Tjejmiddag

image2
Malin Emma Sanna


   



I fredags bestämmde vi tjejer att bara vi skulle ha en kväll för oss själva. Det blev rikrigt mys. Vi var på jensens böffhus. Jag åt "Biff i Bearnaise " eller vad det nu hette. det var riktigt gott iaf. Det ligger på Sveagatan.
Dem hade en glassbar där man kunde få äta hur mkt glass man ville för bara 49 kr. Men vi blev så mätta eftre middagen så vi bestämmde att vi skulle dra dit någon riktigt varm dag i sommar istället.
När vi skulle ta oss till Karlbergs station så förvirrade Emma bort oss lite så vi gick runt som galningar innan vi kom fram. Men det gjorde ingenting för det var så varmt å skönt ute. Fast Emma fick världens skavsår och det blödde jättemycket. Hon skulle nästan kunna starta stockholms blodbad 2 i sina skor. heheh
Idag har jag jobbat och stått i driven hela dagen så är helt mörbultad. Imorrn blir det stan med Natta och Towe och sen på kvällen blir det FEST FEST FEST =)



<3

Fredag =)

Heej !
Sitter i skolan och försöker hitta fakta om Sevrige under andra världskriget. Känner verkligen inte för att sitta kvar i skolan nu. Speciellt inte när det är fredag eftermiddag och snart helg. Men det är bara 50 min kvar sen är skoldagen slut.
Efter skolan ska jag och Tolii shoppa lite och sen ska vi äöta middag, alla tjejerna. Alltså vblir det bara tjejsnack ikväll =) haha
Men nu måste jag kila in på lektion så jag inte kommer försent.

Puss <3

Torsdag =)

Vilken sommarvärme ! så himmla härligt. Livet känns så mkt enklare på så många sätt när solen skiner. Men det är klart att de finns saker man går å tänker på hela tiden (But that´s my secret) haha :P
Videoinspelningen igår gick bra och det var as kul =) Ni får kolla in på you tub sen haha.

På håltimmen idag gick jag och mimmi hem till mej och åt glass med chokladsås. MUMS ! sen gick vi tillbaka till skolan men det känndes ganska meningslöst för vi fick bara några papper sen fick vi gå.
Direkt efter de stack jag å Mimmi ut och tränade det gick lite segt idag efter spinnigen igår.

Nu måste jag gå å hjälpa till med maten. Pappa ropar :P

Ha de bäst <3<3

Helgen =)

Hejsan !
I fredags var det slutspel. Vi mötte Tumba HK. Stor förlust men det var gansak så väntat eftersom att dom kom 2:a i elit och vann flick-sm i höstas. Jag tyckte ändå att det var så jäkla kul och spela och nu är jag övertygad om att jag ska fortsätta spela. Handboll är livet och jag är glad att jag inte valde att sluta i höstas för det måste vara det bästa som finns. Emma åkte hela vägen från Sollentuna till Sköndalshallen för att kolla på matchen. Förstår om det kanske inte var den roligaste matchen att kolla på men OJ vad kul det var att spela.
I lördags jobbade jag till fem sen på kvällen drog jag,Emma,Towe,Emma,Johan och Victor hem till mej och åt godis och kollade på film. Var ganska slut efter matchen och jobbandet så det var skönt och få sova.
Söndag- Åkte laget till Eriksdalshallen och kollade på F-90 finalen. Tyresö-Rosersberg. Förstår inte hur Rosersberg kom i final men men som tur var vann Tyresö med en boll i en ganska tråkig match måste jag säga. Sen fick vi pris för att vi vunnit serien och så tog vi foto.
Efter allt detta var det jobbet som kallade och jobbade 5 sega timmar.

Idag, måndag har varit en väldigt vanlig dag måste jag säga. Inget speciellt har hänt än sålänge. Men om en timme ska jag iväg och vara med i Säkert´s musikvideo. Det var Amanda och Sabinas syrra som fixat så att vårat lag ska få vara med och så tjänar vi lite extra pengar till resekassan också. Inte illa. Ska bli riktigt kul. Men får skriva om hur det var någon annan dag för nu måste jag kila in i duschen och fixa till mej lite =)

Puss&Kram

Måste bara säga..

Heej !
Den här veckan trodde jag skulle bli den värsta i mitt liv. Men idag är det torsdag och jag lever fortfarande. Den har veckan har jag verkligen fått en ny kick i skolan . Fick tillbaka gammla resultat och de visade bara bra grejer. Så nu känner jag stor motivation att ta i lite extra nu i slutet av terminen.
Har kunnat träna alla dagar i veckan än sålänge och det känns som att jag gjort bra ifrån mej proven den här veckan också. Så härligt!=)
Imorgon är det slutspel mot Tumba som gäller i Sköndahlshallen. Ska bli as kul. Kanske blir sista innomhus matchen i Sverige med KSK-tröjan. Funderar på att byta klubb eftersom att de inte verklar bli nått junior lag, Tyvärr.
Ska börja ta kontakt med nåra klubbar och kanske provträna lite här och där.
Slutade tidigt idag så jag stack hem till Amanda.
Snart ska jag till centrum och träffa Emma.

Ciao Ciao

Lördag

Heej ! =)

Igår var vi (Jag Towe Tobbe Victor Martin Emma Johan) hemma hos Victor och sjöng Sing Star =) Vi splade i lag och röda laget vann hela tiden (Towe Tobbe Emma). haha
När vi skulle hem visade Martin nåra snygga trix på långboarden :P eller vad de heter :P haha
Jag och Victor tog sällskap hem i den varma natten =) haha Tog en omväg för att de var så skönt att bara gå och prata om de mesta.
Snart ska jag dra ner till hallen och sitta i seketariatet med Mimmi. Inte så kul kanske.. Men men ..

Puss !

Shopping =)

Hello =)
Idag vaknade jag och Towe vid halv 11. Solen sken och vi åt en nyttig frukost som innehöll de mesta.  haha
Sen promenerade vi upp till Centrum och mötte dom andra. Vi drog till IKEA och outlet för att leta present till Malin. Vi kom fram till att vi ska bo i kollektiv en gång i framtiden. hahah vore fett najjs =) Jag och Tobbelito kom oxå på att vi ska starta eget som ska heta "Berg-Sten". Hahah och vi ska erbjuda tjänter inom Bygg och Kebab. Ja det blev en kul dag på IKEA. Men vi hittade inte så mkt så vi drog vidare till outlet där jag och Emma hittade Malins present =) Kan inte säga vad det är eftersom att Malin kanske hinner läsa det här innan hon får sen.

Vi tog en sväng på Max också =) haha det går ju inte att bara gå förbi när man är där.. =) Frisco mål =)
Ikväll får vi se vad som händer. Det var egentligen meningen att vi skulle fira Malin men hon kommer inte hem förräns 12 i natt fick vi reda på för ett tag sen. Så nu blir det kanske filmkväll hos Victor. Men jag får se om jag pallar. Har lust att hitta på nått kul. Inte för att ni är tråkiga mina älskisar <3 men får se =) haha

Nu ska jag försöka plugga och fixa lite =)

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Torsdag kväll :)

                                                                 Heej Heej =)
Dagarna går så ruskigt fort. Helt sjukt snart har hela påsklovet gått och jag vill allt utom att komma tillbaka till skolan. Har typ 4 prov nästa vecka! Vill och orkar inte ! Värsta mördar veckan.
Ikväll har jag varit på personalfest med MAX-familjen =) Det var riktigt kul. Vi hade först möte vilket inte var fullt så kul men sen spelade vi laser game. Cheflaget vann. haha fattar inte hur dom lyckades med de men men =P Kul vare å sen åt vi tacos och chillade =)
Egentligen var det meningen att jag och Madde skulle mötas i stan och att hon skulle följa med till Kungsängen men de drog ut på tiden så vi kanske tar det imorrn istället. På vägen hem så gick jag förbi Emma och hämtade upp Towe som ska sova här i natt oxxå =)
Är jättetrött så nu ska jag gå å sova.

Måste erkänna att jag ångrar mig ! Jag hade min chans! Kan man inte backa tillbaka tiden? SNÄLLA !

Puss och Hej Leverpastej

Godmorgon :)

Vaknade nyss. Towe sov här inatt och hon är fortfarande inte gått upp den sömntutan. Men snart ska jag rycka upp henne för vi ska gå ut å gå innan frukost. Jag har hört att de ska va ett bra sätt att bänna fett  =)
Idag så skner solen och de verkar som att de blir en varm dag. Det sägs ju att de ska bli 20 grader varmt imorgon =) wiihoo
Hot tub är så UNDERBART !!! jag vill oxå ha en =(  haha


KRAM !


Påsklov :)

Hej hej !

Eftersom att jag är så smart å glömde bort lösenordet till förra bloggen så startar jag om på nytt nu.
Igår blev det fifaturnering, påskmurre och popcorn hos mej(Towe lyckades riktigt bra med popcornen igår faktiskt ) haha. Riktigt mys fast jag spelade inge bra igår =( förlorade mot både Towe och victor. Måste nog öva lite i smyg ;)

Idag ringde mobilen på väckning halv 10. Jag blev lite chockad trodde att lovet redan var slut å dags för skola igen men jag kom på att vi (Emma Towe johan och jag) skulle hem till Tobbe och äta brunch. haha vi och våra sjuka idéer. Tobbe och Victor hade sovit i Tobbes garage. haha inte så normalt NEJ !
Towe stekte pannkakor och Johan gjorde jordgubbsmix =) Fett gott.
Sen drog vi hem till Victor och sjöng lite sing star med hans lillebrorsa som va typ världens sötaste ^^ haha
Nu är jag och Towe hemma hos mej och lagar mat. Kycklinggryta med ris ^^ MUMS Hoppas det blir gott iaf =)
Ikväll blire hot tub hos Towe =)


puss & kram

RSS 2.0