Norrland is calling!

Nu kan ni läsa om vad jag har för mig på en ny blogg www.viksjovskorpikilu.blogg.se
Där skriver jag och min kära vän Emmy om vad vi har för oss på två helt olika ställen i landet =). Kolla in den!

Norrland!

Nu är jag i Norrland efter en mycket lång resa... Känndes som evigheter men nu är jag äntligen här!

Tack för i förrgår kväll/natt alla som var hemma hos mig och grillade och sedan gick ut. Kvällen var kul fast visst hände saker som kasnke var mindre roliga också. Tänker på dig Emmyguuurl :P haha jaja det var roligt så länge det varade. Slapp ta nattbussen hem, åkte taxi med Johan och Chompa istället. Skönt fetersom att jag skulle upp tidigt för att hinna städa, packa och till flyget.

Idag är det midsommar och det betyder PARTY!. Halv sju kommer det en massa folk och vi ska äta god middag och sen parta järnet hela natten!

Jag bor själv i en ministuga =) Elli hade gjort ordning den åt mig så det är supermysigt där nu =). Allt är kanon förutom att jordgubbarna är slut i hela haparanda haha =P.


Ha en bra midsommar alla!! Kommer sakna er alla de här 7 veckorna =). Jobba bra ! Puss / Clara

Tisdag..

Två dagar kvar sen är bär det av norrut. Sex hela veckor och några dagar blir det där uppe. Ska bli skönt att få lite miljöombyte måste jag säga. Ska bli kul och träffa alla däruppe igen. Wiiie ska bli superkul =P

Idag har jag pappsen och Joel vart på Coopen och handlat inför grillkvällen med kompisarna som är imorgon. Vi har inte bestämt oss än om vi ska dra ut eller stanna hemma och kolla matchen. Jag var jättetaggad på att gå ut men nu börjar jag tveka för jag vill ju se matchen mellan Sverige-Ryssland. Ja vi får se hur det blir imorgon.

Jag måste bara säga det att jag är så himla trött på människor som ALDRIG bjuder tillbaka eller inte ens bjuder på sig själva. Börar bli lite trött på sånna som tror att man ska orka bjuda på sig själv hela tiden och sen bli sur om man någon gång skulle glömma bort dom och sen aldrig behöver ge tillbaka något. Men vafan man måste ge lite också.

Ajaa.. Snart slutar Emmyguurl och då ska vi hitta på något. Vi sa att vi skulle ut och träna men vädret ser inte särskillt lovande ut så det blir nog bara chill =). Sen ska jag äta middag hos mammsen med brorsorna+ Emmy, det kommer bli sista innan jag åker.

Snart kan sommarlovet börja på riktigt ! =) WIIIIEE <3


None
Lite mer än ett år sen. Grillkväll hos mig =) <3

Friday :)

Skolavslutningen blev riktigt lyckad! =). Middagen hos Sofia var supermysig, fast det var bara jag som var taggad på att gå ut så det var ju lite synd. Emma skjutsade mig till stationen så  jag kunde möta upp dom andra som skulle ut. Tack för hjälpen <3hihi det gick lite vingligt till. På tåget satt typ halva Kungsängen, och alla drog till Klubb Onsdag. Riktigt kul var det, fast många blev utslängda. Vi som var kvar hade iaf askul. Det spelades svensk musik hela kvällen typ =P men det gjorde inget för alla gick igång haha =P.

Vi var hemma halv fem och då blev det köttbullar och plättar i micron hemma hos Emmy haha. Det finns inget bättre när man är i behov av fyllekäk. Vi var iaf Supernöjda med kvällen.

Igår var dagen asseg! Sov typ 5 timmar på dagen. Var en sväng förbi Lundbergarna och kollade på gamla filmer från när vi var små och spelade kort.

Idag har jag lite ont i huvudet, kanske har sovit för mycket. bara 6 dagar kvar tills jag åker till Norrland nu =). Wiie!

Nä, nu ska jag ta tag i dagen! Kanske åka in till stan och köpa Ellens studentpresent? Ikväll blir det iaf Håkan Hellströ på Gröna Lund =) WIEEEEEEEEE =)

Have a nice day !<3

Wiiie!

Var på kusin Olles skolavslutning som gick ut tvåan. Så himmla söta! Men det var jättetrångt i den lilla gympasalen. Mysig skolavslutning jämfört med vår. Den var riktigt dålig. Usch alltid samma gamla vanliga som ställe rupp och sjunger. Bara en tjej som var bra på att sjunga resten sög. Eller Kalle var ju bra också =)

Efter avslutningen åkte jag till Bålsta med Victor, Martin, Hanell och några ettor för att fixa dricka =) Wiie Kvällen är räddad! TACK<3.

Nu ska jag tagga om på nytt sen ska tjejerna i klassen hem till Sofia och grilla och dricka. Kanske blir utgång eller hemmafest vem vet vart kvällen slutar?

Glad sommar!

Hej Hej Hemskt mycket Hej!

Idag har vädret varit något sämre, man har ju blivit så bortskämd nu med så mycket sol. Dagen har bjudit på en tripp till broder Max i stan. Vi åt lunch och fikade. Mycket trevligt, men fick då kritik av min brorsa att han tycker att jag skriver som en fjortis i bloggen. HAHA.

Efter trippen till stan gick jag till skolan helt själv och städade skåpet och jag kan ju säga att det inte var en levande själ där förutom vaktmästarna. Stack sen hem till mammsen och hämtade några saker jag glömt. Träffade på Emelie. hon har ju flyttat tillbaka till Kungsängen nu och bor i porten brevid mig. Jag måste upp och hälsa på henne innan jag drar till Norrland.

När jag kom hem till pappa var det skogsbrand vid Lillsjön. Det rykte som bara den. men jag tror dom fick ordning på det, men ändå LÄSKIGT! Usch usch hoppas nästan på att det blir lite regn snart men helst inte imorgon för då har vi skolavslutning. Jag ska även gå och kolla på min kusin Olles avslutning 8:20 på morgonen. Det äör ju så sött och kolla när småttingar sjunger. =).

Om en timme ska jag möta tjejorna vid konsum och vi ska inhandla mat och äta middag sen kolla forbollen =). Vi blir några stycken hemma hos mig. Måste passa på när man är hemma och kan träffa alla.

PUSS!!! HEJA SVERIGE

Lycka!

Idag har jag vart och kollat på Ekhammarskolans sommarshow. Den var superbra och jag fick flashbacks, känndes som att man gick på högstadiet igen. Alla som var med i showen var jätteduktiga. Fast fjortisdansen var väl sisådär, fast som sagt ingen sommarshow utan rumpskak.. haha. =PK'änndes lite konstigt att se 92:orna så stora. Dom har ju alltid varit så små men nu ska även dom ut i "stora världen" och börja gymnasiet och lämna ekhammar.

Sen stack jag och Thowe till Gröna udden och solade och åt vattenmelon. Känner nu att jag brännt mig. Sen stack jag, Emmy, Becka och Amanda till Outlet och hälsade på Joel som jobbade sin första dag på MAX igen. Sen köpte jag nya hörlurar till mp3´n och en ny kalender. Så nu har jag fullt upp att skriva in allas födelsedagar=).

Nu är det bara 10 dagar kvar tills jag åker till Norrland och Haparanda =). Funderar på att bjuda in alla kompisarna på grillkväll i helgen som en liten "hejdå" middag. Buhuuu kommer sakna alla vännerna. 7 veckor utan dom kommer bli tufft men jag vet att jag kommer ha det super i Norrland, ingen tvekan. =). Emmy och Rebecka kommer ju upp en vecka också. Wiiie =).

På onsdag är det skolavslutning och efter det blir det middag hos Sofia och sen FESTAFESTAFESTA!! =)

Snart kommer Emma hit och vi ska kolla på film, äta godis och mysa =).

Ha det så bra sålänge! <3


Livet är underbart!

Hemma från Skärgården och Grinda. Det var jättekul, och många minnen man har. Brun har jag blivit också. Är super trött, därför blir inte mina meningar längre än såhär. Har sovit en timme inatt.

Grattis till Martin som kommit in på golfgymnasiet! =) Det var han värd!

Nu ska jag smörja in mig så jag inte börjar flagna för tidigt och sen sova! Ska bli skööönt!

jag har kommit på hur UNDERBART livet är!  Wiiiiiiie =). Puss!

Heej !

Härlig dag !

Idag har jag hunnit med mycket! Först packat ihop alla grejer till pappa och sen kom han och hämtade upp mig. När jag kom hem till pappa stod Kerstin och lagade mat redan klcokan 11 för vi ska ha grillfest här ikväll. Jag och Joel stack ner till skolan och kollade på när treorna sprang ut. Tänk nästa år är det VI som står där! Helt otroligt. Vädret var underbart och solen har gassat hela dagen så jag Joel, Emmy, Emma och Simon gick till Lillsjön och badade. Premiärdoppet i Lillsjön var mycket skönare än i Mälaren.

När vi kom hem började jag baka rabarber/hallonpaj till gästerna. Vi har precis ätit dom och de blev faktiskt goda. Fick mycket beröm för dom iaf =). Kerstins mat var helt underbar. Mumms! Nu är jag mätt och belåten och sitter på övervåningen och här är det bastu vill jag lova! Jag och Joel har bytt rum för han hade tydligen inte orkat bädda sin säng igårkväll så han ockuperade mitt rum. Men det sprlade ju inte så stor roll etfersom att jag ändå inte hade något i mitt rum och de är ju likadana fast spegelvända. haha INTRESSANT FAKTA! =P.(NOOOT)

Emmy har dragit till Karlstad :( Buhuu! men hon är hemma på lödag igen för då ska vi och några till åka ut till Skärgården. Det ser jag mycket framemot.

Nu ska jag gå ner och checka läget!

Puss

SÅÅÅ HÄRLIGT!

Härlig dag idag på sjön med vännerna. Jag har fått en massa färg och nya solbrillsen är invigda =).

Emmy och jag har BIG PLANS! Wiiiiiiiiiie När våra huvden slås ihop kan tankar och planer bli enorma! Helgen är äntligen fixad, det blir skärgården ocg Grinda. Om det är någon som ska med så hör av dig! =).


PUSS

Hur svensk är du?

[x] Ditt efternamn slutar på ...son, lund, gren, holm
[x] Du vet någon som har samma förnamn som du
[x] Du vet någon utanför din släkt som har samma efternamn som dig
[x] I din familj är ni 2 barn (Nej, fler)
[x] Du bor i villa
[ ] Du bor i en tätort
[X] Dina föräldrar är mellan 35 och 50 år gamla
[ ] Dina föräldrar har gift sig
[ ] Din pappa är yngre än din mamma
[ ] Din familj har en bil av ett svenskt märke
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Du har blåa ögon
[X] Du har tillgång till Internet hemma
[X] Du har egen mobil
[X] Du har ett eget rum
[X] Du har varit i Danmark
[x] Du har varit i Norge
[X] Du har varit på Gotland
[x] Du vet vilken av vänern o vättern som är störst
[X] Du vet vad värnern o vättern är för något
[x] Din familj har en husvagn
[x] Du känner någon som har husvagn
[ ] Ingen av dina föräldrar röker eller snusar
[ ] Du har ingen släkt som kommer från andra länder
[x] Du idrottar minst 2 gånger i veckan
[X] Du har/ har haft en hund/katt
[X] Du får månadspeng / studiebidrag
[ ] De flesta i din familj är blåögda
[X] Du äter snabbmat
[ ] Du följer en serie på TV
[ ] Du är kär
[ ] Du är född i mars, april, juni, augusti eller december (
[ ] Du är blond

20 kryss

Multiplicera antalet kryss med 3.
Jag är 60% svennig. Hur många procent är du?


INGEN MER SKOLA =)

Kan ni tänka er jag har ingen skola förrens skolavslutningen som är nästa onsdag. Visst det känns lite onödigt att vänta så länge för att få lov men endå nuhar jag ju som lov endå =).

Idag vaknade jag av att pappa ringde halv 8!!! Kunde inte somna om så jag traskade upp istället. Jag har börjat packa lite grejer eftersom att jag ska flytta hem till pappa på torsdag. Nu sitter jag här men ska strax fixa dagens picknick till vår utflykt som jag, Emmy, Becka, Crippen ocn Nima ska göra. Vi ska ut ed Crippens båt och sola och kanske att det blir ett premiärdopp i Mälaren. KANSKE KANSKE! haha =P Ska bli supermysigt iaf. 

Imorgon ska jag, Emmy , Becka, Carro, Mimmi och Malin springa Vårruset på djurgården. Ska bli kul. =). Joel kommer hem imorgon också. Wiiiie =). 

Nu ska jag börja göra min pastasallad till utflykten.

Puss och Kram och ha en bra dag! SOLA JÄRNET! 


HEJ HEJ

Kul kväll igår, trotts att jag kanske drack lite too much! Emmy och jag var hemma halv 4, då stekte vi korv med bröd. Alltså det finns ingen bätte bakismat =)

Otroligt seg dag idag. Har jobbat på matchen på Råsunda. Otroligt segt och Sverige förlorade mot Ukraina med 1-0. Det enda possitiva idag är att solen har lyst, synd bara att man inte kunnat ta vara på den.

Jag känner att jag har aggressioner, men vet inte mot vem eller varför!! BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ Nu ska jag SOVA !

RSS 2.0