Bon Jovi

I can promise you tomorrow.
 But I can´t buy back yesturday.


<3


Forget about time..

En cider i solen i väntan på allsång på skansen.

Han kom och satt sig 2 meter ifrån oss med sitt fina och trevligt leende. Han var inte ensam för med sig hade han sin arbetskollega, typ "Margareta 50+". Tillsammans hade de två personer som de assisterade. Jag och Teresia satt och pratade om hur rar han verkade,  vilka fina drag och vilken härlig dialekt han hade. Ja, rätt så länge satt vi sådär. Gissade, funderade, tänkte och tillslut tog vi fram ett gammalt kvitto och en kajalpenna. Jag skrev några enkla rader. Jag tänkte vad fasen, det man inte vet får man ta reda på :)

En timme senare plingade mobilen. :)

Godnatt :)




Sommar i Stockholm

Bloggen är bildlös pga. min att min kamerasladd är borta. Trist!

Kör fulltös medvetslös med Teresia den här veckan. Igår var vi på Grönan och på kvällen hade vi middag med Emmy, Amanda och Sabina. Idag har det varit kanonväder så vi var en sväng till Kungsängen och badade. Ikväll blir det middag på stan och sen Allsång med Måns. Äkta sommarfeeling.

Värmer upp pipan! Stockholm i mitt hjärta!



Puss!!!


Morgonskoj!

Mamma: Vissa bokningssidor är ju helt värdelösa.
Jag: aah jag vet..
Mamma: Som destination Gotland! Där måste man skriva sitt namn och vilket kön man är två gånger, både på dit och hemresan.
Jag: Det är väl bara för att de vill vara helt säker på att du inte bytt kön under semester. höhöhehe

Like it really means something to you

Sitter med ett glas rosévin i soffan och njuter av ledigheten. Natalie har varit över på middag och vi har planerat vår icke så välplanerade midsommar. Vår plan är nu att vi tar den som det kommer. Vi ska i allafall starta upp hemma hos henne sen får vi se vart årets ljusaste natt tar oss. Kanske in i Stockholmsvimlet bland andra förvirrade själar eller kanske på en hemmafest i Kungsängen eller ja?? vem vet. :)

Jag har börjar läsa en bok, hör och häpna! DampClara har slagit sig till ro. Jag läser Alexander Shulmans bok. Den handlar om hans breakup med hans tjej. Riktigt bra hittils.

Annars handlar mina dagar mest om att blicka framåt. Jag har inte så svårt för det just nu. Jag tror jag börjar hitta styrkan till att ta mig ur träsket. Ikväll vill jag tro det i allafall.

Dagens plus går till:

  • Rosévinet "Stone Valley".
  • Shulmans bok
  • Lykke Li -Everybody but me
  • Ledigheten


    Puss&Kram
     


5 stjärnor till oss!

Efter löpning, gympa, styrka och backintervaller vid Lillsjön så är jag och Amanda rätt nöjda med oss själva. Att komma till Kungsängen är som att komma hem. Så många minnen, kända ansikten och platser så kommer Kungsängen alltid vara min trygghet. Tur man har vänner som bor kvar så det finns anledning att komma på besök.

Amanda ropar att korven är kokt hehe!


See ya!

PUSS!

Tisdags-mys

Har varit ensam hemma ikväll. Passade på att ta ett bad, försökte bli av med huvudvärken men icke! Min hjärna går nog på högvarv efter två arbetsdagar. 42 arbetsdagar är kvar, sen är jag tillbaka i Umeå. Just precis nu känns det faktiskt helt okej att vara hemma.

Laddade ner den gamla serien Summerland som gick på tv för några år sen. Så himla mysig. Har drömt mig bort bland alla snygga surfkillar och Kalifornien. Någon dag ska jag dit!


Ska sova nu,

Ciao!


Nyfikna, icke så mycket till vänner... så är det.


Dem som jag valt att berätta för, vet.
Dem som inte vet men vill veta ska i allafall inte få veta det genom att läsa min blogg.



Idag förföljdes jag av mörka moln. (så mycket kan jag berätta iaf ;))


Feeijna Norrköping tillsammans med Sofeeij


Min helg i Norrköping tillsammans med Sofie har varit upplyftande. Imorgon börjar arbetet på Posten. Lite halvt som halvt ångest att jobba i Bro. Men vad ska man göra? Fyra dagar ska jag nog överleva.

Tack Sofeiij för en kul helg :)
















Skratt, vin, kaffe och vinst i minigolf ;)


PUSS

Dansa fastän hjärtat brister, dansar fast du inte är här.

Tog bussen till min kära vän Sofie i Norrköping idag. Vi är nu återförenade efter drygt 2 veckor :) Känns bra, ikväll ska vi ut och dricka öl. Nykterheten får vänta till måndag med undantag för midsommar. Jag ska inte tänka så mycket för ikväll ska jag ha en kul kväll i Norrköping. So here we go! :)


Puss


Dagens

+
Jag och Max har repat mammas gitarr med nya strängar så nu har jag börjat plinka lite.
Jag har bokat biljett till Norrköping över helgen.
Jag sprang längst vattnet idag och insåg att fasen så fint vi bor.


-
Morfar ligger inne på sjukhus igen, efter bara 2 dagar hemma.
Att du fortfarande inte har hört av dig.
Saknar Umeå och allt därtill.



Puss&Godnatt


Journey

Musik kan verkligen få en känsla som man har inom sig att bli ännu starkare. Ikväll spelar jag en låt som får mig att tänka tillbaka på hur bra vi hade det. Oftast slogs den på när vi skulle lyssna på något som båda tycker om. Den låten får mig alltid på bra humör, precis som du.



Don´t stop believin´
Hold on to the feeling

<3


Onsdag kväll

Imorgon ska jag och brorsan rusta mammas gamla girtarr med nya strängar. Jag har alltid velat lära mig spela så nu ska jag ta och börja. Har hela sommaren på mig, speciellt nu när jag ska bli NN=Nykter nunna. (Sofies påhitt ;))

Har lärt min finis Nemo att sitta och stanna kvar på stället idag. Han kan ju faktiskt min lilla guldklimp :).





Igår när jag, Tove, Joel och Nemo satt i Humlegården så försökte Joel pruta på kaffet till tjejen som sålde kaffe i parken. Han smilade med sitt mest charmerande leende och frågade, tjejen svarade tvekande: hmmm okeeej då men bara för att hunden är så söt. hahaha Joel såg lite besviken ut..



Nemo och Joel


Kram

Clara


Satan i gatan

Idag har jag druckit kaffe, tänkt, tänkt, tänkt, tänk, mera kaffe, tänkt, tänkt, tänkt att hur fan kunde det bli såhär? Ingenting känns särskilt roligt idag. Jag struntade i att gå och fotograferas med Tove idag, hade ingen lust att stå och le framför en kamera när insidan säger något helt annat.

Kanske ska göra mig i ordning och möta upp Sabina, Sofia och Tea på stan.
Ja det ska jag.

Puss!


.


It´s like wishing for rain as I stand in the desert.


I had a dream..

Hemkommen från en supertrevlig kväll hos syrran. Hon bjöd på hemmagjorda hamburgare och glass till efterrätt. Det var ett blandat gäng som samlats till denna amerikanska afton. Tove från Boden som pluggar tillsammans med i Umeå var helt oväntat i kvarteret bredvid Linas så hon kom också över. Riktigt trevligt. Vi spelade amerikanska nationalsången, målat upp amerikanska flaggan på bordsduken och drack vin från Kalifornien. Ett glas fick räcka för min del, ska bli nykerist!




Nu ska jag försöka sova,

Godnatt!

Måndag


Efter för mycket tänkande så fixar jag till mig och gör mig redo för middag med Amerikanskt tema hos syrran :)





Puss


Låt det va som i en film.

Letar efter nått att säga som kan ändra allt
nått mer än det jag redan sagt.



Fångad i min naiva dumhet.

När saker händer som inte var menat att hända och när mitt naiva jag tar över och kör över alla "borde inte". Det är inte förrän dagen efter man inser vad man faktiskt gjort och det är då jag bara vill sjunka genom jorden och försöka få allt ogjort.


Förlåt!

Sjung om studentens lyckliga dar!

Martins studentfirande blev jättelyckat. Blir så rörd att lilla Martin har slutat skolan och det var så fint alltihop. Vet inte vart jag ska börja så jag bjussar på några bilder istället :)


Finaste studenten








Stolta storasystrar





Skriver om Ryan Adams imorgon!

PUSS


Lillen är inte så Liten längre

Imorgon tar den här fina killen studenten.




Känns faktiskt rätt så overkligt. Martin har ju alltid varit som min lillebror och imorgon ska han också lämna gymasiet som jag gjorde för 2 år sen. Måste införskaffa vattenfast mascara för jag kommer ju böla. Lillen har blivit stor.
 Bara att acceptera. :)



Nästa: Stadshagen

Sommar i Stadshagen


Sötnosen Nemo



En glad jag


Amanda i väntan på bussen





Tankeställare

Häng i Humlegården med Kalle, Amanda och Kalles vänner. Kollade på alla skatare och drack öl sen bar det vidare till O´Learys. 2 öl till och sen en chees på donken. Amanda ville förbi sin syrra och där hom jobbar så vi drog dit men dem stängde precis så det blev tuben till Stadshagen. Hade lite oflyt med SL så fick vänta rätt så länge. Tur att Sthlm lever så jag hade lite att titta på när jag väntade.

Mamma sa att jag skulle smyga när jag kom hem, det är trots allt bara tisdag. Råkade dock tappa ut allt i min handväska å¨golvet och så gick det med den smygningen ;)


Nä nu ska jag klura lite på vad denna komplicerade K vill mig sen sova.

PUSS

PP

Efter 2 timmar promenad i skogen med min fina syster så styr vi klackarna mot stan. Ikväll blir det picknick och parkteater i Vitabergsparken :)


Kan inte annat än njuta av min ledighet!

Skills

Trots mycket tjat om utgång så höll jag mig hela kvällen. Istället blev det Nhl-lir hos brorsan. Max var lite impad av mitt spel haha var ju tvungen å säga att jag faktiskt är upplärd av ett proffs. Ville inte ta åt mig hela äran ;). Under spelets gång var det nästan som att komma tillbaka till när man var liten, för så fort det gick lite bra för mig så var det antingen lite "knas" med Max kontroll eller så hade jag en för bra målvakt haha :P Jag hade ett bra försvar helt enkelt. ;)


Nu ska jag krypa ner i min säng!

PUSS


Mot Årsta

Jag tror jag lämnade partyhumöret i Umeå. Jag drar till pappa och Åsa på middag istället.


Ciao!


Clara klarar av att klara sig själv.

Jag vill tacka min mamma och pappa för att ni gjort mig till en självständig människa.


puss!


Home sweet home

En kanondag!

Började dagen med att plocka upp Malin och vi sprang rund Örnässjön. Sen hann jag med att träffa min morfar. Han blev glad över att se mig och han var jättemycket piggare än när jag var hemma i påskas. Han är en kämpe och snart ska han förhoppningsvis få komma hem. :)

Sen mötte jag upp Emmy som jag inte träffat sen november. Det blev mycket snack, kaffe på Waynes, jordgubbar på altanen och tacos till middag. Det har varit så himla kul att få träffa alla som varit bortresta och få höra om allt som hänt det senaste halvåret.

Nu ska jag krypa i säng för imorgon ska jag upp och träna sen ska jag träffa en ännu äldre vän, nämligen Angelica. Typ ett och ett halvt år sen vi sågs tror jag :O. Middag med mina favorit twins imorgonkväll kanske:)


Puss&godnatt

Stockholms kyss.

Då var man hemma igen. Jag ligger i soffan hos syrran och gör ingenting för Lina jobbar natt och jag är ensam. Jag kollar runt på facebook och många är ute och festar ikväll, men inte jag. Jag har ingått ett avtal med mig själv att dra ner på festandet.

Idag har jag träffat Malin och Natalie. Det blev lunch på Alexandra och sen så solade vi på Gröna udden. Här hemma är det sommar och det är inte fy skam vill jag lova.

Ligger här och lyssnar på Maggio och funderar på hur jag vill lägga upp sommaren. Det blir iaf en sommar i Sverige för att förhoppningsvis ha råd med att resa med syskonen till New York i höst. Hoppas hoppas hoppas!

Det blir lite korta hopp i det här inlägget för jag vet inte riktigt vad jag egentligen vill skriva. hm..

Mammas nya hund var hur gullig som helst. Nemo ska han heta. Jag tyckter Sture skulle vara ett coolare namn.

Jag vill inte tänka på vad du gör ikväll. Men jag gör det ändå och kan inte riktigt rå för det!

Ska gå och sova snart för jag har lurat med Malin på en löprunda runt Örnäs klockan tio imorgonbitti. :)


Puss&Godnatt

RSS 2.0