=)

Hej hej !

Kom hem från sjukgymnasten för en liten stund sen. Vet dock inte om det hjälper särskillt mycket. Jag har lika ont i ryggen för det, plus att tanten jag går hos snackar ni vet så sådär jobbigt att man tillslut inte orkar lyssna. Ajaa.. jag fick några larviga övningar. Men ska ge dom en chans. =)

Som sagt har bara en lektion kvart i 3 idag så jag skippar nog den. Känns som att det var längesen jag var i skolan eftersom att förra veckan  var tyskarna här och den här veckan är ju extremt slapp. Nästa vecka är den allra sista hela veckan vi kommer gå annars har vi alltid någon ledig dag i veckan. Såååå skööönt =) Jag älskar gymnasiet! haha

Bokade nyss en tvättid eftersom att jag ska vara ensam hemma nu till söndag och mamma det smartot bokade tid på söndag och jag har inga kläder känns bdet som =P. Får se hur det kommer gå i tvättstugan? Om hela Kungsängen är täckt av vitt skum så vet ni att det är Clara =)

Får se vad vädret har att erbjuda ikväll. Hoppas på lite mer sol än nu så vi kan grilla och äta ute. Måste plugga lite geografi, typ as många instuderingsfrågor att göra. usch usch men det bli rju inte bättre för att man sitter här och beklagar sig =)

Puss på er ! <3

Hääärligt !

Wuuhoo !! =) Livet är härligt ! Kan det bli bättre än såhär?

Idag har Jag Emmy och Becka planerat sommaren, vi har bestämt oss för att dra till Norrland och hälsa på familjen Niva och gå på Luleå Kalaset =). Vi åt en storfruktsallad i solen och bara njöt av att varalediga denna underbara dag. Lite färg fick jag nog allt. =).

Drickan tills imorgon fixade sig också, tack vare Emmys kontakter haha. Imorgon blir det ingen stor tjejmiddag hos mig men istället blir det grillning hos Becka och sen ska vi nog dra vidare till Huvudsta där festen förhoppningsvis fortsätter =). Kanske inte blir en allt för dålig Valborg iaf?

Middag hos brorsan ikväll. Mycket gott. Mamma Anders och Kusin Olle var också med. Mysig kväll måste jag säga! Kul att träffa Max eftersom att det var ett tag sen. Jag och Max snackade även om att vi ska han en syskonkväll nästa helg då Joel kommer hem från Linköping. Vore jättemysigt att bara vara syskonen, kan inte ens minnas senast det var.

Dagens sista glada nyhet är att viu är lediga från skolan imorgon också! =) Wihooo helt otroligt. Synd bara att man ska vara hos sjukgymnasten halv 9 =( .. Men men vem tackar inte nej till lite ledighet? Ingen skolan på en vecka då! Tack så mycket för den !! =)=)


Pussislusk! <3<3<3<3<3<3<3

UNDERBART!

Helt underbart fantastiskt väder ute. =). Tog en sovmorgon till 9:40. Skulle kunnat sova ännu längre men kände att jag inte ville sova bort denna fina dag. Istället gick jag upp och åt frukost sen stack jag ut och sprang. Konditionen är inte den bästa och om 2 veckor ska vi springa cooper på idrotten, bäst att träna lite kände jag.

Har precis ätit lunch och nu ska jag börja plugga geografi och vänta på att EmmyPemmy ska ringa. Vi ska planera morgondagen. =)

skriver mer sen ! Puss ha en bra dag! <3

Måndag kväll

Träningen gick bra men kanske lite jobbigare än vanligt. Har inte tränat på länge men ska försöka komma i form nu till sommaren. Jag hoppas jag kan hålla det också. Men faktiskt så har jag klarat mig utan godis och chips nu i 4 veckor! Är inte det värt en applåd ? ;)

Efter träningen stack jag hem, duschade och tog bussen till Centrum där jag mötte Towe. Vi gick till VideoVision och Towe köpte godis. Vi mötte även Tjompen och Ari =). Sen drog vi hem till Jens där var också Sussi, Björn, Toffe och Junker. Vi kollade på film. Kommer inte ens ihåh vad den hette, den va inte så bra iaf =/  Så jag drog hem rätt tidigt, är rätt trött och nu ska jag sova!

Imorgon blir det ut och springa på morgonen, plugga Geografi, träffa Emmy och sen middag hos brorsan i stan =)

Pussisar !


MÅNDAG

Idag har definitivt varit en lite bättre dag måste  jag säga. Kul att träffa Emma Malin Natta och dom andra igen. Nationella i engelska kändes rätt bra ändå måste jag bara säga. =). Dock gick tyskaprovet en aningen sämre.

Tack Emma Natta och Malin soom väntade på mig i centrum när jag var på vårdcentralen. Verkligen gulligt av er <3

Planerna för Valborg har börjat. Det ser ut som att vi ska börja kvällen hos mig med middag och förkrök sedan vidare någonstans? Vet ej vart ännu.

Ägnar en liten tanke till Victor som åkte till Thailand igår. lyllos han!!!

Imorgon är det aktivitetsdag vilket betyder sovmorgon! Sen träffa Emmy =)

Nu ska jag snart på intensivgympa med Jessica! Ska bli skönt, längesen jag tränade nu =)

Puss på nosen!

ÄNTLIGEN

ÄNTLIGEN!
Så är denna Söndag snart slut! Sovdags!

Morgondagens TO DO !

8:30 Nationella i engelska writing
10:15 Idrott
12:10 Livskunskap
14:00 UM
14:45 Tyskaprov
16:45 slutar skolan
PLUGGPLUGGPLUGG
SOOOOOOOOOOOOOOOOOVVVVVVVVVAAAAAAAAAAAAAA


Meningslösa dagar

Det värsta jag vet är MENINGSLÖSA DAGAR! Som denna söndag! Inget har hänt, ingen sol och allt ät allmännt sugigt !!!

Jag har inte gjort något av pluggandet för det värsta jag vet är att plugga dagen innan prov. Det känns så totally meningslöst när man vet att man ändå kommer faila. Kanske har jag för höga krav på mig själv? Men när det gäller tyskan så har jag inga krav alls på mig själv. Vilket gör mig ARG! Mycket beror väl på att jag inte gillar läraren men jag måste ta tag i det för om det blir IG imorgon också är det IG i kursen! FAAAAAAAAAAAAAAAAAAN !!!!!!!!!!

Är så himla trött på allt, kanske är jag i en känslosvacka.. ARG/ LEDSEN/BESVIKEN. (Mest på mig själv).

Idag har varit en sån dag då jag bara längtar tillbaka då allt var så enkelt. Som när vi bodde alla tillsammans, vi har en hel familj med riktiga familjemiddagar, syskonbråk och allt som hör dit till.


Vill bara att den här dagen ska ta slut.



Godmorgon

Ni måste bara lyssna på Impossible med Shout out louds =). Så jävla grymma dom är !

Ingen skönhetssömn inatt precis =/. Vaknade av att det  var en jävla liv utanför konsum, även om jag hade vädringsfönstret stängt så hörde man vad dom härjade om. Så typiskt!. Det var vuxna människor också, inga småbarn den här gången.  Jag som verkligen sett framemot att få sova länge inatt. Tog jättelång tid innan jag somnade om. Vaknade flera gånger om men gick upp 11. Känner mig lika trött idag som jag var igår.

Idag blir det till att plugga inför engelska nationella writing imorgon och tyskaprovet BLÄÄ! Nej, inte min dag helt enkelt!. Måste upp till centrum och ta ut pengar också sen kanske jag går över till Lundberagarna en sväng, det var längesen, eller aa en vecka haha =)


image18
Längtar hiiit !!!! <3<3<3

Trött

Längesen jag var så här trött. Kan inte komma  ihåg senast jag var i sängen innan 11. Men känner mig rätt sliten efter denna vecka. Ikväll har jag och mamma vart hos moster på middag och sen gick vi hem till oss och kollade körslaget. Äntligen åkte Linda ur =) Hon var ju faktiskt inge bra.

Är sur på mig själv för att jag inte orkade gå på Sofas 18 års fest. Hade varit as najjs! Men man kan nog inte partajja sex dagar i rad. Jag lär ju ha skrumpen lever innan jag ens fyllt 18. HAHA =P.

Nästa vecka lär de bli rätt mycket party eftersom att det är Valborg plus att Sarvin bjudit med mig till hennes killes fest som skak vara på en båt =). Ska bli askul men för att jag ska kunna ta igen alla mina förlorade sömntimmar så blir det nog till att släcka lampan nu.

Puss&Kram


VILKEN VECKA !

Jag kan bara säga... OJOJOJ vilken vecka ! =)
Visst det var en tuff vecka också, inte det enklaste att vara värd åt några kräsna tyskar, men shit vad kul vi haft det endå =)
Kommer aldrig aldrig aldrig glömma det här utbytet.
Igår var vi vid Lillsjön på Lillsjötpppen och grillade, drack och hade askul =) Kul med gitarr och sång.Riktiga sommarkänslor. Härlig kväll.
Det var lite sorgligt att säga hejdå till tyskarna trots att de vart rätt jobbiga. Man vet ju aldrig om mamn kommer träffa dem igen.

Emmy sov hos mig och vi lagade mat, dansade mitt i natten =) haha Emmy är så cool! Glad att jag lärt känna dig!
På morgonen fick vi båda lite dåligt samvete så vi tig en promenad och plockade skräp vid Lillsjön haha snacka om borta vi är. Men det är ju bra att vi tar hand om vårt kära Kungsängen. Vi fick en liten slant för burkarna haha vi gick till Konsum och köpte bullar och sen har vi planerat lite för i sommar, Då jag, Emmy och Becka ska till Gotland. Vi har även anmält oss till Vår ruset den 4 Juni. =)

Kul med planer!

Nu ska jag städa mitt rum och se till att jag får ngt gjort.

Skulle egentligen till Sofia ikväll på hennes 18 års fest men efter att ha festat i 5 dagar i rad får det vara nog.

Puss på er


Vilken kväll =)

Verkligen en superkväll igår ! =)
Vi förkrökade hos Sabina, supertrevligt sen vart de avfärd mot staden och studentskivan som var i Riddarkällaren. Jag var rätt virrig haha skulle lämna min väska hemma så jag sprang hem och lämnade den sen kom jag på att jag hade miin plånbok i den och jag kutade hem igen. Jag hann precis till bussen. PUH !


Jag kom in utan problem! Tack Elli du är underbar ! <3. Det blev en lyckad kväll på
Ställert var jättebra och alla var på topp. Helt oförglömlig. Nu ska jag äta sen bär kvällen av mot Jakan och PG´s. Vi har nämligen hört att det är kareokekväll ikväll så det bli ren favorit i repis. =) Sen kanske vi drar in till stan och möter upp killarna som är på forbollsmatchen AIK-DIF.

Hejja AIK !!!


Wihoo

Haha köttbullar, potatis och brunsås var inget för tyskarna, Dom petade och skrattade haha snacka om pinsamt för oss som lagat. Men jag håller med det smakade inte sådär jättebra. ;) På  kvällen stack vi till Villan i jakan. Chillade lite men vi visste att de skulle bli en lång tisdag så vi tog näst sista tåget hem.

Igår blev en tuff dag haha .. Vi gjorde nästan hela Stockhom på 8 timmar. Liiite trött man var efter det. =P. Stadshuset, Storkyrkan, Gammlastan, färja över till djurgården, Skansen sen Vasamuseet. =). Härligt väder var det så jag tror alla fick lite färg igår. På kvällen stack vi hem till Erkki och "kollade fotboll" och kollade på filmen från när vi var i Tyskland som Benni gjort =). roligaste va när vi sjöng Mamma Mia shiit =) haha
Sen stack vi till Lillsjön! Erkki fick för sig att vi skogsvägen var närmast. Så det blev en LÅÅÅÅNG promenad i kolsvart mörker, Lerigt var det också. =P Vi var på Lillsjötoppen och tänt brasa. Jättemysigt men jag, Emmy, Franzi och Ariane gick hem rätt tidigt för vi ska jju ha våra presentationer idag =P Braa 50 min kvar sen är det över ska bli så skönt ! =P


´Önska mig lycka till =P  Puss

TAGGAD!

Nu är jag så jävla taggad ! Shiit vad kul det ska bli att tyskarna kommer ikväll =D

Håller på att fixa biljett till onsdagens studentskiva, då alla tyskar ska med =) Förhoppningsvis ! Ikväll ska vi tjejer laga mat i Lillsjöskolans matsal haha kan blöi spännande. Köttbullar med potatismos står på menyn idag =)

Sen ska vi dra vidare till PG i jakan. Känns bra nu när man är 18 på leget  =D haha Tack Elli ! <3

Puss och Kram <3

:D:D

Jag bara älskar våren =)

...

Pluggdagen med Carro blev det inte så mycket av. Jag pluggade rätt mycket själv iaf. Har nu gjort klart översättningen, skrivit lite på analysen och börjat på powerpointen. Det får gå som det går på onsdag, känner mig inte så pepp inför redovisningen men men ...

Kollade på Parlamentet nyss =) asså shiit vad rolig Björn är ! Det finns ingen som han haha och speciellt ingen så söt som han =). Tänk om man fick chansen på en sån pärla.

Ligger just nu i sängen och halvkollar på Pretty women och försöker komma på ngt att lägga till på analysen men det är inte det enklaste precis.

Ska kila puss


Mobil freak

Hihi snodde den från Erica =) Men den var lite kul plus att jag hade lite tråkigt ! =P

HAR DU PUSSAT NUMMER 2?
Amanda Lundberg. på kinden ja =P

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 20?
Ellinor Andskär. Klasskompis=)

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30?
Erik. haha kanske möts på K-ängens stn

ÄR NUMMER 18 SÖT?
Douglas. haha ja de e han väl

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NR 33?
Filip Wikner. Askul och fyllo =)

HUR TRÄFFADE DU NUMMER 9?
Birgit Niva, Genom familjen Lundberg

GILLAR DU NUMMER 51?
Julia Lindgren. Jaa hon är såå goo =)

HAR DU TRÄFFAT NUMMER 3 DEN SENASTE MÅNADEN?!
Anders. Japp de har jag

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 14 NÄSTA GÅNG?
Contacta eyewear. haha ja det blir väl när man ska ta å skaffa sig nya linser. Juni kanske?

ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 13?

Caroline Hallquist. Jaa hon är störtskön =P

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 4?
Andreas Andersson. nää inte vad jag kan komma ihåg

SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 5?
Andreas Löfstrand. haha men han har ju tjej =P

VAD PRATAR DU & NUMMER 18 OFTAST OM?
Dogulas. Ja de blir väl lite allmänt snack när man ses på tåget typ


KÄNNER DU NUMMER 1?
Alexander Kalén. Ja det gör jag =)


ÄR NUMMER 47 ETT MONGO?
Johan Qvist. haha ja ibland..eller rätt ofta =P


Soliga dagar

Hej hej !

Igår sov jga länge sen kom Victor hit och vi stack till Jakan och jag handlade lite smink å ett par brallor. Sen tog vi en glass och just när vi sitter där så snackar vi om min syrra och att hon sa ha inflyttningsfest ikväll så kommer hon gåendes i Jakanscentrum. Snacka om dajming. Så jag och Victor följde med henne och Andreas hem. Vi kollade på innebandy finalen. Straffar och AIK förlorade =/.

På kvällen stack vi hem till Victors mamma och så kom Ellie, Emma, Carro och Simon dit. Vi spelade kort, åt popcorn och Ellie bjöd mig på en drink haha. ;) Jag som hållt mig borta från godis, chips och läsk i 3 veckor men så efter jag druckit upp drinken som bestod av läsk och vodka så kom jag på JÄVLAR ! läsk... så där bröt jag det ! Men så kom jag på en ny regel som var : "Om jag dricker alkhol så är det okej att dricka läsk" =P smart va?
Var hemma tio i ett.

Idag bjuder Kungsängen på strålande sol så jag och mamma har redan vart ute och promenerat. Nu ska jag städa mitt rum för tysken kommer ju imorgon. Sen kommer Carro och vi ska fixa det sista innan redovisningen på onsdag. =)

Ha en bra Söndag !

fredag

En bra fredag !

Jag och Carro jobbade bra med pluggandet igår, vi har inprincip bara analysen kvar. Mötet med Daniel imorse gick bra han  sa att vi låg bäst till med arbetet än så länge. Känndes skönt att höra =) Sen hade vi möte om hur nästa vecka kommer se ut då tyskarna kommer. Jag hoppas det blir en lika bra vecka som när vi var i Tyskland men den kanske är svårsslagen?

Vi hade Temadag idag. Först lyssnade vi på unga KRIS. En kille som föreläste om sitt liv, han var superbra. Det var så rörande. Tänk att vissa barn måste växa upp med missbrukande föräldrar och i sånna miljöer.
Sen var vi och lyssnade på Edna Eriksson i aulan. Hon var också jättebra och lite rolig. =)
Sista föreläsningen var Kvinnojouren Anna. Helt okej föreläsning endå =)

Efter skolan gick jag, Becka och Emmy hem till Becka och chillade lite. Vädret var underbart så vi promenerade till Brunna. Sen gick vi till Coop och köpte mjukglass. Beckas kommentar var så rolig:

C- Jag ska jobba på råsunda ikväll
B- Jahaa.. men det är väl där det springer hästar
E+C- haha! Nej Becka det är en fotbollsstadio! =P
B- men jahaa
C- Du tänker på Solvalla?
B- Jaa juste ja =P

(Jag fick en sån rolig bild i mitt huvud när hon sa det =P hihi)

Sen åkte jag Tobbe, Victor och Johan till Råsunda. Det var kul och jobba idag också. Det var inte så mycket folk så det var skönt ! Jag jobbade på norra nedre så jag stötte på några Kungsängen människor som pappa, Lina, Andreas, Essner, Viktor och Jonas.

Världen är allt bra liten eller hur?

Puss !


Plugg

Snart kommer Carro och då äre PLUGG som gäller! Jag var precis ner på konsum och köpte glass och bullar så vi ska överleva kvällen haha! =)  Kommer nog bli rätt sent så Carrobarro sover över + att vi ska vara halv 9 i skolan och ha hanledning med Daniel.. HAHA kan bli intressant !

Bättre sent än aldrig ! Puss!

Torsdag

Härligt väder ute! Synd bara att man fått sitta inne hela dagen och skrivit prov. Skönt att ha gjort det iaf =).

30 skoldagar kvar om man räknar bort morgondagen eftersom att de är temadag imorgon. Temat är respekt, det ska komma föreläsare och Stockholms radio ska även komma och ställa några frågor =)

Ikväll ska Carro komma hit och vi ska skriva klart vårt arbete. Hoppas vi hinner klart, skulle vara så himla skönt att ha det gjort. VI får köpa en massa kakor så vi håller oss vakna haha ;)
 
Mamma frågade precis om jag ville med på en promenad i det fina vädret så ska dra ut ett tag. Få in lite frisk luft i min hjärna =P Kan behövas efter den här dagen.

Puss!

Onsdag kväll

Är hos Lundbergarna, orkade inte gå hem för jag tycker det är så tråkigt att vara ensam hemma. Sover över här istället. Börjar ändå kl 10 imorgon, men måste nog upp och plugga lite företagsekonomi. Det är så sjukt mycket plugg nu och ingen lärare har förståelse för det heller. Jag gillar inte att känna att man inte kunnat ge allt på ett prov pga at man inte hunnit plugga. Känns helt meningslöst och då skiter jag hellre i det.
Jag är inte så glad på min tyska lärare då hon tvingar mig att skriva provet på onsdag då vi ska ha våra stora redovisningar av internationella relations arbetet. Om jag hoppar över ett till tyska prov eller får IG ligger jag rätt så risigt till.

Jag och Amanda var ute med min mosters hund på kvällen för Anders har åkt in på sjukhus. Jätteläskigt, han är kvar på sjukhuset för de misstänker hjärnblödning. Jag håller tummarna för att det inte är något allvarligt. =/

Nu ska jag ta en kvällsmacka tror jag med Amandus och Martus. Ha de !


Onsdag

Försov mig imorse men som tur var hann jag till sjukgymnasten. Jag vet inte om det gav särskillt mycket, hon visade några övningar som är bra för ryggen typ  sen inte så mycket mer..

Jag Emma och Martin fick MVG på företagsekonomiarbetet vilket var askul =). Det var vi värda tycker jag!  VG+ på svenska argumentationstexten. Det går rätt bra för mig just nu.
Fast blev asförbannad när jag bara fick G+ på praktiska etiken ! JÄVLA CP KURS!! Jag hade kämpat som fan med min text. Kunde ju lika gärna ha hoppat över å göra den ! Så MENINGSLÖST. men men ..

Kom hem från skolan nyss och åt mat när jag kom hem för jag höll på att dö av hunger typ... Gillar inte onsdagar för då äre fisk i skolan. usch !
 
Nu ska jag plugga inför företagsekonomiprovet och sen kanske dra över till Lundbergarna =)!

Puss och Kram


Kväll

Åt middag hos pappsen ikväll sen var vi på Coopan en sväng, har också pluggat lite till bokföringsprovet. Snackade med Simon i telefon idag jag berättade om min plan att öppna en krog i Happis haha ;) Tänk vad mycket folk man kan dra dit om bara ölen och spriten är billig =) Kanske blir det vårt framtida jobb? :)  Jag som ekonomiansvarig och Simon får väl ta å bli bartender eller nått sånt ;) haha! Vore ju som en kul grej !

Imorgonbitti ska jag till sjukgymnasten för min rygg och sen skola till klockan 4. Hoppas praktiska etiken är lite roligare den här veckan. Inget jävla sömnpiller TACK !

Nu ska jag stuttsa i säng och kanske läsa slutet av engelskaboken igen eftersom att vi ska skriva om den imorgon på lektionen. Puss och Gonatt !


:)

image15
Jag och Elli


image16
Jag och Becko

Skiiiit

Så jävla mycket i skolan nu!!
Fattar inte hur jag ska hinna med allt. Tyskarna kommer på måndag kväll så nästa vecka lär det ju inte bli så mycket plugg. Ska bli askul när dom kommer men ack så mycket jag måste fixa innan dess. Har skrivit klart min text nu iaf om tysk invandring men kan inte påstå att den blev nå bra. Ska bli så skönt när redovisningen på engelska är över nästa onsdag. Vilken lättnad för usch vad nervös jag är.

Det är så mycket så jag knappt vet vart jag ska börja. Ska över till pappa och äta middag iag också så nu måste jag nog sätta lite fart och sluta lata mig!

Puss Puss <3


Tisdag igen

Igår åkte Becko óch Elli hem.. Kändes som att dom bara hann komma å sen åka hem igen. Men de har vart as kul att ha er här tjejor!

I söndags blev det shopping i Kista och kvällsbio, vi såg Min brors flickvän den var faktiskt söt :) Elli höll sig vaken hela filmen så de måste ju vara ett tecken på att den var bra haha.
Igår åkte vi in till Djurgården för at hälsa på Ulla (en söt pratglad liten tant) haha. Sen gick vi en sväng i Gammlastan sen åt vi på MAX på Vasagatan. Klockan gick fort och sen följde jag tjejorna till flygbussen. Tråkigt att säga hejdå för nu kommer vi inte ses på över 2 månader! saknar dom redan !
Sen åkte jag till Solna centrum och Råsunda och jobbade min första dag som korvgubbe. haha! Nä men de var rätt kul, det var roliga människor man jobbade med och så tjänade man lite pengar. Jag Victor och Johan fick skjuts hem av pappa som också var på matchen. Matchen slutade 1-1 AIK-HIF.

Idag känns inte som en bra dag.. Eller den började inge bra iaf. Mamma kommer inspringande i mitt rum HALV 7 och säger att han som mördat Engla kom från Torsåker där Angelica bor !! Fett läskigt! Torsåker är inte stort och usch jag har varit där några gånger! USCH! Människor som han borde inte få finnas! Helt sjukt !
Sen ringer Calle en halvtimme senare och väcker mig ! TACK !
Jag var så trött att jag snoozade 3 ggr innan jag gick upp. Solen skiner idag iaf! Men sen när jag går in på badrummet och öppnar badrumsskåpet rasar allt ut! Fattar inte varför men på ngt konstigt vis så hade hyllplanet gått sönder så där står jag opch får allt på mig ! ÅÅHHHHH.....arg arg arg.. Nu sitter jag mig vid datan och ska snart äta frukost. Börjar 12 idag så det är ju bra iaf men min rygg gör APONT!! =/

Hoppas det går bra för golfarna i Skåne nu och vinner ALLT ! =)

Puss och Kram Clara


Lördag

Vilken dag ! =)

Morgonen började med att Elli satt väckarklockan på 7!! Jag och Becko blev galna på henne eftersom att hon inte vaknade av den och hon satte den bara om och om igen på snooze. Vi hade sagt att vi skulle gå upp klockan 8 men vi eller rättare sagt jag och Becko vaknade var femte minut ! =P haha ärligt talat Elli måste ha sömnproblem =P

Vi var och gympade klockan 10 i Lillsjöskolan sen stack vi hem duschade och åt lunch. Sen blev det stan. Vi gjorde Drottninggatan igår så idag blev det en snabbis till Gallerian och NK. Sen promenerade vi till Djurgården eftersom att vi skulle på Cosmonova! Men jag har idag lärt mig att Cosmonova inte ligger på Djurgården haha. =P BRA JAG ÄR ! .. Elli fick damp eftersom att klockan redan var 3 och vi skulle hämta ut biljetterna halv 4! Så vi kastade oss på bussen och sen t-banan till Universitetet sen sprang vi allt va vi hade till Cosmonova. Vi var där tjugo i och det var precis så vi fick hämta ut våra biljetter PUHH ! =)

Vi såg Deep sea! Men fyfaan vad tråkig den var ! Elli somnade och jag fick sitt aoch peta på henne haha men det slutade med att alla tre sov när filmen var slut ! haha... När vi skulle hem strulade t-banan så vi fick sitta och vänta LÄNGE! Väl hemma lagade vi lävbiff med potatisgratäng och bearnaissås =). Vi bakade brownies också ! mummsigt blev det ! Vi kollade på Körslaget och Elli somnade halv 9 !! VILKEN VIKING !!! haha

Nu sitter jag och Becko vi köksbordet och gör inte så mkt och Elli.. OVANLIGT NOG SOVER ! haha ;).

Många kuliga minnen kommer man ta med sig från den här dagen iaf =) haha Puss och Gonatt ! <3

Fredag

Sitter och väntar på att Becko och Elli ska fixa sig klara sen ska vi äta frukost. Sen blir det stan för resten av dagen. Synd bara att man inte har några pengar...men men man får shoppa med ögonen ;)

Ikväll blir det jobb och då ska Becko och Elli vara hos Lundbergarna och äta middag och kolla film. Vill inte jobba idag men blir ju inte bättre av att jag klagar =P.

Jag är "sjuk" idag så jag ska slippa skolan å va me tjejorna istället. Det är jag värd tycker jag, har inte vart sjuk på hela tvåan.

Nä nu ska vi kila vidare och göra stan ! Puss<3

Tidsfördriv

ALLMÄNT...
Namn:
 Clara
Piercingar: 7 st i öronen
Tatueringar: Nej
Längd: 168
Skostorlek: 39
Hårfärg: Brunett
Är du kär i någon: Nää inte just nu
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nja jag trivs rätt bra
Vilket shampoo använder du: Just nu Loréal
Vilken parfym använder du: DKNY eller Escada
Vad är du rädd för: Döden
Gillar du att tvätta: nej
Gillar du Berg-och-Dalbana: Ja speciellt när de pirrar ordentligt i magen ;)


FAVORIT...
Mat:
Finns så mycket gott
Låt: Många Många ;) Men Håkan Hellström är riktigt kanon
Sak att göra: Umgås med vännerna
Sport: Handboll
Dryck: läsk
Kläder: Mjukisar då känner man sig avslappnad :D

SENASTE...
Bok du läste: About a boy
Personen du fick mail av: Facebook
Personen du fick brev av: Skatteverket kanske :P
Personen du fick sms av: Calle
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Bara jag och mamma som bor hemma så de va LÄNGESEN
Saken du köpte: En Kafffe på skolcafét

ÖVRIGT..
Salt eller socker: hmm..socker
Gillar du ketchup: ja
Är du glad nu: ja
Var du glad igår: ja
Känner du någon som jobbar på sjukhus: japp, Emmas mamma
Vad dansar du till: det som spelas
Stockholm är: Fin fint
Göteborg är: också fint?
Kan du sjunga: Njaa
Mer värt än guld: Vänner och familj
Spaghetti eller makaroner: båda
Ett land jag helst vill besöka: Thailand, Kina upps de blev två
Ska bli skoj: När Elli och Becko kommer + när tyskarna kommer
Ska inte bli skoj: Redovisningen om 2 veckor på engelska
Sparar till: Resa (eller försöker)
Väntar på: att klockan ska gå så jag kan ta bussen och möta tjejorna
Pålägg som gäller: AVOKADO :D så GOTT
Dagens dryck: vatten?


Godmorgon

Ställde klockan lite tidigare idag för att hinna plugga lite på morgonen. Tog en dusch sen åt jag två supergoda avokadomackor ´=) Asså AVOKADO är så gott ! I just Love it ! =D Det är Avokadotider nu tror jag för dom är varken för mjuka eller för hårda, alltså helt perfekta.

Dagens schema ser ut såhär:

-Plugga lite
-Info Layout
-Lunch
-Företagsekonomi
-Vårdcentralen för att kolla ryggen
-Hem och plugga lite till
-Möta Elli och Becko på centralen
-Middag med Tacos =)
-Sen får vi se .. =)


Ha en bra dag ! Puss

Onsdag

Vaknade halv 8 och kände NEJ!, jag vill sova vidare. Jag och Emma som hade lovat varandra att vara duktiga och gå på tyskan på morgonen. Jag tog fram mobilen och trodde att jag skrev ett sms till Emma men en timme senare får jag ett sms av henne att hon försovit sig och att hon inte skulle hinna till tyskan. hahah jag hade inte ens skickat iväg mitt sms för jag hade somnat om med den i handen. Men de var ju tur att Emma också hade försovit sig. =)

Tur att vi inte gick på tyskan för vi hade tydligen läxförhör och de hade varken jag eller Emma pluggat till ;)

Engelska diskussionen om boken gick väl sisådär. Jag sa inte så mycket. Vet inte vad det är med mig men jag blir plötsligt så blyg när det gäller att prata engelska. haha ;) Men jag är ju rätt bra att prata annars så de jämnar ut sig.
På svenskan blev det diskussioner om att vi skulle börja lektionen tidigare bara för att slippa ha hål mellan engelskan och svenskan. HAHA då bröt jag och Emma B ut i panik !! DET GÅR INTE ! FÖR DET ÄR DEN BÄSTA PAUSEN FÖR KAFFE! haha resten av klassen protesterade men jag och Emma fick som vi ville haha =) Jag tror vår svenska lärare gillar oss =)

Känner mig duktig för första gången den här veckan för jag har skrivit ihop hela 2 sidor på analysen till mitt, Emma H och Martins ekonomi arbete. Nu behövs de bara lite finslipning sen ären KANON hoppas jag.

Snart ska jag och Mamma till Coopan och handla sen hem till moster och hämta luftmadrassen =) Imorgon kommer Elli och Becko, det ska bli as kul =)

Pussisar och Kramisar Clara

Plugg!

Jag, Emma och Simon sitte hemma hos Emma. Simon försöker hjälpa Emma med matten och jag sitter här och försöker skriva ett Anbud. Men åt helvete med det ! Jag kommer ingen vart. Blir så jävla förbannad. ORKAAR INTEE!
Emma gjorde kaffe men det blev mer som te haha. Hon sa: Shiit de här blir säkert jättestarkt men så blev det TE! haha sötbullen min =P Tanken som räknas.  haha..

Känner mig så sjukt omotiverad till skola nu. Carro den bajskorven glömde artiklarna IGEN så vi kan fortfarande inte börja med vårt arbete!! haha =P Shit börjar vli lite stressad nu men samtidigt gör jag ingenting åt det. jag får SKYLLA mig själv helt enkelt.

Nu ska jag försöka göra något vettigt! Vad det nu är? BLÄÄÄÄÄ!!!

Puss

Tisdag..

Skönt att få sova ut idag. Hade egentligen tänkt att gå på elevcenter idag med Erica för att få hjälp med matten men hon var sjuk så då sov jag en halvtimme längre ist =).

Börjar inte skolan förräns om 2 timmar. Men ska försöka plugga lite men har verkligen ingen motivation just nu. Sitter och äter min frukost som blev en fruktsallad. Mumms. =). Tisdagar är en skön dag! Börjar tidigt och slutar tidigt . Men idag betyder det att jag måste plugga efter skolan. Mindre kul måste jag säga =/

Det kanske blir en sväng förbi moster idag, längesen vi sågs. Måste hinna träna idag också, kanske ett medelgympa pass i Brunna eller en liten springrunda kanske?. Får se vad jag får tid med.

Nu ska jag gå och föna håret, sminka mig och kila vidare till skolan Puss Puss

Måndag kväll

Kom hem från pappa för en stund sen. Han hade gjort pannkisar till middag med glass och hallonsylt, vilket inte satt fel. Sen stack vi ut och övningskörde, det var längesen vi körde nu och det är alltid lite jobbigt att köra med pappa, för han är så skraj hela tiden att jag typ ska köra i diket eller ngt. Men jag har ju faktiskt koll även om han inte tror de... Det blev en sväng in på Coopan också där jag mötte Carmen och Eugenia. =)

Lyssnar just nu på Håkan Hellström, ååh det väcker så många minnen. Alla konserter man sett. ojoj ! =) Hoppades på att få biljetter nu i April när han ska spela i Stockholm men nej ! där var man ute lite för sent. Men det hade vart grymt kul att ae nu när han har släppt en så bra ny skiva också. Måste kolla in om han ska spela något mer annars får det väl bli i sommar på någon festival.

Imorgon måste jag ta tag i pluggandet efter denna slappa måndag. Puss och gonatt <3


Måndag eftermiddag

Kom precis hem efter en lång skoldag. Sista lektionen är alltid så himla seg. Ska hem till pappa om en timme och äta middag och snacka lite.

Pratade med Simon i telefon nyss. Det var längesen vi snackade så de blev ett uppiggande samtal =). Längtar som bara den till sommaren . 40 skoldagar kvar. Känns mycket men hoppas det kommer gå fort. Har fått reda på att jag har 4 prov den veckan som tyskarna är här. Jag kommer missa jättemycket ! Varför ska lärarna alltid lägga alla prov på samma vecka? =/

Nu ska jag kila vidare! Simma lungt kisen ! Puss puss <3

Stress Stress Stree

Imorgon skola igen. Helgerna går extremt fort.

Lyckades inge vidare med info layout uppgiften, får ta och fråga ngn som kan de där imorgon ist. Läste iaf 1 hel timme och 15 min i min engelskabok. Ändå så har jag inte ens kommit halvvägs. Jag läser så sjukt långsamt på engelska så det finns inte. Hoppas bara jag hinner läsa ut den till på onsdag. Jag har ingen engelska imorgon så jag borde läsa istället. Men så säger jag alltid och så slutar det med att man inte orkar och att man går till cafét med tjejorna istället. :P

Imorgon efter skolan ska jag träffa pappa. Vilket var jättelängesen känns det som. Vi ses nästan aldrig nu för tiden. Känns jättetråkigt, men han jobbar så mkt nu och de lär han fortsätta med om jag känner honom rätt. Det var längesen jag träffade syskonen också! Joel var iof hemma förra helgen men vi hann bara ses en jättekort stund. Funderar på att åka ner och hälsa på honom i Linköping här någon helg när jag får tid.
Lina skickade ett sms igår men det är pinsamt så sällan vi ses och nu när vi bor så nära varandra. NEJ det måste bli skärpning, Jag har blivit så dålig på att hålla kontakten. Men det är så sjukt mycket annat i mitt huvud så jag hinner inte med.

Längtar till torsdag då Elli och Becko kommer :) ska bli jättekul ! Puss och kram


Söndag

Kom precis hem från IKEA, jag och mamma hittade lite småsaker men inte det vi egentligen var ute efter. Alla extra madrasser var slut. Eftersom att Ellinor och Becko kommer på torsdag så skulle vi hitta en madrass.. Men ack ack :P

Vi svängde förbi Lundbergarna på hemvägen och fikade lite och hämtade mina träningskläder som jag lämnat där.

Emma kom med den roliga nyheten att hon är festsugen igen ! :D WIHOO jag har saknar våra partystunder! Det var snart ett halvår sen vi festade tillsammans. Hoppas det blir ngt nästa helg då ! =)

Känner mig allmänt lat idag. Känner inte alls för att läsa den där tråkiga engelskaboken. BLÄÄÄ! Aja de lär ju inte bli bättre av att jag hänger här haha .

Puss på er !

Längesen jag skrev nu...

Vad händer i mitt liv just nu?

Jo igår var jag och mamma in the city och shoppade. Kul och shoppa när man slipper betala själv. haha ;) Sen åkte vi hem och åt middag. På kvällen kom Emma, Simon och Robin och hämtade upp mig så åkte vi hem till Emma som skulle byta om. Vi trodde kvällen skulle sluta med fest men icke det :P Vi hämtade upp några fler och stack  hem till Simon ist och rökte vattenpipa och spelade guitarhero.
Det var najjs :) Men läskigt att ta sig hem själv från Bro. speciellt när jag kom till Kungsängens station för då var jag helt själv och så  kommer 2 killar nedspringande från trappan och när dom ser mig stannar dom upp och en av killarna går emot mig. Fatta skraj jag blev. Han märkte det och sa "förlåt". Men när jag kom upp för rulltrappan var två väktare där. Puuh. Men ingen man kände och bussen skulle inte gå förräns om 20 min. Jag bestämde mig för att gå hem. Och självklart hade jag inget batteri på mobilen och det var kolsvart. Usch det  var inte kul.

Vaknade för en halvtimme sen. Söndag igen. Idag blir det IKEA med mamma, plugga infolayout, läsa engelskaboken och dra över till Lundbergarna en sväng :).

Puss och Kram


RSS 2.0