Studenttankar

Insammlingen av alla skivbiljetterna iför vår skiva på onsdag gick bra! Vi har endast 7 biljetter kvar att sälja! Helt otroligt :) . Ikväll har jag haft studentnojja, det innebär en massa lyssnande på studentlåtar och drömt bort till den 6 Juni då det smäller! Känns overkligt. Är ganska skoltrött nu måste jga säga och jag orkar inte riktigt anstränga mig till att plugga. Jag har iaf förberett mig inför redosvisningen imorgonbitti men inte till provet imorgon eftermiddag. Usch ångest när jag man inte fattar.

Studentskiva på onsdag och på fredag åker jag och Becka till Norrland :)


PUSS

Måndag igen

Måndag betyder sovmorgon. Men nu när syrran är hemma blev man väckt kvart över sex :(. Kunde tillslut somna om och sen när min väckarklocka ringde hade jag jättesvårt att komma upp.

Igår kväll pratade jag och Elli i telefon i 2 timmar och 20 min. haha lär vara vårt rekord? Alltid lika trevligt att prata med henne och höra hur hon har det och vad som händer i norr :)
 Idag MÅSTE jag ta tag i pluggandet! Inga mer dumma bortförklaringar nu CLARA. Jag ska försöka hinna med allt innan lovet så jag slipper sitta å plugga under lovet :)
Låter smart! Nu kör vi!

Lördag kväll

Hej Hej!

Jag vaknade upp imorse och mådde skit, så jag ringde jobbet och sa att jag var sjuk. Jag sov vidare någon timme och sen gick jag upp. Men som vanligt kan jag inte sitta still och vid 12-tiden kunde jag intala mig själv att jag kunde åka in till stan trots allt och så blev det. Jag ringde Natta och Malin och så drog vi in. Vi hade dock inte tänkt på att det var lönings helg så vi var inte direkt ensamma i storstaden.

Jag hittade ett par röda strumpbyxor som jag tänkte ha till min svarta klänning på studentskivan :) Jag tror dom kan liva upp min outfit! För ovanlighetens skull köpte jag inget annat i klädväg, kanske för att köerna till provrummen var millånga och gick i snigelfart frammåt.
Vi gick och fikade på Muffin Bakery like usual :) Sen tog vi tuben till St:Eriksplan för jag ville köpa andra säsongen av One tree hill, vilket jag gjorde också! Så nu har jag något att göra  när jag har tråkigt! Tjohoooo :)


Kvällen tillbringades hos tvillingarna där Emmy och Carro också var :) Alla satt bänkade framför Robinsson och vi försökte ha lamporna släckta men vi kunde bara inte slå av TV:n. ;)


PUSSAR

Fredag kväll

Ligger i min säng som betydligt har blivit mindre eftersom syrran har tagit halva så nu har jag endast 90 cm att sova på.. haha lite ovant.

Ikväll har jag, Emmy och Amanda varit hemma hos Amanda och kollat på Bert- den sista oskulden. Det var typ 100 år sen jag såg den. Jag kan ju knappast ha fattat ngt av handlingen när jag var 6 år å kollade på den. Visste jag ens vad sex var? Antadligen inte haha :P

Känner mig fortfarande sjuk, suck. Imorgon är det jobb 11.30-19 sen får man inte glömma bort Earth hour 20.30 ;). Spännande att se Kungsängen nedsläckt.

Usch känner mig trött! Borde sova nu! Men vill ha ett sista sms från DIG!

PUSS

Systerkväll

Ikväll är det bara jag och syrran hemma, eller bara och bara jag brukar ofta vara helt ensam hemma men så lär det inte bli framöver eftersom Lina ska bo här ett tag. Inte mig emot, alltid kul att ha sian syskon hemma och slippa känna sig så ensam.

Jag och Lina har lagat god mat, pratat kärlek och pluggat. En riktig systerysterkväll helt enkelt! :) Me like!


Puss puss


Måndag kväll

RESULTATET FRÅN MIG LEDIGA TISDAG!

- Jogging runda i spåret (/) Det fick bli en promenad istället

- Åka till Jakan och fixa internetbank på Nordea (X)

- Step up på kvällen ( ) Nej kände mig krasslig och träffade Max istället

- Inte äta onyttigt (/) Njaa jag åt några chips och morotskaka..

- Plugga inför italienskaprovet (X) Ja faktiskt!

- Skriva ett brev på italienska (X) Ja det gjorde jag !

- Vara en bra människa, allt vad det nu innebär (X) Ja ganska bra har jag nog allt varit :P


Amanda kommer över snart! Jag hoppas hon vill ta en promenad i det fina vädret! :)

Måndag

Igår när jag skulle till jobbet så gick inga tåg så jag ringde Markus och han sa att jag skulle ta taxi för de behövde personal NU. Så jag fick lyxen att åka taxi till jobbet som självklart jobbet bjöd på. hihi ibland ska man ha lite tur också :)
Det gick bra att jobba, timmarna gick rätt fort ändå. Pappa kom och hämtade mig och så fick jag övningsköra hem.

Snön har kommit tillbaka till Kungsängen :( Jag som hade lämnat vintern bakom mig och lagt undan vinterjackan. SUCK! Nu vill jag ha mina tygskor och vårkläder på mig, inte några jävla vinterkläder!!

Jag börjar halv ett idag så det är skönt! Jag ska äta frukost och kolla lite OC nu sen tänkte jag börja skriva på min idrottsuppgift.

PUSS <3

Söndag Morgon

Hej Hej!

Igår var jag och Amanda på Göta Lejon och såg High school musical. De var supersöt och de sjöng bra. Man blev  himla glad av den. Sen åkte vi hem till Amanda där de var lite annat folk och så åt vi tre rättersmiddag och oj vad gott det var. Sen kollade jag, Amanda, Martin, Jimmy och Emil på Robinsson och spelade spel. En riktigt mysig lördakväll! Jag fick skjuts hem av Jimmy sen, vilket var himla gulligt eftersom jag bor hos pappa nu så är det en bit å gå.

Vaknade av att jobbet ringde idag och sa att jag skulle börja tre istället för fem. usch känner inte för att jobba idag för jag jobbar till 11 ikväll. Hoppas pappa kommer å hämtar mig sen.

Nu ska jag äta frukost och ta det lite lugnt innan jag åker till jobbet...


PUss

Torsdag

Är jag elak?
Är det här mitt fel?
Är det jag som ska höra av mig?
Är det jag som ska känna mig dum?

Så många frågor men inget jag vet svaret på.
Snälla kan ingen bara säga vad jag ska ta mig till?


:)

Veckans lediga dag från skolan tillbringades i stan med Sabina. Vi klippte oss i Soukgallerian, och trot eller ej men jag har klippt lugg igen :). Känns bra än sålänge iaf. Sen så åt vi på Max och kollade runt efter studentklännigar och det fanns den hel del att välja på. Men jag löpte ingen för jag har inte riktigt pengar för det ännu, istället blev det en top från Zara, blommiga tajts från Veromoda och en ny rouge. Vi avslutade dagen i stan med en fika på Muffin Bakery som vanligt ;). OJ vad vi är mätta nu! Ingen mer mat idag.

Nu är jag hos Rimforsarna och vi har kollat klart på Bröderna Lejonhjärta. ååh vad den är bra och sååå sorglig :/. Sen så har jag kollat in högskolekataloger, undra vad det ska bli Linköping?, Umeå?, Luleå?. Jag har även lyssnat på Amandas finstämmda saxofonspelande :) haha jag försökte mig på att spela men ack vad svårt! :P

PUSS

Måndag

Trots allt elände så har jag lyckats få preliminärt jobb på posten i Kungsängen i sommar. Skönt att något går bra i mitt liv. Emmy kom över ikväll å vi har kollar OC och ätit chokladpudding med grädde och banan :) Imorgon är vi lediga så då ska jag Sabina och Carro till stan och klippa oss och kolla runt lite :)


PUSS

:(

Sa jag nyss att jag älskar lediga söndagar?
Jag skojade! Den här dagen har varit hemsk! Mardrömmen och saken jag visste skulle ske ngn gång skedde idag. Och det värsta av allt, nu var det på riktigt och ingen dröm.
Jag förstår inte hur du kunde! Du ber mig respektera dig men efter allt du gjort mot mig så har jag ganska svårt att handskas med den saken. Du respekterar inte mig och vad jag känner och nu är jag less på detta. Vet inte vart jag ska ta vägen. Men hos dig kan jag inte bo!

Många tankar har snurrat i mitt huvud den här dagen. Som t.ex. vart ska jag ta vägen? Kanske börja plugga till hosten i en annan stan bara för att komma bort från DIG!


// Clara

Söndag

Jag bara älskar lediga söndagar!


Lördag

Igår var jag ute på krogen för första gången på rätt länge, typ nästan 3 veckor :). Jag fick reda på en del saker som gör att man aldrig slutar förvånas i livet. det jag fick höra igår fick mig att förstå varför vissa saker bara runnit ut i sanden. När människor visar sig vara någon helt annan eller åtminstånde inte den man trodde den var. Vet inte om jag ska orka lägga tid på det där, han är inte mitt problem.

Sitter i min säng och försöker nyktra till eftersom att jag ska jobba idag och usch vad det känns okul ;P. Jag borde egentligen gå upp och städa efter förkröket vi hade här igår. Alla som var här igår har glömt något, så om ni saknar ngt RING!  :).

PUSS PUSS PUSS

Onsdag morgon

Jag fick visst lite tid över på morgonen trots att jag börjar halv 9 idag. Sitter och äter frukost, lyssnar på en smått deprimeradande men riktigt bra låt på radion som påminner om minhögstadietids musikgenren samtidigt som jag tittar ut över snöeländet. Jag som trodde våren var på väg! Men antadligen inte!, det har snöat i snart ett dygn. Kunde inte den här snön kommit vid jul istället!!!

Jag var på ett step up pass igår  och det var riktgt kul måste jag säga :). Ikväll hade jag tänkt att gå på en självförsvarskurs med Girlpower men det är intensivgympa ikväll så nn vet jag iinte vad jag ska välja riktigt. 

Nu har jag kollat klart på första säsongen av One three hill så nu har jag börjat å kolla på OC igen eftersom jag inte får lön förrän fredag då jag tänkte köpa andra säsongen ;).

OJ hör nu för radion att en kille blivit skjuten av polis i Bålsta igår!!! BÅLSTA, jag menar det är ju bara 2 stationer från K-ängen.



Ha en bra onsdag!

Måndag

På ett vis känns det inte som att jag går i skolan längre. Vi  har aldrig lektion nu förtiden, det är bara en massa projekt som ska bli klara hela tiden. Som idag, jag började halv ett med ett svenskaprov. Det gick rätt bra endå tror jag :) Sen så gick jag hem. Orkade inte gå på italienskan. Imorgon har jag inga lektioner för alla ekonomilärarna är på kurs! Wihoo!

Ikväll blir det intensivgympa med Elli och Carro. Nu är snön nästan helt borta, så snart  kan jag börja springa ute och träna inför vårruset som jag å brudarna ska springa.

Resan till Norrland är helt fixad nu. Ska bli kul att komma upp å träffa alla igen.  Jag känner på mig att April kommer rusa förbi sen är det inte lång tid kvar till studenten och ÅNGESTEN över vad man ska göra sen.

Ha det bra :)


Söndag kväll

Helgerna går så fort. Imorgon är det måndag igen.

Igår efter jobbet kände jag mig helt slut så jag orkade inte med någon krogenrunda. Men jag ville heller inte var tråkig så jag var med på förkröket hos Beckabus :) Det var trevligt, trots att jag var nykter. När alla åkte in mot stan så åkte jag hem. Mamma kom hem från Spanien igårkväll också och hon hade med sin presenter till mig. jag fick nya DKNY fresh blossom parfymen och en ny mascara :) Precis vad jag behövde! 

idag har jag jobbat och sista timmen hade jag en hemsk huvudvärk men så fort jag kom bort från jobbet så gick den över :) tur va? :) 

Emma kom över efter middagen och vi pluggade till svenskaprovetr imorgon som handlar om upplysningstiden! Vem bryr sig? Inte jag iaf! Roussau och Voltaire..och bläää vad trisst :P Efter någon dryg timmes pluggande gav vi upp och kollade Beck istället. jag gav mig ett tappert försök att platta Emma (Burres) hår ;) haha gick väl sisådär, den tjejen har mkt hår! Typ 6 ggr så mycket som jag! haha :P 


Nää nu är jag trött! PUSS 

Fredag kväll

Precis tagit en dusch för att ladda upp inför helgen. Jag ska snart över till Amanda, vi ska kolla let´s dance och svulla godis och cheesballs :). Jobbar hela helgen och jag som hade tänkt att ha en vit månad nu innan alla studentskivor men imorgon ska alla ut och jag har så svårt att säga nej till fest. Och vad ska jag sitta å göra hemma medans alla är ute och har kul?.

Nej hörrni! Nu ska jag ta helg! Ha en trevlig kväll :)


PUSS

Skolaaaa

Sitter i skolan och letar fakta om Japans ekonomi! Kunde haft roligare, men måste man så måste man. Jag ska gå hem snart och städa mitt rum för ingen vill nog gå in i det just nu. haha det ser förjävligt ut rent utsagt! Jag har även bokat in en tvättid eftersom mamma är borta så måste man ju sköta allt sånt där själv.

Igår var jag på Girlpower och dansade Hip Hop! Alltså så gaaalet kul! Jag och Lina har bestämt oss för att börja dansa igen till hösten. jag blev så glad ! :)





PUSS

3 mars 2009

Amanda gick precis hem. Vi har ätit pannkakor och lyssnat på en massa nostalgimusik på youtube. Inte helt fel måste jag säga :). Riktigt mysig kväll!



Idag kom studentmössorna och klantiga jag har köpt fel storlek! Annars var den himla fin!
Bara 94 dagar kvar nu!
PUSS

Back to normal

Lovet gick otroligt fort och nu är man tillbaka till vardagen igen. Började och slutade sent idag. Har fått lite plugg gjort. Varit och tränat intensiv gympa. Pluggat lite till. Msn;at ganska mycket idag. Ska sova snart. Men ska kolla One three hill först. Kul liv va?


Jag vill ta studenten nu!!! 95 dagar kvar sen smäller det!


RSS 2.0