Söndag kväll

Sitter hemma och skriver från Linas nyinköpta dator som är mini, och då menar jag mini! Jag skulle lätt få ner den min lilla handväska. Det kanske var en dålig liknelse eftersom att ni kanske inte vet hur liten min handväska är. Men om jag säger så här, att den är lika liten eller lika stor som mina två händer brdvid varandra ;). Tänk vad tekniken går frammåt.

Ja ja nog snackat om minimala datorer..

Igår var jag, Carro,Victor och fille ute med victors båt på mälaren. Det var riktigt mysigt, synd bara att solen självklart gömde sig när vi kom ut. Det var trevligt iaf. Idag har jag haft en ledig dag, vilket har varit väldigt välbehövligt efter 6 arbetsdagar i sträck. Om jag ska fatta dagen kort skulle jag säga BULLDAG! ja.. en BULLDAG! herrgud vad jag fikat! först var jag förbi Amanda på hennes jobb på söder och fick gratis fika, sen stack jag till Jakan och träffade Emma och fikade på waynes och tro det eller ej så när jag kom hem så stod Lina och bakade bullar. haha förstår ni nu vad BULLDAG står för? ;)

Imorgon blir det nog inget bloggande för då ska jag:

+Jobba 7-14
+Körlektion 15.35-16.35
+Fika med Sofia Rosell 16.40
+Gympa 19-20

FULL AKTIVITET :D

PUSS!


Vuxenvärlden!

Jag tror jag ska välkomna mig själv till den såkallade "vuxenvärlden"!!
Ingen mer skola, jag har blivit erbjuden en deltidstjänst som kökschef på Max, jag ska flytta hemmifrån tillsammans med min syster om några veckor och ikväll har jag till och med druckit rödvin och ätit dyra ostar på en bakgård på söder :)

haha vad har hänt med mig? Har jag blivit vuxen tro? :)


Dagen efter

Igår var vi ett gäng ute på Metro vid Skanstull. Det var 90´s så det spelades en massa gamla goingar som Aqua, Spice girls, Backstreet boys och självklart en hel del Michael Jacksson. Det kändes som om man var tillbaka på ett lågstadiedisko och dom härliga 90-tals movesen fick träda fram ur sitt gömda förflutna ;). Det var kul och innan det åt vi på Mongolisk restaurang och sen satte vi oss på Söderhof och drack billig öl :) En kul kväll helt enkelt.

Idag blir en såkallad "softardag" i Amandas röda soffa. Vi kollar Ice age och jag har precis hällt i mig kaffe så jag orkar med dagen. Det känns slitet idag.

Hare bra! Puss

Tillbaka

Känner för att skriva av mig lite. Jag är på jättedåligt humör, kanske för att jag vaknar med halsont och känner mig otroligt dålig. Jag har försökt hålla mig på det nyttiga spåret och inte äta onyttigt och jag har hållt mig i 2 veckor men igår så satt jag och Amanda och tryckte i oss allt möjligt skit. Blir så arg på mig själv och stackars Joel som får stå ut med mitt dåliga morgonhumör.

Jag och Amanda ska ut och promenera runt örnäs halv 11. Innan dess ska jag äta frukost och städa upp här för idag kommer Joels kille Mattias somhan är personlig assistent för i Linköping.

Ikväll ska jag till stan med Solna-boysen och äta middag och ta en öl. Kommer bli trevligt :)

See ya ! PUSS

RSS 2.0