Onsdag

Sådär ja, nu är lilla jag på plats och även alla mina saker. Det känns jättebra.

Idag ska jag träffa "Lill-kusinen" som inte är så liten längre. Han fyller tonåring i sommar! Vad hände? Han som nyss älskade när jag lyfte honom i armarna och snurrade runt honom tills han nästan skrattade på sig... Idag är vi så stora så vi ska gå på bio tillsammans. Ska bli kul! Men först ska jag till polisgymmet med Lina och visa mina muskler ;) he-he


PUSS!

Clara eat your words!

Under tiden här i Umeå så har många knasiga och dumma saker sagts. Idag har jag Malin och Sofie skrattat oss igenom hela dagen. Malin berättade idag..

-Clara, kommer du ihåg festen hemma hos Lisa på halloween och du låg och spydde i en påse hela kvällen och när vi ska traska hem mitt i natten så säger du "Asså hörrni! den tjejen på festen var ju fett full och kunde inte ens stå upp!"

(Men Clara! ska du säga som missade hela festen!)


Eller...

När du skrev i mitt block under en lektion "Den där tjejen måste ju ha dysleksi".

(Men Clara! ska du säga som inte ens kan stava till DYSLEXI!)


Jag borde nog lära mig att tänka efter innan jag pratar!

Helg

Fredag! Det var en lugn och skön dag på jobbet. Jag har tagit mig en tupplur, en kopp kaffe och snart ska jag iväg på Sats en sista gång innan mitt kort går ut. Ikväll åker jag till Umeå och i helgen blir det storstädning och nedpackning av alla grejer. På måndag är jag Stockholmare på heltid igen. Det känns faktiskt bra. Våren är påväg här i Stockholm och jag har cyklat i bara tröja i veckan. Då har jag svårt att längta tillbaka till 2 meter snö och kyla ;).

Min hjärna står still så jag slutar här.


Trevlig helg!


Kramish!


Uno, dos, tres, guattro!

Jobb 06.45-13.20
Intervju på LensOn
Ätit semla
Varit på min första spanska lektion.

En mycket hektisk dag! Jag är dödstrött och imorgon väntas jobb igen :). En fika med Maj ska också hinnas med och kanske ett träningspass på Sats.

Vår fina Nemo drabbades av ett epleptiskt anfall imorse. Han bara föll ihop och skakade, spydde och kissade ner sig. Stackarn! Men nu verkar han pigg igen.


Usch! Jag måste sova. Jag har nog glömt hur det är att vara en arbetande kvinna efter några veckors chillande ;)


Puss


En bra dag

Intervjun kändes jättebra och jag tror jag gjorde ett bra intryck. Efter det så mötte jag upp min kära syster och vi tog en långpromenad runt Djurgården och avslutade med en Kaffe. Mötte sen upp Sanna och vi tog dagens andra fika på Muffin Bakery som vi alltid gör när vi ses. När jag kom hem hade jag ett mail från en annan arbetsplats som vill att jag ska komma på intervju imorgon. Och jag har jobb imorgon på posten. Vinden kanske har vänt, man kan ju hoppas :)


PUss!

Vad vore inte en sommar på Gotland?

Hej Hej bloggen!

Jag ska snart kila ner på Sats för att utnyttja mina sista dagar som jag har kvar på kortet. Nu börjar jag bli lite nervös inför arbetsintervjun som jag ska gå på idag. Det är för sommarjobbet på Gotland. Jag hoppas innerligt att jag får fram det jag vill och att jag inte får hjärnsläpp. Så från och med nu ska bara positiva tankar snurra på fram till ca 13.30 då det är över. Pratade med Amanda igår hon ska också söka Gotland. Förså drömmen att jobba på Gotlan i tre månader och tillsammans med en bästa vän? Hoppas!

Nu ska jag tagga till här med lite mer kaffe. Solen skiner i Stockholm idag så det kan väl bara bli bra nu? :) PUSS!

Sittning på Lokal

Sittningen igår vart lyckad. Jag hade kul, maten var god och mitt, Malins och Marias framträdande tror jag vart rätt bra hehe trots att vi skrivit låten med kort varsel. Jag fick priset för "Snällaste faddern". Väldigt rart av mina fina nollor. I pris fick jag tillbaka saker jag lånat ut och som saker de "tagit" men nu gett tillbaka. ;) Fint! Malin fick en blodpudding i pris som vi sedan försökte byta ut mot ett glas vin i baren, men det gick inte så bra...

Idag har jag hängt mes Sofie och Amelie. Vi bakade kladdkaka och chillade. Jag ska dra mig mot flygplatsen stax, mot Stockholm igen.

Puss// Clara

..

Om man skulle kunna vända allt dåligt just nu till något bra, ja då skulle jag hade alldeles för bra...

All the right moves

Mogonkaffet är intaget och ikväll är det sittning. Det kanske blir den sista sittningen här i Umeå, det är iaf sista för arbetsterapeutprogrammet. Det kommer bli ett bra avslut på en underbar tid. Igår var jag, Sofie, Malin och Amelie ute och drack öl. Det var precis vad jag behövde! :) 

Imorgon är jag på väg söderut igen!

Kram kram

.


Motvind du kan fortsätta blåsa, för vet du? Jag har vant mig, och allt skulle gå för fort om du slutade.

Inte nog med att jag redan är totalt splittrad så kommer det upp små överraskningar hela tiden, och tro mig dem är inte till min fördel. Hur går tankarna? Hur ska jag ta mig hem? Fuck it jag fixar det här själv nu. Ja, jag är jävligt arg, besviken. Jag ska aldrig aldrig aldrig bli som dig! Nu är jag färdig med att hjälpa dig som sällan kan lyfta ett finger för mig.  

Ge mig grönt ljus!


// Clara

Någon måste byta stad.

Jag har lyckats packa ihop rätt mycket av rummet idag. Jag trodde det skulle bli mer känslosamt än vad det faktiskt varit. Det har gått rätt smärtfritt eller så är det kanske jag som bara inte fattat än?. Det kommer nog bli jobbigare att lämna in nyckeln och åka härifrån nästa helg.

När jag skulle ta ner mina gardiner från gardinstången idag fick jag en flashback. Det var helt sjukt. Jag minns så väl när jag och B satte upp dom för ett år sedan, det var ett helvete då det behövdes både skruvmejsel, längd och lite fingerfärdighet. Tillslut fick vi upp dom och sedan dess har jag inte bytt gardiner och det märktes för oj så dammiga dom var. Tanken slog mig hur mycket som förändrats sedan gardinuppsättningen. Aldrig trodde jag då att det skulle bli som det är idag. Utan kontakt, utan att veta om du ens är kvar i Umeå. Tänk hur det kan ändras så fort och ibland till det bättre. Fast det vore att ljuga att säga att jag inte tänker på dig och hur du har det ibland...




Puss Puss

Clara


Bestämt!

Det blev ett träningspass att bara gå till Iksu idag. Det hade visst kommit typ en meters nysnö inatt. Vintern är långt ifrån över här i Umeå, den har snarare bara börjat. Jag har bestämt mig idag. Jag flyttar hem till Stockholm. Jag går bara och trampar här uppe medan alla andra är mitt uppe i plugget och jag är inte en del av det. (Buhuu) Jag ska istället satsa på spanskakursen, handbollen och arbete i Stockholm.

Nä, nu ska jag dricka dagens andra kopp kaffe och fortsätta packa ner mitt rum.


Tjing Tjong!

Nudde talar ut

Jag och Linnéa var på Iksu och körde ett spinningpass och sen gymmade vi som aldrig förr. Vi bestämde oss för att duscha och basta på Iksu och när hela bastun var full med människor så väljer jag den andra bastun och ropar på Linnéa att "Här är det ledigt!" Jag vänder mig om och Linnéa asgarvar och tanten i duschen bredvid också. "Clara!! vad fan det där är den gemensama bastun med herrarna". Haha dör en smula! Jag som traskat in där spritt språngande näck! Som tur var så satt det inte några nakna män där! Då hade mitt val Sthlm-Umeå varit lätt! haha


På vägen hem så fick jag det härliga smeknamnet "Nudde" haha Linnéa som kallas "Svampen" efter många rediga fyllor kände sig nog ganska nöjd att inte vara ensam med ett fult smeknamn!! haha

Vi gick hem och åt kvällsmacka med oboy :D Yeah en bra måndag!



NUDDE & SVAMPEN! High five!


How will I know?

Lika förvirrad som förut, men jag tror jag börjar bli van att leva i denna ovisshet... ofrivilligt!

Time will let me know!



PUSS!


.

Åker till Umeå idag. Ska på en arbetsintervju på måndag. I veckan ska jag ta beslutet: Stockholm VS Umeå!


Klämd

Höll på att bli klämd av en fullpackad bur idag på jobbet. Han som nästan prejade ner mig bad så hemskt mycket om ursäkt men då kommer Häxan på jobbet säger "Äsch det gör inget hon är ändå bara extra vikare"! Fick typ spader! För jag är säker på att om det hade varit hon som höll på att bli klämd så hade hon bölat ihjäl sig och vadå bara extra vikarie!! Morr!

Nu tänker ni säker "hur vågar du skriva häxa i bloggen" Men det är lugnt för jag vet att hon är en stenåldersmänniska som lever utan mobil och internet.

Häxor ska man akta sig för!


Bakat en kladdkaka med glasyr ikväll. Nu ska den avnjutas!


Puss

Skulle man kunna säga! :)

"-Men Clara, du lever alltså ett limbo-liv?"






Off to work!


Back

Tillbaka i Stockholm efter 2 dagar i Eskilstuna med en av mina äldsta vänner Amanda. Det har varit två lugna dagar som vi till stösta del har slappat oss igenom. Det snöar ute och jag har precis kommit hem från Sats och jag har bokat resa upp till Umeå. Jag åker på lördag för jag ska på en arbetsintervju på måndag. Allt känns lite knepigt, jag står verkligen mellan det bästa av två världar. Blää!

Idag är det pappas födelsedag så jag ska snart ta mig ut till Jakan för födelsedagsmiddag. Pendeltågen lär ju inte gå som de ska eftersom att det snöar. Hoppas jag kommer lagom till tårtan ;)



Puss och hej!

Älskar att vara på väg

Redo för Eskiltuna efter ett morgonpass på Sats! WhoopWhoop :)

Inte beredd att gå än

Helgen har varit kanon. Utgång både fredag och lördag men bra people!  Det var kul att träffa gamla byggänget och även några nya bekantskaper. Vet ni vad jag skulle vilja? Jo.. att man kunde ta det bästa från Umeå och det bästa från Stockholm och sen sätta ihop det till en stad. Hur awesome skulle inte det bli?

Imorgon åker jag till Eskilstuna för att hälsa på Amanda. Det ska bli jätteroligt :)


Tack alla fina för en stört kul helg!


Puss!


dumt.

Allt blir fel.
Varför ska något som verkar så lätt vara så svårt?


min dag

Löpning på Sats. Check.

Kört post i en golfbil i -15. Check.

Ramlat i gul snö. (det var inte öl) Check.

Besökt morfar. Check.

Träffat Max. Check.

Fryst ihjäl.. typ. Check!

Redo för säng och långhelg. Check!



Meeow Puss!

Clara




Fråga stjärnorna om när...

Han som alltid får mig att skratta.

Han som alltid får mig att le.

Han som alltid ställer upp.

Han som alltid finns där.

Han som alltid får mig på bra tankar.



Mot det som kallas framtid...


RSS 2.0