Facedag

Grå och rätt händelselös dag. På söndagar händer det mesta på facebook, sorgligt nog.
Någon med kamera lägger upp helgens festbilder, folk taggar, kommenterar och snokar lite i varandras vardagsliv. En helt vanlig söndag och en sådan söndag har jag haft idag. Jag skulle nog klassas som en med ett stort beroende. Skönt ändå att veta att man absolut  inte är ensam!

Facebook har tagit över människors vilodag.

Söndag heter från och med nu facedag.

Ta in och acceptera!

Så är det.

Over and out!

<3

Clara och katter...

Jag har kommit på varför jag inte katter:

1. Dom går inte att bestämma över.

2. Kissar i min säng i ren protest för att jag ville sova.

3. Dricker ur mitt dricksglas istället för sin egna vattenskål.



Suck! Hon är envis och  jag fett trött så drick upp mitt vatten gör det bara!


Helgen

Igår var Jessica och Simon på ett snabbesök här i Kungsängen och kom över på en fika. Det är över två månader sen jag var hem till dom i Norrtälje så det var verkligen på tiden att vi såg till att träffas.
Matchen igår mot Kungsängen blev en förlust. Känndes väl inte helt bra måste jag säga. Det var en jättejämn match men så i andra halvlek så slutade vi att spela. Ångrar ändå inte att jag bytt lag, för jag vet ju att kan så mycket bättre än det där och att vi har så mycket roligare :)

Efter matchen sprang vi hem till Sabina och bytte om inför kvällens halloweenfest. Det var mycket folk hemma hos Lantz men jag mådde inge bra. Sprängande huvudvärk och mådde typ illa. Jag och Elli satt mest i Simons källare och snackade om livet. Jag var hemma vid halv ett och hade turen att få åka med Emmas brorsa.

Jimmy var med på festen igår så vi snackade om Umeå. Jag är supertaggad på Umeå nu!! Det ska bli kul att komma iväg och träffa nya männsikor, börja plugga och leva studentliv. Jag gillar verkligen alla är hemma men ingenting säger att vi inte kommer träffas när jag kommer hem. Jag måste släppa gymnasietiden nu för den kommer inte tillbaka.Allting förändras och jag tror man måste börja acceptera det nu.

Idag blir det en lugn dag. Jag ska satsa på att bli frisk. Ta en promenad till Amanda och Sabina och hämta min väska och sen ska jag bara chilla och njuta av ensamheten i villan typ ta ett bubbelbad, kolla ngn film :) Nice söndag!

PUSS!

<3


Sommarn snurrar fort
när vi bara snöar bort
Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann...






kattvakt! :)

Sitter just nu i Lundbergarnas stora villa. Riktigt mysigt faktiskt. Jag och Martin (grannen) kom på att båda vi är ensamma i varsin villa och är kattvakt åt en varsin katt eftersom att hans föräldrar också är i Peking haha så jag ska kila över till honom snart och sällskapa lite :)

Åt för mycket tacos... Blää :D

Känner mig lite småsjuk men jag hoppas innerligt att jag kan spela matchen imorgon.

ÖÖh typ skönt med fredag!


<3

Senaste tyyp

Heej Heej

Kom precis hem, jag har varit och hämtat nyckeln till Lillsjöserveringen på kommunen åt syrran. Hon ska hålla i någon orienteringstävling i helgen. Sen var jag en sväng på konsum och handlade inför fredagsmyset med Lina imorgon. Jag ska bo hos Ludbergarna och vara hus- och kattvakt nu när dom ska åka till Peking. Så imorgon ska vi ha fredgsmys med tacomiddag och se på Idol.

På lördag är det derby. Vi möter Kungsängen. Jag är lite nervös. Sen på lördagkväll är det halloweenfest hos Simon. Jag vet inte vad jag ska klä ut mig till ännu.. måste komma på det ikväll. Förslag?

Nu är det typ bestämt att Chompen (Joels kompis) ska hyra lägenheten. Känns ändå bra att hyra ut till någon man känner. Alltså blir det flytt för min del i januari. :)

Thomas på posten har fått nytt jobb så han slutar om en månad och därför tror jag att jag har rätt stor chans att få fortsatt jobb till våren men nu ska jag ju ändå flytta så det är struntsamma. Även fast tanken slagit mig att jag kanske ska stanna så ska jag inte det. Måste iväg nu... två år sen studenten i vår och dags att ta tag i studierna igen :)

Vad mer ska jag skriva.. Hmm.. JAG VILL HA HELG NU!!!


PUSS

One week

Om en vecka är jag i Dubai och ikväll bytte jag ut min vanliga hudlotion mot "Brun utan sol"! Känner att jag inte vill vara blekast i Dubai precis ;).


Toklängtaaar!


En brevbärare måste sova!

Nattinatti<3

Stockholm VS Umeå

Min mamma sa en sak till mig igår  som är så sann när det gäller mig. Vi snackade om min flytt till Umeå och att jag tvekar lite (som vanligt) eftersom att jag trivs så bra i min lägenhet och med livet just nu. Hon sa: "Men Clara du har ju så många möjliheter fast i ditt fall kanske det vore enklare om du bara hade en!" haha så jävla sant! Kan ingen bara säga till mig på skarpen vad jag ska göra?!

Om jag inte åker till Umeå i januari kommer jag bli så arg på mig själv när jag slirar runt på postcykeln och svär för mig själv och tänka "varför åkte jag inte!".

NÄR jag åker till Umeå kommer jag sakna min lägenhet, handbollslaget, vännerna och familjen.

Svåra och stora beslut.


Ikväll blir det träning! YES!


Hejpaa!

Höst<3

Jäklar vad snabbt jag sprang genom löven i mina nya tights idag.
Sprang till och med om hästarna vid Örnäs!
Det ni ;)





Puss!

Bilder från igår :)




Marcus, Kevin, Tobbe






FEzT



Söta Sabina



Jag och Marre




haha victor!



Jag och Jennie



Amanda och Sofia




frågade amanda idag vad jag gjorde på golvet och svarade att jag dansade på golvet...tack tequila! ;)


Tack och hej för denna helg :)



 

 


Säger det igen!

Ajax övervinner inte tequilaångorna i mitt kök.



haha aldrig mer!

Kul kväll!

Tack alla fina rara underbara som var hos mmig igår. Jag hade jättekul!!! Synd att jag inte kom in men vad ska man säga... haha

Vakten: Jaha och hur mycket har du druckit ikväll?
Jag: Tre öl
Vakten: Du det där är mer än tre öl..tyvärr jag släpper inte in er ikväll!
Jag: MEH!

Första gången jag blivit nekad i dörren. Typiskt! Trodde jag lärt mig något efter två år på krogen..men ICKE!
Jag och Marcus satte oss på en bar typ mitt emot Marie Levau, Marcus tog en öl och jag en vatten hehe VÄLBEHÖVLIGT! Marcus fick för sig att vi skulle ta en taxi till Kungsängen men jag sa nej så vi tog oss till centralen och så tog jag sista tåget hem. Jag hade iaf en jättekul kväll och tack för alla fina presenter. :)

Jag mår bra idag, kanske för att jag var hemma rätt tidigt. Ska nog fråga Amanda och Martin om dom vill äta pizza med mig idag :)

Bilder kommer!

PUSS

Taggad till 1000

Jag har varit i stan och träffat Sanna, vilket var 100 år sen. Vi gick som vanligt till Muffin Bakary och åt en sallad och delade sen på en muffins och snackade om livet. Även fast jag och Sanna träffas jättesällan så är det som att vi sågs igår, hon är allt bra rar :). Hon hjälpte mig att hitta en klänning till kvällen också.

Nu paniktvättar jag och fixar lite inför kvällen. Jag har varit på systemet två gånger idag haha ville inte se ut som en alkis med alla påsar. Tur att man har nära till centrum så det var inte så långt å knalla med påsarna :)

Vi blir 20 pers ikväll och jag är så sjukt taggad på fest så det finns inte!!! Alla låter lite oroliga när jag är såhär taggad haha kanske för att dom sett att det kan gå fort utför :) Men inte ikväll för ikväll är jag på topp!!


PUSS PÅ ER! <3

Fezt

Nu har jag varnat grannarna med en trevlig lapp om att det är fest på våning tre. Det ska bli riktigt kul och imorgon ska jag  gå på systemet för första gången. Jag vill inte se ut som en nybörjare så jag har redan bestämt vad som ska inhandlas. Vi blir kring 20 pers i min etta :) Jag är så sjukt taggad!!! Weei!


Ikväll blir det idolmys med Emmy som är påväg hit. :)


LEVER FÖR HELGEN!


PUSS

:))

Lite bloggtorka minsann.



Köttbullarna blev goda mamma!


Puss

C

Livsnjutaren<3Hellström

Jag är en sann livsnjutare. Det finns typ inget bättre än att komma hem och vara härligt slut i kroppen efter en kul handbollsträning, läsa det senaste inläggen på facebook, kolla in bloggar, lyssna på bra musik och dricka te. Så avkopplande! synd bara att klockan går allra fortast på kvällen...Skulle kunna sitta här förevigt :)

Nu är jag kär i Håkan Hellströms senaste skiva som jag fick av min fina pappa idag :)


Vi går ut och brinner upp i natten
och skyller allting på våra fyllehuven
undanflykter och självanklagan

Jag ser domen i dina ögon.

Du kanske kommer att förstå?



H.Hellström


Update tuesday

Helvetes dag på jobbet. Regn och rusk och usch vad less jag var efter fyra timmar i regnet och brevlådor som jag inte ens hittade till... En tant öppnar dörren och säger: "den här var blöt" och så håller hon upp sin hyresavi. Jag svarade bara "Ja kanske för att det är blött ute!".
Blir så trött på människor..

För övrigt så går det bra nu!

SMILE LIKE YOU MEAN IT!


<3


Min 20-års dag

Jag ljuger inte... Det här har varit en dag med sjukt mycket känslor. Jag har skrattat, gråtit, varit asförbannad, gråtit lite till och skrattat igen. Åt alla meningslösa problem, nostaliska minnen, minnen jag helst vill glömma, Allt på samma jävla gång... 


Jag blir ledsen när en person som man förväntar sig dyka upp på ens födelsedag inte kommer på grund av en annan person. Kan man inte ha lite överseende? Tydligen inte. Jag är besviken, ledsen och känner att jag typ inte ens orkar bry mig. Saker som hänt för 5 år sen om inte mer bode vara preskiberat.

Jag blev arg på mig själv när jag trodde jag tappat bort nycklarna och åkte fram och tillbaka mellan Kungsängen och Jakan flera gånger, ställt in tårtkalaset och jaa en massa trubbel..

Jag blev ledsen när jag insåg att pappa lämnat extra nycklarna till mäklaren så jag skulle inte få tillgång till lägenheten på en gång...

Skrattade av lättnad när jag hittade nycklarna i bakluckan.. och tack Amanda som stod ut med mitt humör.. tur att man har vänner som känner en så pass bra att mitt humör kan svänga haha!

Det blev tårtkalas trots allt :)


Tack ändå alla som gratulerat med fina sms, glädjande besök och samtal, och häsningar på facebook :)



PUSS!!!

Clara numera 20 år

HE HE



Rosenknopp

Jag känner mig som en rosenknopp hihi. Jag har storshoppat hos faster Stina i helgen som jobbar för Rosenserien så jag fick med mig en massa nya hudvårdsprodukter hem. Nu är jag nyduschad och alla krämer har kommit till användning.

Nu kommer jag sova gott, min sista natt som 19-åring och förhoppningsvis ska krämerna göra så jag inte ser en dag äldre ut ;)


Dop, husbilsåk och bakning!

Igår döptes minstingen i släkten Lind i Hällbo kapell.


Vincent Neo Karl-Bertil Jederström






Vincent var den sötaste och goaste ungen jag träffat. Stencool kille! Efter dopet var det mat och tårta på Stenvallen och därefter mingel hemma hos faster Stina. Det var kul att träffa släktingar m.m.

Jag, pappa, Åsa, Lina och Joel åkte husbil upp och sov i den över natten.



Jag och pappa typ halv 9 på morgonen!!


Lina och Joel. Jättekallt innan vi kom på hur man slog på värmen. ;P (familjen teknik?)



Kaffe<3


Igår när vi precis skulle sova så säger Lina: "Jag hoppas verkligen inte det är ngn gasol som läcker så vi inte vaknar upp imorgon"

Jag kunde inte somna på några timmar efter det!



Ikväll har jag och Amanda bakat en höstig äppelkaka och kollat Solsidan.
Imorgon är det den stora dagen? Min 1:a blir en 2:a och min 9:a blir en 0:a.... För mycket matematik!


Clarabellaa

Packar om :)

Imorgon ska vi på dop i Bollnäs. Min kusin Vincent ska döpas och Joel ska bli gudfar. Det blir en släktträff på köpet! Så ikväll har jag packat om väskan för vi åker tidigt imorgonbitti och kommer hem på söndag.

Idag har jag bara jobbat, tränat ett rätt värdelöst pass på friskis och plockat och donat i lägenheten för på söndag är det visning!!

Ellen som bor i Umeå hörde av sig idag och berättade att två av hennes klasskompisar söker en till inneboende i deas fyra på Ålidhem. Så jag håller tummar och tår för att få det boendet. Skulle kännas skönt å ha det fixat innan man flyttar upp, särskillt nu när pappa håller på att sälja lägenheten.

Undra om man ska ta vinterjackan till Bollnäs?

Okej svammelClara!!

Godnatt! :)


P.S tjejer ta det lugn på MP imorgon så ni orkar med nästa helg! ;)

PUSS

Min fina syster

Jag lär ha världens bästa syster. Hon kom och hämtade mig på arlanda ikväll och hon får mig alltid att le. Hon säger saker som ingen annan skulle säga. Spontant rolig är vad hon är. Vi försökte komma på hur man fick på helljuset och hon fipplade som fan och slog på dimljus, blinkers, vindrutetorkarna, vindrutetorkarna lite fortare men tillslut säger jag men "Lina håll dig på vägen!". En bil kommer i mot oss med helljusen på:

Jag: "Fan att han släcker inte helljuset."
Lina: "Nej fan han är dum i huvudet"
Jag: "Men vi är ju lika dumma som inte ens lyckas slå på vårat"
Lina: "hahahah ja vi borde kanske inte säga ngt"

och när vi ska säga hejdå brister hon ut:

"Clara vänta jag kom på en askul ramsa... vänta snart kommer den... jo! TACK OCH HEJ JAG ÄLSKAR DIG!"




Puss!

12:30-21:45

Min resväg idag!!

Först buss:

Korpikylä-Haparanda
Haparanda-Porsön
Porsön-Luleå busstation
Luleå busstation-Kallax

Sen flyg:

Kallax- Stockholm, Arlanda

Sen: bil:

Arlanda-Jakobsberg
Jakobsberg-Kungsängen

Sen hiss:

Tre trappor upp!

Sen:

FINALLY HOME!

Glömde musiken hemma så jag hoppas på många sms under min resa!! :)


Spådom

Jag är egentligen ingen som tror på spådom, men efter att Henrika hade varit hos en spådam i Haparanda blev jag också sugen på att gå dit. Jag var lite nervös innan jag gick dit men jag tog ett djupt andetag och plingade på. En kort, svarthårig tant, men guldringar i öronen och svarta kläder öppnade dörren. Hon bröt på finska och välkomnade mig in till ett rum där det var lite magsikt i luften. Röda sametsstolar och på bordet låg en stor gammal bok, lite häxlikt. Hon frågade när jag var född och vilken tid.





Det här var lita av vad hon sa:



Att jag som person var:

en som gillade när det hände saker.
att jag var social.
harmonisk.
organisatör.

Familj:

Hon såg att mina föräldrar var skilda.
Att jag hade mer kontakt med mamma än pappa (fast jag har nog ganska lika, fast på olika sätt)
Att jag själv skulle gifta mig åtminstonde en gång och få två barn.

Arbete:

Arbeta med människor.
Eller inom mode och design för jag är skapande (Tydligen! hehe)


Resa:

Jobba eller studera utomlands var inte uteslutet.
Att jag skulle flytta rätt långt

Sen sa hon:

Den kille du tänker på har du fortfarande kontakt med.
Ni har haft det sisådär men det finns känslor kvar så det är absolut inte över.

Min framtida:

Jag kommer träffa någon i Umeå som jag kommer inleda ett längre förhållande med.
Han är sportig.
Han är inte från Stockholm.
Lite svår att förstå men ändå känslosam.
Han har påbrå från något annat land eller så har ngn av hans föräldrar det.

Men sen kommer det dyka upp någon annan...



Jag gick från spådamen med ett leende på läpparna.



Ikväll har jag varit på Zumba. Det var en glädjekick! :)

Imorgon åker jag hem...


Puss



Mys på Nivagården

Kossorna är inne i ladugården efter tre timmar i kylan. Nu har vi värmt oss i bastun så nu väntar det varmamackor, te och mys framför tv:n sista kvällen vi ses innan Dubai! :)

Elli vill kolla fotboll? Ehm jag undrar varför ;)

Lots of love!

Clara

Visste ni...

att jag vill göra något stort!
att jag har världens bästa syster som också är min förebild.
att min senaste kyss var för längesen haha
att jag lyssnar mycket på svensk pop
att jag funderar på att lämna Stockholm och flytta till Umeå
att jag pratar väldigt mycket när jag är på det humöret
att jag inte gillar ovisshet

att jag avskyr när folk snackar nedlåtande
att kärlek är något fint men komplicerat
att jag gillar lyckorus
att jag alltid kommer vara mig själv
att jag är förälskad i Bill Skarsgård och har alltid varit svag för killar som snackar göteborska.
att sist jag grät var förra lördagen på väg hem från krogen.
att min mobiltelefon är mitt liv...typ
att när jag vaknar på morgonen har jag världens sämsta hurmör.
att innan jag går och lägger mig skickar jag nästan alltid ett sms.
att idag har jag vaknat och nördat mig framför facebook.
att jag just nu tänker på hur skönt det är att vara ledig.
att i kväll ska jag bada utebastu kanske.
att i morgon kommer jag gå till en spådam.
att jag hoppas att jag kommer leva lyckligt.
att jag verkligen vill göra något med mitt liv.





Sen så saknar jag sommaren när jag ser den här bilden


Henrika, jag, Elli och Elin


Ska fixa mig lite och åka in och träffa Henrika i stan.

Pussar från norr!

Clara

Idoler i mängder :)

Sitter vid Nivas och ute är det jättekallt, minst minusgrader hehe. Vi har just ätit marrängswiss och jag har lärt Biggan hur man gör hjärtan på facebook! Mycket interna skämt och skratt som vanlig. Ojoj vad jag diggar familjen Niva. Jag har hunnit färga Robbans hår ikväll också, blev ett mycket bra resultat. Jag och henrika har ätit på Shanghai i Torne också och blev typ övermätta, så imorgon ska vi promenera ute i skogen och hoppas på att få se en älg :). Jag var även hem till Lilly en sväng och snackade om lördagen, Kul Kul!.

Henrika har även fixat en tid åt mig till en spådam. Så på onsdag kl 10.00 får jag kanske en liten uppenbarelse över min framtid. ;)

Jag stortrivs här uppe.

Allt som vanligt alltså.


Kram på er

LasseWinnerbäck är åter igen min kung



Vi ses på hjärtats bar.
Det här är brustna hjärtans höst.








det snurrar i min skalle

Tänker, tänker, tänker, tänker, tänker, tänker, tänker, tänker, tänker, tänker, tänker, tänker, tänker, tänker, tneräk
Att jag aldrig lär mig

Lördag morgon

Igår landade jag i Luleå. Resan gick bra och jag åkte in till stan och mötte upp Madde och Per och så åt vi thaibuffé. Efter det drog vil hem till dom på Örnnäset snackade och fikade. Supertrevligt!!

Sen mötte jag upp Jossan, Elin och Olle. Vi shoppade och åt middag på MAX. Väl hemma i Elins korridor blev det korridorshäng. Vi drack lite vin, kollade Idol, och dansade till gammla dängor. Härligt å träffa alla igen!

Idag bär det av till Happis och ikväll blir det utgång för hela slanten. Sitter här i Elins korridorsrum och taggar med en massa bra partymusik och väntar på att min Taxi ska ringa HE HE!


Clara loves NORR.. :)



PACKAAA

Vi kan ju så mycket bättre. Ingen bra match, 17-23 mot Almunge. Ähh vi tar nya tag! JUSTE! Det här var min sista match som 19-åring, tur att man fortfarande är yngst i laget ändå ;)

Nu ska jag packa väskan för mitt plan går tidigt imorgonbitti :)


Bye Bye!

Clara

Älskar hösten <3

Mora och Sollerön i bilder.





Hej Mora!





Redo att göra stan



En hyperglad Clara





Vi gick faktiskt inte vilse!



Jag plockar äpplen som aldrig förr



Älskar den här bilden<3 Lycka!


Vi vann matchen igår!! Inte riktigt min match.. råkade ge en tjej en örfil igen. Jag leder nog utvisningsligan i vårt lag hittils! Träning ikväll och match imorgon.


Laddar om!

HEJ!

Clara rara underbara!!

Det har varit inbrott i tre lägenheter i mitt hus idag! Alla var på våning ett och jag bor på tredje! De hade tydligen vänt upp och ner på alla lägenheter. Läskigt? Ja! Lite konstigt för här om kvällen så låg jag och tänkte om jag verkligen låste dörren men jag är inte så rädd av mig så jag struntade i att kolla en extra gång och idag var det inbrott!! Nu ska jag varkligen bli mer noga att låsa!

Har cyklat och delat post i Brunna idag, UTAN ELCYKEL! Fick en glad överraskning när jag kom ut till cykelförrådet att Tores cykel var på lagning. Jag har inte cyklat med vanlig cykel på läääänge. Men det gick väl helt okej bara att jag fick trampa lite mer för att komma fram, det är ju en bit till Brunna också.. Jonas kom idag och sa: "Clara jag kom på en sak! Att man kan rimma jättemycket på ditt namn!! Clara, rara, underbara!" haha " Jag tackar, fortsätt Jonas!".


Match ikväll och jag är supertaggad :)


See yaaa

// C

BARA CLARA

Om två veckor fyller jag tjugo. Då är det byebye tonåring och hejhej vuxenliv, vad det nu innebär?. Jag kanske kommer bli som en ny människa? en radikal förändring kanske sker? Jag kanske blir ordningsam, städvillig, föredrar myskvällar framför krogen?, börjar samla på frimärken och väljer att titta "På spåret" istället för "Idol" på fredagskvällarna?.

Åldersnojja?

Fyfan!

Jag ska göra allt i min makt för att fortsätta att vara BARA CLARA!


Ska snart bege mig till JakanKakan för att träna lite :)


Puss!



Sollerön

Nu är jag hemma från Sollerön. Vi har haft en jättemysig och trevlig helg på landet. I fredags tog vi det bara lugnt, kollade idol och åt hämtpizza. Igår turistade jag jag Amanda i Mora och kollade in lite affärer och både jag och Amanda hittade ett par skor var sen fikade vi i Kaffestugan.

När vi kom tillbaka från Sollerön hittade vi ett stort träd med en massa löv under så vi började ta en massa höstbilder haha och oj vad vi flamsade och skrattade åt alla misslyckade kort som kommer upp på bloggen så fort Amanda skickat dom.

Sen plockade vi äpplen och kom nästan inte ner för trädet. Till middag åt vi lasange och till efterrätt ville Janne baka VÄRLDENS GODASTE ÄPPELKAKA! Han sa flera gånger att det här skulle banne mig bli den bästa kakan i världen men det blev bara pannkaka av alltihop. Det blev smetigt och bränt av hela skiten haha Oj vad vi skrattade åt världens bästa kaka och Janne svor och gick och satte sig framför tv:n. Har nog aldrig sett en så besviken Janne :P

Mobilbilderna från helgen:



Jag och Amanda på bussen hem från Mora


Min äldsta barndomsvän <3


Jag i ett träd :)



Tack för en kul helg!

<3

En weekend i Dalarna

Nu drar vi till Sollerön!

Trevlig helg på er!

<3


RSS 2.0