:)

Jag hade faktiskt uppdaterat för någon dag sedan men så upptäckte jag att allt var borta. SKUMT! =P

Dagen har vart extremt seg måste jag säga. Började halv 9, jag klarade tyskaprovet så nu har jag mitt G. Vilken lättnad. Lämnade in sista engelska uppgiften idag också, jätteskönt för nu behöver jag aldrig mer läsa engelska =) Wiiie! Lämnade in sista praktiska etik uppgiften också, Den gick dock inte lika bra tror jag. Kanske bara får G i kursen men jag hoppas på ett VG.

Efter skolan stack jag och Emmy ut och sprang i det fina vädret! Sen lagade vi mat som blev klyftpotatis i ugn, fläskfilé och bearnaise sås. Mumms! Vi åt på balkongen i solen. Sommrigt värre.

Emmy gav mig masage, vilket verkligen behövdes. Tack gummzigull <3.

Becka kom för en stund sen och vi har suttit och snackat, myst och ätit godis. Dom ska sova här inatt för jag är ensam hemma och eftersom att jag hatar att vara ensam hemma så passade det ju perfekt. Imorgon ska vi upp tidigt på Kungsängens station för att få se Kungaparet som kommer på besök =) haha ska bli lite kul. Har bara en lektion imorgon och sista skoluppgiften som är redovisning på info layouten. Sen är skolan över, Jag har till och med städat mitt skåp. Nästa vecka går jag bara i skolan på måndag. Och veckan efter det måndag, tisdag sen skolavslutning. Kan ni fatta det ? Tvåan är snart slut! och 22 dagar kvar till jag drar!

Nu ska jag gå å va social med mina gööörls =)

Pussisar och Kramisar

MÅNDAG

Hej Hopp

Tusen Grattis sötnosen Tobias Stensiö som fyllde 18 år igår <3.  Det var öppet hus hos han, jättetrevligt men kunde inte stanna så länge eftersom att Kalle från Norrland skulle komma idag.

Jättekul å se Kalle igen! Vi har inte setts sen sportlovet. Massor att snacka om också. Fick höra mycket från Mallorcaresan haha men brun var han då inte!! Till och med jag var brunare!! Hur kan detta gå till? ;)

Idag åkte jag och Kalle in till stan coh vandrade runt, åt på MAX och sen satte vi oss vid hamnen och njöt av solen. =) Sen så sa vi hejdå, men vi ses ju igen den 19 juni :D

Jag åkte till skolan och skrev sista provet för i år !! Sååååååååå skööööönt! Hoppas jag får mitt G i tyska nu. Klarade av engelska B också! Så jag är på TOPP =). VG i Internationella rellationer. Jag är nöjd med mitt skolår, har verkligen legat i med pluggandet sista halvåret.

Efter skolan gick jag, Emmy och Becka hem till mig och tröst åt med lite godis. Jag var inte på bästa humöret efter att ha fått reda på hur lågt vissa personer kan sjunka. Emmy hade också lite att prata om.. Ja, alla dessa problem.

Jag och Emmy fick lite träningsnojja och stack ut ooch sprang. PLUSPOÄNG TILL OSS =). Fast sen bakade vi en sockerkaka. men men det var vi värda haha =)

Ha det bra PUSS!

Snabbinlägg

Hej hej!

Började dagen med en runda i spåret. Kändes riktigt bra att vara hurtig en lördag morgon. Har vart och kollat på när Martin spelade fotbollsmatch. Dom vann med 3-0 mot AIK. RIktigt bra match faktiskt, och jag som inte sett dom spela sen dom var typ 7 år eller något haha =). Trodde aldrit att dom skulle vara så duktiga.
Efter matchen stack vi hem och fikade, Amanda hade bakat jättegoda kolakakor.

Nu sitter jag hemma hos pappa. Han och Kerstin har stått och lagat mat i typ 2 timmar och vi har precis ätit. mumms. Nu ska jag till Emmy på grillmiddag med tjejorna. Ska bli mycket trevligt, men nu är jag så mätt så jag vet inte hur jag ska orka trycka i mig nått mer haha =)

Ha en bra lördagkväll och så håller vi tummarna för Pirelli hahaa =)


<3<3<3

Dagens nytt

Hej =)

Äntligen fredag! Eller kanske inte är något att hurra för, för jag jobbar idag på Coop 18-22. Är inte alls sugen på det men det är trots allt förhoppningsvis sista dagen. =) Det ska jag fira ikväll! Shiiit vilken lättnad att slippa skiten!

Började halb 9 imorse med info layout. Jag, Natta och Malin kom rätt långt på vår idé till redovisningen på torsdag. Sen skrev jag och Malin ut vårt geografiarbete, som också var en enorm lättnad. Skönt att nu är geografin avslutad. Vi skulle haft lektion i geografi också men vår lärare kände sig sjuk så vi hade bara ett kort samtal och sen fick vi sluta. Kom hem precis och nu vet jag inte alls vad jag ska ta mig för...

Jag är jättesugen på kladdkaka, kanske ska baka en som tröst så jag härdar ut mina sista 4 timmar på coop ;).

Sen kanske jag måste börja skriva på sista praktiska etik uppgiften som ska in på onsdag. Får se vad jag känner för.

Ha det bäst <3

Tisdag..

Nuuuuuuuuuuuu viiiiiiiiiiillllllll jaaaaaaaaaaag haaaaaaaaa loooooooooooooooooov!!!!!!!!!!!!!!!

Nu är jag trött på alla skoluppgifter. Jag får allting gjort men alltså de kommer bara mer, mer och mer hela tiden. Läarana vill verkligen plåga oss in i det sista. Men tänk så underbart snart har jag avklarat det jobbigaste skolåren av alla 12 så har jag snart klarat det!! Snart i mål med andra ord, sååå underbaaart! =).

Bara 14 skoldagar kvar till SOMMARLOVET! Och då är alla softa skoldagar inräknade! Låter ändå ganska så bra=).

Idag har jag vart hos optikern så nu har jag fått ett par linser som man kan ha i 24/7 i 30 dagar! =). Det betyder att jag kommer spara 30 sekunder på mprgonen och 30 sekunder på kvällen. Alltså får jag sova en HEL MINUT EXTRA =) hahhaha!

Nej nu ni ska jag sova så jag är pigg imorgon då jag har TYSKA halv 9!

PUSSISAR OCH KRAMISAR från Lilla mej :D

Söndag

Suprice-passet igår var ett danspass på friskis =). Det var kul och lite små crazy haha =P, det var som lite flängigt haha vet inte om jag tyckte det var så bra.

Sen åt vi middag och vi hade lite gäster hemma. Mamma lagade god mat som alltid och trevligt vare. Men sen drog jag, Emmy och Carro hem till Becka och mös med godis och film "alla älskar Alice". Skönt och bara ta det lungt. Emmy och jag tog nattbussen hem 01.10 och sen vara bara godnatt.

Nu är jag hos pappa men han är inte hemma (som vanligt!). Jag ska låna några idrottsböcker av han till ett skolarbete. Nu ska jag kila över till Lundbergarna och se vad dom har för sig =).

Grattis Erica som fyller 18 år idag!!!

Heeeeeeeeeeeej!

kvällen hos Hollan igår var jättemysig =). Vi åt grillat mumms! och Tårtan var supergod. Ingen kunde sluta peta ut jordgubbarn =). Vi spelade spel och sen blev Emmorna lite runda under fötterna hihi så det bjöds på dans =). Sötnosar!

Snart ska jag iväg till Jakan och köpa Maxens presen som blir typ ett presentkort på skiva eftersom att det var de han önskade sig. Sen ska jag och Emmy till Friskis och gå på ett suprice-pass hihi ska bli lite spännande =).

Ikväll ska vi äta middag för Max så Lina Andreas, Ulrika, Anders och Ollis kommer hit =) Mysmys!


Ha det bäst! PUSS


ÄNTLIGEN FREDAG!

Ja! Nu äntligen är det fredag igen! =). Mördarveckan i skolan är äntligen över, sååå skönt!.

Igår var jag, emma, carro, sabina, tobbe, victor och några kompisar till Tobbe på RIX fm festivalen i Kungsan. Det var faktisk riktigt kul. Mycket folk vare och Jason var ju helt klart bäst men bäst drag var det nog när Patrik Isaksson sjöng "hos dig är jag stark" hahaha. Ja skojjigt vare =).

Nu sitter jag här och har precis fixat mig lite inför kvällen som ska tillbringas hemma hos Emma (hollis). Vi ska vara några tjejer och äta middag, myspys. =).

Dålig fantasi på skrivandet här kommer en bild ist =)

image19
Nattis, Jag och Emma 1 Juni 2007

Lill-Lördag

Sov hos Lundbergrana inatt för mamma är på kurs och åker Ålandsbåt så jag pallade inte laga middag själv och så blev det att jag stannade där. Jag och Amanda hittade vår gammla sommarskiva som vi bränt sommaren 2004. Då var jag 13 år och det märktes lite på musiksmaken haha =). Men det var jättekul och man fick så många gamla minnen som pluppade upp i huvudet. Ja herregud vad med minnen vi har tillsammans. =) Vi har ju faktiskt kännt varandra sen 1992 så det kanske inte är så konstigt ;)

Företagsekonomi provet gick JÄTTEBRA =D. Känndes vekligen superbra!. Sen så hade vi tråkig engelska och fick ännu en till uppgift och på svenskan kollade vi på "En riddares historia". Men jag pluggade geografi istället, vilket jag ska fortssätta med nu. Sen ska sjag hem till Maxen och äta tårta eftersom att han fyller 22 på fredag! Och när man har skilda föräldrar måste man fira två gånger..SUCK! det enda bra är att man får äta dubbelt så mycket tårta! haha =)

Ha en bra onsdag! Puss&Kram


Dålig uppdatering

Lite dålig uppdatering men det är för att mitt virusskydd hade gått ut. Men min bror Max var här och fixade det idag så nu är jag redo för aytt skriva lite.

Dagen började med en stadig frukost för att orka med coopertestet på idrotten. Jag sprang 2100m på 12 min. Försämrade mig med 250m sen i höstas. Inge vidare kanske. Men jag hoppas jag kan få mitt MVG i idrott iaf =). Hade muntliga nationella i engelska idag. Jag, Erica och Malin  var i samma grupp. Det gick väl inge vidare, men G iaf och det är väl det jag kan förvänta mig i B-kursen. Så jag är nöjd!

Längtar sååå till Norrbotten nu!!! 38 dagar kvar tills jag åker och 21 skoldagar kvar. Känns ändå inte jättelångt borta men det får gärna gå FORT!.

Inte alls lika varmt ute som det var i helgen. Mamma sa precis att det bara är 4grader ute!! KALLT!

Ledig imorgon men ska till sjukgymnasten och sen plugga inför alla prov som är i veckan. På torsdag är det RIX FM festival i Kungsträdgården. Det ska vi gå på! Helt okej artister ändå.

Nu ska jag packa upp min väska, planera morgondagen och sen hoppa i säng! PUSS PUSS

SNÅLA JÄVLAR !!!

Min säng har varit efterlängtad hela kvällen kan jag lungt säga. Jobbade på coop från 18-22:15. Är något trött nu. Sista kunden var självklart apjopbbig och tog as lång tid på sig. SUCK jag ville bara hem!! Sen vare en till otrevlig gubbe som var och handlade idag. Jag blir så trött haha men nu efteråt vill jag nästan bara skratta åt han hör på den här: Gubben hade fått 6 st banankartonger från fruktavdelningen, men som tack vill vi på coop att man ska lämna en femma i insamlingsboxen för räddabarnen. Men den snåla jäveln sa: Det är två kronor man ska ge, jag har vart här förut. Men kassören brevid sa samma sak som jag att det skulle vara en femma men jag orkade inte bry mig så han fick betala två kronor. Nu efteråt kan jag bli lite arg när jag tänker efter, asså vad äre för en snål jävel som inte kan betala några kronor extra till räddabarnen? Inte nog med det, så klagade han på att vi på Coop var snåla som inte hade fixat barn TV´n i lekhörnan, när just hans barn ville kolla på Bolibompa medans han bråkade med personalen!!! BAJSGUBBE!!

Nu vill jag bara sovaa!!! =) Puss och Kram

=)

Fick sova till halv 11 idag. Super super skönt! =). Satte igång och plugga geografin, det var asmånga frågor och vissa hittade jag inte ens svaret på. Aja jag har gjort så många jag kunnat iaf. Ute skiner solen och det var varmt ute. Jag var ner på Konsum och köpte refill kort till mobilen. Jag vill inte sitta inne nu när det är så fint väder men alla verkar typ plugga idag. Tobbe ville att jag skulle med på en joggingtur men jag har bestämt med Emmy att gå på friskis i Jakan ikväll.

Kan inte bara sommarlovet få vara lite närmare? 23 skoldagar kvar. PUSS

En lång onsdag

Dagen har vart lång. Skola mellan 8.30-16.00. Jag hann hem och äta sen iväg till Råsunda för att jobba. Många otrevliga och fulla Djurgårdare som var och handlade ikväll. Hammaby vann iaf med 2-0. Jobbade med rätt sköna människor så det var ju kul.

Fick precis reda på att Robban och Julia gjort slut, läste det på Ellinors blogg. Blev lite  ledsen när jag hörde det. Jag och Julia har ju så många planer för sommaren och nu vet jag ju inte hur det blir med det. Men hur som helst hoppas jag att jag och Julia kan hålla kontakten på något vis för hon är så goo =).

Imorgon ska många skriva nationella i matte B. Men inte jag, eftersom att jag ska läsa förlängdkurs i matte. Jag vet att det glädjer mig för stunden men oj vad jag kommer ångra mig i höst att jag inte pluggade klart matte B. Jaja den smällen får jag väl ta då.  Så imorgon blir det ingen skola för min del, men däremot plugg.

Ringde Eva på Coop idag också. Berättade att jag inte vill jobba något i sommar! =). Så nu har jag bara 2 ggr kvar på Coop sen behöver jag aldrig mer jobba där! Om jag inte vill förståss. Men ska bli skönt och slippa det, FAKTISKT!. =)

Just nu känner jag mig som en grillad korv!! Mindre mysigt kan jag lova! Men är så sjukt trött så jag ska nog störta i säng. 

Puss och Kram<3 


Känns som att sommaren är nära :)

Jag har räknat ut hur många skoluppgifter jag har kvar att göra fram till sommarlovet, jag kom upp till 12. Det är ändå inte så farligt tycker jag. Nu börjar man se slutet på den här terminen vilket känns helt underbart.

Dom ringde från coopan idag och frågade om jag ville jobba V.29-31. Men nejnej jag ska inte jobba på hela sommarlovet så det så!. Det är mitt sista sommarlov i livet så någon måtta måste det ju vara. =). Plus att jag inte trivs det minsta på coop. Ska bli skönt att slippa dom. Kanske går tillbaka till MAX i höst, vi får se. Tänker inte tänka så långt fram för jag ska njuta av mitt sommarlov först.

Hade bara två lektioner i skolan idag, som vanligt på tisdagar med andra ord =). Fast jag var hos tandläkaren imorse kl 10 i stan. Men det gick väldigt fort, så det var ju skönt!

Mamma och jag ska äta räkmackor till middag MUMMS =) I just love it ! Sen ska jag plugga inför svenskaprovet som jag ska ha imorgon. MEDELTIDEN ! Kan det bli mer intressant? hahaha tror inte det va? ;)

Grattis till Becko som fyller 15 idag! =) Hoppas du får en underbar dag! <3

Söndag

Det blev inget pluggande idag heller. Fan hade ingen lust så jag struntade i det totalt. Får ta och skylla mig själv helt enkelt.


=)

Tolv timmars sömn, sååå skönt ! Något jag verkligen behövde, speciellt om jag ska orka med nästa veckas skola. Jag har rätt mycket att görai skolan eftersom att jag missade en hel vecka när tyskarna var här. 

Idag blev det att jag promenerade till Lundbergarna och hjälpte dom att packa upp ännu mera kartonger. Äntligen blev vi klara med att tömma "förrådet", men nu är alla kartonger i hela huset ist. =P. Solen sken så jag hoppas jag fick lite färg iaf.

Nu ska jag fan imej börja plugga geografi som jag tänkt göra i 2 veckor haha.


Puss Puss <3<3

åååh

Såååå meningslös dag ! Finns det något värre än dagar som inte ger en något?

=)

Jätteskönt väder ute, jag och Carro tog vår promenad sen satte vi oss i gräset och solade. Jag tror faktiskt att jag fick lite färg =). Sen kom Martin förbi på longboarden och vi satt ochsnackade lite.

Jag vart så trött när jag kom hem så jag somnade. Har precis lagat mat och nu sitter jag här och tråkar. Emmy och Becka kanske kommer över sen efter att de vart på teatern. Vi får se...

Nä nu ska jag gå och ta tag i mitt liv! Låter det inte som en bra idé?  ;) puss puss puss

Ännu en seg dag..

Dagen efter igen då. Det var askul igår, riktigt trevligt. =) Vi förade hos Sarvins kille Daniel och vid 11 drog vi vidare till båten. Tiden gick väldigt fort, vi började åka hem kvart över 2. ´Vet inte vad jag ska säga men kul vare =)

Seg dag igen kan man ju säga... Jag ska snart möta Carro i grönadalen, vi ska ta en promenix i det fina vädret och prata om gårdagen såklart =)

Ähh kommer inte på ngt mer å skriva! =) ha de bäst puss

:D

Taggar inför ikväll ! Ska bli riktigt najjs! Hade lite panik för en stund sen för jag hade inget att ha på mig men ett tack till Sarvin som lånade ut en topp och Sabina som lånade ut ett par ascoola pumps =) Min kväll är nog så gott som räddad! =)

Ska dra om en dryg timme, fram tills dess ska jag duscha och fixa lite. Vi tjejer ska sminka och fixa håret i stan. =) KULKULKUL =).. Ha det bäst nu ska jag kila !!! =)

Fredag

Vaknade hos Lundbergarna, Amanda fixade frukosten med kokta ägg och allt =) Super mys. Så himla skönt att sova där för det är så lungt och skönt, inga moppepojkar utanför som strår och brummar och inga småbarn som skriker eller hundar som skäller. Blev väckt av Calle och Marcus som ringde halv 2, dom är i Linköping och var påväg hem.

Idag blir det lite plugg, städa och sen fixa sig inför ikväll då båtfesten är =).

Jag bara älskar Leona Lewis nya låt Better in time ! =D


Puss på er !

BAKIS!!

Värsta känslan man kan ha!! Så löjligt irriterande men baksmälla. Känner mig allmänt seg, trött och ful idag och vill inte träffa någon haha =P. Har lite ont i huvudet och är inte alls på topp, sov bara 3 timmar i natt så det kanske förklarar saken varför jag är så seeeg.

Promenerade hem till pappsen vi åt lunch, planterade några blommor och åt bullar =). Riktigt trevligt.Han vill att jag ska med till Norrköping nästa torsdag och kolla forboll och hämta upp Joel men har tyvärr stora provet i geografi på fredag så det sket sig. Kul att Joel ska komma hem iaf! Saknar min käre storebror.

Gick hem till Lundbergarna sen för pappa skulle iväg och jobba. Jag och Kicki satt och fikade och pratade om gårdagen. Sen blev jag sååå trött att jag gick och la mig och sov i 2 timmar, skönt. Men känner mig dock lika trött som innan. Blir nog att jag stannar här hela dagen. Pallar inte dra hem för mamma är ju ändå ute i Skärgården så känns lite meningslöst att dra hem till en tom lägenhet.

Imorgon blir det fest igen på en båt som Sarvins kille har hyrt =). Ska bli riktigt trevligt fast jag är så otaggad på det vita vinet som väntar. Efter imorgon ska jag köra vita veckor fram till sommarlovet.=). Har blivit lite för mycket på sista tiden.


SÅÅÅÅ ÖVERSKATTAT !!!

Finns det något mer överskattat än Valborg?

Kvällen började bra hos Becka med grillning. Riktigt mysigt synd bara att solen inte sken så mycket. Jag och Emmy hade bestämmt oss för att dra till Hedda i Huvudsta så vi toh 20:53 tåget mot stan där vi även mötte upp Natta. Vi drack på tåget men när vi kom hem till Hedda så var det väldans lungt. Vi försökte dra igång något och tillslut kom det lite mer folk men då kom grannen och var sur som attan. Så då började alla dra, även vi. Nästa destination blev Jakan, i någon lägenhet hos någon. Emmy ledsnade lit eoch drog hem, vilket jag också självklart skulle ha gjort. Typ en etta och det sög totalt. Halv ett drog vi mot Kungsängen och tog bussen mot Lillsjön men vi kom inte längra än Kyrkvägen för där ville Towe av. Hon hade ju inte direkt någon plan så där stod vi haha. Vi drog upp till Centrum igen och hälsade på lite folk på passagen. Mitt busskort hade gått ut men Staffansson räddade min kväll/natt och  jag fick hans 24h kort. TACK =)

Ingen vidare kväll måste jag säga...Mår inte så bra idag, konstiga saker i mitt huvud.

Nu ska jag klä på mig och sticka över till pappsen för han ringde och sa att han bakat bullar =) Det var längesen mumms =)

RSS 2.0