Tröttis

Kom hem från Marcus precis. Vi har kollat på Hur många lingon finns det i världen, ätit thaimat och chillat. Precis vad jag behövde efter 4 dagar med uppstigning klockan 5! Imorgon är jag ledig, ska bli sköönt!!

Häller i mig mitt te och går och sover ikapp några förlorade timmar!


Puss!


Jag tror jag förstår nu

Det blev en lördagkväll all by my self. Jag har kollat Oth och ätit kladdkaka. Det är kvalitetstid om något! Dock föredrar jag att hänga med vänner och dricka vin en lördagkväll men vad gör man när halva styrkan är i Sälen och alla andra väldigt upptagna eller bor i Kungsängen och jag är lat?

Läste min dagbok precis. Den är från 2009/2010 typ och jag hade så mycket problem. Haha nu när jag läser den förstår jag inte hur jag ens tänkte eller kände. Jag kanske har förändrats? Vuxit? Jag vill tro det iaf. Vill inte säga för mycket av vad som står i den där dagboken men jag skulle kunna sammanfatta den hela såhär: Förvirrad, Förälskad och totalt insnöad. Jag ville så mycket som att resa, plugga, tjäna pengar, flytta, trodde allt var bättre där jag inte var och så ville jag hitta mig själv. Jag har insett nu att allt det där är inte det viktigaste i livet och att hitta sig själv gör man bäst genom att leva i nuet. Det var inget jag trodde på förut och alla visa ord jag fick som att jag borde ta det lugnt fanns bara inte. Jag har alltid fått höra "Clara ha inte så bråttom".

Nu förstår jag vad de människorna menade, för det är inte förrän nu som jag verkligen förstår att jag har ju allt här. Familj och vänner som jag trivs allra bäst med!

Jag har inte bråttom längre. Jag är inte sådär töntigt förälskad i någon jobbig typ. Jag vill resa och plugga den dagen jag kommer på vad jag vill. Pengar är inte det viktigaste. Det som räknas är att man trivs med det man gör och jag gör det bra och har det bra! :)


Puss// från en lite klokare Clara


Chillar

Igår var jag och Max och lirade badminton i Spånga. Jag har inte spelat sen gymnasiet men jäklar vad kul det var! Jag ska nog införskaffa mig ett racket.

Ligger just nu i sängen och funderar på vad jag ska göra ikväll. Jag har varit i polisgymet och tränat med Lina så är lite trött men jag är rastlös! Hoppas på att något kommer hända ikväll.

Well, det blir inte roligare än vad man gör det till!


Puss&hej!

POSTEN

En dag som brevbärare i Bro.

Sur tant.

-Varför får inte jag min deklaration? (en sur, arbetslös (?) kärring)
-Ehm, jag vet inte.. Vi delar inte ut alla på en dag. Den kan lika gärna komma imorgon.
-Men det är ju väääldigt konstigt att min inneboende har fått sin men inte jag!
-Ja, som sagt så kan den komma imorgon. Du är inte ensam om att inte få den idag.
-Nähe..SUCK! Är det du som går här i vanliga fall?
-Nej, jag har hoppat in idag. (tack och lov)
-Jaha okej! För det blir väldigt ofta fel här.
-Ok, vad tråkigt.

Sur gubbe.

-Är det mycket och göra eller är det du som är seg?
-Det är mycket att göra!!!

Hade lust att säga "Här har du din jävla deklaration och hoppas du får minst 100 000 i restskatt så du får jobba jävligt fort resten av året!"


Puss och hej



En

Kärlek är...

Kärlek överallt! Läser bloggar om kärlek, kära männikskor som verkar vara de lyckligaste i världen. Pojkvän, flickvän, par, middagar, myskvällar, pussar och kramar. Våren sägs vara den mest kärleksfulla årstiden. Mina vänner verkar också väldigt kära och det är så underbart att höra om. Vill att det ska bli min tur snart. Jag säger som Thåström: "Kärlek är för dom, dom som har tur!".

Jag får nöja mig med att ha alla dessa kära underbara människor i min närhet istället :)


Kram

Snö i mars

Mycket dålig statusuppdatering sen jag kom hem från Umeå. Jag har tappat flowet, fast allt annat går rätt bra just nu. Skulle kunna skriva hur glad och samtidigt hur supernervös jag är inför jobbet på Gotland? Fast nej.

Hm.. Igår så hängde jag hemma hos Mackan. Vi åt nudlar, kollade tv och tävlade i vem vet mest. Vi var lite oens om vem som egentligen vann men låter väl han vinna på fusk... (Trots att han svarade dalmatin och inte dalmatiner som programledaren var mycket noga med ;)).

Idag är jag uppe tidigt för jag har fått jobb i Hässelby. Känns lite nervöst...har typ aldrig varit i Hässelby! Det snöar ute och det är ingen vacker syn!


Puss Puss

Det blir en sommar på Gotland

Det var inte en vanlig fredag igår på posten. Det var segt att komma ut, mer post än vanligt en fredag och det blev en massa snurr när chefen inte hittade runt och jag var tvungen och cykla och visa henne vart hon skulle och en massa hit och dit. Ända tills min mobil ringer och jag ser på displayen att det är från Gotland och beskedet om att JAG HAR FÅTT JOBBET PÅ GOTLAND! :D Jag är superglad!! Det här kommer bli ett äventyr utöver det vanliga. En sommar som chef på en hamburgerrestaurang, nya människor och en jävla massa kul! :D 15 maj ska vi ha kickoff och 5 juni är första arbetsdagen.

2 månader kvar!!! :)

Igår bjöd Tobbe på middag. Tacos och sen marrängswiss till efterrätt. :D Mysfredag!


Nu ska jag ut och springa av mig!

PUSS

Indiskt och snack om livet!

Hej Hej Hallå Dagboken!

Jag kom precis hem från Kungshallen. Jag och Majsii har ätit indiskt och snackat livet. Sjukt kul att ha lärt känna henne och tiden flög förbi tills vi insåg att det var dags att dra sig hemmåt. Ny arbetsdag imorgon och sen ska jag och Lina ut och löpträna i kära Jakan. Lina och Max kom hem från New York i tisdags igår och jag vet att jag har ett par sprillans nya Converse som står och väntar på mig hemma hos Lina. :)

Jag är lättad, känner ingen stress eller press. Livet känns i allmänhet väldigt enkelt, precis sådär som det ska vara.


Puss!

Done!

Idag har jag kastat bort nästan hela min skolgång! En en massa gamla prov, läxförhör, uppsatser och arbeten gick rätt ner i soptunnan. Jag sparade några dikter jag skrev på högstadiet och några speciella texter som jag bara inte kunde slita mig ifrån. Så nu har jag ett ex antal mindre flyttkartonger hemma hos pappa. Känns bra!


Puss och hej leverpastej!

en vanlig söndag sådär!

Jag har legat 80% av dagen i soffan. 10%på en promenad in till stan och 10% av dagen ätit massa onyttigt. Tanken slog mig att nu jävlar ska här bli ordning! Men det sket sig ganska fort, pappa ringde nyss och frågade om jag vill komma över och äta våfflor efter jobbet imorgon!

JA TACK!


Blow up!

Igår var en fullspäckad dag. Vaknade upp i Kungsängen hos Rimforsarna, stack till jobbet och delade telefonkataloger i 7 timmar sen direkt hem och fixade till mig inför kvällen. Det blev först förfest hemma hos Bergman och jag tror fasen det var första gången det var fler tjejer än killar med. Sen drog vi och bowlade, kommer inte ihåg vem som vann men Tove slog killarna haha vilket var ett under eftersom att den norrlandsbruttan tagit med sig egen sprit in på bowlingstället ;).

Vi blev lite oens om var vi skulle men Mackan fick bestämma så det blev Ankan. Drack en öl och sen ville jag hem och tur var det för när jag kom hem kände jag hur full jag var! Mådde apdåligt. Nu har jag sovit bort det mesta tror jag ;) Borde gå ut för det är svinfint väder ute!

Hoppas ni haft en bra helg!

Puss :)


Bedrövliga beteenden och söta konversationer

Igår var jag med min morfar till ögonkliniken. Han klarar sig inte riktigt på egen hand att ta sig så eftersom jag var ledig så tog jag mig an ansvaret så han kom rätt.

Jag fick mig flera funderare under denna resa till Vällingby ögonklinik. Vi skulle först ta oss med färdtjänst (taxi) till Vällingby. Den var bokad till halv tre. Det tog lite längre tid för morfar att ta på sig jacka, skor och ta sig ner med hissen så vi var 5 min sena. Jag hade ändå gått ner och pratat med taxichauffören att han var på väg och att det tog lite tid. Chauffören var jättearg och sa surt "Hämta honom då! Jag har bråttom". Jag svarade lugnt "det tar lite tid för äldre människor, men nu kommer han". Chauffören tar surt rollatorn och kastar in den i bakluckan och så säger han surt "Han kan inte sitta fram för jag ska hämta upp fler". Men jag struntade i vad han sa, min morfar kan knappt komma in i taxin själv så hur ska han ta sig in i baksätet. Chauffören började tjafsa igen och sa "Jag har väntat för länge, nu är jag sen till nästa person som jag ska plocka upp, vi får inga pengar för att vänta". Tillslut sa jag irriterat ifrån "Men nu fick du vänta i 5 min och det är sånt som händer. Finns inte så mycket att göra åt nu" och min smarta morfar sa "Slå på taxametern innan näsa gång då!".

Jag blir typ rädd hur människor inom serviceyrket kan vara så stressade och otrevliga. Såg han inte att min gamla morfar hade svårt att gå? Jag blev chockad hur han kunde gå på så hårt, jag ville nästan säga att han skulle stanna så kunde vi ta en annan taxi om han nu hade så bråttom. Vi var tvugna att åka värsta omvägen också, då vi skulle släppa av en 10-årig flicka i Häggvik (hon som taxichauffören ville skulle sitta fram istället för min gamla morfar.) Jag bet ihop resten av resan och tänkte att det här skulle aldrig hända om vi bott i Umeå, där väntar chaufförerna 10 min utan taxameter på fulla människor som ska ta sig till krogen!

Sen en annan sak jag började fundera över i väntrummet var hur gamla männsikor pratar och dess samtalsämnen. Det lät ungefär såhär:

Tant1: Ja, mitt hjärta slår i otakt, det känner jag.
Tant2: Jaha, och mitt slår för fort.
från en sak till en annan...

Tant1: Har du sett? Nu har mjölkförpackningarna fått skruvkork.
Tant2: Jaa men det har jag använt länge.
Tant1: Jasså, jaa nu har jag också det.


Never to late

Ringde ett samtal imorse som jag tänkt väldigt många gånger att ringa fast aldrig riktigt vågat.  Nu har jag gjort det och det känns bra. Det är en tanke som jag haft ett tag nu och jag tror jag är redo för en förändring. Det är inte så allvarligt som det låter, men jag vill nog inte skriva det här, inte nu. Jag låter det gro lite till, måste vänja mig vid tanken. Våga förändra är mitt löfte detta år. :)

Nu ska jag snart ta en promenad i solen till Karlberg för att åka ut till Kungsängen och hjälpa min morfar till sjukhuset.

Ha en fin onsdag!


Kram

Sockerkaka till frukost...

Hej,

Sitter hemma hos Lina, helt ensam för Lina och Max lyfter snart till New York... Inte alls avis! Det var meningen att alla syskonen skulle åkt med från början som en 25-års present till Max men när vi skulle boka var jag fattig student. Bittert! hade inte bangat på att åka bort just nu!!!

Vaknade upp och känner mig lite nere utan att egentligen veta riktigt varför. l

Solen skiner men det ser kallt ut. Alla som går förbi mitt fönster andas ut rök. Jag ska börja ta mig in mot stan snart.

Spanska kurs och fika med Maj står på dagens schema! :)


// Claralito

Mamma instruerar i godisätande

Vi har tryckt Flygande jakob på Franzéngatan 29 till middag idag. Efter middagen tas godisskålen fram och mamma säger plötsligt med allvarligt instruerande röst "Hörrni, man ska äta en syrlig fisk, sen en salt fisk, sen en syrlig och sen en salt". Jag slänger en blick mot köksbordet från soffan.. "okej, mamma då vet jag. Synd att du lärde mig det i 21års ålder, vad har jag gått miste om?" ;)


Jag är lite arg på mig själv att jag är så bakistrött idag för Maj har bjudit mig på vinkväll i Sumpan och Mimmi har pinkparty i Kungsängen. Jag dejtar nog sängen ikväll, hur gärna jag än hade velat socialisera mig så säger kroppen NEJ!

Ha en bra lördag alla!


Puss


Torsdag

Vilken träningsvärk jag haaar! Shit, att träna tillsammans med en polis gjorde att jag tog i lite extra och ja tack det känns idag ;). Hoppas det blir fler gånger tillsammans med Lina i polisgymmet. Jag blev nästan lite sugen på att söka polis bara för att de verkar ha så sjukt kul tillsammans.

Jag och Olle var och såg "War horse" igår på bio. Den var faktiskt jättebra, kanske ngt mesig i mellanåt men man kunde se bort från det eftersom att resten av filmen var bra. Jättekul att träffa kusinen också, händer ju inte så ofta nu när jag bott i Umeå och han på Gotland.

Nu ska jag koka mig lite te, lägga in värmekudden i micron och plugga lite spanska :)


Puss!

p.s. Min blogg kommer ha lite bildtorka nu när jag inte hittat koden till internetet, så får leva med mammas data ett tag.





RSS 2.0