Tända på!

Jag har lyckats tända eld på bastun.
Frågade Simon innan hur jag skulle göra. Han svar blev: Ja asså Clara det är ju inte samma sak som att tända på killar...

Typiskt Simon :P


Hej&hå imorgon står det valborg på schemat :)


<3




Capture me in your arms
Wrap your soul around me
Never felt so free
Please stay close to me


Umeå-Haparanda

Somliga drar till Uppsla på valborg andra till Haparanda ;)


Efter examinationen idag så drar jag och Sofie norrut med kustbussen. 6 timmar buss står på schemat. Längtar! Men först ska jag snacka om humanistisk och existentiell psykologi.


Ciao!

<3


Japp

En bra dag :)


Nya tag

Mitt nya liv startade igår. Inget godis, sötsaker och sånt äckel! Ska se till och hålla mig tills jag kommer tillbaka i Stockholm. Startade dagen med en joggintur innan frukost tillsammans med Sofie, på eftermiddagen var vi på ett bodypump pass och ikväll var det så fint väder så jag, Tove och Sofie gick runt Nydalasjön som tog typ 1 och en halv timme :) Härligt! Hoppas på att kunna sova lite bättre än inatt. Tankarna snurrade åt alla möjliga håll men slutade alltid hos dig. Vaknade av att det regnade och allt var bara allmänt oroligt. Men efter dagens fysiska aktiviteter borde jag sova gott hoppas jag.

Annars känns det fint att vara tillbaka i Umeå.

.

Can´t just let you go...

Den där jobbiga känslan som får mig att känna..

Nä nu vet jag ingenting igen...

Veckan som varit

10 dagar i Stockholm har passerat och imorgon bär det av mot Umeå igen. Jag har haft det jättebra hemma men det känns ändå bra att åka tillbaka. 

Igår var jag på påskmiddag hos familjen Rimfors. Vi åt rådjur, drack rödvin och tog sedan en nostalgipromenad genom Kungsängen. Vi gick den gamla skolvägen, gick förbi Lillsjön, genom elljusspåret och sedan hem. Kungsängen känns så långt borta på något konstigt vis. Som att gå genom en gammal tidsepok som är rätt så över. Folk flyttar och det är inte riktigt samma sak längre. 

Efter vår nostalgitripp och lite velande om vi skulle dra ut med grabbarna-grus på krogen så beslutade vi oss ändå för att stanna hemma. Killarna var väldigt mån om att vi skulle med ut på Gaudi men i fredags när vi var ut så var det visst inte lika viktigt att följa med oss ut. Så jag drog hem alone till Stadshagen istället :)

Veckan i bild :)


Pappa demonstrerar med bröd hur man räknar ut hur hög en höjd är på kartan ..


Spelkväll men Martin och Amanda


Lina visar upp sin ascoola schal! "Asså hörrni den här kan jag ha på stranden, på vintern, om jag vill vara muslim eller när jag vill täcka mig för solen.. asså helt värd sina 400 kr VISST?"

Max och Lina


Glad Lina


Amanda :)


Me


Elli och Emma


På indisk restaurang


Joel och Max <3


Tack Sthlm :)

Härlig dag

Har haft en kanondag i stan tillsammans med Ellinor och Therese. Finare väder får man leta efter. Vi åt glass i Kungsträdgården och kollade runt i affärer. Nu är jag hemma och väntar på att mammas mat ska serveras. I väntan dricker jag ett glas fanta och rosé :) Imorgon åker jag hem till Umeå. Känns konstigt. Men ändå bra!


Uppdaterar soon!

Puss

Indiskt och Indigo :)

Åt på en indisk restaurang med mamma, Carro, brorsorna och Amanda igår. Riktigt kanon gott. Efter det drog vi på Peppar som är en rockbar typ. Jag och Amanda drog sedan vidare till Indigo. Där träffade vi två engelskmän som ville att vi skulle guida dom genom Stockholmsnatten. Ack för mycket öl och en svårläst karta slutade med att vi hängde kvar på Indigo istället. :)

Vaknade upp lite smådegig idag så jag ställde in påskafton på Mp ikväll. Fast nu blev jag lite pepp... Hmm ja vi får se vad som händer :) Påskmiddag hos familjen Rimfors ikväll iaf men innan det så ska jag och Max förbi morfar på KS.

Stockholm levererar fint väder idag också :)


Ciao!!!

Converse<3

Söt Malin frågade nyss om jag ville ha ett par nya Converse från USA. Jag bah JAA eftersom att de jag fick förra året är flitigt använda. Ibland är det bra att ha vänner på andra sidan jorden som kan langa billiga skor tvärs över jordklotet. Dock önskar jag att de kunde komma hem lite oftare..


Snart är dessa bara mina :)




Tack Malin så här glad blev jag..



PUSS


aaaaaaaaaaaaaaaj

PAIN PAIN PAIN!


Ett gästspel och en övertygelse

Mitt gästspelande i mitt forna liv igår fick mig att tänka efter VARFÖR GJORDE JAG DET HÄR? När jag cyklade på min postcykel igår hann jag tänka efter hur jäkla bra jag har det i Umeå och hur mycket jag INTE saknat att jobba.  Vilken härlig känsla det var.

Jag trivs så sjukt bra i Umeå och de tre senaste månaderna har varit bland det bästa jag gjort. Många frågar mig "Men Clara varför pluggar du ngt du inte vill bli?, varför flyttar du inte bara hem?" Mitt svar blir "För jag trivs så sjukt bra med livet, och det är väl huvudsaken?". Om jag inte hade flyttat så hade jag aldrig vetat att Arbetsterapeut inte är något för mig och jag hade definitivt inte varit klokare av att stanna hemma och knegat på posten. NU vet jag iaf vad jag inte ska bli. ;)

Tänk om jag inte flyttat till Umeå? Tänk så mycket jag hade missat!!!

Stockholm finns ju kvar :)




Clara


:))


Imorgon ska jag gästspela i mitt "tidigare" liv. Jobb på posten och handbollstränning med Goifen står på schemat :)


En smygstart på påsken :)

"Lina, jag gillar inte att baka. Jag är bara bra på det och det är en jävla skillnad" ;)






Här är min påskigt, påskgula, påskkaka :)


Godnatt


Från Kungsholmen

Godmorgon!



Dricker te, lyssnar på Håkan Hellström och bara njuter av att vara hemma. Jag ska dra på mig träningskläderna snart.


PUSS


"Hemma" på Kungsholmen

Sitter hemma hos mamma på Kungsholmen. Känns så himla bra att vara hemma och ha fått äta mammas efterlängtade mat.

Jag fick reda på tentaresultatet idag och jag fick VG!! Trodde jag aldrig att jag skulle få men jäklar så fint den satt! Fick VG i kursen också. Kunde helt enkelt inte vara en bättre dag :)

Imorgon ska jag njuta lite av att vara hemma, typ sova extra länge, äta god och lång frukost, ta en löprunda längst Kungsholmsstrand, fika på stan :) mmm... njuta av livet helt enkelt!


Bilder från igår:



Jag, Tove och Teresia


Me & Mary



En bettan i nöden!

Hade tenta i utvecklingspsykologi idag. Det blev en skräck upplevelse när Teresia säger skämtsamt när vi tar av oss jackorna i tentasalen "Ööh man ska ha leg med sig va höhö". Jag fick panik!!! Helvete! legget är ju hemma. Jag fick lägga på ett löpsteg hem till Fysikgränd och hämta det och sen ta "snabba-Bettan" tillbaka. Med andan i halsen och ännu mer sinnesförvirrad än innan tog jag plats i den megastora tentasalen. Tentan gick lagom bra. Liksom vårt pannkaksbak efter. Pannkakorna ville liksom inte bli så fina som vi ville. Men vi är lika glada för det!

Solen skiner och ikväll blir det middag på Eastern Palace med klassen.

Imorgon kommer jag hem till Stockholm!! :)



Morgonpigg

Fick någon knäppidé igår kväll att jag skulle ut och springa innan frukost och imorse när jag vaknade hade jag inte samvete att ligga kvar i sängen. Så nu är 5km löpning avklarat och jag äter havregrynsgröt. Ska ta tag i plugget för att sen shaka loss på ett zumbapass :)

Weeei känner mig så produktiv och inget kan gå fel idag!



söööndag

Jag har städat korridoren idag. Bara att rengöra diskbänken fick köket att se 100 ggr fräschare ut. Efersom att det ändå inte är någon som verkar bry sig om renlighet av de 8 killarna jag bor med så kanske det inte är så konstigt att det inte bor några fler tjejer än jag heller. Dom lägger nog inte märke till min städning så jag ger mig själv en klapp på axeln. Lär ju bli sjuk nu när jag rört vid alla snuskbakterier som legat och grott i MINST tre månader. Blää skulle nog behövt en skyddsmask! Nu är det gjort iaf :)

Sitter och pluggar, det går sådär... jag ledsnar så fort!. Tvättar samtidigt så försöker köra lite intervallplugg. Snart kommer Maria så då ska vi försöka ta tag i det tillsammans. Just nu längtar jag till torsdag, få komma hem och äta mammas mat. :)

Men först plugg och tenta!

Ciao!

Illustrerar till Hellström

Livet förändras vart jag än går och det kommer kanske inte alltid vara vi 2



Bara så länge det finns stjärnor över oss




 å bara så länge våra hjärtan klarar av att slå...






Örnsköldsvik, modo, öl och killar i keps

Modo höll sig kvar i serien och därmed blev det en trevlig utgång i Ö-vik igår. Är lite trött så bilderna får tala för sig :)















Puss!


Pitepalt och Schwimen på det!

Pitepalten som så omtalad skulle ge mig en såkallad "Schwimen" har nu tillverkats och ätits idag. Jag har skalat och rivit potatis, geggat ihop det med mjöl och salt, rullat fina bollar och lagt dom i kokande vatten. Mina kära vänner efter det hårda arbetet framstod en palt. Lite slemmigt till ytan, segt tuggmotstånd men är fasen så mycket godare än det ser ut. Vi åt och blev mätta.. eller som PiteMalin skulle säga att vi fick "Schwimen"! Alltså matkoma på rikssvenska hehe!











Så tack Malin för en kul matupplevelse!

Funderar på att bjuda nära och kära på palt när jag kommer hem! Vad sägs? är ni sugna?? :)


Kramis från Claris som nu fått uppleva en SCHWIMEN :)


Maria-sjuk-i-magen!

Konversation med SJUK-I-MAGEN-MARIA

M: Ååh jag blev jättepartysugen när jag såg dina kamerabilder!!
C: Mm jaa kanske..
M: Kan vi inte köra på Corona i helgen?
C: Vadå nyktert?
M: Ja eller asså du är full och jag nykter!
C: Ehm det blir säker "jättekul"!
M: Jaa men det blir der! :)
C: Så jag ska må dåligt på söndag medan du mår prima ballerina?
M: Nä men asså jag kommer ju må dåligt av trötthet för jag har hängt med dig hela natten! :P
C: hahaha


Tidigare i veckan...

C: asså Maria om du är magsjuk får du inte komma hem till mig!
M: Nä men Clara jag är inte magsjuk jag är mer som sjuk i magen.









April




2 steg från paradise!





Typ så bra känns det efter en löprunda i vårsolen :)



Våren är här

Eftermiddagsmys i solen på fysikgränd med Sofie och Teresia.
Passade på att ta årets första pinnglass :)







May you one day carry me home?

Ryan Adams på Cirkus den 10 Juni men världens bästa syskon är bokat!




En söndag med Sofeij

Den här söndagen har varit en typisk söndag. Jag sov lite för länge, läste lite ur utvecklingspyskologin sen tog jag och Sofie en långpromenad. Riktigt skönt söndagsväder trots att solen inte lyst så mycket idag heller. Vi  gick hem och åt rester till lunch och drack kaffe hos  mig. Mary kom förbi och jag terrade dom med Daniel Adams-Ray skiva i 2 timmar sen blev dom less och vi gick hem till Sofie och bakade en kaka. Efter lite mycket kakätande tog jag och Sofie en till promenad som slutade med rejält blöta skor och leriga byxor. Vi tänkte ta en genväg i snön som resulterade i hyseriskt skratt!. Kul och uppiggande promenad :D







Nu är jag redo att möta måndagen!

Godnatt!


Svart, vitt och allt däremellan

Drar på lördagsmiddag hos Sofie :)




Kram

Clarabella


Umeå Open

Jag vet inte vart jag ska men jag vet att jag ska komma dit!




Daniel Adams.Ray





Säkert




Håkan Hellström

Igår var jag, Teresia och Vendela på Umeå Open. Daniel Adams-Ray var tokbra live! Säkert har jag sett förut och Håkan måste väl nästan ha blivit 15:e gången jag såg honom live. Kanonkväll!
Ta mig tillbaka!


Idag är vädret grått och jag försöker komma på något vettigt att göra.

Clara


RSS 2.0