Rensafari@ Seskarö

Igår åkte jag till Seskarö och Linda. Vi var bara hemma hos henne på kvällen, tog det lugnt, snackade om allt och ingenting och hade allmänt trevligt. Linda och hennes mamma skrattade åt mig när jag sa att jag aldrig åkt spark och aldrig sett renar på nära håll. Dom tyckte så synd om mig att jag aldrig fått uppleva någon vinter i mitt liv. Så då kom vi på den fina idén att ta varsin spark på morgonen och kolla på en renflock som bor 2,5 km från Linda. Det var mig en upplevelse! :) Väldigt exotiskt att dricka te och äta frukostmackan mitt bland alla renar.

På vägen hem säger Linda: "Clara, kan inte du köpa det där huset som är till salu och flytta hit och jobba resten av livet på hemtjänsten eller nått."
Mitt svar blev: "Linda om jag ska flytta upp hit så ska jag bli en renskötare och ingenting annat :D
Linda: "Bra! Då blir vi grannar"

Jag och Linda dokumenterade såklart allt så det kommer snart bilder på både facebook och bloggen från vår utflykt. :)

Efter det så åkte vi till stan och fikade på Mayas med Henrika. Muchoo trevlans! Nu sitter jag i Korpikylä och snart blir det stan och träffa S.

Ha det bra!!

Clara

...........

Somnade ett och vaknade halv sju... Kunde inte somna om, låg bara och vred på mig och alla tankarna snurrade i mitt huvud. Tillslut somnade jag om men då drömde jag en helsjuk dröm istället. Känner mig inte alls på bra humör idag... 

Så nu blir det att gå till gymmet och springa av mig lite ilska och sen ta bussen till Seskarö och Linda :).




..och dagen förblev grå!

Nu är jag sjukt trött på den här väntan på ingen och ingenting!


BYE BYE!!!


Måndag 29 mars

En grå dag!


Hemlängtan

Ikväll har jag lite hemlängtan... Kanske för att Amanda har åkt hem och att veta att man ska jobba hela påskhelgen gör inte saken bättre. Alla åker hem till sina nära och kära och jag blir kvar här och jobbar. SUCK!

Sen så saknar jag alla där hemma. Pratade med Emmy länge och hon berättade att Becka kommit hem från sin långresa och nästa vecka kommer Carro och Victor hem från Kanada. Vore så sjukt kul å träffa dom och höra om alla deras äventyr.

Sen så saknar jag mina och Emmas fikapauser på Waynes och att kunna sitta och snacka om allt och ingenting i timmar. Då hade man stor koll på vem som var tsm med vem, vad som var helgens news och ja allt sånt där. Nu blir det inte lika mycket uppdateringar på den fronten.

Som sagt så har jag lite hemlängtan!

Här har det snöat en halvmeter i helgen... Känns tungt att veta att det är bar asfalt hemma.

Okej, nu är det slut deppat! Ny vecka och nya tag!

Mina tjejor:



Puss Puss! /C


Bakisdag!

Efter 2 dagars festande är vi extremt trötta... Elin och Amanda dök upp vid 11 imorse eftersom att dom bestämmde sig att dra på efterfest och bastu vid fyra så drog jag och Jossan hem. Jag kommer aldrig glömma den hemgången haha har aldrig skrattat så mycket och om någon såg oss så måste dom blivit rädda haha ;)

Idag har jag lagat våfflor åt folket sen så har vi enbart degat, checkat facebook och sovit. Snart bär det av mot Porsö pizzeria för att få i oss lite bakisföda. Amanda åker hem ikväll :/. Helgen gick för fort! Men fan vad kul vi haft det! :) Måste göras om och jag har faktiskt börjat tänka på att plugga i Luleå till hösten. Men vi får se... Två veckor kvar tills det ska vara bestämmt.

Imorgon blir det att jobba kväll sen tror jag att jag ska ta mig till Happis tis-ons :) Sen så jobbar jag ju påskhelgen.. men efter helgens bravader har jag fått nog av alkohol för en tid så det gör inte så mycket. ;)


Kisses!

//BakisCara


Luleå by night

Ja då har man prövat på Luleås uteliv. Kvällen innehöll:

Förfest 1: Hemma i lägenheten med middag och tänta ljus. Det var jag, Amanda, Elin K, Jossan och Alex. Efter några glas med grönt innehåll drog vi vidare. På vägen dit var det mycket snack om dialekter och "NÅÅÅÅ NÄÄÄÄ" blev kvällens ord. Bambi på hal is var också med...ramlade ett antal gånger ;P Inga namn nämnda men det var den nordligaste norrlänningen i sällskapet som tyckte sommarskor var en bra idé ;) haha

Förfest 2: Hemma hos Anton möttes vi av ett häligt gäng söderlänningar. Kan man tänka sig att det är så många som hittat hit upp. Skåningar, smålänningar, boråsare... Jajjomänn det blev fest och glasen fylldes på allt oftare.

Förfest 3: Hemma hos Sara. Mycket folk, och jaa jag minns en rullator i trapphuset...Hoppas grannen var tillräckligt döv för att inte ha störts av livet ;P.

Cleo: Överraskande stort måste jag säga. Bra dansgolv men musiken sög. varför ha ett dansgolv om musiken ändå suger och en DJ som skriker ut på skånska (ja skånska!) "Häänderrrrnaa i louuuften Lolleåååå" haha lät så jäkla fuuult ;D Det var en kul kväll!

Max: Jag och Amanda drog till Max och fyllekäka och det var naaaaaaaajs :D Sen blev det taxi hem till assistent.

 

Min första tanke imorse var : VATTEN och sen fan vi måste hinna till stan och fylla på inför ikväll då drickan tog slut igår. Jajjomänn fest ikväll med fast på STUK med alla studenter ;D 


Byyyyyyyyyyyyyyyyyyye! 


2 månader i Luleå

Sitter och filosoferar efter ett stägningspass på max. Jag kom att tänka på att jag bott exakt 2 månader i Luleå. 2 månader sen jag lämnade  Stockholm, vännerna och familjen och  det vardagliga livet hemma för något helt nytt. När jag tänker efter så är det nog det bästa jag kunnat göra. Jag har växt otroligt mycket under de här månaderna och jag ångrar verkligen inte min flytt. Alla nya männsiskor jag träffat och att få testa på att bo i en annan stad har varit otroligt kul och givande framförallt.

Min tanke  var att bila ner med Alex i juni men hans bil gick inte igenom besiktningen idag så han ska köra ner den till Skåne redan nästa vecka. Nu vet jag inte hur jag ska få hem mina saker.

Jag har börjat fundera på om jag verkligen vill lämna det jag har skaffat mig här uppe? Jag vet inte om jag är redo att stanna? Eller redo att lämna?. Jag vet ingenting.

Hemma i Stockholm väntar jobb till sommaren, men jobb finns här uppe också. Hemma är allt som vanligt och Kungsängen står ju kvar. Ibland önskar jag att någon kunde säga och bestämma hur min framtid ska se ut. Känner mig lite kluven just nu för jag vill hem och träffa alla men samtidigt vara kvar här. Varför ska det vara 100 mil mellan Stockholm och Luleå?

En stor anledning till att jag inte vill lämna norr är att en viss person som gör mig glad finns här uppe men han finns inte hemma i Stockholm. . .


Nog filosoferat!

CLARA<3


Mycket viktig info med stort M

Jag vet inte vad jag ska skriva..

Kan ju meddela att årets varmaste dag i Luleå ägde rum idag... Hela 6,3 plusgrader.

Jag har 2 nya läsare som läser min blogg. VARM VÄLKOMMNA! Nu har jag hela 20 trogna läsare.

Jobbat extra både igår och idag bara för att jag inte ska ha så dåligt samvete att vara ledig torsdag-söndag.

Vad mer kan jag säga?

Jo, att jag är jättetaggad inför helgen då Amanda kommer upp hit och hälsar på! :)


Tack och Hej!

C


Måndag kväll

Veckan började dåligt då min plan att åka till Umeå sprack då Sebbe blivit sjuk. Rastlösheten började krypa i kroppen på mig men Elin K kom och räddade mig som tur var. Vi åkte in till stan och gick på isen, riktigt härligt. Sen tog vi en fika på Åhléns. Emil från jobbet ringde och tjatade på mig att jag skulle jobba över middagen så tillslut gick jag med på det. Dock kändes det väldigt meningslöst att jag kom in och jobbade för det  var typ dött hela kvällen.


Jag och Alex har precis kollar äckliga filmklipp när ormar äter kaniner. Usch!

Fick precis veta att jag får vara ledig på torsdag om jag vill. Jag ska nog åka med Elin och Diana till Boden då och gå på "Våga vara egen"mässan för UF-företagen :). Ett år sedan jag själv var med på den mässan i Stockholm och nu är jag i Boden :) Vem kunde ana det för ett år sen!

Allt för mig!

PUSS

....






Du sa rädslan den går över
Men den där oron stannar kvar
Den gör mig tveksam när du behöver
Snabba avslut, snabba svar
Du sa rädslan pendlar långsamt för oss

Mellan äkta och falsk
Mellan sanning och lögn
Vi är idioter


//Kent


Inväntar jobb

Ja ni läste rätt.. Det är fredag kväll och jag inväntar jobb. Ska jobba min första natthelg på Max i Robertsvik. Jag börjar mitt pass 23.30 och slutar 05.00. Kan tänka mig att det blir en tuff natt med en massa jobbiga och idiotiskt fulla norrlänningar.

Idag har jag och Alex varit och badat på Pontusbadet, där dom spelat in "Låt den rätte komma in". Blev lite sugen på att se den bara för att den är inspelad i Luleå. Sen gick vi till stan och jag fixade äntligen ett busskort så jag slipper betala kontant varje gång sen blev det en fika och handlig på Willys.

Jag har lagat tacogratäng och cheescake och Alex har diskat :) ganska bra deal.


Nu ska jag dricka kaffe och tagga till inför natten :)


Kisses!!


Besök från Stockholm !!

Wohooo om en vecka kommer det största partydjuret och en av mina bästa vänner från Stockholm för att inta Luleå!




15 år

Vad vore livet utan musik?
Jag har tänkt väldigt mycket på det. Musik påminner en om så mycke. Både bra, dåliga, roliga minnen eller oftast till vissa personer.

Just nu lyssnar jag på Håkan Hellström och då tänker jag på tvillingarna Rimfors och Sofia Aronsson. Vi var 15 år och gick på alla hans konserter i Stockholm och när han var i Västerås tog vi tåget dit bara för att få se honom. Det var converse, stuprörs jeans, cheep monday, randiga tröjor och svarta hattar. Jag och Sofia hade till och med skrivit med svart spritpenna på en vit t-shirt "Visst känns det fint att vara vid liv!" som var en text rad från en av hans låtar. haha! Allt skulle låta så dramatiskt. Det var tider det. Även om känslorna för Håkan har svalnat så är det ändå tradition att gå och se honom på Gröna Lund varje år sista fredagen på sammaren. Vilken nostalgi.

Det bästa var kanske när vi var i Berwalldhallen och fick träffa Håkan Hellström back stage haha. Vi var nog dom lyckligaste 15-åringarna i världen den kvällen.











Självinsikt

Sen jag flyttat till Luleå så tror jag att jag har lärt känna mig själv bättre.

- Jag har lärt mig att koppla av och inte stressa som en tok hela tiden.

- Jag går upp en timme tidigare varje morgon bara för att slippa stressa på morgonen.

- Jag trivs att vara ensam på mornarna för som de allra flesta som bott med mig så har jag världens sämsta morgonhumör.

- Kollektivboende har varit jättebra för mig för jag gillar inte att vara ensam (föruom på mornarna då haha). Man lär sig att anpassa sig efter andra.

- Jag är en riktig slarver.

- Jag har världens sämsta lokalsinne. (folk skrattar åt mig nästan haha). Men jag erkänner, jag totalt värdo på att hitta.

- Jag är duktig på att prata i telefon och slösa pengar på höga mobilräkningar.

Kan säkert sitta och rabbla upp 100 saker till.


Man får ganska bra självinsikt när man bor själv och när man måste rådgöra med sig själv hela tiden. Jag tror tiden här i Luleå har varit otroligt bra för mig :).


Byeeeee!

17 mars-10

När jag kom till jobbet igår så frågade min chef ifall jag ville vara med på assmötet idag. Jag blev såklart glad över att han frågade så jag svarade ja. Han sa även att han tyckte jag borde få mer ansvar och kanske få köra egna skift snart :). Vore kul! Jag körde ju egna skift i Barkarby så jag borde ju klara av att köra egna skift här i Luleå också. Så imorse var jag på mitt första assmöte i Robertsvik. Gillar verkligen alla mina kollegor här i Luleå, alla är så glada och rara. Kommer bli lite sorgligt att lämna dom när jag drar hem till Stockholm igen för till hösten lär det bli att börja plugga.

Jag och Elin har även varit och shoppat lite saker till hennes nya lägenhet. Vi var på både Storheden och Åhléns i stan. Fick se Elins lägenhet också och den var superfin!! Blev så himmla avis. Jag vill också ha egen lägenhet. Pratade med pappa igår som håller på att buda på en lägenhet och om han får den så ska jag få bo i hans etta som han har nu :) Hoppas, hoppas!!!


Solen skiner och det är 0 grader ute och igår lovade jag mig själv att om det inte är minusgrader ska jag ut och springa. So here we go! har ju anmält mig till Vår ruset också så nu ska det tränas ordentligt. Jag har gått med på en tränings sida som ska få mig mer motiverad och den heter funbeat.se där man kan skriva in i en kalender hur man tränar och så :)

CIAO!!!

 

 


Sommarjobbet fixat!

Ringde posten i Kungsängen nyss så nu har jag sommarjobbet fixat!! Känns ju väldigt bra måste jag säga :). Det är så skönt att jobba på posten på sommaren för man jobbar bara 7-13 och sen har man resten av dagen ledig till att göra annat sen så får man gratis motion plus att man får vara ute i solen :) LIKE LIKE LIKE!!! Hoppas på att Carro också ska jobba i sommar. Om jag är riktigt flitig så ska jag försöka jobba några kvällar på max också. Vore så jäkla skönt att spara ihop till en resa i augusti/september nu när jag jobbat i ett helt år utan någon längre ledighet. Jag har haft 6 dagars ledigt som mest sen studenten.

Nu måste  jag bara hitta någon kul utbildning till hösten. Jag har bara en månad på mig och om jag känner mig själv kommer jag sitta sista dagen, sista timmen och ha panik och bara kryssa i något och skicka iväg. Typiskt mig.




Nä nu blir det Bodypump på stil och ikväll jobb 16-22!.


PUSS! // C

Montag!

Idag har jag varit och kollat på en rättegång i stan tillsammans med Elin, Elin och Jossan. Det var rätt intressant men ganska långdraget och det hände inte så överdrivet mycket. Sen gick vi och åt på Baan Thai :) Riktigt gott och Elin var glad för hon hade visst bra utsikt över några hockeykillar men jag kan ju ingenting om hockey så jag kände ju inte igen en enda. Sen gick vi en sväng på stan och jag köpte en vårjacka, jeans och en tröja. Jag skulle egentligen inte shoppa något men jag var så sugen :). Nu väntar jag på varmare tider så jag får använda min nya jacka. Efter shoppingen bar det av till jobbet.

Jag har ätit alldeles för många Ballerina kladdkaka ikväll så jag mår illa!! USCH! :( Men dom är ju så sjukligt goda så jag kunde inte låta bli.




Puss Puss


Söndagsmyyyyys

Sitter hemma på assistentvägen med en kopp te och skorpor framför Wallander :). Jag har haft sprängande huvudvärk hela dagen men efter en alvedon och ett långt samtal med Sebbeboy känns det mycket bättre. Dock kommer jag och Sebbe inte kunna ses förrän nästa vecka för han har praktik och jag jobbar natt hela nästa helg. :/  

Jag fick ett oväntat samtal inatt av Mr. Bergman. Det var inte igår! Han undrade om jag var hemma och om jag var ute på krogen. Men ack nej jag låg typ och sov ca 100 mil bort haha. Tanken slog mig att det är mer än ett år sedan vi lärde känna varanndra. Galet vad tiden går fort. Vi sa iaf att vi skulle höras när jag var hemma igen så får vi ta utgången då istället :). Saknar förfesterna i Abrahamsberg eller "gräddhyllan" som B-man själv kallar det ;)

Hoppas på fint väder imorgon så man kan sticka ut och springa :)

Pussilipuss!

Clara


Update från helgen

Sitter och lyssnar på Rayo Ryd. Joel och hans kompisar från Linköpings egna radio program. Så sjukt kul och dom gör det så jävla bra.

Igår kom Ellinor till Luleå så vi gick lite på stan igår och Elli shoppade en massa fint. Själv köpte jag bara tråkiga saker som ett sms-paket så jag ska kunna sms:a gratis, nya hörlurar eftersom jag tappat mina fina rosa hörlurar som jag bara hann ha i 2 veckor :(, sen så köpte jag ett hänglås och en nessesär..som sagt rätt tråkiga inköp men användbara. Efter shoppingen så drog vi hem till Therese och kollade Let´s dance.

Idag har jag varit på ett pump-pass på stil. Kvällen står fortfarande oklar och obestämd. Elli skulle höra av sig efter hon kollat färdigt på hästtvävlingarna på Hertsön så får vi se vad kvällen bjuder på. Jag är inte sugen på party, har inte varit det på jättelänge. Vad har hänt med mig? Om ni har svaret så kan ni ju höra av er ;)


Får se vad som händer till veckan. Är bara ledig tisdag och onsdag...känns surt! Inget händer i Luleå mitt i veckan. Ärligt talat händer det inte så mycket i Luleå överhuvudtaget. Då kan jag känna att det ska bli kul att komma hem till Stockholm till sommaren. En stad i rörelse är vad jag saknar.

Många tankar i mitt huvud kring framtiden, boende, plugg, jobb, resa?, Borde jag ta tag i det här snart? Eller hur var det nu...,juste! LEV I NUET CLARA! Så var det ja!

Elli ringde precis, ikväll blir det middag hemma hos Therese tillsammans med Elli, Therese, Sara, Elin och Elin :)NAJS!



Några bilder som får mig att känna vårkänslor, 2 maj-09 i Tegnerlunden tillsammans med Sabina och Becka<3






Bye Bye // C


Godmorgon Luleå!..och alla andra

Fin fint väder ute idag. Solen skiner och klarblå himmel. Härligt nu när man är ledig fredag, lördag.

Jag och Alex hade tänkt å dra till simhallen efter han slutat skolan men nu när det är så fint väder känner jag mer för att gå ut i det fina vädret. Elli kommer till Luleå vid halv tre, vi ska gå lite på stan och så. Vet inte riktigt vad planerna är för kvällen...Utgång kanske? Testa på utelivet i Luleå har jag ju skammligt nog inte gjort ännu. Premiär ikväll? 

Puss Puss // C

Byta abonnemang kanske?

Pratade just med Mammi i telefon. Vi pratade på om allt möjligt sen får hon en lite allvarligare röst och säger:

"Clara, jag har en lite tråkig sak att berätta också! Din telefonräkning var på 1222 kr och din lista på ringda samtal var på 4 stycken A4 sidor"

Jag tänkte först, hörde jag rätt!? Men ja det gjorde jag. Fy fan vad surt! Måste byta abonnemang så är det bara. Sorry alla vänner hemma i Stockholm som ringer gratis till mig men så är det. Alla mina sms  kostar visst 1kr/st. Trodde det var 49öre men icke. haha

Nu blir det att jobba.


Kisses! // Clara

Luleå igen

Då var man "hemma" igen och det har blivit ändrade planer för helgen. Det blir inget Happis på fredag för jag tog på mig att jobba på söndag så då blir det lite stressigt. Jag är så rastlös så jag tror det är bra för mig att stanna i Luleå en helg utan några planer på att åka någonstans.


Snackat lite med min käre storebror som är i Prag på facebook idag. Han fyllde år i måndags  och det var så kul för pappa ringde i lördags och sa:

P: Hej Clara! Joel fyller år imorgon den 8:e. Du får inte glömma att ringa honom.

Jag: Hej, Jo jag vet att Joel fyller år men det är på måndag.

P: Jajuste det är den 8:e på måndag ja..

Jag: haha så du tänkte ringa å påminna mig om att Joel fyller år på fel dag?

P: HE-HE ja alltså jag har lite dålig koll på dagarna men KLART han fyller år på måndag, det jag menade.

Jag: Okej men tack för påminnelsen..eller nått. haha vi hörs!

P: Ja vi hörs! Ha det bra! Hej!


Idag när jag pratade med Joel sa han "Jag tror pappa glömmde bort min födelsedag för han hörde inte av sig."

hahah VÅR PAPPA I ETT NÖTSKAL! Jag tröstade Joel med att Pappa tänkte iaf på dig i lördags ;)


Ciao!

Korpikylä

Nu har jag tillbringat några dygn hos Nivas i Korpikylä, alltid lika trevligt. Jag har fått agera lite bonde, solat och grillat korv i skidbacken, hemmaspa med Elli, tränat på Aspen och ridit på Jubenda :). Vi har haft kanonväder och det har till och med varit behagligt att vara utomhus.

Snart är vi påväg till stan och ska gå en sväng på IKEA, sen ska jag ta bussen "hem" till Luleå klcokan 12. Jobbar idag 16-22. Jag åker nog mest troligen tillbaka till Haparanda redan på fredag igen för jag är ledig i helgen och Elin ska åka upp så då tänkte jag också haka på.

Förlåt om jag inte svarat i telefonen på några dagar med jag kommer över på finskt nät när jag är här uppe. Tele2 räcker inte hit upp ;) "Välkommen till Finland!" hahahah!



PUSS

Börjar jag bli gammal?

Alex, en av killarna jag bor med är hemma igen efter en vecka hemma i Skåne. Så nu är allt som vanligt här på assistentvägen 96. Han frågade ikväll om vi skulle se Southpark, äta jordnötter och dricka euroshopper kaffe haha, han är rätt kul ;P. Jag gillar inte southpark och inte euroshopper kaffe för den delen heller så jag sa att vi istället kunde gå till ICA och sen kolla melodifestivalen. Han gick med på det. Så kvällen har spenderats framför melodifestivalen med en Ben&Jerry´s :).

Jag blev bjuden på fest hos Maddes brorsa men jag var så trött efter jobbet idag, plus att jag jobbar imorgon också. Skönt med en lugn helg utan alkohol. Måste säga att jag verkligen dragit ner på festandet sen för exakt ett år sen då det var fest varje helg och ibland både fredag, lördag. Jag kanske börjar bli gammal?

Jag kanske börjar se gammal ut också för såhär sa Linus på jobbet idag!!

Linus: Jacke, gissa hur gammal Clara är.
Jacke: Men hon är ju lika gammal som du.
Linus: Jo, men ser inte jag lite yngre ut?
Jag: haha Linus påstår du att jag ser gammal ut? :O
Linus: Du ser ju äldre ut än mig iaf!

Inte första gången jag fått höra på max att jag ser äldre ut. Tjejerna trodde jag var minst 21-22, sen sa dom: Men du låter så vuxen när du snackar stockholmska..

Jag hoppas detta inte är negativt?

Nog om det!

 

Kisses! // Clara


Inte riktigt min dag..

Först fungerar inte min data...

sen så kommer inte Linda till Luleå som planerat då hennes tatuerare gjort illa armen...

sen fick jag inte igång TV:n..

och så jobbar jag HELA helgen och jag känner bara inte för det!!!



Nä nu ska jag sluta upp och klaga! Drar till ICA och köper mjölk istället!

HEJPA! 


<3 // Clara

Torsdag

Jäklar vad fint väder det varit idag!! Jag blir så glad när solen skiner och när det inte snöar. Jag och Adam gick från södra till norra hamn. Det tog ungefär en timme så det blev en lång och härlig promenad som avslutades med en kaffe på kulturenshus.

Vårkänslooooooooor :)





Snart kommer Sebbe hit. Vi ska förbi Elin på Björkskatan och fika :)


Puss å hej!


Here comes the sun

Jag överlevde spinningpasset men det var på håret. Jag ångrade mig som bara den när jag satt där på cykeln och tänke: aldrig igen! Men jag försökte tänka träning, träning, träning och det funkade ganska bra..eftersom att jag lever än :)

Igår kväll åkte jag , Elin och Hanna till Tunahallen och spelade bowling. När vi stod där och spelade så kom jag på att jag faktiskt varit i Tunahallen förut med Amanda och Martin för många många år sedan. Det måste ha varit sportlovet 2003, alltså 7 år sedan!!. Tiden går så fort. Det blev en spännande bowlingmatch. Men jag vann med 2 ynka poäng över Elin ;P.

Efter bowlingen åkte vi hem till Hanna och åt världens godaste glass, det var typ SIA-glass med vitchoklad och nougatbitar i. Jättetrevlig kväll!!


Idag är det änligen sol i Luleå och jag ska in till stan med Adam och gå på isen hade vi tänkt. :)


Som sagt: Here comes the sun, AGAIN!! :D

 

PUSS PUSS // Clara


Snö, traktorer och diesel

Jobbade min första stägnning igår på Max tillsammans med Jakob. Vi var där ifrån 20 över 1. Det tar tid med alla nua rutiner och så men gick väl helt okej ändå.
Vi har rätt kul på jobbet ändå, det blir rätt mycket dötid då det inte kommer en kotte så det blir lätt att man står och snackar. Igår var det förjävligt kallt att stå i driveluckan för det blåste in precis hela tiden. Jag älskar Jakobs kommentar när han blev något less på att det blåste in hela tiden: "Varför!! Säg mig varför man bor eller flyttar hit! Det finns förfan bara SNÖ, TRAKTORER OCH DIESEL!" hahah!.


Jag ska iväg på ett spinningpass om ett tag. Elin har lyckats få med mig men egentligen gillar jag inte spinning så  mycket. Känns mer som självplågeri än träning ;P. Jaja jag får tänka träning så ska jag nog överleva 45 min på cykeln!


CIAO!

Stockholm-Luleå

Om fyra timmar går mitt plan till Luleå. Känns lite jobbigt att åka upp till kylan igen. Den här vintern gör mig deprimerad för nu vill jag ha sol och värme. Jag och Emmy snackar om att åka utomlands i maj och det vore inte helt fel känner jag.

Då har jag något att sikta mot! Fram tills dess ska jag jobba på i Luleå och känna på kylan ytterligare 2 månader. haha nu får jag Luleå att låta som ett helvete men så är det inte bara att jag blev så glad över att få komma hem och träffa alla och slippa frysa när man går utanför dörren. ;)


Nu ska jag och Emmy åka till Elli och hälsa på Harry för första gången. Harry är Ellis nya hund för er som inte visste.

Sen bär det av mot arlanda!!


Uppdaterar ikväll!

Bye bye Stockholm, Kungsängen <3

//C

RSS 2.0