En trött Clara

En heldag på jobbet får en att bli så förbannat trött. Jag gick iaf förbi Rimforsarna påvägen hem och jag fick god mat och så kollade vi på Melodifestivalen. Jag har precis tagit en dusch och tänkte slå på One three hill och sluka några avsnitt med en kopp te, hur låter inte det efter en tuff dag på jobbet? :)



Imorgon blir det ännu mer jobb sen måste jag skriva vidare på ett skolarbete som ska vara klart på tisdag.


PUSS OCH KRAM


SANNAGIIRL :)

Idag var jag och fikade med Sanna i stan. Det var så himla kul för det var ju så himla längesen vi sågs och vi hade så mycket att prata om :). Och hon tog körkort idag :) GRATTIS :D. Vi fikade på Muffin Bakery hihi som vanligt! Mitt favoritfik :). Sen gick i lite på stan och jag köpte Melissa Horn´s skiva och en bok om muffins och ett grattiskort till Amanda. Hon fick även biljetter till High school musical på Göta Lejon den 21 mars. (en ganska så mycket försenadn födelsedagspresent). Men bättre sent än aldrig..eller? ;)

Efter stan stack jag hem till Lundbergarna och åt middag och kollade på film med Amanda. Vi såg Bombay dreams :) Lite småsöt film sådär, ganska lagom en fredagkväll. Amanda skulle vidare på fest så jag gick över till tvillingarna Rimforsarna och kollade lite Let´s dance och chillade. Tvilling-Amanda (många Amanda) skulle till MP i Jakan och fira Mimmi så hon följde med mig hem å pimplade lite vin innan hon skulle ta bussen. Trevlig trevligt! :)

Mamma har åkt till Kanarieöarna så nu är jag ensam hemma en vecka. och jag som är så sällskapssjuk! Hur ska detta gå?

Det visar sig nog! ;)
Jobb imorgon så jag borde gå å sova nu! PUSS



STORT GRATTIS TILL
 Mimmi på 19-års dagen! <3

Indiskt och Bounce

Kvällen har varit super! Först var jag Lina, mamma och moster och åt på en indisk restaurang. Det var supergott sen åkte vi till Orionteaternn och kollade på Bounce. Jag hade hört av andra som hade sett förställningen innan att den skulle vara super så jag hade rätt höga förväntningar men jag kan lova att det här var det absolut bästa jag någonsin sett! Det finns inga ord i världen som kan förklara så bra det var. Det var så häftigt för förställningen hade ett så högt tempo, det hände saker precis hela tiden, man berördes och det var stencoola koregrafier.

Jag förstår bara inte hur man kan vara så samspelta, dansa så bra och ha en så otrolig tacktkänsla. Nej!, det var helt otroligt, man ville inte lämna lokalen för man ville bara se mer och mer. HELT FANTASTISKT! :D Här kommer en bild på Bounce, Sveriges bästa dansgrupp!



Efter förseställningen gick vi på Clarion och jag tog en latte och dom andra en öl. Jag har fått nog av alkohol och allt festande. Nu ska jag bara satsa pengar på upplevelser. Men jag har svårt att tro att något kan slå kvällens upplevelse! tack för julklappen kära syster <3


Småttingar vi varit :)



Miniatyr-Clara

ara

Miniatyr-Sabina



Miniatyr-Amanda


Min gammla lärare hade lagt upp dom här bilderna på facebook så jag var bara tvungen att lägga upp dom på bloggen ;)

Clarabellas första lovdag :)

Dagen har tillbringats med kusin Olle och syster Lina. Jag och Olle bakade semelbullar och spelade kort sen kom Lina och vi åt lunch och fick lyssna på Olles vilda historier om pulkåkning, haha han är så söt. Han berättar så himla kul så jag och Lina satt mest och iaktog hans roliga miner. ;)

Sen vara bara å packa på sig alla kläder och så gick vi till Lillsjöberget där vi skulle åka pulka. Det var mig en brant pulkabacke och både jag och Lina tvekade några sekunder på att åka ner för den. Men vi kunde ju inte visa oss vara loosers dör lillkusinen så det var bara att kasta sig ut för den branta backen ;). Jag fattar inte att man var så mycket modigare när man var mindre, det borde ju vara tvärtom, eller? Det allra jobbigaste var nog att ta sig upp för backen sen igen haha.

När vi kom hem klickade vi på grädden och gick över till morfar och bjöd han på en semla :). Han blev glad!

Jag ska färga mosters hår idag! Hon ska på bröllop i helgen så det måste bli bra :)

Nu middag! Vi hörs!


Måndag

Jag överlevde dagens arbetspass 11.30- 21. Det gick rätt bra ändå måste jag säga. Allt rullar på så mycket bättre på vardagarna eftersom att det bara var jag och gråmössor (chefer) som jobbade :). Nu jobbar jag inte förräns lördag så nu ska jag njuta av mitt absolut sista sportlov. Känns märkligt att säga att det är det sista, nästan lite småskrämmande. 

Imorgon kommer lillkusinen Olle hit. Jag och Lina ska vara barnvakt. Bullbak och skridskoåkning på Lillsjön står på schemat :). Jag ska utnyttja mitt lov till MAX! 


Sportlovet HERE I COME! :)

Trött,tröttare,tröttast

Vilken fest  det blev igår! Ganska kort för min del. Jag fick lite för mycket av det goda och somnade vid 12-tiden, sov några timmar sen var jag igång ett tag till. Vi gick och la oss halv 6 tror jag.  På morgonen städade jag och Sandra "spyrummet", där en kille spytt som en fontän över väggar och golv. Att man inte nes kan hålla sig över toalettstolen. Det var vidrigt måste jag säga.
Annars var kvällen lyckad med god middag och trevligt folk. Men nästa gång ska jag nog inte gå ut fullt lika hårt ;).

Jag och Essner tog bussen från Bro på morgonen men vi fick dock vänta 35 min på att bussen skulle komma och JA det kunde varit bättre! Bakis som vi var och i snöstorm. När jag kom hem kröp jag bara under täcket och var helt död. Becka ringde och kom över, vi beställde hemkörning från Tibble Pizza och köpte cola och choklad från konsum. Vi har legat och degat i min säng hela dagen, pratat, planerar resa till Korpikylä på påsklovet och Becka har lagt pasians(stavning?) i 4 timmar ;) och i bakgrunden har vi lyssnat på en gammal Håkan Hellström skiva där 5 av 9 låtar hackar. VILKEN SÖNDAG ;)

Imorgon blir det jobb 12-21. Tyck synd om mig! Nu ska jag ta mig en tupplur.

PUSS


Taggad!

Ska snart iväg till jobbet och jobba några timmar sen bär det av till Bro och Emmas party !! :) Jag är taggad till 1000 om inte mer!

Nu ska jag äta pastasallad så jag står mig hela dagen. Puss

Update

Sitter hemma hos Lundbergarna,jag och Amanda har varit duktiga och varit på ett gympa pass. Nu behöver man inte ha lika dåligt samvete om man trycker i sig lite godis ikv ;). Vi ska snart fixa lite mat, mamma skickade nyss ett sms och frågade om vi skulle beställa hem pizza ikväll men jag var duktig och stod emot erbjudandet, för nu ska jag träna och bli fit tillstudenten ;).

På UF-mässan i Älvsjö idag fanns det en massa olika företag med en massa olika bra idéer, även fast många företag hade samma affärsidé. :).

Nu ska jag kila och ha en lugn fredagskväll för en gångs skull;)

Fredag

Vaknade för en timme sen, kunde inte sova längre för jag drömde mardrömmar om jobbet. haha jag drömde att jag stod i driven och det kom en massa bilar men jag fick aldrig ut någon mat utan kön bara växte och växte och till slut så orkade inga bilar vänta så de åkte sin väg och då blev min chef lite fundersam. Jag kanske inte är ämnad för att stå i driven helt enkelt haha ;) Skum dröm.

Om ett tag ska jag iväg till Älvsjömässan :) Det ska bli kul å kolla in alla UF-företag och deras idéer.

Ikväll ska jag nog vara hemma och ta det lugnt för en gångs skull. Det blir ju ändå BIG PARTY imorgon då Emma har sin 19 års fest :) Taggad till tusen! :)


Hare bra PUSS

Torsdag

Jag har precis blivit klar med en marknadsföringsanalys, känns otroligt bra måste jag säga. Imorse tog jag mig friheten till en sovmorgon eftersom att det var den enda lektionen jag hade idag. Idag är alla UF-företag på UF-mässan i Älvsjö  och ställer ut sina företag. Mitt och Emmas företag är inte där eftersom att vi var lite sena med anmälan. Hade varit kul å stå där men samtidigt så är vårt företag inte ämnat för att sälja på mässor så det gjorde väl inte så mycket ändå.

Igår hade jag körlektion och det kändes riktigt bra och det går frammåt. Sen stack jag hem till syrran och åt en jättegod middag och sen gick vi på Girlpower (Emmys och beckas projektarbete tsm med tjejjouren). Synd att det var så lite folk där bara. Det var yoga på programmet och det är inte riktigt min grej måste jag säga! Jag gillar inte att stå i konstiga och obekväma ställningar tills hela kroppen skakar haha ;).  

Om två timmar ska jag och Emma åka på ett företagsmöte  i Bålsta. Egentligen skulle jag vilja åka till Älvsjömässan och kolla in alla UF-företag istället. Men jag kanske hinner med det antingen ikväll eller imorgon.

Nu ska jag laga lunch :) PUSS


Tisdag

Imorse vaknade jag helt på fel sida. Var tvungen att gå till skolan och skriva ett prov på morgonen annars hade jag lätt stannat kvar i sängen och kollat One tree hill hela dagen. Köpte boxen igår utan att veta om serien är bra eller inte ;) Det återstå att se till kvällen för jag kom iväg till skolan ändå.

Igår träffade jag Jessica för första gången på mycket länge. Det var så himla kul å få prata av sig med henne. Vi åkte till pizzerian Lilla Rött och åt en stor god pizza, jag svär pizzan är en dm utanför pizzatallriken. Sen så stack vi hem till Jessica och hittade en massa gammla bilder från när vi var typ 12 år. Många skratt blev det och herregud hur kunde mina föräldrar låta mig gå klädd så där fult!? Helt ofattbart :P.

Nu sitter jag här och är dööhungrig! Jag har varit ute och övningskört med pappa idag, det gick bra. Tränade att köra på landsväg :) Imorgon är det fullt program, skola, körlektion och sen Girlpower som är Emmys och Beckas projektarbete. Ska bli mycket intressant, imorgon är det yoga som gäller ;)


PUSS

Söndag

Jag var så sjukligt trött igår så jag somnade kvart över 10 framför OC. Men jag vaknade pigg idag sen stack jag och Emmy in till stan och kollade runt. Satte oss på Muffin Bakery och fikade och snackade på. Tänk att man kan ha så mycket å prata om fastän vi träffas nästan varje dag :). Jag bara älskar att fika på Muffin Bakery för det har så sjukt goda muffins! Godast i Stockholm helt klart, plus att man får gratis påtår så om man är riktigt koffeinberoende som jag så är det helt värt besöket ;).

Jag hittade en t-shirt och sjal på H&M och ett par nya svarta tygskor. Jag bara älskade mina förra tygskor med de gick sönder tillslut så nu har jag ett par nya. Wihoo :)

Snart ska jag iväg på ett medelgympa pass i Lillsjöskolan. Jag är faktiskt riktigt sugen på att träna.

Läste nyss min brorsas blogg och nu vill jag bara ner till Linköping och hälsa på han! jag kanske ska boka en biljett ner å hälsa på han snart!

Förresten har ni lyssnat på Melissa Horn?  Hon är så grymt bra! Så checka in henne!:)

well well see yaa! <3


Alla hjärtans dag!

Det blev lite partajjande igår trotts allt. Vi började dricka hos Kevins klasskompis i Abrahamsberg, jag och Amanda var dom enda tjejerna men det gjorde inte så mycket. Det var kul å träffa nya människor och se lite nya vyer. Det var himmla kul å träffa Kevin igen också!. Sen när förkröket började spåra då vissa påstod att de fått knäskålen ur led m.m så bestämmde vi oss för at röra oss in mot stan. Alla ville till 90´s men jag tyckte inte det var så kul där förra helgen så jag stack till Älvsjö istället och träffade Jimmy :).

Idag har jag jobbat och även fast det var jättelite folk så var det jobbigt för jag var bakis. Att man aldrig lär sig haha samma sak varje helg ;)

När jag kom hem hade mamma lagat jättegod middag med potatisgratäng, kött och jättegod advokadosallad! :) Jag är helt slut så nu ska jag krypa ner i min säng framför OC med lantchips och ett glas cola :) Tur att man är ledig imorgon !

Glad alla <3-dag på er!

Torsdag kväll

Känner mig lite trött.. Kanske beror på att man inte får någon riktig sömn under de här 2 veckorna som det varit byggkillar å bytt rören i vår port, och de ringer på dörren halv 8 varje morgon! Hoppas att det är sista dagen imorgon för nu är jag less.

Helgen är full med förväntningar, jag menar inte bara för att det är alla hjärtansdag för det skiter jag totalt i men grejen är att jag har inga direkta planer förutom jobb  timmar på lördag sen är jag FRIIII! Kan bli en kul och händelserik helg elller så blir det aptråkig haha hoppas på det första alternativet ;)

Jag har jobbat ikväll men bara 3 timmar så det var jätteskönt. När jag är påväg hem ringer Max och säger vänd dig om å så var han där. Han var också påväg hem från jobbet så vi tog sällskap till tåget sen skiljdes våra vägar. Jag fick gå hem från K-ängens station för självklart går det ingen buss när jag kommer med tåget längre! Jag förstår inte SL:s nya system. Men det var rätt skönt å ta en promenad endå så jag ska väl inte klaga.

Imorgon har jag bara skola på eftermiddagen så jag kanske ska fixa några skolgrejer som ska vara klart nästa vecka. Sen har jag HELG! Jag och Tobbe sitter och planerar morgondagen. Vi kanske ska hitta på ngt, det var ju så längesen nu. Vi får se Jimmy ville ut på Riddarkällaren och 90´s men jag diggade inte det särskillt mkt. Vi får se helt enkelt :)


PUSS

Onsdag

Ännu en ledig dag från skolan. Det är aktivitetsdag och jag har ingen mer aktivitet än att åka på ett företagsmöte i Bålsta! Så snart ska jag dra över till pappa och laga lunch och umgås lite med han.

Igår bakade jag och Sabina en jättegod kladdkaka och satt och pratade om livet :) Jag har lite panik för jag måste börja söka jobb till sommaren..men jag vill samtidigt inte låsa upp mig på något. Jag vill ha sommarlov men jag tror jag måste inse att den tiden är förbi! Jag ska iaf skicka in CV till Bauhaus och Posten hade jag tänkt eftersom att jag har kontakter där och doom måste man ju utnyttja ;).

ne nu ska jag ut och utnyttja dagen till MAX!

PUSS

Söndag igen

Veckorna bara springer förbi och idag är det söndag igen.
I fredags blev det en utekväll på Riddarkällaren med temat 90´s så det var kul med nostalgiska låtar. Men jag ville hhem rätt tidigt eftersom att jag skulle börja jobba halv 10 dagen efter. Trots att vi tog kvart i 2 tåget hem så var jag inte i säng förräns halv 4 :) Hyffsat kul kväll ändå fastän den inte riktiogt blev som jag tänkt mig.

Lördagen bestod av jobb, hem duscha och iväg till Blåsut för en middag hos faster Eva eftersom min kära pappa fyller 50 år idag :). Dte blev en trevliog middag med  mycket vuxensnack och wiskey.. och alla vet väl hur sådana släktmiddagar brukar sluta ;). Jag fick även veta en del om min farnor och farfar som jag aldrig träffat. Det var kul å höra om hur de var eftersom att min pappa är ganska dålig på att berätta saker så hade jag och min faster ett kul och intressant samtal.
Jag var väl hemma halv 2 och då var jag så trött!!

Söndag, idag har jag varit hos Lundbergarna och tagit en fika och nu väntar jag på att Victor och Fille ska komma över :) Längesen man träffade dom så det ska bli najjs. Kanske blir en film eller nått. En riktig slappar dag helt enkelt.

Nu ska jag kila! PUSS PUSS

Långhelg

Helgen har varit bra, men usch vad jag var trött i söndags. En riktig helvetiskt dag på jobbet, men efter helgens bravader var det nog ganska värt det :).

Idag har vi varit lediga från skolan så jag, Emmy och Becka har varit på bio och sett "I taket lyser stjärnorna". Den var bra men jag kanske hade lite högre förväntningar. Men helt klart sevärd :).

Snart ska jag Becka, Emmy och Elli iväg på ett intensivgympa pass :). Well well ganska trisst inlägg.. men kommer inte på ngt bättre :)

PUSS


RSS 2.0