Det snurrar i mitt huvud

Galen kväll igår. Vi var på Collage. Det var en kul kväll tills jag skulle hem. Fattar inte hur jag kunde komma hem kvart över 5, utan jacka, blåsor under fötterna av skorna och utan sällskap haha. Det blir en lugn kväll ikväll. Vi har 10 tjejer som ska hem till Emmy och grilla och planen är väl kanske utgång men jag ska ta det lugnt. Det har blivit lite för mycket av det goda på sista tiden kan man säga.

När jag äntligen kom hem till min säng imorse och skulle sova så drömde jag om posten. Jag drömde att jag sprang i portar och delade post men allt blev snurrigt för det stod PERSSON på alla dörrar!

Nää men tack tjejer för en kul kväll :)


Min dammsugare suger INTE!

Jag fick ett städryck och när jag får sånna ryck då får allting annat vänta haha för det händer inte särskillt ofta att jag får städryck. Dammtorkat, skurat, städat köket, dammsugit och vattnat mina små blommor. Men NEJ jag hade nog inte fått detta ryck om jag inte ska ha  tre fina vänner på middag ikväll ;P. Kännde att jag bara var tvungen, usch så det såg ut! Men nu är det fint eller ja det ser bättre ut :)

Måste bara berätta att min dammsugare suger INTE hehe. Fick ärva mammas när hon flyttade men den är hemsk. Dels är sladden kort och korvar alltid ihop sig och då suger den inte och mitt iallt så går den sönder i tre delar.. hmm ngt less jag blev! Sen så luktar det damm i hela lägenheten efter man använt den så man måste alltid vädra efter man använt den. Detta är inget ovanligt när det gäller min dammsugare men idag tyckte jag den sög ännu sämre än vanligt och så fort jag vände mig om så var det nytt damm på golvet. Efter ett tag så ser jag ju att dammsugaren valt att lägga sig på rygg.. hmm han kanske var fredagstrött som jag. MEN NEJ DUMMA DAMMSUGARE SUG! FÖR JAG SKA HAN AMERIKANARE PÅ MIDDAG sa jag till han då :) Tro det eller ej men den sög till och med upp mina allra största dammråttor under sängen! :)

Yes nu kan jag och dammsugaren ta helg :)


Ha en bra fredag !


PUSS

hej torsdag

Sjätte säsongen av One tree hill är såå bra!!! Men jag är en fjolla haha för det är jättespännande och så fort det blir lite småläskigt (ja jag tycker det) så sänker jag ljudet på tv:n och när det är sorgligt så grinar jag haha... sånt jag bara gör i min ensamhet :P

Ikväll har jag varit och ätit middag i Kista med Emma och hennes föräldrar för Emma vann en golftävling idag :). Sen så köpte jag en ny almanacka för jag gillade inte den jag köpte tidigare så nu har jag en superfiin som ska bli min nya älskling i höst. Måste börja planera lite här så jag har något att se framemot.

Imorgon är det fredag och det betyder fest! Jag, Malin, Natta och Emma ska föra hemma hos mig och sen möta upp Bergman, Klejson och dom i stan. Ska bli kul! Älskar Stockholm på somamren :) Det tråkiga är att både Malin, Natta och Emma drar till USA om typ 2 veckor... Sen börjar allvaret och jag måste bestämma mig. Men först tar vi helg? JA!




Hur ska du veta om ingen lärt dig hur
hur ska du våga chansa
du som aldrig haft nån tur
du vill att jag ska älska
med nån som bara älskar sitt
men ska jag älska
då ska det finnas tid att älska fritt

// Melissa Horn, Lars Winnerbäck<3

Sometimes I just love the rain! :)

Dåligt väder och jag har en anledning till att åka till Mediamarkt och köpa sjätte säsongen av One tree hill. Typ soffhäng resten av dagen och skjuta upp alla saker jag egentligen borde göra. Hmm.. låter bra i mina öron. hehe Ska drömma mig bort i OTH världen ett litet tag. :) BRB


Ångestbloggen

Jag tvekar.

Börjar fundera på hur det skulle vara att stanna i Stockholm i höst. Hitta ett jobb och sticka utomlands i november. Det lockar.

All osäkerhet med boende och studier i Umeå gör mig lite tveksam till om jag verkligen tänkt igenom mitt beslut om att flytta. Sen vet jag inte om jag gör den här flytten bara för att jag tror att jag kommer bli mer nöjd med det jag gör. Men hur ska jag veta om jag kommer bli mer nöjd med en flytt till Umeå om jag inte gett Stockholm och lägenheten som jag faktiskt har en chans?

Igår var jag säker på att jag ville till Umeå och idag är jag mer inne på Stockholm.

Jag måste komma ner på jorden och ta tag i saker. Om jag vill resa är det smidigare att göra det innan jag börjar plugga och nu har jag faktiskt chansen att bo billigt i Stockholm och spara pengar. Jag måste nog gå in med inställningen att det kommer bli bra vilket som.

Så vad ska jag ta mig till?


Det här är verkligen en ångestblogg.  Men att skriva är ett sätt att resonera med mig själv och det är ju frivillig läsning så :P


Mitt liv är inte så tragiskt som jag får det att framstå haha. Ikväll har jag ätit middag på Alexandra i centrum med Towe, Emma, Malin, Amanda och Felicia :) Supertrevligt verkligen. Måste göras oftare.


Jag är typ aptrött och ska gå och lägga mig snart så jag orkar upp till jobbet imorgon :)


PUSS

och nu då?

Sitter och slöar framför datan. Jag överväger mitt beslut om att ta bilen till Lillsjön och springa i spåret. Jag vet att jag borde för här kan jag inte sitta hela kvällen men känner mig trött och imorse vaknade jag 9 minuter innan jag skulle börja. Så jag kastade mig upp ur sängen, slängde ihop en macka, drog på mig kläderna i hissen och sprang till bilen och körde lite för fort. Kom 5 min sent, så snabb har jag nog aldrig varit på morgonen :)

Det finns en mr X som är förbjuden, och jag vet det. Trots att han är förbjuden så har han alltid varit speciell för mig och han vet det. Jag tycker om han och han tycker om mig men han är fortfarande förbjuden. Kanske det som gör det hela mer spännande. Önskar att det inte var såhär. Vem har rätten att förbjuda?, Samvetet möjligen. Vilket rent ut sagt suger!


När ska det bli min tur?







Söndag.




So far away, but still so near
The lights go on, the music dies
But you don't see me, standing here
I just came to say goodbye



2o års middag

Sarvins 20 års firande var trevlig och god mat :) Hennes mamma vet verkligen hur man gör lasange, godaste jag ätit!

dock blev kvällen tidig, är redan hemma för alla var så sega på att fixa sig så vi missade bussen och det regnade och alla blev opepp. Jag Elli och Emmy tänkte dra till söder och hänga med Joel och hans vänner men vi struntade i det då Bålsta tåget kom först och vi var ändå tvugna å ta sista tåget hem för Emmy och Elli ska upp och jobba imorgon.

Sitter i min lägenhet och dricker vatten. Kan behövas efter det här helgen och imorgon ska jag sova länge.

Kom och tänka på min vän Victor som är ute och ser världen. Jag är avis på han och jag saknar honom. Vi har inte setts på aslänge. Han kommer hem om 2 månader och då har jag flyttat. :/






Aja, nu sova eller nått :)


PUSS!

123 fanta och rosé

Det blev en rätt hård kväll igår. Rosévinet var godare än väntat och vi var taggade till tusen. Vi hade jättetrevligt, lyssnade på gammal nostalgimusik och snackade om allt mellan himmel och jord. Vi drog sen ut på en bar, minns ej vade den hette eller vart den låg. Vi drack några öl till sen delade jag och Chompen taxi hem till Kungsängen. Mucho trevligt, speciellt när vi inte ses så ofta alla syskon.

Idag har jag varit sliten, känner mig nästa lite smålullig fortfarande :S Jag ska iväg på 20-års middag och sen utgång hemma hos Sarvin. Jag är redan sen och jag måste fixa någon liten present. Inte så välplanerat det här. SEG SEG SEG!

Nej nu måste jag springa till tåget :)


PUSS

Syskon Berglund

Ikväll ska alla syskonen Berglund äta middag hos Max sen ska vi ut på galej. Vi har aldrig varit ute tillsammans allihopa samtidigt så det blir debut ikväll. Chompen kommer såklart också med, han är ju trots allt som en i familjen :)
Det här kommer bli en bra kväll, det känner jag på mig. Min feelgoodnerv säger det iaf :) Jag ska dansa, dricka rosé och ha förbannat kul.
Första veckan på posten är avklarad också och jag älskar att vara ledig på helgerna. Tjihuuu jag lever!
Ha en kul kväll!
PUSS

Umeå yesyesyes

Jag har varit och fikat med Tea efter jobbet och nu försöker jag tagga henne till att följa med till Umeå i höst. Kanske inte blir helt omöjligt, vore iaf stört kul om hon hängde på. Det är mycket krångel nu med boende hit och dit, inloggningen vägrar fungera och blabla. Jag ska ringa Umeå universitet imorgon och höra hur jag ska gå tillväga :) Jag är säker på att jag vill flytta, idag är jag det iaf :)

Posten blev utdelad även idag trots värmen. Nu börjar jag få lite pejl på området.

Känner mig stressad, måste hem till KUngsängen för Emma ska komma hem till mig och just nu befinner jag mig i Stadshagen.


Ciao ciao!


Over!

Jag vet inte vad jag ska säga. Ville inte tro att det var sant men det var det visst. Ledsen? JA, Arg? JA, Besviken? JA.

Jag är mest arg på mig själv att jag låtit dig behandla mig såhär så från och med nu är det finito, över, aldrig mer! Du är inte värd min tid och uppmärksamhet. 
 
Från och med idag ska jag börja tänka mer på mig själv, inte tro det bästa om alla hela tiden och så ska jag bara umgås med de som gör mig glad. Tur att man har världens bästa vänner i tider som dessa :)

Sitter hemma hos Amanda och kollar en tjejfilm efter en god tacomiddag i solen.

Första dagen på posten gick väl bra, dock kom en liten tjej kom fram och frågade hur många barn jag har. hahah jag skrattade lite och sa att jag inte har några ;) Börjar jag se gammal ut? Snälla säg NEJ!


Well, Puss på Er :)



Clara har intagit Café opera

Sitter hemma hos mamma i Stadshagen. Vi har precis ätit kycklingsallad och jag och Joel sitter och letar studentboenden. Jag i Umeå och Joel i Linköping, men ack så svårt det ska vara. Igår var jag och några fina vänner på Café opera. Vi var lite oroliga att vi inte skulle komma in men det gick bra bara man sa att man var i ett golfsällskap. Café opera var glassigt och så men inget för mig så vid tvåtiden drog jag hem själv i Sthlmsnatten. Som tur var så pratade jag med Elin hela vägen till nattbussen och sen satte jag mig längst bak i bussen bredvid två mammor som tagit en krogrunda och som inte mådde allt för bra. :) Imorgon börjar min jobbperiod på posten. Ska bli lite kul faktiskt :) Sen blir det middag och mys med Amanda som är ensam hemma nu när alla andra är i Korpikylä. Ska vara lite social nu :) PUSS

Hemma hos Jessica :)

Sitter hemma hos Jessica som flyttat ut på landet utanför Norrtälje. Hur mysigt som helst och idag har vi kollat i stan och jag har shoppat en massa nödvändigt till min lägenhet. Vi var och fikade på caféet Landkrabban och jag blev förvånad över att det inte fanns några fåglar på uteserveringen. Det fanns nämligen vattensprutor vid borden så man kunde spruta ner Kajorna när dom kom. Gissa om jag vart glad haha :D Vi har precis bakat brownies och ätit jordgubbar. MUMMS! Ikväll blir det middag och mys :) Älska sommaren! PUSS

Kingsfield

Hej och Hå!

Då var man hemma i Kungsängen igen. Fick en chock när jag klev av planet, trodde seriöst att jag hamnat på Rhodos för att det var så varmt! Natalie och Malin var söta och hämtade mig på arlanda sen så hade vi middag hemma hos Malin men jag var trött och hängde inte alls med i snacket så jag gick hem rätt tidigt. Det känns som att jag varit borta ett tag och jag hänger inte riktigt med i svängarna här hemma och jag fick nästan som "hemlängtan" till norrbotten :)

Kunde inte alls sova inatt. Tankarna i mitt huvud for som raketer och det var så sjukt varmt i min lägenhet att jag höll på att smälta bort. Jag känner en viss oro inför hösten och hur allt ska bli.

Ikväll ska jag iaf bjuda Becka på middag, vilket INTE var igår ;). Imogon blir det att träffa Joel och sen åka till Norrtälje och hälsa på Jessica som jag inte heller träffat på jättelänge. KUL KUL KUL! :)

Jag hemma hos Malin igår :)





Min morfar frågade mig idag om jag dansat omkull när han såg mitt stora blåmärke på armen efter i lördags. Hahah låter som om min morfar har varit med förr ;)


PUSS !

Hard to just let it go

Jag är vaken och alla andra sover. 
Jag sitter här och funderar på hur allt varit om jag gjort saker annorlunda.
Hur det varit om jag stannat i Luleå över sommaren, valt ett program till hösten som jag verkligen vill läsa och
fortsatt träffa dig!
Jag lämnade Luleå för att jag trodde jag saknade Stockholm mer. Nu vet jag att hemma är allt som vanligt och den
största nyheten var att Konsums öppettider är numera till 21 på kvällarna istället för 20..

Jag saknar egentligen inte Luleå som stad.
Däremot saknar jag en person som inte verkar förstå det och jag förstår inte hur han inte kan förstå.
Vad ska man ta sig till när det blir såhär. Dat var ju fan inte meningen att jag skulle bli kär. För det är det jag tror jag
är. Om man skickar 30 sms om dagligen, tänker på personen, vill veta vad han har för sig och tanken fortfarande
slår en hur det varit om vi skulle ta upp det vi hade. Då har man inte gått vidare och det har inte jag!
Dumma dumma jag. Varför ska jag alltid få allt att bli kompicerat?

Jag har gjort en sen anmälan till sjuksköterskeprogrammet idag så nu hoppas jag på en reservplats annars blir det
att tänka om. Stockholm och jobb eller Umeå och plugg! :)

Godnatt,

Clara








Sista kvällen!

Imorgon åker jag hem efter nästan 2 härliga veckor i norr. Imorgon börjar allvaret. Jag måste ta tag i mitt liv för om 4 veckor är jag arbetslös. Känns förjävligt och paniken smyger sig snabbt på. Jag har försökt att inte tänka på det så mycket men nu måste jag skärpa mig på rikigt.

Egentligen har jag ju en värld av möjligheter men vad fan vill jag med mitt liv? Jag vet iaf att jag aldrig mer ska steka en hamburgare och jag är sååå glad att jag äntligen tagit mig därifrån :)

25 januari flyttade jag till Luleå utan någon riktig plan, nu är det den 12 juli och jag har fortfarande ingen plan. Jag är tillbaka på ruta ett. Rastlösa jag får myrkryp i benen när jag tänker på att jag har en lägenhet i Stockholm men hellst av allt vill jag bara flytta iväg igen. Börja plugga men dum som jag är så har jag sökt kurser som jag egentligen inte vill läsa och i olika städer. LYCKAT! 

Så mina alternativ till hösten är:

1. Bo i Stockholm, leta jobb och förhoppningsvis få ngt och söka in till sjuksköterseprogrammet i Umeå till våren.

2. Flytta till Umeå och läsa pedagogik och fixa en kurs till.

3. Ta mina sommarjobbspengar och dra utomlands och vänta på bättre tider.

Vad tycker ni? haha

Sista kvällen i Korpikylä! Nu ska vi spela barfota-fotboll i solen, basta och sen grilla och mysa framför en brasa vid älven och Emil tar med sig gitarren :)


MYS!

Bandet av hästar

Band of horses är så sjukligt bra! Lyssna och njut mina kära läsare :)

Nu ska jag ut och kasta in några ton hö och sen börjar festen!

Hawaiiparty at the Sports bar tonight :)


// CLARA


Sommar sommar sommar

Om jag hade träningverk igår så är det ingenting mot vad jag har idag för igår kastade vi in 24 ton hö. Vi höll på från halv tre till ett på natten. Mina armar pulserade inatt! Jäklar vad trött jag var haha :) Inget gäddhäng här inte!

Jag pratade just med Natta och vi kanske ska åka till Båstad nästa vecka. Vore askuul :)


Robban :)





Fett taggade efter första åket





döda


ALDRIG MER!

Kisses // C

Ringåkning på älven

Jag tror jag fått känna på hur det känns att vara död idag.

Jag har åkt ring efter båten med Elin, Elin och Robban. Robban körde och jag och Elin K åkte ring och fyfaaan vad mörbultad jag är nu :P Vi åkte i en dryg timme och sista gången vi hoppad upp i ringarna så körde bara Robban fortare och fortare och jag tänkte att antingen så hoppar jag av och kanske dör eller så håller jag mig kvar och kanske dör ändå :P hmm.. det blev alternativ 2! Usch vad hemskt det var! ALDRIG MER! :P

Efter åkturen var Henka förbi här och envisades om att vi ska åka till Pajala på lördag och gå på bykrogen och man behövde INTE ha med sig myggmedel enligt honom.

För det första skulle jag aldrig någonsin åka till den tragiska hålan igen och jag skulle heller aldrig åka dit utan myggmedel för det enda som finns i Pajala är MYGG!

Bilder kommer upp på bloggen snarast men nu är jag så trött att jag bara inte orkar hämta sladden.

För övrigt har jag hängt lite på Seskarö hos Elin B och så var vi en sväng till stan och laddade upp inför lördag. Alkohol och ny klänning :) Mucho nöjd!


Nej nu ni ska jag och Elli kolla ett OTH avsnitt och sen sova gott :)


PUSS !


Elin...Elin... Elin!

Jag och Elin sitter i bilen och snackar om hur vi ska finna kärleken och lyssnar på Mix Megapol! (tro det eller ej men den radiokanalen går numera att få in i Happis) och så spelas Cascada "everytime we touch" och då brister Elin ut: "CLARA TYST! nu deppar vi resten av vägen hem" och så höjer hon volymen. hahahah voi voi!

...som alla vet är Elins ord lag så jag höll tyst, sänkte hastigheten till 50 så vi hann lyssna klart på låten innan vi var hemma hos Elin ;)


För övrigt har jag tränat idag, promenerat, solat och hängt i stan och ätit glass med Elin och så träffade vi Bäckman en sväng. Nu dricker vi kaffe hemma hos Elin och checkar in facebook :)

PUSS PÅ ER


KENT!





Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag





Jag har får rysningen när jag hör den här låten. Öppningslåten med Kent på Kiruna festivalen var sjukt jävla bra ! :)


Kiruna is still alive

Det blev lite stressigt igår när och Elin kom fram till Kiruna...

E: Clara, läs vägbeskrivningen hur vi ska hitta till Campingen

C: Ja okej.. det står typ sväng höger på Lobolovägen.

E: Ja men vart är det då.

C: Här kan man svänga höger så sväng nu!

E: Nej förihelevet hahah då hamnar vi ju i ett industriområde

C: okej men sen står det sväng vämster på Hermelinsgatan..VÄNTA! Där stod et Hermelin! SVÄNG!

E: Clara det är känns sååå fel.. (Vi står på en vändplan)

C: Jo jag håller med.. vi ringer Linda!

E: Kanske bäst!

Efter samtalet med Linda och Elin har sagt "okej" i telefonen 100ggr och jag hunnit äta ett helt äpple av nersovistet att vi inte skulle hinna till festivalen!

E: Clara! vi kommer aldrig hitta! Det var typ 100 korsningar och jag minns första och då ska vi höger.

C: okej men vi kör.. eller ska vi byta så du är kartläsare?

E: Ehm neeej men vi kör långsamt och håll utkik!

C: okej men Elin du vet att jag har uselt lokalsinne!

E: Jo Clara jag vet hahah om jag hade lyssnat på dig hade vi först hamnat i ett industriområde och aldrig hittat ut!!  och om jag lyssnat på dig andra gången hade vi hamnat i Narvik!

C: SANT! Bäst att du guidar dig själv!

E: DÄR!!! RIPAN CAMPING!

C: YES!! Fan vad VI är bra.. eller okej DU :D hahah


Det blev att kasta in grejerna i stugan som var superfin, hälla i oss en Asti och några smirrar och springa till festivalområdet. 


KENT var super! mer hann vi typ inte se förutom lite av The Ark men de var väl sådär. Annars blev det lite öltältshäng, souvasätande och häng i Lindas och Simons nya lägenhet :)

Lyckad kväll :) Jag har även fått se PAJALA! :D Happygiirl!


PUSS





kiruna

Nu taggar jag och Elin iväg till Kiruna festivalen. Jag ska få se KENT live för första gången och jag är en happygirl!

Nu bastu, lunch och 35 mil i bil sen kan festen börja :D


PUSS

Senaste från Clarabella

Som ni märker har jag inte lyckats fixa internet till lägenheten än. Jag pratade med en bredbandskille i en timme och han försökte hjälpa mig men ack efter en timme kokade min mobil och dog och jag gav upp!

Sitter hemma hos Lundbergarna och snyltar lite internet och funderar på vad jag egentligen gjort sen sist jag skrev.

Midsommar var supermysig hemma hos Kevin. Vi grillade, spelade kubb drack snappsvisor och snackade handboll. Senare på kvällen drog jag, Amanda och Natta hem till Jimmy i Älvsjö. Vi trodde det skulle vara VÄRSTA festen men där satt Jimmy och Wille och spelade gitarr och drack öl och vi var jättefulla haha. Det var ändå trevligt enda tills Amanda och Natta började må dåligt haha :P

Här kommer några bilder innan det blev för bra :)

Happychicks!





En glad Clarabella


Jag och Natta!


Idag kom jag och Max hem från våran lilla semester till Rättvik. Vi bilade upp för att se Arcade fire i Dalhalla. Det var grymt! Häftigare arena får man leta efter och konserten var kanon! Jag och Max såg Arcade fire när jag precis fyllt 17 så det var kul att se dom igen :)

Vi bodde på Siljan camping. det var meningen att vi skulle tälta men pappa hade inte packat ner alla tältpinnar så det blev stuga istället. Men det var tuuur för det regnade typ hela vår vistelse i Rättvik :P


Max på en pizzeria i Avesta på väg upp


Ett tappert försök till att bygga tält


Det var ett skämt. He he Rättviks biograf. Lite sorglig med endast en visning i veckan.


Och det regnade...


Dalhalla


Galet!




Arcade fire :)


I väntan på att det skulle börja! :)



Juste! Jag var på intevju i veckan på ett företag som sålde larm. Lönen var endast provision och när hon frågade mig hur jag kände inför detta, som en möjlighet att tjäna pengar eller skrämmande haha så svarade jag ärligt: SKRÄMMANDE! haha hon kollade lite surt på mig och sa "om vi inte ringer har du inte fått jobbet" hahah tack då :P

Haha så NEJ jag har nog inte fått något nytt jobb :)

Imogon åker jag till Luleå! :)


PUSS <3

RSS 2.0