Söndag

Jaha då var den lediga helgen slut. Jag känner mig så fruktansvärt kulturell, för i helgen har jag både hunnit med att vara på grönan och sett Soundtrack of our lives och varit på Popaganda och sett bland annat Florens Valentin och Markus Krunegård. Helgen har varit mycket inspirerad av musik vilket jag älskar.

Vad vore livet utan musik liksom?

Dessutom så pratade jag med min käre storebror Joel som köpt biljett åt mig till Lars Winnerbäck den 10 december i Linköping och gissa om jag blev glad? :) Jag missade ju honom när han var på Luleå kalaset förra året då jag var full och dum och snubblade och gjorde illa foten. Men nu får jag äntligen en ny chans :). Nästa helg spelar Håkan Hellström på grönan också och då ska jag dit med Julia från jobbet. 4:e gången i rad jag ser han på grönan, det är som en tradition såhär när sommaren övergår till höst att se honom spela på grönan då.

Jag längtar till onsdag då jag ska skriva teoriprovet för körkortet! Ska bli så skönt att ha det avklarat. Nu gäller det bara att plugga plugga plugga.

Imorgon ska jag ringa komvux och ställa frågor angående att läsa upp matte c :)

Mer om det en annan dag!

Godnatt<3

Ledig dag :)

Hej Hej !!

Idag har har jag varit ledig från jobbet och det har varit så skönt. Dagen började med att jag hade testuppkörningen och den vill jag helst glömma. Det gick så dåligt, usch, jag vet inte alls vad jag tänkte på när jag körde. Jag var rätt nervös och var rädd att göra fel och försökte tänka på allting samtidigt vilket ledde till att jag glömde hälften. De saker jag är säker på med min körning gick åt pipan och och det jag känner mig lite osäker på gick hur bra som helst. Ojämn körning som bilskolläraren sa efteråt. Det börjar dra ihop sig så nu är det ÖVA ÖVA ÖVA som gäller. 

´Direkt efter körningen mötte jag upp Elli på tåget mot stan. vi skulle vara hårmodeller för Kristina (kalix maddes kompis) från Kalix som precis börjat sin utbildning inom hårstylist och makeup artist. Vi fick "rockabilly" frisyerer båda två :) haha riktigt coolt och duktiga var dom för att vara deras första håruppsättning. 

Efter det gick vi och åt lunch på odenplan för att se´dan orka med en shoppningrunda. Jag fick med mig ett par svarta jeans från Weekday och en rosa kjol från Åhléns. Elli köpte en fin kavaj i typ mjukismaterial haha den var svincool!!! :D Lite avis på den faktiskt.

På vägen hem gick jag förbi Friskis&Svettis och köpte ett gympakort. Skulle egentligen hjälpt Lina med hennes orienteringsgrupp ikväll men jag kände att jag var tvungen att plugga inför körkortsteoriprovet som är nästa vecka. Jag hittade ett paketpris på körkortsfrågor på internet så nu sitter jag för fullt och pluggar. Känns ändå helt okej.

Jag har även lagat en stark och god wook ikväll om jag får säga det själv hihi ^^. 


PUSS !

 

Känner mig lite.. jag vet inte?

Rubriken tyckte jag passade in på den känsla som jag har i kroppen just nu. "Jag vet inte" är ett tecken på stora förändringar och förrvirring i mitt liv just nu. De som känner mig bra vet att jag avskyr att inte veta hur framtiden ska se ut och just nu vet jag ingenting. Jag vill ha allting planerat och klart. För tillfället står det ganska still fast ändå inte för det har samtidigt skett stora förändringar också.

hmm.. komplicerat!

Idag börjar dom allra flesta skolan på riktigt igen och hösten är här. Själv ska jag jobba på MAX och jag är redan trött på det. Det enda som jag gillar med stället är att det är rätt sköna människor som jobbar där. För tillfället kanske jag ska vara glad att jag ens har ett jobb eftersom att det råder lågkonjunktur i Sverige. Egntligen borde jag inte klaga för jag vet inte ens vad jag skulle vilja jobba med i stället.´Som sagt är det inte mycket jag vet just nu...

Jag ska iaf plugga körkortsteori lite till innan jag börjar jobba. YES JAG VET NÅGONTING JAG SKA GÖRA!!! :D


PUSS PUSS

tisdag kväll

Imorgon har jag min testuppkörning inför körkortet, det känns rätt bra men ändå har jag lite ångest som jag nästan alltid får när jag måste prestera bra på kort tid. Jag får alltid känslan av att jag kunde ha övat mer, pluggat mer eller satsat mer. En lätt oro finns där som gör mig stressad och irriterad. Men jag vet ju att egentligen har inte testuppkörningen någon större betydelse eftersom att det inte är den riktiga. Men klart att det skulle vara skönt å få höra att man klarat testet så kanske man inte är lika nervös på den riktiga uppkörningen.

Sitter just nu i soffan hemma i Jakan tillsammans med syster och dricker te ur mina fina muggar som jag fick på studenten och kollar samtidigt på spårlöst. Jag kan inte riktigt konsentrera mig eftersom att körkortsboken ligger framför mig och skriker att jag borde ta upp och läsa på ännu mer inför imorgon.

Det finns några saker som jag längtar efter här i livet och det är..

1. Att ha fixat körkortet
2. Börja jobba som kökschef snart så man kan tjäna lite mer i månaden! Måste bara göra alla tråkiga test (utanför arbetstid, hur pissigt känns inte de?!)
3. Sätta upp en dörr till mitt rum lägenheten så jag får sova på mornarna, Lina är morgonpigg och är dålig på att smyga! och jag har världes sämsta morgonhumör!


okej det här inlägget blev ångestfyllt hahah :P

Idag har jag hunnit med å träffa Elin, vi var i stan och fikade på Chokladkoppen :) HETT TIPS!!! Vitchoklad cheescake :D

Jag måste leta reda på ett recept så ska jag öva på att baka den och sen mina vänner kanske ni får komma till min nya lya och äta vitchoklad cheescake :D


PUSS

Söndag söndag härliga söndag

Trötta kvällstankar:

Lina: - Max kan vem som helst från typ USA surfa på vår rauter nu när vi inte spärrat den? :O

Max:
Nej är du dum! Tror du att du har köpt en satelit eller vad? haha

Lina:
Nähe haha.. men vem kan nå den då?

Max: Men närmsta grannarna i huset såklart.

Lina en stund senare: Clara du skriver väl inte i bloggen om att jag trodde vår rauter kan nå till USA?

Jag: haha jo det är precis det jag gör :P

Lina: Är det typ många som läser din blogg? asså typ sånna från USA ?


Jag har hunnit med så himla mycket den här veckan som gått så ni anar inte mina kära 3 läsare!

Jag har hunnit med detta: En Luleåtripp, Flytta till Jakan med syster, börjat jobba på Max igen, varit min första dag vid Lillsjön för året och solat och kollat på Lillyran som är Kungsängens största och enda musikfestival,  varit på hemmafest, haft en misslyckat grillkväll som slutat med att vi fick steka köttet istället, träffat på vår nya och sjukaste granne som pratade om lamadjur och att han sprungit 29 marathon på ett år. Konversationen ovanför var det sista för veckan. 

Nu ska jag sova för imorgon ska jag upp 04.45 för att sedan ta mig till destination Gotland :) Wohoo !!!

PUSS 




RSS 2.0