyr uppåt igen ;).

Jag vet inte om själva utbildningen är den rätta för mig, dock tror jag aldrig att jag kommer veta vad jag vill utbilda mig till så jag testar mig fram och skiter det sig så får jag väl byta. Mer än så är det ju faktiskt inte. Jag tycker det ska bli jättekul att dra uppåt igen. Här hemma drar många av mina närmaste vänner ändå utomlands eller har redan dragit. Emma, Malin, Natta i USA, Emmy och Becka i Indien och Sabina och Carro drar i januari.. :)

Här hemma i Kungsängen har det snöat hela dagen och jag har suttit inne och snorat och kollat på. Lyckats börja kasta lite onödigt skräp som inte ska med i flytten, kollat One tree hill, hängt på facebook och kollat handboll på tv och såg att två tjejer från Kungsängen spelade med Spårvägen. Lite kul ändå :)

Snart kommer mina favoriter från USA hem på jullov! Ska bli kul att ses efter nästan ett halvår. Kvartetten är snart förenad igen EMMA<3MALIN<3NATALIE<3CLARA ;)





PUSS

SICK

Idag är jag hemma och är sjuk. Jag har varit förkyld ganska länge men igår kom jag på mig själv att jag blir nog inte friskare av att träna och jobba. Så nu är jag hemma och jag klättrar redan på väggarna. Tvingade mig själv att sova till halv tio sen gick det inte mer. Åt frukost och kollade några avsnitt One tree hill. Men nu då? Hallå det måste hända något!!! Jag dör av uttråkan. Kom på att jag kan börja skriva julkort men har ju inga julkort och mamma har sagt åt mig att stanna hemma...HELA HELGEN! Herregud det kommer aldriga att gå. Jag har varit vaken i fyra timmar men är redan så rastlös så det finns inte.

Nu vill jag att febern ska förvinna så jag kan göra ngt!! HALLÅÅÅÅ FÖRVINN SA JAG!


BRB!!

Clara

Inte alls stulet




Hej jag heter Clara, mitt liv är som ditt
vet inte om du sett det, men de liknar ditt shit
för jag ser allt svart på vitt, alltid missnöjd med nåt
grubblar över saker som jag nog aldrig förstått...



















LESS LESS LESS

Jag vet inte varför just jag blev den trabbade brevbäraren från Kungsängen att åka till Bro och jobba idag. Jag hoppas det inte berodde på att jag fixade en punktering på postbilen igår haha.
I allafall så har min dag varit ett helvete. Snöstorm, bara förbaskade springportar, är förkyld, hann inte med ngn lunchrast, ingen handbollsträning och nää fyfan för vinter och kyla!!!
Inte nog med det så blev jag jagad av en hund på Råbystigen haha måste ha sett ganska kul ut för jag jag gjorde en liten handbollsfint ;) allt ska man då vara med om!



Jag är redan less på vinter!

Vad ska man ta sig för ikväll? Vill inte gå utanför dörren precis...


HEjPa!

Tuesday ahaa!!

Juste! Glömde ju att berätta att jag lyckades få punka på postbilen idag. Såå typiskt! Jag körde upp på en trottoarkant och när jag kommer nära brevlådan var det visst en vass sten nedanför så jag hör hur det börja pysa. Jag tänkte typ "HELVETE!!! Nedrans otur!". Men allt fixade sig, chefen fick komma och plocka upp mig och så åkte vi till Bro och hämtade en annan bil :) Blev dock llite rädd när hon frågade om jag hade ett reservdäck i bakluckan!!  Jag kan ju inte byta däck haha! Men jag slapp för det fanns inget :)


Jag hoppade över träningen idag för jag blir fasen inte av med min förkylning. Jag hängde med Amanda istället. Jag tvingade med henne på en promenad men när jag kom ut höll jag med att det var faktiskt FÖR KALLT! Så vi gick bara till konsum och köpte glögg och saffrans gifflar :)

Funderar på att börja packa lite inför flytten...

Eller så skiter jag i det!


PUSS

Jag är svag för försäljare...

När jag och mamma var på hälsomässan förra söndagen så kom det fram en kille som ville att vi skulle vara med och tävla om ngn spadag ngnstans eller hur det nu var:

Killen: Hej, jag kommer från blabla och vill du ta chansen å vinna så svara på några enkla frågor här.
Mamma: Nej, men Clara du kan ju!
Jag: Jahaa (lika svårt att säga nej som alltid när det kommer till försäljare)

Jag svarade på några töntiga frågor och skrev ner mitt namn och telefonnummer utan att veta vad jag tävlade om..

Alldeles nyss rinde det upp en kille, lär ungefär såhär:

Jag: AA det är Clara
Kille: Ja hej Clara! Jag ringer från blabla
Jag: (oförstående) Jaha.. okej
Kille: Ja du svarade på en blankett på Hälsomässan förra söndagen
Jag: jajuste hehe
Kille: Du har tyvärr inte vunnit för du glömde skriva en motivering till att du skulle vinna..
Jag: Nähe okej.. så du kommer med ett tröstpris nu eller?
Kille: Jag ringer är ju så bara det är ju ett tröstpris hehe
Jag: haha jasså du säger det?
Kille: Ja eller asså mitt jobb är att ringa runt till alla som inte vunnit. Kul va? NOT!
Jag: haha jaa eller? Beror ju på vad tröstpriset blir?
Kille: Nja asså tröstpriset är att du kan få grejerna vi erbjuder lite billigare. Så är du intresserad?
Jag som fortfarande inte visste vad killen sålde sa bara att jag nog står över faktiskt.

Besviken kille: okej men då kanske jag kan skicka dig ett mail och våra produkter?
Jag: aah okej gör det!


haha asså som sagt jag kan inte säga nej till påhoppande försäljare... Jag har väldigt lätt för att skriva under saker. Igår skrev jag på ännu ett till mobilabonnemang för ett tuggummipaket! Nej jag måste skärpa mig.. ;)


PUSS

Norrbottningar i Stockholm

Vilken händeserik helg! Vet inte riktigt vart jag ska börja...

I fredags hämtade jag upp Robban på arlanda och så stack vi hem till mig och kastade i oss pizza och vin. Robban höll ett högt tempo, så högt att jag bara hann med två glas så var flaskan slut haha ;). Vi drog in mot stan och mötte upp Elin K som kom direkt från Västerås och med sig hade hon en stor resväska. Vi gick på Snaps på Medborgarplatsen. Dom skrattade lite när Elin frågade om det var lugnt och hon tog med sin partyväskan in och det var det som tur var. Senare kom Emmelie, Carina och Elin W och Emmelie säger högt i kön in "Oj man hör Elin enda hit" -Vakten "Jahaa ni menar norrlänningen med den stora partyväskan?" haha!

Vi dansade lite på Snaps och drog sen vidare till Kvarnen. Där var det lite sämre drag men helt okej ändå. På nattbussen hem sitter Robban och snackar bilar och champade på! haha Robban sluddrade så Champ=Skämt! haha fan vad jag och Elin garvade.


På lördagen åkte vi över till Lundbergarna på en kaffe för att sedan dra oss in mot stan för att möta upp Jossan och gå systemet. Det var en enorm kö till systemet, men vi fick det vi skulle ha och så drog vi till John Chris för en fika. Vi drog hem till Kungsängen för att äta middag och så kom Lina förbi. Senare dök Felix, Tea och Elin W upp och så var partyt igång. Det blev Hooula Hooula, dans till gammal 90-tals musik och vid kvart över 11 började vi dra oss mot Stureplan och Pure. Det var bra musik och så men vad fan äre med killarna... Såååå glassiga haha Elin K fick NOG!, Felix blev utkastad och Robban var bara borta...

Vi sprang runt på Sturplan och letade och tillslut får vi tag på honom. Dock var det svårt att höra vad han sa så jag fick prata med "killen" han var med som senare visar sig vara polisen...! Lite smågalet. Men det fixade upp sig efter en hamburgare på max ;) Vi tog en taxi hem till lugna Kengen.


Houla Houla Elin!

På söndagen var vi sjukligt trötta men vi tog oss till stan för lite shopping. Vi åt på en Kinarestaurang och drog sedan vidare till Eriksdahlshallen för jag skulle spela match... Herregud SÄMSTA matchen ever hahaha! Räcker nog med att säga att jag aldrig mer ska dricka dagen innan match.


Idag vaknade vi nyktra, SKÖNT! Heldag på stan, strosade runt i Gammlastan och fikade på ett mysigt café. haha Jossan och Elin K tycker Stockholmarna borde gå i en charmkurs. Kan nog hålla med om det ibland. Vi gick en sväng på julmarknaden också. Vi hittade "Grubbelgubbestenar" haha man ska viska alla sina bekymmer till grubbelgubben så ska man bli bekymmerlös. Vi köpte oss en varsin.

Roligaste var när vi var inte på Stadsmissionen och vi kollade runt lite och Elin skriker "TITTA, JÄKLAR VAD FIN!!! ÅÅH MÅSTE HAAA!!"..Jag och Jossan kollar frågande "Vadå vart?" "MEN DÄÄR!!". Jag börjar asgarva så jag var tvungen å springa ut ur butiken. Elin håller upp ett ankare och såhär glad blev hon:




Nu saknar jag redan mina tokiga norrlänningar... Men i vår kommer vi ses oftare! YES YES YES!! :D



Emmelie, Jossa, ElinK, Elin W :)


Tack för en kul helg!!!



PUss!

Clara

SHAMP

He He FeZt!

Vad ska man säga?

Jag, Tea, Felix och fyra smått fulla norrlänningar. Vi försöker hålla tempot i drickandet. Gårdagen slutade med att vara hemma kvart över fyra... Ikväll blir det rejäl utgång... Räknar med å vara hemma tidigast halv 6!!!!


Houla Houla let the game begin!!! :D



PUSS


Vilket shamp assåååå ;)

HELG! :D

Jag är så glad för idag kommer Elin, Robban, Jossan, Emmelie och Elin och hälsar på över helgen. Vilken Energikick jag kommer få av dessa  rara underbara människor :D


Innan jag skulle lämna Luleå i maj..


Robb BoB :) hehe!




sliten tjej

Idag när jag gled postbil så såg jag en gubbe stå lite längre fram på gatan och vänta in mig. När jag kommer fram till hans låda frågar han lite surt varför jag är så sen... Jag ville bara säga: FÖR ATT DU SKA HA NÅGOT ATT FRÅGA OM DIN ARBETSLÖSA JÄVEL!

Klockan var bara ett och det är verkligen inte sent.. Suck för feta hemmasittare som inte har annat för sig än att vakta brevlådan!



Jag var så trött idag att det inte blev någon träning för min del. Istället har jag varit på Thaiwooken och kollat One tree hill :)



PUSS!

måndagsgnäll

Tung dag på jobbet. 10 timmars arbete och 10 min lunch= En trött Clara, och det är bara måndag! Suck..
Den här veckan har alla börjat rotera distrikt så alla är helt lost och bara klagar hela tiden. Det är inge kul att jobba när alla är så nedrans neggo!

Jag har fått ta över Tomas distrikt eftersom han valt polarbröd framför posten. Så nu glider jag bil istället. Kul med lite variation.

Dricka lite te och sen sussa!! Måste vara pigg imorgon för det är match mot Hammarby 19:45 i Viksjöhallen:)


PUSS! <3

Helgen som varit

Vilken kanonhelg jag haft. I fredags var jag på tacomiddag hos Mimmi och sen färgade vi håret, så nu är har jag mörkbrunt hår igen :) Känns jättebra.
Igår spelade vi match, först med A-laget där vi vann med typ 20 bollar. Kändes väl helt okej sådär efter några förluster :). Sen spelade jag med reservlaget också men vi förlorade, kul att spela iaf.

På kvällen var det liten avskedsfest för Emmy på vinkelbacken. Hade superkul på förfesten men mindre kul på MP. Jag kände mig seriöst gammal. En massa 92:or och pinsama människor som tror att de känner en på fyllan. Nej jag har vuxit ifrån det där. Längtar mer än någonsin till Umeå! :)

Idag har jag och mamma varit på hälsomässan i Älvsjö och jag hittade en svart sportjacka. Kul att umgås med mamma, hände inte allt för ofta nuförtiden. Sen åkte vi hem till mamma på Kungsholmen och Lina kom över också :) Riktigt trevlig söndag.

Nu är jag förhoppningsvis redo att möta vardagen igen.

Bra musik i mina öron just nu är:

Säkert- får jag
Adrian Lux- Teenage crime
Daniel Ryan-Adams- Gubben i lådan
Håkan Hellström- Du är snart
där






Puss PUss

Egoguuurl ;)


..............

So far away, but still so near...








Why, why, why?





Säkerheten är Osäkerheten

Jag avskyr osäkerheten.
Jag vill veta nu hur allt kommer bli, vart jag ska bo så jag kan planera lite nu.
Just nu vet jag ingenting. Det jag vet är att pappa sålt lägenheten och att jag måste ha flyttat ut senast 14 december, vilket är väldigt snart! Det betyder att jag måste bo hemma hos pappa eller Lina sista månaden innan jag flyttar upp till Umeå. Eftersom att jag inte vet hur jag kommer bo i Umeå, så vet jag inte hur mycket saker och möbler jag kan ta med mig. Vad jobbigt allt känns just nu...

Ta mig tillbaka till Dubai, NU, SNÄLLA!

Ska snart till jakan och träffa Emmy över en kopp kaffe på Waynes. Kanske kommer fram till något vettigt då.


PUSS


Clara hos folktandvården


-Använder du tandtråd?
-Ja?
-okej då blir det 640 kr
- !!!



Fan vad dyrt det blev att bli vuxen. Nu åker man inte billigt hos SL längre heller...

Dubai

En helt obeskrivligt bra resa. Jag vet inte hur jag ska kunna beskiva Dubai i ord. Vi hade det bara så bra! Vi har solat och badat vid fina stränder, sett helt fantastiska byggnader och skyskrapor så höga som man bara kunnat drömma om, shoppingcentrum så stora att man kunde gå vilse i timmar och så har vi varit på safari i öknen och träffat så trevliga och mysiga människor från alla  världens hörn.

Dubai var värt varenda regning dag på posten kan jag lova och jag kan verkligen tänka mig att åka tillbaka dit någon gång i framtiden.

Ellinor har tagit en massa bilder som hon ska skicka till mig och då kommer de upp på bloggen såklart. Hoppas bilderna kan tala för sig eftersom att det här inlägget kanske inte blev det bästa. :)

Här är iaf jag på "the palm", den konstgjorda ön där bland annat Michael jacksson några palats.




Lyfter mot varmare breddgrader

Imorgon drar viiii!!! Som vi längtat och äntligen är dagen snart kommen!
Vi säger Hej värmen, Hej oljeshejker, Hej standen, solen och havet!! och..
Hejdå till kyla, mörker och posten!!  :D


Tjohoo :D


Puss!

Clarabella





RSS 2.0