Sumering av 2010

Januari
Jag lämar Kungsängen och Max i Barkarby och flyttar till Luleå och börjar jobba på Max i Robertsvik. Bor med Elin Karlander i hennes studentkorridorsrum på 19 kvm. Jag hade kanske en av mina bästa utgångar i happis med Linda och Henrika och kvällen slutade så mycket bättre än avskedsfesten jag hade med tjejgänget innan jag åkte då jag däckade klockan 10. Jag skyller på flyttnerverna ;)

Februari
Jag flyttar in i ett kollektiv med två andra killar på  Porsön. En Luleåbo som mest sjöng och popade popcorn och en velig skåning som hade lite beslutångest i allt han gjorde. Helt klart spännande tid. Jag fick en deltidstjänst på Max och när jag inte jobbade åkta jag några gånger och hälsade på Bäckman i Umeå. Jag var även hem till Kungsängen en sväng för att fira några tjejkompisars födelsedagar.

Mars
Jag levde på i Luleå och åkte till Seskarö och Linda och hon tog med mig på rensafari. Amanda kom och hälsade på mig i Luleå och vi hae kanske den roligaste utgången i Luleå tillsammans. Jag och Jossan halkade hem och besteg  snöberg i högklackade skor och kramade träd. Glömmer aldrig den hemgången haha.

April
Velade nog ignom hela den här månaden. Stanna i Luleå? Åka hem? Nytt boende? Jobba? Plugga? det mesta var snurrigt.

Maj
Äntligen fick jag se en lite varmare sida av Luleå. Ryssvärmen slog till och jag fick brännblåsor på armarna av solen haha jag som tål solen bra men norrlands solen var starkare än starkast. Några jobbiga farväl till nya bekantskaper, arbetskollegor och Luleå sen så var jag hemma i Kungsängen igen..

Juni
Bodde mina två första veckorna hemma i Kungsängen hos Lundbergarna innan jag flyttade in i Pappas etta på ringvägen. Jag jobbade hela månaden ut på Max i barkarby sen så var det goodbye hamburgare. Att ta farväl av hamburgerbranchen efter 4 år var nog det bästa jag gjort i år! Kul att träffa alla tjejkompisarna igen. Jag och Max åkte till Dalhalla och såg Arcade Fire. Ascoolt!

Juli
Gjorde ett besök i Haparanda. Började jobba på Posten. Hade många roliga utgångar med gamla goda vänner.

Augusti
Emma Burman hade avskedsfest och lämnade sverige för Usa. Malin också..Natta OCKSÅ! Många lämnade men jag var kvar och det var nog bra för mig att dra ner på flyttempot om man säger så. Jag stortrivdes att bo själv efter att ha bott i kollektivet i fyra månader i Luleå. Jag och Joel åkte och hälsade på vår kära moster på Gotland. riktigt kul helg! Jag umgicks mycket med min nya bekantskap Tea. Jag fick fortsatt jobb på posten några veckor.

September
Towe hade sin 20-års fest på Brunna krog, kräftskiva hos Emma H, Mickis hade 20-års fest och en Mp kväll. Partymånad om man säger så :) Jag sabina och Sofia tog det bästa beslutet att börja spela handboll igen ffast med Jakobsbergs GOIF.

Oktober
Jag åkte till Dalarna en helg med Lundbergarna, var på dop i Bollnäs, en vecka i Happis och hann fylla 20 :)

November
Jag elli och Biggan åkte till Dubai. Verkligen superhäftigt, typ som att komma till en annan värld. Jag hade ett gäng crazynorrlänningar på besök´och Emmy och Becka drog till Indien.

December
Helkul lagfest med handbollen. Mycket jobb, julfester, flyttar och nu är det sista december. Sitter här och funderar vart 2010 sprang iväg? Men jag vet att det var till något bra. Första halvåret gick rätt långsamt men nu sista sexmånaderna har bara gått av farten. Om två veckor är jag i Umeå!
Men först ska jag sticka in till stan och ta en fika med Tea för på månadag flyttar hon till Luleå och så ska jag försöka göra min nyårsnatt till den bästa :)



GOTT NYTT ÅR ALLA MINA CIRKUS 15 LÄSARE! ;)

NU GÖR VI 2011 TILL ETT GULDÅR!

<3

Clarabella


Som Clara i lådan

Jag har tappat stinget i skrivandet här i bloggen. Jag vet inte vad det beror på men nu är jag änligen ledig hela tre dagar från jobbet så nu kanske jag får mer tid åt det här.

Efter jobbet idag åkte jag hem till Emma och sen var vi i både till Sollentuna centrum och Stinsen för att jaga en nyårsklänning åt mig tills imorgon. Tillslut hittade vi en :) Nu är jag bara hemma och gör ingenting. Linahar åkt till Barcelona så jag är ensam hemma. Känns lite tomt utan hennes glada stämma här hemma. Men men jag ska väl överleva helgen.
Imorgon är det nyår för den som glömt det! Jag ska först hem till Towe på middag där 23 stycken andra från gamla gymnasietiden kommer infinna sig. Sen så har jag inte riktigt bestämt mig vart kvällen ska ta mig. Håller dörrarna öppna så att säga. :)

2 veckor och 2 dagar kvar tills jag flyttar till Umeå. Känns helt galet, jättebra, jättedåligt, spännande, förväntansfullt, kul, nervöst, ledsamt ja allt på en och samma gång... Jag tror inte jag fattat ännu att jag verkligen ska flytta. Jag undrar när jag kommer förstå? I bilen upp kanske... Känns skönt att känna Sebbe och Ellen måste jag ju säga :) Får se om Alban följer med upp  också :)

Ikväll blir det väldigt lungt för min del.. Ska vila upp mig tills imorgon. Jag är typ  jättesugen på att träna imorgon! Typ springa 1 mil i kylan.. Ja det är bara å höra av sig om ni känner samma :) haha lärju ha ångrat mig tills imorgon iof om jag känner mig själv rätt ;).


För övrigt är jag typ frälst av Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray :)

PUSS!


sämst dag!

Julhelgen är över och det betyder arbete för en brevbärare som jag. Det blev en helvetes dag på posten. Oplogad snö, fet reklam och fick gå ett nytt distrikt där jag inte hittade överallt. Mindre kul med andra ord :/. Det blev jobb från 7.00-17.10 med 10 min rast. Inte okej! Dagarna blir så korta nrä man bara jobbar och nu är jag helt slut och trött i huvudet.

Nu ska jag vara lite social med Lina och Kattis :)

Hejdå !

GOD JUL!

God jul alla kära läsare!

Vaknade precis. Lina den hurtbullen stack ut och sprang innan frukost trots att det är -13 grader ute. Jag skulle nog ha ljugit om jag hade sagt att jag följt med om jag inte varit sjuk. Känner mig rätt nöjd med att ligga kvar och dra mig lite i sängen. Joel är här också. Snart blir det frukost och fix sen över till pappa för julgröt och lite julmys innan vi drar till mamma i stan. Det blir en lugn julafton med bara närmaste familjen. Känns skönt fast det är klart det hade varit kul om moster och lillkusinen Olle hade varit med. Vi träffas förhoppningsvis imorgon :)

Hoppas ni får en fin jul allihopa :)

PUSS

Clarabella

<3


kvällens besvikelse

Jag ligger med datan i sängen utan linser och blev så förvånad över att jag såg alla händelser på facebook utan att kisa... Men! sen ser jag att jag bara kommit åt förstoringsknappen på tangentbordet!
Attans jag som trodde jag skulle slippa linser framöver. 
hahaha

Trött Clara går och sover!

Godnatt

Snöööööööööigt

Det är kallt att cykla med post i minus 10 och förbaskat irriterande med oplogade vägar och igensnöade brevlådor. Skicka för fan inga julkort om ni inte ens kan skotta framför er egen brevlåda!

Jag ångrar nu att jag skickade så många julkort i år för nu vet jag hur jäckigt det är att dela ut dom.

Emma har varit här ikväll och vi har ätit kladdkaka och druckit kaffe. Allt som vanligt alltså :) Ååh vad jag saknat henne när hon varit borta.


Sängen kallar!!

PUSS


Helgen i några bilder






Happychix! always <3

Clarabellish


hemma från en misslyckad MPrunda

Lina: CLARA har du lånat smycken av mig?

Jag: näääaej

Lina: Du, säkert?

Jag : A eller jag kanske tänkte ...

Lina: Asså Clara man ser att du tänkte för du stänger aldrig en enda låda.


Syskon kärlek! Godnatt

Peppermint winer

Vaknade och mådde ännu sämre imorse så jag ringde och sjukanmälde mig. Jag är såå rastlös! Jag försöker koppla av och bara ligga still men efter 5 minuter har jag kommit på 100 saker som jag borde göra. Just nu kokar jag knäck eftersom att jag är bakansvarig på julafton är det lika bra att börja nu eftersom att jag har så mycket annat som jag inte får göra nu som jag borde göra.

För övrigt avskyr jag allt ansvar som man fått nu när man är vuxen och måste fixa allt själv. Jag måste ringa CSN, Nordea och fixa med försäkringar hit och dit. Blää vad tråkigt och jag som har telefonskräck kan bara hata det.

Jag vill bli frisk NU för i helgen har Tobbe fest och på lördag har Amanda och Martin fest, jag måste inhandla julklappar, och jobba extra på posten på söndag för det är bra pengar. Det dumma med min förkylning är att jag mår bra och dåligt i vågor. Typ en dag ha febertoppar och sen kan jag må bra andra dagen.

Jag ska möta Malin på Waynes för en fika, det kan väl inte skada?

Nä nu ska jag fixa med knäcken!!

Puss


Snön faller och vi med den

Hur länge är det lagligt att vara sjuk?

Jag bara undrar liksom...

Clara


Uppdatering

Längesen jag fick något skrivet här. Nu är jag iaf utflyttad från Ringvägen och jag har snart lämnat Kungsängen...Jag har dock inte hunnit tänka så mycket för mitt liv snurrar just nu i 180 och jag hinner knappt med. Det är mycket på jobbet nu innan jul och julfester som ska festas på och jaa..

I helgen var jag på världens roligaste lagfest. Ja den var sjuk! :) Vill inte lämna handbollen nu när jag flyttar för det har verkligen varit sjukt kul!

Just nu bor jag hemma hos syrran.

Livet springer fort nu och jag kommer inte på något kul att skriva.


Så jag säger nog Godnatt nu :)

PUSS

NEJ

En reservplats.
En antagning.



Chansa på reservplatsen eller plugga något jag knappt vet vad det är?



När ska det bli min tur?


GAH GAH GAH!





 

här kommer alla känslorna på en och samma gång

Hej Hej!

Dålig uppdatering eftrsom att min data kraschade i helgen. Det här blir ett eldprov om jag kommer överleva 5 dagar utan facebook. Igår fick jag böter på pendeln också! Jag åkte på reducerad biljett...klantigt! 1200 till värdelösa SL! Hoppas pengarna går till snöröjning så tåget kommer i tid!

Jag har första tjing på ett boende i Umeå nu. Känns bra, nu inväntar jag bara antagningsbeskedet som BORDE komma på torsdag. Jag håller tummarna.

För tillfället är jag rätt förvirrad, glad, stressad och näst intill gråtfärdig ibland för jag vill inte missa något men känner att orken typ inte räcker till allt som händer den här veckan. Jag var tvungen att ringa mamma för jag kunde inte ta beslutet om jag skulle julpyssla med postengänget eller träna. Jag kan inte säga nej. Men nu säger jag nej till handboll. HEJ HEJ JULPYSSEL! :)

Ha det bra!

Puss

C

Vintertid

Det är något magiskt i decemberluften. Jag vill åka pulka och göra snöänglar.


ÄLSKADE VINTERTID<3

 

Love

Clarabella


Don´t look back in anger

En sa till mig en gång att man ska umgås med människor som ger en energi. Jag tänker faktiskt på de orden rätt ofta. Jag har jättemånga fina männikor runt mig som gör mig glad och som alltid får mig att dra på smilbanden trots att jag är down.
Jag älskar dem människorna något otroligt och jag hoppas dom vet om det.
Självklart vill man vara en så god människa mot alla och alltid finnas där men just nu känner jag mig mest som en energitjuv. Jag snackar inte om att jag höjt värmen på elementen här hemma... utan att jag känner att jag inte tillför så mycket. Jag är i en svacka och när jag är det så tänker jag bara bakåt i tiden och på hur bra jag hade det förr. Saken är den att jag alltid varit sån, att när jag är nere så tänker jag tillbaka istället för frammåt och jag vet egentligen inte varför... För jag vill frammåt!
Jag vill till Umeå!!

Allt handlar om att ge och ta? Right.


Snart kommer Tea hit och vi ska äta middag och snacka framtid :)



grubbelgubbe




Det är inte hur man har det
Det är hur man tar det
Och när man längtar tar saker tid
Det är nåt mellan oss, mellan oss och världen
För långsamt, för snabbt men aldrig i takt
...





En världsdel mellan Klaraberg och dig.

Det är fredag och jag känner mig lättad. Ännu en arbetsvecka är över och jag känner att Umeå närmar sig med stormsteg. Jag tror jag börjar inse nu att jag faktiskt ska flytta. Jag har lite fjärilar i magen när jag tänker mig själv, i ett studentrum, 80 mil hemifrån, nya människor, studier... Ett stort steg! Ska bli jättespännande, kul och nervöst. :)

För övrigt vill min förbaskade förkylning inte ge sig.. Jag har jobbat hela veckan och tränat men är egentligen inte frisk. Jag ställde in ölen med Tea idag för jag måste vila mig i form nu. Trodde jag vilade klart förra veckan men tydligen inte eftersom att förkylningen sitter i. Jag blev inte uttagen till match imorgon heller så min helg är helt oplanerad.

Det är härligt vinterväder ute men jag vet inte om jag glädjs med det för tåg och bussar går ju inte i tid och att ta bilen blir bara kaos. Trist ! Hade annars kanske gjort en spontanresa till Linköping och Joel eller till Jessica i Norrtälje. Aja jag har ju lite att stå i här hemma!

Shiiit vad jag är sällskapssjuk just nu. Alla verkar så upptagna ikväll så jag ska väl göra mig upptagen med Idol och lite godis i soffan. :)

Bjuder på en vinterbild.





Ha en bra fredag!

Clarabella



Hur svårt ska det vara med ett NEJ?

Trodde jag skulle få sovmorgon idag men icke! Chefen ringde kvart över sex och ville att jag skulle komma in och jobba tidigare. No choise, det var bara å hoppa i arbetskläderna. Det har varit jättefint väder i Kungsängen idag, trodde aldrig jag skulle säga det om vintern men det var underbart. -13 och strålande sol :) Var nästan lite glad när jag cyklade på min postcykeln idag.
Mitt under turen ringer en tjej från en studio som fixar makeup och sen får man fotograferas. Tydligen så hade Elin K den jäveln gett mitt nummer haha hon vet att jag var förföljd av dom när jag bodde i Luleå... ;) Jag som har så svårt att säga nej också. Jag sa att jag måste fundera på det för jag jobbade och kunde inte tänka haha så nästa gång dom ringer så svarar jag inte och då slipper jag säga det där jobbiga ordet NEJ:D
Fick masage efter jobbet och Posten bjöd.. :) Skönt!


Träning ikväll.. Tagga tagga! :)


Puss!

RSS 2.0