Sista Julistrålarna

Frukost i bara bikinin på balkongen. Nu blir det på med träningskläderna och möta upp Max för en löprunda på Karlbergs IP!

Puss!

Kärlek vi sista ögonkastet




Toppar och dalar, jag gav dig mitt hjärta
bara rakt ut, hmm det är min dåliga vana
För det blir så ibland, jag vet
det tar tid och jag tror jag vet
Vad vi gjorde för fel, passionerat
men okontrollerat, ha, idioter
Och jag vill bara känna hur det känns
tänka tillbaka bara minnas nån sekvens
Våra stunder vi hade, tankar idéer
din lukt i din nacke, pussar och skratten...<3





Personligheten i färgen

Svinalängorna var hemsk. Ja usch så hemsk, sitter här nu och försöker komma på bättre tankar. Kollar på gamla bilder och inser att shiiit vad många olika hårfärger jag haft senaste åren, allt från blont, svart, rött, brunt, ljusbrunt, slingat, oranget haha kan verkligen inte bestämma mig för vad jag trivs bäst i egentligen. Men rött är rätt coolt, nu är jag inne i min lite snällare period som är blont!


1 år sen


5 år sen


Jag nu



3 år sen


2 år sen


6 månader sen


1 år sen

Vad passar en Clara?


dagen efter dagen

Vilken soffhängardag det här blev. Sen Malin och Natta åkt har jag verkligen inte gjort någonting. Var precis till Ica och köpte lite lördagsgodis och hyrde filmen Svinalängorna. Känner mig seg och lite nere. Gårdagen var iaf supertrevlig. Vi käkade först middag hemma hos mig och sen stack vi till Sommar och dansade tills dom stängde. Det blev en promenad hem i sommarnatten och sen köttbullar och mackaroner innan  vi alla somnade gott.

Äsch den här dagen blir inte bättre än såhär.

Godis&film nu!

Eller ja juste. Snackade med Sippe igår, han kanske kommer ner och hälsar på mig nästa helg. Vore ju skoj! :)


PUSS

fridaaaay

Helkväll med Malin och Natalie. Sista önskelåten blir "Jag dansar aldrig nykter" men Uggla haha men Gonatt då ;) 

Underbara Stockholm


Nu kan jag ladda upp bilder igen. Så här är lite av veckan som gått.
Jag och Max var ute och sprang vid Karlbergs IP ikväll. Det var första gången Max sprang på fyra och år och jag kan säga att det märktes då inte! Han höll ett bra tempo. Nu är jag lagom trött, har precis ätit fruktsallad och snart ska jag dejta sängen.



Solnedgång. Jag och Max<3





Mammi och jag på Flyt


Räkfrossan!

Puss!


Dagens raring

Ännu en dag avklarad på posten. På måndag byter jag distrikt och därmed kommer jag börja ännu tidigare, suck! Mötte ett barn på turen idag också, han sprang efter mig i alla trapphus och han var så rar!

Pojke: Vad ska du göra med det där? (pekade på ett paket)
Jag: Jag ska ta tillbaka det till postkontoret för dem var inte hemma.
Pojke: (Tittar med stora ögon) Finns det ett kontor?
Jag: Ja, dit all post kommer.
Pojke: Men men men vart sover du då?
Jag: Hemma ?!
Pojke: Men nää du har ju ett kontor?
Jag: Ja men Posten är mitt jobb sen så har jag ju ett hem också.
Pojke: haha neeeeej du bor ju på posten.

Han trodde mig inte. haha barns verklighet är verkligen liten. ;)

Sen frågade jag honom vad han skulle jobba med när han blir stor och då svarade gullungen "Jag ska jobba med dig!" :)


Clara

Solstugan

Försöker ladda upp bilder i bloggen men internet hänger sig varje gång. Jag som ville visa vilka underbara sommarkvällar jag haft den här veckan. Ikväll besökte vi Solstugan eller Rosébaren även kallad. Restaurangen ligger en bit upp så man hade superfin utsikt över Mälaren. Extremt härlig kväll och det kändes som om vi vore utomlands när vi promenerade hem. Vem behöver turista i södra Europa när man har Hornsbergsstand precis utanför fönstret. Jag trivs att bo här :)

Max har lovat att han ska köpa löparskor imorgon så ska han följa med ut å springa med mig. Kul med lite sällskap. Idag var det nästan för varmt att springa mitt på dagen så imorgon får det bli en kvällsrunda.

Det här inlägget blev trist. Kanske kan liva upp det med att gratta alla som svettas mycket i ansiktet, ni kommer få mindra rynkor när ni blir äldre! ;)


PUSS

Minns varje scen

Har du någonsin drömt en dröm som var för bra för att kunna vara din verklighet? och det sista du vill är att vakna upp och inse att det bara var en dröm.

En sådan dröm hade jag inatt och jag grät nästan för att jag inte fick veta slutet.

Den var lite som från och med du...



Flyt

Imorse när jag, Lisa och Jacob satt på bussen på väg till jobbet så sitter vi och snackar skit om Citymail (motsvarigheten till Posten). Vi satt och skämtade om hur bråttom de har på rundan och hur dem skyndar på att köra om oss med sina moppar när vi "normala" brevbärare traditionsenligt cyklar. Vi satt och skrattade och gjorde oss lustiga över dessa grönklädda filurer. TILLS en av dom vi precis förlöjligat reser sig upp lite besvärat och kliver av bussen. Alltså hade Citymail tjejen suttit helt tyst snett mittemot oss hela bussresan och hört allt vi sagt. Hahah ojoj vad vi skrattade och skämdes lite.

Efter jobbet mötte jag upp Malin och Natta och så tog fikade på Muffin Bakery. Om två veckor skiljs våra vägar igen, jag till Umeå och golfproffsen till USA.

Mötte sen upp mamma och Carro i Gamlastan och så frossde vi i oss räkor i den härliga kvällssolen. Kunde nog inte haft en så mycket bättre tisdag :)


.



Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar
Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma...






Kapten Röd, Lyssna på dom!!


Clara

Mörka moln

Arbetsdagen är arbetat nu väntar jag på besked från vädergudarna om det blir utegympa med friskis ikväll eller inte. Regnet hänger lite i luften.

Hörde på radion imorse att Amy Winehouse är död. Minns när jag fick hennes första skiva i julklapp av Max. Hon var cool. Hon blev bara 27 år gammal. :/ Känns som att det inte finns några bra nyheter i världen just nu.

//C


Shake shake!

Sitter och kollar runt om det finns några roliga danskurser till hösten i Umeå. Jag blev så himla sugen på att ta upp dansen igen. Senast jag dansade var på Danshögskolan här i Stockholm för ett och ett halvt år sedan med Lina. Funderar på en Streetdance kurs eller Jazz. Får se vad Umeå har att erbjuda, vore skoj att ha något utanför studentbubblan som i princip nästan bara består av skola, IKSU och krogen ;)

Längtar ändå sjukligt mycket till Umeå, speciellt när jag pratade med Maria idag och när vi pratade om allt skoj vi ska göra i höst!!


Puss!


Blond in i rötterna!

Nu ska ni få höra vad jag gjorde ikväll när jag kom hem från Becka. Jag skulle parkera bilen men alla fria parkeringar närmast där Lina bor var upptagna.  Jag suckade tungt och insåg att det här inte skulle bli en kostnadsfri helg. Jag var tvungen att parkera ca 350 från Linas hus och betala i en automat. Snart kommer det roliga och innan jag drar det så vill jag bara erkänna att jag tror hårfärgen faktiskt har något med smartheten att göra.

Jag går fram till automaten och lägger i alla mynt jag har, inser sedan att jag bara får stå där till kl fyra på morgonen så jag tänker om och försöker göra en delbetalning med kortet eftersom automaten såklart inte tog sedlar. Automaten sväljer då 10kr från kortet och ut kommer biljetten att jag får stå till 01:52.. Suck aja tänkte jag, men om jag lägger i alla mynt igen då får jag åtminstonde stå till fyra på morgonen. Automaten sväljer då 23 kr och ut kommer biljetten. Lägger biljetten synligt på instrumetbbrädan och går hem.

Lina frågar när jag kommer hem om det gick bra, jag svarade nja jag får stå till fyra inatt för mina pengar räckte inte. Lina varnade för att hon fått böter X-antal gånger där. Jag funderade och bad Lina om att få låna hennes kort och betala 30 kr för att stå ett dygn. Lite vresigt svarade hon OKEJ! Jag gick ut till bilen, inser att jag glömt bilnyckeln i hallen, går tillbaka och hämtar den. Går tillbaka till automaten igen, tar fram Linas kort och trycker fram så det står att jag betat 10kr och att jag får stå till den 24 juli. Jag tänkte perfekt! då får jag stå i ett dygn. Trycker grönt och biljetten kommer ut. Kollar mobilen och inser att fan 24juli är ju om en timme... Så i med kortet i automaten igen trycker den här gången fram så jag får stå till den 25 juli 00:10!!

Lite irriterat lägger jag den nya biljetten på instrumentbrädan och går hem med mina andra 3  "oanvändbara" parkeringsbiljetter! Hela 73 kr betalade jag för att stå på en parkering i ett dygn när det egentligen kostade 30 haha! Skrattar lite åt hur DUM MAN FÅR VARAAAAA!

Så efter denna lilla kvällshistoria funderar jag om blonderingen har nått mina hårrötter som spridit osmarthet till mina hjärnceller?

GODNATT!

Ofattbart!

Iskallt, brutalt och helt sinnessjukt gick han lös.
Han tog 91 människoliv på två timmar och nu står världen i chock.
Vilket trauma, vart är världen på väg egentligen?

Sänder många tankar till Norge idag. <3


Godnatt

Syskonen drar på krogen och jag går och sover.

"CLARA DU BANGAR ALLTID!" sa dom åt mig ikväll... Vad är det med mig?

Helg!

Blir en middag hos mammsen med alla syskonen samlade. Kanske blir en liten utgång i smyg senare hehe ;) Måste dock vara pigg imorgon för då ska jag ut och kolla på pappas biodling i Enköping. Ska få låna en sån där ful biodlingsdräckt så jag inte blir stucken hehe spännande. Lovar att det kommer upp en bild på mig och dräkten!


Trevlig helg allihopa!!!

Puss

Julikväll

Hemma efter en trevlig middag hemma hos Sanna och Alex i Alvik. Insåg att vi bor ju faktiskt nära varandra. Insåg att jag och Rickard bor ju också nära varandra. Så japp jag har nära till det mesta nu när man är storstadsbrutta på heltid ;)

Imorgon kommer min fina rara bästa Joel hem över helgen! Jag hoppas jag hinner se han något för han har oftast rätt mycket att göra när han väl är hemma.

Det var en regning dag på posten och allt vart bara jätteblött. Imorgon är det fredag tack och lov!

En dag närmare Umeå och till jag återförenas med den här härliga Maryyyy <3


En dag i regnet

-Hej, har du en motorcykel?
-Nää
-Har du en moppe då?
-Nää
-En eligitarr då?
-Nää
-Har du några leksaker hemma då?
-Nää inte det heller..




Stackars den lilla pojken som jag mötte idag i regnet. Han måste tro att jag har ett hemskt tråkigt liv :O. Lite roligt vad som spelar roll i en fyraårings liv. Tänk om livet bara handlade om vem som hade coolast saker hemma. Shit man visste nog inte hur bra man hade det som liten!


Ska hoppa in i duschen för ikväll blir det middag hos Sannibanani! :)

Första intrycket var.. hmm




"Du är en sådan där tjej som alltid twittrar och älskar drama i livet, sen så är du säkert en sådan som krossar killars hjärtan"

Vilket bra intryck jag måste ha gjort på den där killen?! NOT!

Ett tack till Amanda

Min fina Amanda håller på att hjälpa mig med en ny design till bloggen. Kan verkligen behövas!


Ska ut och springa innan gympan snart.

Ciao!

Bekännelse

Du sitter där fast, som något jag bär med mig vart jag än går. Det kan inte gå en dag utan att jag tänker på dig. Ibland blir jag arg på mig själv varför jag låter det vara så. Sen kommer jag på att jag aldrig mått så bra som när jag var med dig.  Du har funnits med i ett och ett halvt år och du finns fortfarande kvar även om du inte vill så finns du kvar.


High on life

Efter 3 och en halv timmes cykling och 8km löpning är jag rätt nöjd med mig själv. Jag sprang i parken här närmast mamma och kilometers spåren var lite dåligt utmärkta så jag sprang flera stycken och i cirklar haha för pilarna visade lite fel då och då. Jag kände mig stark idag, kunde typ springa på utan att känna mig det minsta trött. Det var en så härlig känsla och det var helt perfekt väder. Sol och fläktande vind :)


Jag fick inte ledigt den veckan då Janne fyller 50 och meningen var att jag skulle åka upp till norr. Så nu räknar jag istället ner till den 19 augusti då får jag äntligen åka upp. Imorgon är det exakt en månad kvar!

Allsång kallar på Tv!


Ciao!


.




Det verkar så enkelt vännen,  ändå är det så obegripigt svårt...




No stress

Tung dag på posten idag. Reklam, mycket post, extra delning och regnjackan fick åka på och av hela tiden. Jag börjar tro att Bäckman faktiskt har rätt i att ju snabbare man är, ju mer får man att göra. Som idag så var vi tvugna att splitta ett distrikt och alla fick en varsin gård extra förutom jag som fick två. Jag som redan har nästan det största distriktet och längst bort från kontoret.  Livet är inte rättvist. Imorgon ska jag inte stressa det minsta!

Efter jobbet bjöd pappsen på middag och nu är jag hemma i Stadshagen. Jag ska slå på ett avsnitt med Summerland nu och drömma mig bort bland beachboysen ;D


BTW så måste ni lyssna på Melissa Horn- Innan jag kände dig. Super fin låt :)


Godnatt!!

En helg att minnas

Jag har haft en superhelg!






Har varit såhär happy hela helgen fram tills nu. Jag känner ångesten krypa fram som ett mörkt moln. 5 veckors arbete kvar. Jag vill inte!


Jobbhändelse

Hade två pojkar i 6års åldern efter mig idag när jag delade post.

Pojke: Hej, Vad heter du?
Jag: Clara
Pojke: Clara ahaa.. får vi springa med dig i trappan?
Jag: hmm jaha aah okej
Pojke: Finns det killar som delar brev?
Jag: Ja det finns det.
Pojke: Men du är en tjej som delar brev.
Jag: Ja det är jag haha men ni ska vara glada att ni har en tjej.
Båda: ahaa varför dåååå?
Jag: För tjejer är mycket snabbare än killar.
Båda: Japp det är dom :D


hahah så söta!

Sen frågade jag dom om dom hade sommarlov nu. En av killarna svarade ja och den andra sa: Nää jag går på dagis så jag har semester. ;D

Ibland får man sig ett gott skratt på turen!


Ett möte

Har tagit en powernap och sitter just nu och samlar mig med en kopp kaffe. Är lite spänd inför kvällens komma skall. En lite märklig känsla, jag vet ingenting om dig och du ingenting om mig. Det är en början från noll, ett neutalt läge som antingen kan bli lite skrämmande eller jättebra. Hur som helst så kommer det bli ett spännande möte. Kanske ett minnesvärt eller något man kan skratta gott åt efteråt. Jag går dit utan förväntningar för jag ska bara gå dit och vara jag.

Hur är jag då? :O


En stor klunk kaffe och andas tio djupa!


Puss puss

Glad brevbärare

Jag fick ett så fint sms imorse av Ellinor när jag var ute och delade post. Jag bara cyklade och log resten av postrundan. Tanken slog mig att det är hela fem år sen jag och Elli lärde känna varandra. Vi har hunnit med en del galenskaper under åren och många fina minnen har det blivit :). Saknar alla i norr, tur iaf att en kul norrlänning kommer på besök redan till helgen :)


Duscha sen ALLSÅNG! :)


PUSS!

Det går bra nu

På onsdag ska jag träffa Skansen, torsdag kommer världens bästa Charlmander och på fredag kommer feijna Sofeeij. Japp, jag kunde haft en sämre vecka! ;)

Här kommer några bilder från helgen i Skärgården:


Syster och jag




Skärdgårdsbåten


Åsa, pappa och Lina



Jag och Lina<3


PUSS!


Springa eller ringa? det är frågan!

Sjukligt nervös.
Varför är jag född med telefonskräck. Sitter och försöker andas djupa andetag. Är rädd att inget kommer låta bra. Längtar till känslan "I made it", men först måste jag ju göra det. Undrar varför jag tvekar, jag vet ju att det är jag som måste ta nästa steg, så varför gör jag det inte? Sitter och försöker peppa mig själv till att klicka på den gröna luren. En del av mig vill en annan tvekar. Jag ska göra det för annars kommer jag ångra mig.

Jag tror jag gör det.

Ska bara springa ifrån nervositeten.

Ciao!




40 dagar

Hör och snälla häpna!

Jag, Clara har lyckats ha en partyfri helg och därmed alkoholfri. I fredags gick jag och la mig kvart över tio och igår drack jag cola när Max och Lina beställde in vin. Tror bartendern tyckte synd om mig som drack cola så fick den gratis. Jag har inte haft en dålig helg för det, tvärtom jag har hunnit vila upp mig inför veckan. Dock fick jag feber i natt. Mindre okej, så jag har till största delen av dagen legat på soffan och kollat på Summerland och börjat på min andra bok för sommaren. En dag heter boken och är skriven av David Nicholas. Handlar om två unga människor som går hem tillsammans efter en examensfest och så börjar deras kärlekshistoria. Verkar så fin, blir typ kär!

Just nu försöker jag boka upp mig med så mycket som möjligt så tiden ska gå fort. På tisdag ska jag på Allsång med Tobbe, Victor, Natta och Malin, onsdag ska jag träffa Tea och på fredag kommer bästaste Sofie. Nu är det exakt 40 dagar kvar tills jag får åka upp till Norrläänd igen. Can´t wait!

Är lite småarg för jag kan inte ladda upp bilder. Har superfina från när vi var i Skärgården igår. Aja, det får vänta.


Keep on walking!


Godnatt,

Clarabella

Destroyed






Jag skulle ha kunnat levt på dem där orden föralltid.


Should I?

Skansen ringde idag och självklart hade jag glömt mobilen hemma, vilket typ aldrig händer. Ett lämnat meddelande som en ursäkt för ingenting och ett antagande att jag visst inte svarar när han ringer, slutligen en fråga om en eventuell träff i veckan.

Vet inte om jag har börjat få feber ikväll eller om min hjärna bara går på högvarv över hans fråga.

Sover på saken!




Underbara sommar

Underbar dag! Slutade redan halv ett och det var kanonväder ute så jag stack hem till tvillingana och hängde. Jag och Amanda sprang 4 km i hettan, sen stod vi inte ut så vi kastade oss i Lillsjön. Riktigt härligt, vi hade inga handukar men vi torkade snabbt i solen. Ikväll har Lina bjudit på tacos till middag sen tog vi cyklarna ner till Görväln och badade vi klipporna. Helt underbart varmt såhär på kvällen. Kan inte annat än älska sommaren.

Efter imorgon har jag avklarat min första jobbvecka av sju. Planerna för imorgon är inte många. Jag Tror jag ska hem till Stadshagen och bara njuta av att det är fredag, utan alkohol!. På lördag ska jag, pappa, Åsa och Lina åka ut till skärgården över dagen. Ska bli mysigt och jag hoppas verkligen att det fina vädret håller i sig :) Jag ska ha min första alkoholfria helg sen november! Vet inte hur många gånger jag sagt så men sedan hunnit ångra mig när väl lördagen kommer ;) Nu är helgen kommen...vill jag tro iaf :)


Godnatt!

 


Feijna Sofeeij

Om en vecka och 2 dagar så kommer den här härliga tjejen på besök!




Lääängtaaar :D

Puss!


Onsdag

Idag var en bra dag på posten. Solen sken och jag cyklade snabbt förbi många brevlådor i endast shorts och linne. Jag dissade postenuniformen för om jag nu ändå  ska jobba resten av sommaren så kräver jag att få bruna armar åtminstonde. Slutade halv två. Som sagt har jag nog ett helt okej sommarjobb trots allt :)

Nu ska jag snart träffa Tobbelito :) Weei!


PUSs

En timme tar en vecka här. Slå mig så att något händer!

Jag har en förmåga just nu att hamna i kläm utan att egentligen göra något. Försöker bara vara, men det är inte alltid så lätt har jag märkt. Det är för mycket drama i den här staden. Om man säger något så blir det drama och om man inte säger något så blir det drama iaf, just för den anledningen att man inte säger något. Låter kanske märkligt men den här staden kan verkligen göra fjädrar till en höna, eller vad är det man nu brukar säga? Kanske är det så för att alla är så förbaskat uttråkade!

Avundsjuka, osagda ord, sagda ord, allt blir bara kaos. Fast jag tror jag slutat bry mig. Kanske inte verkar så nu när jag tar upp det i bloggen men så är det faktiskt. Jag försöker att inte döma, alla gör vi våra val i livet och ibland är det nog helt enkelt meningen att det skulle bli som det är.

Mitt val är att inte bry mig om saker som hänt som jag inte kan ta åt mig av.

Jag fortsätter leva!

Godnatt.


Glad nyhet!

Lär vara lycklig. Satt precis och räknade mina jobbveckor och kom fram till att jag räknat fel på en vecka så jag jobbar "bara" sju veckor nu och inte åtta som jag trott hela tiden. UNDERBART! Längtar till att skolan ska dra igång igen. Vill upp till Umeå nu nu nu. När jag bor hos mamma måste jag gå upp halv sex för att hinna vara på jobbet klocksn sju. Nu är jag jättetrött men har bestämt att jag ska ut och springa idag. Vet inte vart jag ska hitta energin bara. Om man tar på sig träningskläderna så har man inget val. Eller?

Puss!

Peace&Love come get me! :D

Jag har haft den bästa veckan ever! Kan inte beskrivas med ord hur bra vi har haft det på Peace&Love. Vi har sett:

  • Håkan Hellström
  • Veronica Maggio
  • Daniel Adams-Ray
  • Oskar Linnros
  • The Sounds
  • Bob Dylan
  • Säkert
  • Maskinen
  • Mando Diao
  • M.I.A
  • Timbuktu

Kan inte vara annat än lycklig! Alla mina favoritband på en och samma festival. Det var också en stor upplevelse att få vara på en riktig festival med tältande, drickande, sköna människor och jaa allt därtill!



Peace!

Clara


RSS 2.0