Korpikylä

Sitter vid köksbordet i Korpikylä nu med Elli och Becko. Känns himmla bra och avkopplande att vara här igen. Det var kul å hinna med å träffa Madde en sväng också. Idag har jag vi varit i stan några stycken och kollat runt efter halloweenkläder inför morgondagens halloweenfest. Dock hittade jag bara ett par röda strumpbyxor så vi får se vad jag blir imorgon.

Vi ska testa smink nu och ikväll kommer jesper, Linnea och Henrika och kollar film med oss :)


PUSS

En grå söndag i Kungsängen

Jag var hemma i Kungsängen halv 3 i natt. Det possitiv var att jag fick ställa tillbaka klockan en timme så då kändes det inte lika illa. Det tog lång tid å stänga igår på jobbet eftersom att jag och Jenny jobbade ensamma dom sista timmarna. När vi äntligen var klara orkade vi inte stressa till tåget så vi tog en glass och latte och satt och snackade ett tag.

Idag som är min lediga dag hade jag tänkt att gå över till Lundbergarna lite senare. De har en present där hemma som väntar på mig. ;).

Jag ska nog ut på en promenad trotts att vädret är grått och trisst men inne kan man ju inte sitta hela dagen. :)


PUSS

Can´t go back now

Fyllde 19 år i Söndags  och nu är jag inne på mitt sista tonår. Jag blir alltid lite nostalgisk när jag fyller år, kanske för att födelsedagar alltid var en stor dag i ens liv när man var liten och numera är det mer en liten ångestfylld dag. Jag blir äldre och jag måste komma på vad jag vill göra.

Den här veckan har inite varit någon bra vecka. Allt har kännts tungt och grått. Det som fått mig på bra humör är att jag åker till Korpikylä och alla underbara människor nästa vecka. Det ska bli skönt att komma bort från jobbet några dagar och få koppla av lite.

Det största minustecknet den här veckan är att vi kickat städarna på max och istället får vi som kör stägningspasset städa också. Det innebär att man kommer från jobbet absolut tidigast 12 på natten men då får man jobba järnet från klockan 9 på kvällen. Självklart har jag stägning nästan hela veckan. Skönt att vara ledig på söndag iaf :).

En tjej ringde igår från au pair grejen :). Jag ska på möte! WOHO! :D

 

 

PUSS


Hemma i Kengen

Är hemma hos Mammi nu. Kände att jag och Lina behövde en liten pause från varandra. Det har vart rätt jobbig stämmning mellan oss sista dagarna. Det har varit som att båda är rätt stressade för olika saker, hon för skolan och tentor m.m och jag är mer eller mindre trött på att jobba och vet inte vad jag vill med framtiden och det gör att jag blir på dåligt humör. Men det går väl över snart tror jag.

Jag kände helt enkelt att jag ville vara lite för mig själv. Trivs rätt bra med det, rätt avkopplande och inga krav :).

Jag fick ett litet roligt röstmeddelande från min morfar i veckan. Han har nämligen blivit lite skruttig så han behöver hjälp med städning men han var tydligen inte "tillräckligt sjuk" för hemtjänst. Så för tre veckor sen betalade han 4000 för städning av lägenhet!
Herregud han har tappat grepet om pengar stackaren. Så jag erbjöd mig att städa och så hade han lämnat ett meddelande:

"HEJ CLARA! Morfar här, Vi måste prata städning! Ring mig!"

Haha så nu ska jag tillbringa min lediga dag från Max till att städa hos morfar!


BYE!

meningslöst inlägg JA

Bara 2 dagar kvar tills jag måste ha bestämt vad jag ska söka för utbildningar i höst! Lite pirrigt. Jag skulle kollat på det där igår men jag hade så mycket annat för mig på min lediga dag och idag jobbar jag hela dagen. Jag ska försöka att inte få panik idag trots det långa passet. haha jag var så jävla förbannad sist jag jobbade mördarpasset 11-20.30. Jag hoppas det inte blir samma sak idag.


Well Well nu ska jag chilla vidare sista halvtimmen innan jobbet startar! PUSS


7 Oktober

Igår när jag jobbade så stod jag i köket och så kommer det fram en man som skrållar på skånska att han vill ha ha frrriiscooumeåul. Jag svarade om han ville ha någonting mer och då frågade han mig om jag också var från skåne. Jag bah "eeh nej, varför tror du det he-he". Han svarade att han tyckte jag pratade skånska.

HERREGUD tänkte jag! Vet dom ens hur dom själva låter kan man ju fråga sig då :P

Jag  vet inte om det var en dålig raggningsreplik från hans sida eller om jag gick lös på den skånska dialekten utan att veta om det själv. hahah Lite kul var det iaf ;)

Måndag

Sitter hemma hos Lundbergarna. Jag har precis läst ut första boken av Stephanie Meyer "Om jag kunde drömma". Det har tagit ett tag för mig att läsa klart den för jag är ingen storläsare men jag gillade den skarpt. Jag såg filmen för ett tag sen också, så nu längtar jag tills andra filmen kommer ut på bio. Jag ska försöka ta mig tid att läsa ut den andra boken innan jag ser filmen. Jag gillar inte fantacy böcker egentligen men de här tycker jag omsuper mycket. Kanske för att det är en blandning från mänskligheten och vampyrvärlden :).

Jag ska snart iväg och jobba på posten några timmar och sen direkt till Max och jobba kväll där. 11 timmars arbetsdag med andra ord.

Det är superfint höstväder ute så jag ska nog ut på en promenad hade jag tänkt. Jag älskar hösten så läge det inte regnar ;P.



PUSS !

L som i Lördag och LEDIG!

Skönt med en ledig lördag. Igår hämtade jag den nya bilen och den går fin fint :). Synd bara att jag klantade mig och repade den det första jag gjorde när jag skulle köra ut från bilhandlaren. Pinsamt och ångestfyllt. Ringde pappa och han blev väl iinte så glad men han ringde upp 2 timmar senare och sa att jag inte skulle ha ångest över bilen. Skönt det iaf :).

Jag har precis varit i stan och träffat Angelica. Det var trevligt och så. När jag träffar henne så får jag alltid mig en liten funderare..."har vi blivit så stora?, och var det verkligen så längesen?". Och svaret blir alltid "JA". Tiden går fort och jag ska ta vara på den har jga kommit underfund med.

Om ett ett tag ska jag åka och hämta upp Emma och så ska vi till Kista och gå på bio och äta god mat :).

Jag bara ÄLSKAR bokstaven L :D Wihoo


LOVE från C!


Thursday

Eftersom att alla redan vet att jag är jävligt less på hur mitt liv ser ut just nu och jag vill inte att bloggen ska bli en klagomur som blir svintrisst för er att läsa (även om det är frivillig läsning) så ska jag försöka blicka frammåt och skriva om det jag ser framemot och roliga saker som händer.

Till att börja med så är jag ledig på lördag och då ska jag träffa Angelica som är en gammal barndomsvän. Vi har inte setts på 1 och ett halvt år så det ska bli riktigt kul. Snacka old memories är alltid lika kul. 

Imorgon ska jag och Amanda ha filmkväll och mys med en stor goddipåse eftersom att vi båda jobbat hårt hela veckan och förtjänar lita avkoppling. 

Pappa har sålt merzan och ska köpa en Renault imorgon till mig och Lina, det blir säkert asbra och så slipper man skämmas när man kommer körandes haha ;).  Den är manuell också hihi det gillas för jag tycker det blir lite tråkigt med automatväxlad.

Nu ska jag ringa Elliie och snacka va mig lite :)


Puss <3


RSS 2.0