Festivalsommar



Its my own cheating heart that makes me cry







Glasvegas kommer till Where the action is i Stockholm i sommar...
Oj så fint det hade varit att få se dom!


Motivatiooon!

Varit ute på en löprunda och avslutade med en bodypumppass på Iksu. Nu var det meningen att jag skulle ta fram böckerna och börja plugga utvecklingspsykologi. Måste samla lite kraft först känner jag. Ska nog gå till Ica och ladda upp med massa frukt och kaffe för att sen ta tag i Freud, Erikson, Stern och alla de andra...


Ciao!


12 km senare

Helt slut! Milspåret blev 1,2 mil istället. Riktigt stolt över min prestation måste jag ju säga. All träning på Iksu har uppenbarligen gett resultat så det kändes ju skönt :) Det var riktigt härlig att springa längst älven i det fina vädret.
Jag har hunnit visa pappa universitetet, fika på gamla fängelset där dom hade sjukt gott kaffe, middag på stan och bio. Vi såg Black swan. Jag tyckte den var sisådär. Inte min typ av film. Som sagt.. nu är jag helt SLUT! Orkar inte ens skriva mer haha!


GODNATT

New shoes

Nu är pappa på besök här i Umeå. Igår testade vi en ny Italiens restaurang och var både en sväng till Strömpilen och Ersboda. Jag fick ett par nya löparskor!! Tjohoo nu är våren här och jag kan springa fort :)

Jaa alltså det blir ingen vila när pappa är på besök för snart ska vi ut i milspåret! Herregud jag har inte sprungit ute sen... ja LÄNGE! Kul med nya skor iaf :) Rosa och fina är dom också!


Hejpa!

Mary&Clary!

Efter en kanonhelg så sitter ändå jag och Mary och deppar över killar.. Suck haha vad är bättre än min Lovelista på Spotify då?


Imorgon är en ny dag och därmed nya tag :)


Puss!

Söndag söndag

Tentan är gjord, festen är festad, dagen efter har varit så nu återstår bara storstädningen inför pappas ankomst till Umeå imorgon :)

Ikväll ska vi i klassen återhämta oss med bastu hemma hos Malin.

MEN FÖRST STÄDA!!




Hej!

Hjärntvättad Mary&Clary

Jag börjar till och med tänka som Keilhofner (arbetsterapins fader)


Kaffet står för MOTIVATIONEN till pluggandet så vi klarar av tentan på fredag så vi kan GLÄDJAS av ett GEMENSAMT INTRESSE i GRUPP att se på Hoffmaestro på Corona och låta dansgolvet bli vår FYSISKA MILJÖ! Och förhoppningsvis blir det till en VANA. Nu ber vi för att vi inte råkar ut för något FYSISKT eller PSYKISKT funktionshinder så vi inte klarar av att ge järnet på dansgolvet!! Vore ju trist om inte AKTIVITETEN  finner någon MENING! Sååå låt oss dansa på RUTIN!!! UNTS UNTS UNTS UNTS! :D

Maria också...


Jag har viljan till att gå och duscha men insåg att jag har slut balsam. Vilket gjorde att jag tappade min motivation. Det känns inte längre lika meninsfullt att gå och duscha.. Den fysiska miljön i duschen gör mig otrygg pg a saknaden av mitt balsam som brukar stå drä :(:(
Men jag måste ju ändå duscha, eftersom jag vill vara ren imorgon
Jävlar vikket etiskt dilemma



Nu börjar jag förstå hur människor kan bli hjärntvättade!!


GODNATT

Så äre

Förlåt för min dåliga uppdatering men skyller på att det är mycket i skolan nu inför första tentan och så har jag inte lyckats uppdatera pga. sidan.

Jag känner mig så lättad nu när redovisningen är gjort och att jag snart kan se mållinjen för den här kursen. På fredag har jag förhoppningsvis klarat av min första kurs på universitetsnivå. Det ska firas stort med att se Hoffmaesto på Corona :)

Jag är glad, kanske för att jag lär ha världens bästa männsikor runt mig. Ikväll har jag pratat med min kära syster som alltid får mig glad, Amanda som en av mina äldsta vänner och oavsett om vi bor i olika städer så håller vi kontakten, sist men inte minst hann jag prata med min mamma som alltid har så bra idéer när jag behöver råd och hjälp och ja, som alltid finns där som en trygg hand i stormen :)


Imorgon blir det nya tag med pluggandet!

JAG SKA KLARA AV FREDAGENS TENTA!

HEJA MIG!


Lördag i all ära!

Pluggat, core, spinning, havregrynsgröt, plugg!
Jag känner att jag kan unna mig en öl på NH ikväll :)

Trevlig helg
!




NEJNEJNEJ

Usch jag har fått en liten däng av tentaångest/hemlängtan.

Äter min ärtsoppa och taggar för ett träningspass...

Släppa tankarna är vad jag behöver nu!




ett avbrott i studentlivet

Jag har haft hela dagen på mig att plugga, istället har det blivit en latte på stan med Mary, ett step/muskel pass på Iksu, ny färg i håret och så har jag fixat fina lösnaglar :)

Det där med plugg får bli morgondagens dilemma...


Godnatt :)

Vinterland




UMEÅ!


Vårdvetarhuset!






Ciao
Clara

Finbesök :)

Världens bästa pappa kommer och hälsar på mig i Umeå den 28:e mars. Kul med besök och så glad jag blev! :)

Mi con mio padre :)

I wanna feel my heart beating

Vilken helg! och det bästa är att den inte är slut på långa vägar! Är ledig imorgon från skola imorgon, känns faktiskt himla bra eftersom att jag sov bort hela dagen igår. Jag var så trött efter i fredags då det var förfest hos Sofie sen vidare hem till Salu sen var vi ut på Origo som var rikigt bra i fredags, mycket folk och kul männsiskor. Kvällen slutade  med en efterfest på Nydala hos Mary :) Inte mycket sömn... så det är min förklaring till att jag sov bort finaste vinterdagen i Umeå.  Tur att det är lika fint ute idag :)

Jag, Sofie och Amelie ska snart ner på stan och turista. Jag är glad för jag känner mig som människa och jar har faktiskt hunnit plugga nu på morgonen :)


Bilder från i fredags:

Sofeij

Jag och Salu

Amelie och Sofie

 

Polkagrisshot! :)

Ha en bra söndag alla!

C

Idag konstaterar jag att

1. Jag saknar mina syskon som alla är i Linköping utan mig. (Mamma och pappa inräknas också!)
2. Det snöar ute igen.
3. Jag är trött som få.
4. Jag borde plugga.
5. Att kaffe är godare att dricka när man är två.

men också att:

1. Jag har fyra dagars ledigt från skola.
2. Att jag har träffat världens raraste människor här i Umeå.
3. Att det är vinkväll ikväll.
4. OCH att det bara är en månad kvar till Stockholm!

KAFFE+PLUGG sen HELG! :)

Toppar och dalar

Clara  och ... jag måste underkänna era kompletteringar p g a att ni kopierat varandras sammanfattningar. Detta är FÖRBJUDET och ni kan bli anmälda för plagiat.


Detta meddelande fick jag idag från en av mina lärare. Jag fick panik, fattade ingenting! Som tur var visade det sig vara ett stort misstag av min lärare som skrivit ut min rapport två gånger istället för en av vardera. Inte helt kul meddelande, tur att allt löste sig men ändå! Slutade med ett GODKÄNT.

Den här dagen har inte varit den bästa. En massa småsaker som inte gått som de ska men innerst inne tror jag allt det beror på min förbannade velighet som vaknat till liv! Vad vill jag?










Såå Ålid

Jag och Sofie öppnar ytterdörren och går ut...

Sofie: Clara stinker det inte jävligt äckligt ute?
Jag: Joo fan det har du rätt i!

Kollar runt på marken och inte kostigt att det stinker apa! I och med att snön har smält så har även vinterns alla fyllespyor på Fysikgränd tinat fram! Not so nice med 4 månaders upptinad korvstroganoff på backen :O



(vill bara fylla i att inte min korvstroganoff  hehe :D)

Pluggdag?!

Pluggandet idag spårade ut idag så jag och Sofie smyckade min ytterdörr lite fint sådär istället :)





som bob skulle sagt...

It ain't no use to sit and wonder why, babe
If you don't know by now

Don't think twice, it's all right









Sol och skratt, jag gillart!

Så gott som festfri helg skulle jag kalla det. Det har blivit fina promenader i det underbara vädret, storhandling, mucho mys och skratt med två kul typer istället :)


Sofeeeij och Marylou såklart :)

Speak out



Vågar du vara rädd?

Varning för ras

Igår tog praktikveckan slut på sjukhuset. Det har varit en jättelärorik och kul vecka. Jag känner att jag har mycket större koll på vad en arbetsterapeut faktiskt arbetar med eller kan arbeta med. Bästa veckan på utbildningen hittils helt klart.

Jag och Sofie var trötta efter veckan av att se sjuka människor så vi gick hem till Maria och mummsade godis och snackade på om allt och inget. Skönt att ha en lugn kväll, vi tänkte vara nyktra hela helgen men Linnea i klassen har inflyttningsfest ikväll så vi får se hur det blir med den saken :).

Nu står Core och spinning på schemat, sen ska jag Mary och Sofie ta en promenad till stan i det underbara vädret. 3 plusgrader och klarblå himmel. Det kanske piggar upp efter min nästan somnlösa natt då tankarna tog över.



Det är varning för ras
Gå så försiktigt du kan
Inga tanklösa, menlösa ord
Ingen felaktig fras
Varning för ras

L.Winnerbäck







Vår?

Vaknade av att det droppade från taket. Kan det vara sant? Är våren påväg till Umeå? Jag hoppas och hoppsar glatt till praktiken :)


Puss!

Onsdag morgon

Hemresan till Stockholm bokad! 14-25 april! Skönt! :D

Nu ska jag snart iväg på praktikdag 3.


Kram

Clary




Och Åke såklart!

RSS 2.0