Borta bra men hemma bäst

Igår landade jag och möttes upp av min kära syster som jag ite träffat på tre hela månader! Så himla kul å träffa henne sen så åkte vi hem till mamma och åt lunch med morfar.

Sen blev det stan med Emmy och Becka i det underbara vädret, man kunde gå utan jacka och äta glass utan att frysa! Såååå härligt! På kvällen blev det grillmiddag hemma hos Emmy och så pratade vi ikapp all tid vi gått miste om när vi varit på andra håll ;)

Känns riktigt bra att vara hemma måste jag säga och ikväll taggar jag inför Towes hemmafest. Det kommer bli som på gammla goda tiden. Kommer bli sjukt kul!

Nu ska jag packa ner mina saker hos mamma i flyttkartoner som jag ska ställa in min syrras förråd tills jag får tillgång till pappas lägenhet. RÖRIGT är vad man kan kalla mitt liv just nu! Lite sorgligt att lämna hjortronvägen... jag har ändå bott här i några år, men allting har sin tid som morfar sa igår:P Klok man det där!

Nej nu ska jag sätta fart så jag hinner med en springrunda med Emmy också :)


KISS KISS

Clarabella!

Clara avlyssnar

Jag satt bredvid 2 tjejer i 25-års åldern idag på bussen. Dom satt och pratade om sina pojkvänner och hur dåliga dom var på att behärska pengar... Det var ganska roande och lyssna på för ungefär såhär lät det:

Tjej1: Jaa men alltså som Danne då! Han la hela 4000 kr på mat i januari!! Herregud jag förstår inte och jag sa det till honom!

Tjej2: nä det lät ju väldigt mycket...

Tjej1: Ja, speciellt när jag vet att han bara äter snabbmakaroner och falukorv!!



HAAHHAHAHA ja jävlar vad men falukorv man ska äta då tänkte jag!!! ;D


Annars ber och bönar jag för att mitt plan kommer lyfta imorgon!


KISS!

Sommarlåten 2010


I'll never be the same
If we ever meet again
Won't let you get away
If we ever meet again
This freefall's got me me so
kiss me all night,
don't ever let me go
Ill never be the same
if we ever meet again...



//Timberland, Katy Perry :)





Tisdag 27 april

Kom hem från jobbet för en stund sen. Min chef Stefan frågade mig idag om jag varit på X-grillen i Skellefteå och ätit. Men det har jag ju såklart inte eftersom det enda jag sett av Skellefteå är typ busstationen. X-grillen är Max typ andra restaurang och tydligen så är det sjuuuuuuuuuuuukt gott enligt Stefan. Så han tyckte vi skulle åka dit ikväll :) Får se hur det blir, Sara var lite sugen på att följa med också. 16 mil för att äta hemburgare HAHA! Sinnes! ;)


Nej, nu ska jag städa upp i mitt rum, diska, vika tvätt och börja packa... för den som ville veta det ;) Sen ska jag och Elin ut och springa runt sjön :)


PUss!

studenten <3

Sitter och tänker tillbaka på studenten! Kan någon förstå att det snart redan gått ett år? Inte jag iaf. Helgalet! Började kolla på bilder från mösspåtagningen, alla skivor, slutskivan, champangefrukosten, sista timmarna i skolan, utspringet, flakåkningen... Fyfan jag skulle kunna betala för att få göra det igen :)




Galna resor in till stan


Missmatch-tema


Fångarna på ubg


<3

 


Jag och carro på mösspåtagningen


Monsterskivan


Chamnpangfrukost

 


Jag och Thowe!!


FLAK!

Slutskivan <3


Japp jag saknar det!

PUSS!


Söndag





"Clara Berglund är ständigt rastlös!"



hahah ... Elin K har nog en poäng eller två.. ;P


P.s lördagen förblir censurerad. 





PUSS //

Clarabellacool










Lördag 24 april

Dagen har spenderats i stallet och Ellinor var superduktig och kom etta i 90cm- klassen :).

Jag och Henrika har förberett lite inför middagen ikväll för det är vi som ska wooka och så har vi gjort smulpaj till efterrätt. Snart blir det bastu och så ska vi tagga till inför kvällen :)


Vad mer kan jag säga..

Ikväll kör vi :D Iaf jag, Elin och Elin. Jag ska försöka få med mig Henrika och Robban också!


Imorgon får ni höra om kvällens äventyr!

PUSS


Hej Hej Hallå dagboken

Idag blev jag väckt av Henrika halv åtta. Hon frågade om jag skulle med hem till henne i Säivis en sväng för att sen fara på stan. Jag följde såklart med :)

Vi gick på Rajalla och jag hittade en klänning och nya partyskor. Vi gick på Mayas café och mötte upp Linda en sväng. Heldag i Happis kan man säga.

Imorgon ska jag och Henrika upp rätt tidigt för att kolla på när Ellinor, Becko och Henrikas lillasyster ska rida tävling :) Sen blir det att skynda sig hem laga middag för att sen tagga till för utgång.

Nu ska jag sova :)

Sussa sött mina kära 24 läsare ;)


Torsdag kväll

Fick reda på en sak som gjorde mig jävligt besviken och ledsen igår kväll... Visste inte vad jag skulle tro och allt blev bara jättefel. Nu när jag vet hur det egentligen ligger till blir jag bara så irriterad på alla idioter som inte har något bättre för sig än att sprida rykten om andra. Jaja man ska inte ödsla tid och energi på sånna så nu lämnar jag det.

Idag har jag och Henrika varit på cykeläventyr till Elin K och druckit kaffe och sen har vi bakat muffins och badat utebastu. Jag har hunnit med jättemycket idag, dagarna blir så mcyket längre när man går upp tidigt. :)


Fick precis en inbjudan hem till Towe på Valborg! Hemmafest like old times! Ska bli galet kul att komma hem och träffa alla och jag känner på mig att det kommer bli en kanonkväll :)

Puss och Godnatt :)


Bambi på hal is!

Jag steg upp klockan 7 imorse för att skeita på isen med Brgit. Eller iaf ett försök till att skeita...Robban och Kalle tyckte att jag mest tragglade mig fram hahah kan inta annat än hålla med! Jag kände mig som Karl-Helmer typ ;). Jag är ett stort skämt när det gäller vintersport och så bor jag i norrland? Går inte riktigt ihop.

Nu ska jag skjutsa Elli till skolan och jag ska handla och sen hämta upp Henrika och kanske Linda :) Det kanske blir en fika på Mayas..




Förresten GALET vad Melissa Horn är bra!

Puss!

C

Onsdag 21 april

Godmorgon!

Nu är det helt bestämt att jag ska flyga till Stockholm både upp och ner. Känns rätt bra ändå för jag orkar inte köra 100 mil själv. Det jobbiga blir att lyckas få med sig allt hem men får försöka ta med så mycket som möjligt första vändan hem över valborg. Allt löser sig!

Sitter just nu på mitt rum och äter frukost för det är så äckligt i köket att jag inte ens tänker sitta där. Ska iväg och jobba 11-14 sen bär det av till Happis för att spendera lite tid i Korpikylä. Ska bli skönt med en ledig helg och nu är det bara en vecka kvar till Stockholm!!! ;D

Annars är det väl inte så mycket mer som hänt här i norr...

OVER AND OUT!

CLARA

Tisdag!

Hemkommen från ett långt personalmöte i stan på MAX självaste huvudkontor. Chefen bjöd på pizza och kvällens möte handlade om kvalitet. Kvalitet är ju så mycket men vi pratade om typ personalens, kökets, förberedningen, serveringens och varumottagningens kvalitet. Det var rätt intressant det första två timmarna men de sista tre var ganska träliga måste jag säga. Det är kul att ha en restaurangchef som verkligen bryr sig om sin personal iaf och fixar små möten :)




Ikväll ägnar jag mina tankar till mina fina, starka och underbara vänner Mimmi och Amanda<3



Clara intar "08-land"

1 juni 2010 klockan 09:15

Då är jag tillbaka i Stockholm!


Kvällens tanke

 

Tänk om alla människor hade samma drömmar, samma tankar och samma åsikter.

Oj vad livet skulle bli tråkigt och meningslöst då.

Jag tror att det är tur att VI är så OLIKA :)


LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR!

Jättefint väder och jag sitter inne och är sjuk. Men vet ni vad!! Trots att jag känner mig lite depp över att inte göra någonting idag så har jag en bra känsla i kroppen. Den känslan är att den här sommaren kommer bli king!

Carro frågade om jag skulle med till Hultsfred i sommar och jag blev genast supertaggad! Vore galet najs med festival, sommar, camping, fylla och fest ;D Självklart taggar jag Elin K till det här också!! Hon är inte så svår övertalad den tjejen :D SÅ HULTSFRED HERE WE COME!!!

Eftersom att jag har lite tråkigt idag så har jag passat på att göra en spellista på spotify med endast band som ska till Hultan.

Jag längtar bort eller hem! Eller det jag längtar mest efter är en egen lägenhet. Är less på kollektivboende för nu vill jag ha något eget där jag får bestämma själv hur allt ska vara och se ut. Det som gör mig mest irriterad är att den hyra jag betalar idag är mer än vad jag skulle betala för att bo i pappas etta hemma i Kungsängen. JAG VILL HEEEM!!! Klart jag gillar att vara här uppe och alla mysiga människor jag lärt känna och allt kul jag varit med om och jag säger inte att jag inte kommer tillbaka men nu vill jag hem till vännerna, mamma, pappa, syskonen, storstan och allt därtill!!

Så nu vet ni där hemma att ni är efterlängtade av lilla mig :)


Ses om 10 dagar! Då jävlar ska det bli VALBORG!! :D

Valborg för 3 år sedan:





Kram kram kram kram kram kram kram kram kram kram kram kram


C L A R A B E L L A !


Bra musik!

Melissa Horn- Lät du henne komma närmre

Nomy- Hold your head up high

Lars Winnerbäck- Söndermarken

John Mayer- Who says

Train- Hey, Soul sister

Electric feel- Justice



Nu vet ni vad jag lyssnar på när jag ligger hemma och är sjuk ;)


Söndag, sjuk och har allmänt tråkigt!!

Efter två nätters jobb är jag helt slut. Jag avskyr att vända på dygnet och nu har jag blivit sjuk. Fifaan! Inte okej... Skulle egentligen ha jobbat idag också men har feber och ont i halsen så jag sjukanmälde mig. HATE IT! Skönt att natthelegn är över för den här gången iaf :). Jag har en natthelg kvar sen så slipper jag dom, ännu skönare.

Jag önskar min dvd hade fungerat nu så jag skulle kunna kolla på OC eller One tree hill men ack nej! Tur att facebook finns och tur att det är söndag idag för då händer det ändå ingenting. :)

Så mitt liv idag är Facebook och Spotify! Najs!

Vet inte vad jag mer ska skriva...

Så avslutar nog här :)


PUSS


Lördag

Snart är det vitt på backen igen...Inga ord i världen kan beskriva hur less jag är på vinter och snö. Jag lovar mig själv att aldrig längta till snö igen efter den här hemska vintern! Vit jul behövs inte år, jag klarar mig TACK!.

Sitter hemma hos Elin och kollar ut över det bittra vädret och Elin städar som vanligt haha... Hon får alltid för sig att ta fram dammsugaren eller dammtrasan när man är på besök ;).

Det gick bra att jobba natt men usch vad trött man blir vid tre-tiden när man vet att man har dom två jobbigaste timmarna framför sig innan man får komma hem och sova.

Mamma ringde för en stund sen och sa att min mobilräkning var på 800 kr. Yes!  400kr mindre än sist..

Nu kom Jossan hit också, dom ska på STUK ikväll och se Hoffmaestro. Men lilla jag ska kriga ännu en natt på Max.

BIT IHOP! Det kan bara bli bättre!


PUSS

Work work

Jobbhelg och natthelg... mindre lockande måste jag erkänna. Jag hoppas det här blir min sista natthelg innan jag flyttar tillbaka till Stockholm. Just nu längtar jag bara tills den här helgen är över.

Nu ska jag snart iväg och möta Elin, Elin, Jossan och Emmelie så ska vi hem till Elin och laga middag och chilla där tills jag börjar jobba :)

Ingen idé att klaga över jobbet.. man får bara inte tänka på allt kul man missar ;)


Puss Puss!

Skrikande barn... INTE OK

Kom precis hem från jobbet. Det var rätt mycket att göra och det rullade på hela middagen. Asså sjukaste gästen kom idag i driven. Det var en kille och tjej i typ 30-års åldern som beställt tre glassar med dumlesås och när dom kommer fram till luckan så vill dom ändra sig och då hade vi redan gjort klart deras glass.. så jag blev lite irriterd!Men vi gjorde om glassarna och då helt plötsligt börjar tjejen i passagerarsätet storgråta! Jag fattade ingenting...hennes kille satt bara där och hon stortjöt..Jag trodde först att det var ett barn som satt i baksätet men det var tjejen som var i 30-års åldern.  Jag försökte tänka att hon kanske var handikappad eller något men nää..för när dom åkte iväg började dom asgarva. Herregud, VÄX UPP!

Sen kom en bil som skulle beställa och där var det ett riktigt barn som storgrinade så jag hörde knappt vad han som beställde sa och innan dom hann åka fram så glömmer jag stänga av högtalaren och råkar säga högt "FAN VAD JAG HATAR BARN!" och usch vad jag skämdes! hahaha

Jag hittade en bild som Marcus lagt upp på facebook.. jag som haft lite hemlängtan till Stockholm i veckan tog genast tillbaka det när jag såg den här bilden på kön av människor på Kungsängens station idag ;)

a


PUSS// Clara


Elinpelin

Middagen hos Elin  Björkén var supertrevlig. Vi lagade mat och det blev riktigt gott haha vi överraskade faktiskt oss själva, så gott blev det ;)

Vi snackade en massa och så kom vi in på hur vi träffades för första gången. Det var på midsommar hos Nivas för 2 år sedan. Tiden går så fort. Mitt första intryck av Elin var att hon var trevlig och typ ordentlig tjej. Hennes intryck av mig var visst inte lika bra... haha vi skrattar bara åt det nu men hon tyckte att jag verkade fläng och lite smågalen typ ;) haha sjukt vilka intryck man kan få av en person men lite rätt hade hon nog...

Men nu är vi asbra kompisar och vi har så många roliga minnen ihop.. Elin är som ett lyckopiller! Hon är alltid så glad och possitiv till allt. Härlig tjej helt enkelt! :)


Luleå kalset 2009


Nyårsmiddag hos Nivas 2008

Hemma i Sthlm och jag fyller 18



Onsdag

Jag och Alex sitter vid köksbordet med en varsin laptop och söker en framtid och äter kladdkaka. Ganska roande. Jag kollar resor inför sommaren och Alex sitter fortfarande och klickar runt på studera.nu och söker utbildningar. Han är rätt rolig för han har sökt allt från fartygsbefäl, maskinbefäl, astrologi, dinosaurie forskning och hund och kattologi... haha snacka om att ha många intressen! GO ALEX!
Jag har iaf sökt klar. Såhär blev min ansökan tillslut :
 
1. Pedagogik A, 30hp i Umeå
2. Pedagogik A, 30hp i Luleå
3. Ekologi och miljökurs 7,5hp i Luleå

Sen får vi se vad som händer och sker. Känns rätt bra nu iallafall :)

Om två timmar ska jag iväg till Kvantum och möte upp Elin B så ska vi hem till henne och laga middag i hennes nya lägenhet.

Hahah nu sitter Alex och försöker övertala mig att han inte pratar skånska... VILKET SKÄMT! Sen säger han men jag säger ju "R" som du! haha nej du kan inte ens säga "R" Alex!



Aja nu ska jag ta en powernap innan jag ska dra mig mot stan!

xoxo

Clara


Du hade tid...

Jag behöver en aktivitet! Något sorts tidsfördriv och då menar jag inte jobb. Vissa dagar blir jag så rastlös... När jag bodde hemma i Stockholm hade jag alltid något att göra, alltid uppbokad och jag blev stressad av att jag inte hann med allt jag ville göra. Men här uppe är det tvärtom, jag blir stressad för att jag inte gör någonting känns det som. Herregud! Kan det inte finnas något mellanting?

Idag har jag:

-Promenerat en timme
-Skickat in ansökan till universitetet
-Åkt buss till stan för att promenera tillbaka
-Promenerat  till Wille och suttit där och snackat strunt
-Promenerat hem...
-FACEBOOK!

Asså pleas! Det här är inte jag! Jag behöver nog andas in lite Stockholmsluft och komma tillbaka till mitt vanliga jag, då det ska hända saker hela tiden och fort ska det gå! :) Jag tror det blir bra för mig att börja plugga i höst, jobba extra och ja leva mitt normala liv. Jag saknar stressen..Aldrig trodde jag att jag skulle säga det men det gör jag. Jag är trött på att "ta det lugnt", har gjort det i 3 månader nu... Om 7 veckor är jag tillbaka till Stockholm och då kommer jag säkert sakna lugnet här uppe, så nu borde jag njuta! JAPP DET SKA JAG!

Jag vet att jag hoppar fram och tillbaka när det gäller plugg, jobb, resa, boende när det gäller framtiden och det kanske är förvirrande för er ;) Men exakt så förvirrat är mitt liv just nu! Jag är helt ovetande om framtiden. Undra om livet ska vara såhär alltid? När vet man vad man vill på riktigt?

Jag är så sjukt sugen på att börja spela handboll igen. Speciellt när jag kollar på gammla bilder som när vi vann serien...




eller när vi var i Spanien..



Saknar er tjejor! <3

Puss // C


Sommar sommar

Hej Hej Hallå dagboken!!

Idag tog jag mig en timmes promenad innan frukost i det fin fina vädret som äntligen hittat upp till Luleå. Kände att det verkligen behövdes efter helgens onyttigheter.

Jag har fått reda på mina jobbveckor på posten i sommar som tyvärr bara blev 29-32...Så jag ringde Madde på Max och frågade om jag får komma dit och jobba lite i sommar och det fick jag mer än gärna så så får det bli. :)

Jag har träffat Adam i stan också. Vi lunchade och sen drog jag till jobbet. Sen har jag inte hunnit med så mycket mer idag. Nu är jag ledig tisdag, onsdag och jag vet inte alls vad jag ska göra.. Hoppas på fint väder så blir det ut att träna. Jag har ju anmält mig till vår ruset här i Luleå så nu måste jag sätta fart :). 

Jag har börjat fundera på vad jag ska hitta på i sommar. Men kanske ngt sånt här:

-  1-6 juni (ngn gång där)Komma hem till Sthlm
- v23-26 Jobba på max i Barkarby
- v27- 28 SEMESTER, typ Gotland, Skärgården, Åka på en sista minuten :)
- v29-32 Jobba på posten
- v33 tillbaka till Luleå eller hur det nu blir :)



PUSS // Clarabella

Bakis dag!

Förlåt för dålig uppdatering. Jag lovade ju att avslöja min plan för hösten. Så här kommer den: Jag ska söka en kul kurs på Luleå universitet och jobba kvar lite extra på max för jag trivs verkligen jättebra med mina jobbarkompisar. Och om jag nu skulle känna att jag inte vill tillbaka till Luleå efter sommaren av någon anledning så har jag ju lägenhet och jobb hemma i Stockholm och då ska jag satsa på att komma iväg och resa :)

Idag har jag varit bakis som bara den. det blev lite mycket igår. Det börjades med personalfest hemma hos Emil Hallberg som bor på Varvet. Det var verkligen jättekul! Efter många glas vin, maxsnack, och sånt drog vi vidare mot All star. Jag mötte upp Elin, Elin, Emmelie, Hanna och Olle. Det blev många drinkar och jag vågar inte kolla kontokortet idag :/. Jag tappade bort garderobslappen såklart så jag fick gå hem utan jacka och hemanycklar så jag sov hemma hos Olle. Men Elin var nog ändå värst.. he he ;)

På jobbet idag var jag så trött så när det kom en bil i driven så säger jag "hej det är Clara!, eller jag menar det går bra att beställa" haha lite kul :P Efter jobbet fick jag gå skamset till All star i mjukisbyxor och hämta min jacka som turligt nog fanns kvar.

Pratade just med världens bästa syster. Nu blir det att sova för jag är sjukligt trött!!

Bjuder på en bild på mina nya skor jag köpt! Värsa vårskorna och värsta Clariga ;D


Textile boots



smider framtidsplaner

Nu är våren här har jag, Elin, Elin, Jossan och Emmelie bestämt för vi grillade idag och trotsade det gråa vädret och snön. Det blev supergott och hade det trevligt hemma hos Jossan. Jag är redan hemma, vi alla blev rätt trötta efter några glas vin ;).

Jag ligger i sängen, lyssnar på winnerbäck och funderar på hur allt kommer bli. Men jag ser på framtiden som spännande och jag tror faktiskt att det kommer bli bra för nu har jag en plan och när jag har en plan så brukar allt lösa sig! För första gången på mycket länge tror jag faktiskt att jag vet vad jag vill och det är en sjukt härlig känsla. Ni som känner mig vet att jag panikar om jag inte vet vad jag vill eller hur allt ska bli, men ni kan vara lugna nu för som sagt så har  jag en plan.

Imorgon får ni veta min plan ;) tills dess får ni hålla ut!!

PUSS!


//Clarabella


"Fixar-dag"

Idag har jag städat, tvättat, och lagat mat. Känner mig så vuxen när jag gör sånna saker och det är  just när jag fixar sånna saker som jag längtar tillbaka då man var liten då livet var en lek. Då hade man inga måsten och jag hade fantasi till att hitta på saker. Som nu.. jag gör ingenting! Sitter vid datan och skyller på att vädret är dåligt och därför vill jag inte gå ut.

Jag ringde Victor för en liten stund sen. Vi har inte snackat sen i december då han åkte till Kanada. Kul att få höra hur han haft det och jag blev så sugen på att resa när jag fått höra hur kul han haft det. Han ska ut och resa redan i juni igen! Jag vill också komma iväg! Egentligen finns det ingenting som hindrar mig förutom jag själv! Jag kan inte spara pengar, mitt stående problem. Men i sommar blir det att jobba 24/7 och sen komma iväg till hösten. Jag kommer bli arg på mig själv om jag inte tar chansen att resa nu när jag väl kan.


Juste! Jag har bokat hemresan till Stockholm över valborg. 29:e april kl 10.00 går planet :). Ska bli så kul att komma hem och träffa alla.

Måste också tillägga att miin moster är bäst på pepptalk! TACK!


Puss <3


<3






Jag vill ha dig här på riktigt i natt!


Torsdag

Då var man tillbaka till Luleå igen efter några dagar i Happis och Korpikylä. Jag fick åka med Simon till stan imorse och så hängde jag hemma hos Sebbe till 12 då min buss till Luleå gick.

Sitter och dricker kaffe, ska ta bussen om en halvtimme till jobbet. Lite segt och jobba stägning idag men borde inte klaga eftersom att jag inte jobbat sen i söndags, plus att jag är ledig fredag, lördag så jag ska åka upp till Happis med Birgit imorgon igen.

Bara tre veckor kvar tills jag åker hem till Stockholm en sväng.

Nu ligger mammas lägenhet ute på hemnet också! Kändes sjukt å se bilder från mitt rum. kan ju erkänna att mamma jobbat bra med städningen för sådär fint var det inte när jag lämnade det ;)

Mitt ruuuuum i Kungsängen!!!





Nu blir det jobb!

Puss

Clara

Onsdaaaag

Jaha idag har jag oc Robban varit duktiga och stapplat ved och sen grillade vi korv tillsammans med Elli och hennes klasskompisar. Jättegrått väder idag..TRIST!

Om en och en halvtimme ska vi ta oss mot stan för jag ska träffa Linda och kanske Linnea och äta middag. Sen så ville Linnea att vi skulle ut på studentkvällen på baren men vi får se, Linda var inte så sugen plus att jag inte har någon dricka. Men det vore trevligt å komma ut lite :).

Annars har det väl integ hänt sådär jättemycket precis.


Puss // C


Hej hej hej

Jag skrev ett långt inlägg när jag blev stoppad av farbror blå idag men ack så försvann det...
Ikväll har jag och Birgit varit hos Anna-Lena (grannen) och druckit kaffe :)

Är lite uttråkad så jag hittade en töntig grej då man ska bläddra fram namn i mobilen och sedan svara på fårgorna ;P haha okej! Jag erkänner att ibland är jag lite smygfjortis!



HAR DU PUSSAT NUMMER 2?
Jaa ..

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 20?
Björn, brorsans kompis som bor i Luleå. Han fixar in mig på Stuk och så vi har grillat hamburgare ihop en gång i tiden.

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30?
Dan, jadu kanske nästa reunion med klassen...

ÄR NUMMER 70 SÖT?
Njaaa... ;P

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NR 33?
Daniel Palovaraaa, vimsig typ :P

HUR TRÄFFADE DU NUMMER 9?
Amanda Rimfors, på lekis när jag var fem :)

GILLAR DU NUMMER 51?
Emmy, klart jag gör hon är ju min livscoach typ!

HAR DU TRÄFFAT NUMMER 3 DEN SENASTE MÅNADEN?!
Alexander Smith, ja han är ju en av mina två min "sambos" så det är svårt att missa varandra.

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 14 NÄSTA GÅNG?
Angelica Örvander, ingen aning. Sommar kanske.


ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 13?

Andreas Milander, nej inte direkt..

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 57?
Felicia, nix

SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 5?
Alex Kalén. På krogen ja :)


VAD PRATAR DU & NUMMER 89 OFTAST OM?
Johan Ahlmgren, min gammla mentor.. Ja typ om min frånvaro och livet typ ;P

KÄNNER DU NUMMER 1?
Adam, ja litegrann vi har gått i samma klass och brukar fika då och då nu när vi bor i Luleå båda två.


GODNATT!!

Clara


Påskloooov

Hej och hå!

Igår blev det häng i Happis, oc-tittande och bastu på kvällen hos Nivas :). Mucho trevlans!

Funderar på att ta en promenad, trots att solen inte skiner. Men idag gör det inte så mycket att solen inte skiner för jag är glad ändå. ;) Sen ska jag och Elli in till stan och shoppa lite inför hennes tacokväll hon ska ha här med sina klasskompisar ikväll. Jag ska få köra bil!!! Har längtat jättemycket efter att få köra.

Jag hittade några bilder från när jag, Kalle, Robban och Elli var i Ruskolabacken för typ en månad :)


Jag och Ellanpellan :)


Kalle :)


Det var igensnöat!


Snygg landning!


Ruskola!


Robban äter finsk korv


Dagens låt:

Train- Hey, Soul sister



Puss Puss

Clara


snabbinlägg

Packar för några dagars semester i Korpikylä. Det är jättefint väder i Luleå nu och det är verkligen vår i luften. Hoppas verkligen inte att det kommer mer snö nu, det vore förjävligt.

Bussen mot Happis går om 40 min.. som tur är så är det en snabb buss. Bara 2 timmar och 5 min! Wohoo ;D


<3<3


Påsklooovet närmar sig :)

Trots att jag jobbat hela påskhelgen så hann jag med att äta påskmiddag hemma hos Ellen i Gammelstad. Riktigt trevligt och god mat. Sitter hemma på assistent just nu och funderar på att snart gå och sova för jag öppnar imorgon på jobbet.

Efter jobbet blir det att skynda sig hem, duscha och packa väskan för att ha lite "påsklov" i Happis :). Jag hoppas på fint väder och att man kan åka skidor på isen, grilla korv, stapla lite ved, sola och kanske någon härlig bastukväll!

Ska bli riktigt NAJS!


Juste jag har fortfarande beslutsångest över vad jag ska göra i framtiden. Alla jobbarkompisarna i Luleå är på mig och vill att jag ska stanna... och på många sätt vill jag stanna i norr men jag låter nog sommaren gå  och sen får jag se vad som händer till hösten.

Borde kanske göra en plus och minus sida ;)

 
GLAD PÅSK!




Kram // C


En dag i driven på MAX

Jag: Välkommen till max det går bra att beställa...
Gäst: Jaaa. Hej jag vill ha en såndära vanlig hamburgare.
Jag: "SUCK!"  Jaha och vad är en vanlig hamburgare? 45,90 eller 180 g?
Gäst: Jaaaaaaaaadu alltså en vanlig.. eller med ost...ja eller vad har ni för hamburgare?
Jag: "ÄNNU STÖRRE SUCK" Ja alltså vi har ju 17 olika hamburgare och 14 av dom är med ost så du får nog välja en själv...
Gäst: Jaha ja oj! HE-HE men jag tar en orginal.

Alltså sega gäster får min långfredag att kännas ännu längre! Vad har männikor för fel. Nästa gång kan du väl säga att du vill ha en orginal från början!!!! SUCK SUCK SUCK!

Roligaste var ändå när en av mina jobbarkompisar började rabbla alla våra hamburgare som vi har när han fick den frågan. Det finns ju en menytavla för att man ska använda den!! HALLÅÅ!!!


Bye!


Spara min tid, så jag kan spara på dig

Sitter hemma på assistentvägen och är riktigt trött efter ett långt arbetspass på max som aldrig ville ta slut kändes det som. Jobbarkompisarna frågade om jag ville med ut ikväll på All star med är så tött annars hade jag inte bangat på att socialiserat mig lite med dom för dom är så goa.

Pappa ringde igår och sa att jag fick ta med bilen upp hit i maj så jag kan få ner mina saker i juni. Så nu ska jag och Emma kanske bila upp tillsammans. Vore najs med lite resesällskap. Skönt att ha egen bil här uppe också sista tiden och så slipper jag tänka mer på hur jag ska få med mig allt hem.

Pratat länge med Joel på facebook också. Galet vad jag saknar mina syskon och jag längtar verkligen till sommaren då vi kommer bo nära varandra och kommer kunna ses ofta. Trots att mamma flyttar till Kungsholmen innan sommaren och lämnar Kungsängen så kommer jag och Joel bo ihop i sommar då vi ska dela på pappas lägenhet. Många trevliga förfester lär ju äga rum där :) Joel frågade även om jag inte kunde fixa en snygg, vältränad norrlandstjej till honom. Jag sa att jag ska jobba på saken haha ;).

Här kommer bilderna från min och Lindas sparktur till renarena som jag lovade:


Jag och Linda. Såhär rödhårig är jag nu förrsesten :)


 Premiär sparket!


KANON KUL! fem av fem toasters ;)

Här sitter jag och äter frukost och kollar ut över renarna...


Norrland hälsar!!

Puss // Clara

RSS 2.0