Några tankar från fysikgränd 31!

Min lilla rävunge som blivit rätt så stor!



Vet inte vad jag mer ska skriva... Kom på att jag saknar mitt långa bruna hår.... :/




Jaha... Och imorgon ska man få testa på att vara rullstolsburen i 24 timmar. Ska åka buss ner på stan med Sofiej och fika. Låt se hur handikappanpassat Umeå är!


Puss Tja!



Underbart!

Efter ett långt fotbad i min rosa skurhink så känns livet mycket enklare. Jag ska krypa ner i sängen och drömma att jag hoppar på rosa moln med mina lena och pepparmintsdoftande fötter. 


Godnatt!  


Peddan levererar julmys

Jag har haft kanske världens skönaste helg och det bästa av allt är att den inte är slut för vi är lediga imorgon också. Jag har varit nykter och istället tränat, bakat, julmyst och ätit en herrans massa mozartkulor!!! Så jag skulle nog vilja säga att min träning och mozartkuleätning gick plus/minus noll! ;) Men det är ju faktiskt bara första advent en gång om året...

Jag har även hunnit med att se senaste Twilight filmen, varit på julskyltningssöndag, smidit planer med Linnéa och adventsfikat lite till.




"Per, har du sett tomten live?" //Sofie 22år








All in för advent!

Stack ut och sprang imorse för att fånga Umeås få solstrålar. Det är riktigt mörkt här uppe nu och när man går i skolan är det mörkt när man går till skolan och när man går hem är det ännu mörkare. Det var skönt och rensa tankarna med luft.

Jag och Sofie åkte sen till Ersboda för att julhandla. Vi införskaffade julstjärna, julljusstake och annar pynt så vi ska få känna lite julkänsla i våra studentrum. Vi köpte även julpyssel och ingredienser för julbak. Så ikväll ska det adventsmysas hemma hos Sofie med Linnéa och Per. Skönt med ännu en lugn helg. Jag är inte det minsta partysugen och speciellt inte när Mary ringde imorse och sa hur dåligt hon mådde efter ännu en kväll på Corona. ;)

När jag och Sofie var på Ersboda fick vi båda flashbacks från vår första månad i Umeå när vi tog oss till Ersboda i -20 och snöstorm. Vi skulle handla saker till våra rum, det slutade med att vi stod utanför Jysk med för tok mycket saker så vi ringde taxi. Haha ja vilka minnen! ;) Idag lyckades vi nästan handla "lagom" mycket.

Stjärnan och staken är på plats och Åke är nöjd för han har fått en fin ljusslinga runt sig! :) Bara snön som fattas...






Ha en fin lördag alla!

Clara!


Säkert



Springa fortare
Ångra att jag sprang
Inte hinna ångra
Bryta ihop
Kravla upp och sen, spring igen




.

Jag vet ingenting.

Därför uteblir bloggandet till jag vet något igen.

Hej!


Energi! HohO!

Nu är jag tillbaka i Umeå efter en grymt skön helg hemma i Stockholm. Jag har ätit god mat, myst i soffan, shoppat och gått och lagt mig innan kl 22.00. Det ni! Jag behövde verkligen denna rehab-helg. Förhoppningsvis har jag laddat upp med ny energi till tråkigaste kursen ever som fortsätter imorgon. Många tankar i helgen har kretsat runt avhopp, boende, ny utbildning och vad jag ska ta mig för här i livet.


Veliga Clara is back!

inte för att stanna hoppas jag ... :/


Åker hem och förhoppningsvis hittar jag lite energi på vägen!

Inget, absolut inget kan beskriva min känsla hur skönt det ska bli att få komma hem till mamma, pappa och syskonen och bara njuta av en helg i Stockholm. Jag behöver verkligen en paus från studentlivet och mig själv. Eller ja, mig själv blir svårt att pausa ifrån.

Min nya lärare i arbetsterapi frågade mig om jag var gladare idag. Jag svarade att jag var glad igår också. Han sa: Men Clara du var lite vass igår. (han syftade på mina synpunkter angående schemat). Jag kontrade snabbt och sa att JAG ÄR VASS MOT DOM VASSA.

Det kanske säger allt om vad jag tycker om min lärare. Jag tror inte han tycker om mig heller så det är lugnt.

Nu drar jag hem till Stockholm och ska glömma allt som har med arbetsterapi och Umeå att göra!


Hejsvejs!


YES!

JAG KLARADE ANATOMI-TENTAN! Känns förbannat bra måste jag säga. Dock har jag tappat motivationen för pluggandet. Den nya arbetsterapikursen är tjatigt och trist. I måndags hade jag en hemsk dag, allt var trist och allmänt sämst. Jag har varit sjukt trött på sista tiden, mamma tror att jag måste slå på OFF-knappen. Lättare sagt än gjort när man inte har någon.

När allt kändes så hopplöst i måndags bestämmde jag mig och bokade en resa hem till Stockholm, så på fredag får jag möta storstan. Ska bli sjukt skönt att pausa från studentlivet, korridoren, skolan och bara få  bli lite omhändertagen av mamma och pappa över helgen. Jag som aldrig har hemlängtan har en hemsk längtan just nu! Men snart får jag komma hem! :)


Nu ska jag dra på träningskläderna och dra på Iksan! Tjao!

Ingen bra dag.

Just nu vill jag bara hem, hem, hem och strunta i allt!


Älskar Marias beskrivning på en kille!!

"Alltså jag förstår inte! Han är ju ett jävla stolpskott och varje gång han öppnar munnen så blir det förihelvete bara självmål!"





Till: Tomten


I år blir min önskelista kort:

Ett alkolås på mobilen!





Tack!

taggar vidare

Tentan är skriven. Skriver inte mer än det. Festen är festad. Jag är hemma. Äter pajkanterna som är kvar av pajen. Ska gå och sova för imorgon kommer mina favoritkillar Tobbe och  Victor hit :) Läääängtaaar!!



typ fem år gammal bild... hittade ingen nyare på alla 3!! Puss


Hemska matupplevelser

2 killar i min korridor var i köket samtidigt som mig idag när jag stod och lagade min paj till middag. Deras diskussion handlade om deras hemska skolmatsupplevelser. Det var allt från svarta äggulor till råa piskpinnar och skrumpna potatisar, jag själv valde att inte gå in i diskussionen.

När jag vänder mig om så står en av killarna lagar  Felix frysta pyttipanna och den andra killen sitter och äter en färdig frysmatsportion som är klar på typ 6 min i micron. Min första tanke var att närmare skolmat än sådär kommer man väl inte?! 

Det roliga är att dem där killarna kan inte vara så brydda om mat för pyttipanna-killen äter bara pyttipanna och stekt ägg i en röra. Ja, ordagrant så steker han ägget I pyttipannan! Ser ut som en spya och sen så låter han det spyan stå i stekpannan i 24 h, sen när maten är uppäten så låter han den "nedspydda" stekpannan stå 24h i vatten.!

Det kallar jag hemsk matupplevelse om något!


Clara i jordgubbsmössan 18 år senare...

Vill bara visa mammsen hur fin mössa Emma i min klass stickat till mig. Känns lite som om att jag är 3 år igen och ska ut och leka sandlådan. Men äsch den här mössan ska liva upp i vinter och förhoppningsvis skydda mot norrlandskylan. Är den inte snygg så säg?









Puss// Clarabella


nya spår som spårar... ur?

Maryluskan har varit hemma i Kalix alldeles för länge. Det enda positiva är att jag lyckats hålla mig borta från allt som har med fest och drama att göra. Kan nästan inte minnas senast jag vakanade såhär pigg och välmående en söndag. Hemskt? Kalla det vad du vill, men jag tror jag ska försöka fortsätta på det här spåret ett tag till. Med undantag för det rejäla tentaröjet på fredag och att jag får besök av Tobbe på lördag som säkerligen kommer leda till utgång... Okej, jag lovar inget men jag ska jobba på det!


En High-five med manus plantarsida i en dorsalflexion på den! ;)






Tintin, Milou, Kapten Haddock och Bingo!

Igår var jag, Linnéa, Per och Zandra och såg Tintin på bio. Den var väl sisådär, jag hade förväntat mig lite mer 3D effekter. Vi hade en trevlig kväll iaf och vi var inte ett dugg avis på alla fulla människor som var påväg till krogen när vi var påväg hem för att sova. Nu är jag utvilad och ska sätta fart med plugget. Tentan närmar sig...





2 nördar och Bingo bakom kameran! :)


Såhär är det:

Att det var liksom aldrig meningen.
För om det hade varit det, så hade början på slutet inte börjat här.
Exakt!




Om Högakustenbron ändå låg i Umeå

Min roliga vän Sofie och jag promenixade till Strömpilen och tillbaka idag. Mitt i allt vänder sig Sofie om och frågar: "Clara, får jag fråga en sak? Är det här Högakustenbron?" Förlåååt Sofie men det var typ askul!! För bron vi gick under såg ut såhär och heter ingenting annat än Kolbäcksbron.





Annars har dagen bestått av plugg, EPP på Corona och Idolmys tillsammans med Tove och Zandra :)

Puss&Godnatt!


Evigt nötande

Äsch, vad fan! Idag har mitt liv inte varit mer spännande än nötande av anatomiska termer och träning på Iksan!



Ciao!


Seriösa puckar...

Mitt nya liv har börjat.







För att förtydliga det hela så står detta för att; från och med nu så är det jag och anatomiboken, inget festande, ingen alkohol, därmed inget drama!

Pusstja!


RSS 2.0