:)

Fint väder och en ledig dag! Kan inte bli så mycket bättre. Jag ska nog över till Lundbergarna och sola lite å höra om Amandas Japanresa :)


PUSS <3

.

Det känns som om alla bara går runt och väntar på det man väntat på i så många herrans år!
Friheten närmars sig med stora steg :).


Skola

Första  skoldagen efter lovet. Känns segt nu vill jag gå ut. Vi gör nästan ingenting i skolan, vi bara segar oss igenom dagarna känns det som. 8 veckor kvar nu sen smäller det.

Försökte precis göra min ansökan till universitet i höst men sidan var självklart överbelastad så jag kom aldrig in. Jag får fixa det imorgonbitti istället för imorgon är absolut sista dagen att söka. Jag tvekar fortfarande över vad som är rätt för mig, Umeå eller Linköping. Just nu känns Umeå mer aktuellt men det ändras väldigt fort. Varför ska det vara så svårt? Aja vi får se! Jag kommer säkert bara söka ngt typ ole dole doff ;) haha

PUSS


Ellipelli

Blev precis utskälld av Elli för att jag lagt upp en bild på henne på facebook. Det var inte det att hon inte gillade bilden utan därför att jag döpt fotoalbumet till "Påsklov i norr" och egentligen var inte bilden från påsklovet utan bilden på henne var tagen en vecka innan och det gick inte för sig enligt henne. Blev nästan skrämd, så arg var hon haha, den tjejen har humör vill jag lova! ;)

Men nu Elli är bilden borta så nu kan alla sova lugnt ;)


Puss och kram

Påskdagen

Är hemma hos Pappa nu. Vi har ätit god middag och marängswiss till efterrätt. Trevligt att hela familjen är samlad, senast var julafton. Alla har så mycket för sig så det blir inte så ofta att vi kan ses alla.

Jag har varit ute i spåre imorse för första gången på mycket länge. Nu när våren är här är man ju tvungen att börja träna igen. Imorgon ska jag Lina och Pappa till Ängsjö och springa. Hoppas på fint väder bara. Nu ska jag verkligen försöka komma i form till sommaren, känns som att det är på tiden att börja nu.

Imorgon är min sista lovdag.. känns mystiskt. Jag måste skicka in hur jag vill jobba imorgon till jobbet och så ska jag skicka in ansökan för eventuella studier till hösten. Jag tror min sommar kommer se ut ungefär såhär:

5 Juni: Studenten
7 Juni: jobba som valförättare
8- 28 Juni: Norrland, Tornedalen, Korpikylä
Juli: Jobb på posten
august: Gotland och hälsa på moster, utlandsresa med Kalle å Robban och kanske ngn veckas jobb på Max! 

Aja vi får se... PUSS 

Påsk

Påskafton idag då, detta drabbade Max i Barkarby. Det var inte alls lika många som var sugna på en burgare en solig påskafton. Vi var överbemannade och vi gick mest och trampade på varandra hela dagen. Vi bråkade nästan om vem som skulle diska ketchup flaskan. Haha då har man lite å göra. Jag fick sluta 2 och en halv timme tidigare, skönt!

Jag och Lina var ute på en promenad i det fina vädret. Vi satt och snackade på en bänk i skogen och tittade ut över Lillsjön. Härligt ! Nu är våren här för att stanna! :)

Ikväll har jag varit hon tvillingarna Rimfors och kollar Robinsson, lika trevligt som alltid! :) Nu ska jag sova! Börjar jobba 12 imorgon men vill gärna hinna med en promenad i morgonsolen innan det. Påskmiddag hos pappsen efter det!


PUSS på er!


Hemma igen

Då var man hemma igen efter en vecka i Korpikylä. Jag fick en chock när värmen slog mig när jag klev av tåget på Stoockholm central, dunjackan var bara att hänga in i graderoben när man kom hem vilken kändes himla bra :). Dock vill jag tillbaka till alla underbara människor där uppe. En vecka gick jättefort som vanligt. Vi hann med en massa skoj som skidåkning både utför och längd, ridning, massa skoteråkning och en massa bastubad och annat :). Det var skönt att komma bort en vecka för att tagga till inför sista veckorna i skolan.

Idag har jag vart över hos Lundbergarna och fikat och tagit en promenad i det fina vårvädret. Sen hade vi syskonmiddag här hemma och Tomas var också med :). Trevligt att träffa Joel igen och Tomas var också längesen. I sommar kommer vi träffas mycket iaf eftersom att vi ska jobba tsm på posten.

Ikväll blir en lugn kväll tsm med brorsorna och Tomas, kanske ngn mer kompis till Joel kommer över också. Jag jobbar imorgon så det blir en tidig kväll för min del.



Här kommer några bilder från Korpikylä och den härliga skoteråkningen!





Puss på er

RSS 2.0