Trött !

Sov kanppt 4 timmar inatt ! Ett under att jag ens kom upp imorse. BLÄ för att jobba en lördag när alla andra är lediga!! Ville bara att dagen skulle ta slut och att man fick åka hem. Väl hemma hade pappa laddat grillen så det blev grillat till middag . MUMMS ! och vi kunde sitta ute trots det värdelösa vädret tidigare på dagen. Sen gick vi ner för att kolla lite på Lillsjöyran. haha ja vad sak man säga inte så värst bra band och inget drag. Blev lite förvånad att man inte kände igen en kotte fast sen fick jag syn på Kalle och Anton. =)
Sen gick vi hem och åt upp det som var kvar av tårtan =P
Nu sitter jag här hos mamma, kom hit för ett tag sen. Men så självklart glömmde jag lämna tillbaka pappas mobil laddare så jag måste dit igen efter jobbet imorgon ! så TYPISKT !
Men aja så gåre när man är lite vimmsig och trött. =P 

Nej nu måste jag sova ! För jag ska upp halv 7 imorrn igen. =( Är inte så sugen på de men vad ska man göra ?


Puss Puss på er <3

Fredag kväll

Dagen har varit helt okej ändå. Jag och Mimmi stack till Bro för att lämna dom sista pengarna till Sofie för Spanien resan. Sen bar det av till jobbet. Hade absolut ingen lust att jobba idag men det vara ganska så skön kväll ändå. Gick från jobbet runt kvart över 12 med Malin men vi kom på att jag ändå aldrig skulle hinna med halv tåget så vi satte oss på trotoarkanten och snackade en massa skit. Riktigt skönt att bara sitta ute och snacka =) Men tillslut kom det en polisbil som stannade och frågade vad vi egentligen höll på med haha. Så vi reste på oss och jag gick till stationen och Malin gick hem.
Nu har klasserna kommit upp inför tvåan på internet. Det var väl ungefär som jag trodde att dom skulle se ut fast jag hamnade inte med nån av mina små pälskisar det här året heller =( känns lite surt !
Men nu är klockan mkt och jag måste kasta mej in i duschen och sen sova för jag ska upp om bara 5 timmar igen för Anna ringde nyss och sa att jag tydligen måste öppna imorrn ! JAG VILL INTE ! pallar inte stänga och sen öppna ! men aja det är väl bara att bita ihop och tänka på pengarna ! =)


Puss Puss och Godnatt från Lilla mej =) <3

ahaa...

Jag och Mimmi bestämmde oss vi 3 tiden idag att vi skulle ta en promenix efter typ 5 timmar framför datan. Men i Kungsängen hände det verkligen ingenting, som vanligt ! Vi gick upp till Centrum tog granhammarsbussen (thihi en speciell anledning till att vi tog bussen, men det är vår hemliz). Åkt ehela vägen till coop och köpt elit egodis och sen tillbaka till centrum. Sen gick vi hem till Emma för att kolla om hon var hemmamen det var hon inte så vi gick vidare mot strandvägen och sen tillbaka till stationen. Åkte hem och satte mej vid datan igen. En lodar dag får man ta och säga.
Sen kom Emma, Martin, Victor och Sebbe förbi vi gick ner och grillade vid badberget. Sen kom Jessica oxxå. Men vädret var inte det bästa och engångsgrillar suger !!! så jag var atvungen att gå hem och hämta tändvätska men sen när jag kom tillbaka hade dom ändå fått igång den. så de var lite typiskt.
Efter att vi grillat vår korv så var inte stämmningen den bästa så jag och Jessica drog hem. Jag vet inte vad som händer men jag ville bara hem. Känner mej inte 100% frisk heller.
Pratade en lång stund med Emma Burman ! det var ett tag sen nu. Och det känndes bra att få prata med henne. Vi kom fram till en hel del saker och det var så skönt att det finns människor som tänker likadant om saker och ting, när det mesat sviker en ! Kanske är mkt mitt fel också till varför allt blivit som det blivit. Men tack EMMA <3

Jag och Towe skrev länge på msn också och det känns bra att du är hemma igen !!! Ingen 100%  fest utan dej !!



NI är underbara tjejor ! <3


Sjuk!

Mådde inte alls bra imorse, så jag ringde och sjukanmälde mej. Skönt att slippa jobba men nu vet jag inte vad jag sak göra av hela den här dagen. Måste iaf vara hemma tills pappa åker till jobbet sen kasnke jag går ut ändå. För jag är så rastlös. Har börjat packa tills jag ska till mamma nu i helgen. Det är en massa saker som måste med! Fyfan för skilda föräldrar. Jag hatar att bo på två ställen, alltid är det något som saknas när man är hos den ena eller andra. Det enda som är lite possitivt är att man är mkt ensam hemma =) och det är så skönt!
Måste bara säga att nu är det bara 2 veckor och 1 dag kvar tills SPANIEN =) WIIIHOO!!
Men jag måste bli frisk fort nu för jag måste vara nogorlunda tränad till Spanien för än så länge har det inte blivit så mkt av den där sommarträningen. LAT SOM JAG ÄR ! Så fort jag känner mej pigg igen ska jag ut ! Men det finns så mycket annat man vill göra på sommaren än att träna. Det har inte hänt så mkt roligt än på det här lovet eftersom att jag jobbat så mkt. Men men det ska det bli ändring på !
Mina, Towes och Sannas Gotland planer blev det inte så mkt av. haha vi började plandera redan i Januari men nu blev det inget iaf. Lite synd för det hade verkligen varit superkul.

Men nu ska jag packa ner det sista, sminka mej och ringa Malin och Towe =) Go och Glad Kexchoklad !


=)

Kom hem för ett tag sen från Emma. Vi var hemma hos henne och chillade lite efter en god middag på alexandra. Det var kul att träffa Towe igen för det kändes nästan som en evighet sen. =)
Usch ! snart är min enda lediga dag den här veckan slut, och HELA dagen har regnat bort och då menar jag HELA ! I stan hittade jag ett par nya skor till jobbet och ett par flippflopp till spanien som komemr matcha bra till min bikini =). Sen gick jag och Victor till donken för det regnade så mycket. Fast usch vad äckligt det var ! haha nu är man så van vid MAX så då bli allt äckligt !

Har vart lite nere hela dagen eftersom att det känns som att det enda jag gör är att jobba! och jag är så jävla trött på de ! Men snackade med Sandra för ett tag sen och vi bestämmde en dag vi skulle ses så då blev jag på lite bättre humör =)

Jag har kommit på en annan sak idag också och mkt TACK till Sanna och Jessica som fått mej att inse ännu en gång att jag ska glömma en viss person och bara gå vidare ! Ni är underbaar tjejor ! <3

Nu ska jag fortsätta tänka frammåt =) <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Sommar

Nu var det ett tag sen jag skrev, men ska försöka bli lite mera flitig och blogga lite mer.
Egentligen har det inte hänt så mkt sen jag skrev sist för i Kungsängen är allt dött och vill helst bara härifrån. Känns så jävla meningslöst, det finns verkligen INGENTING i den här hålan. Jo de förståss alla underbara vänenr men sen då? dom kan mna ju ta med sej och dra härifrån. ;P
Idag är min enda lediga dag från jobbet och då regnar det såklart. Så jävla typiskt. Men snart kommer ljusare tider för det är bara 18 dagar kvar till VI (laget) drar till Spanien. LÄÄNGTAAR ngt otroligt mkt.

Ikväll kommer Towe hem från Rhodos och då ska vi i gänget käka middag på alexandra.
Men fram tills dess ska jag och Victor in till stan. Så måste kila nu så jag hinner med bussen =)

 

<3 Tack för att ni finns när man mest behöver er <3

KRAM

RSS 2.0