Fredag!

Vaknade av att Calle väckte mig och Wenni hoppade på mig,  som VANLIGT =P. Vi åt frulle och tog bilen till Torne och badhuset. Vi simmade några längder och badade i bubbelpoolen och självklart tog vi ett åk i rutschkanan =). Sen stack vi till Minerva idag också och lunchade med Junkka och Simon. Sen stack vi och handlade lite och sen hem.

Sitter nu och väntar på att kvällen ska komma och då blir det utgång i Finland =). Wiiie ! Ska bli askuuuul!

Have fun tonight! =) PUSS

Höstlooov!

Några dagar sen sista jag skev nu. Ellinor var som sagt hos mig från fredag till onsdag. Vi hann med både cybertown, bio (High school musical 3), shopping, goda middagar och hockey m.m. Igår  klev vi upp tidigt eftersom att vi skulle åka upp till Korpikylä och vårt plan gick 08.25. Så skönt att vara "hemma" igen ;) hihi känns nästan som hemma faktiskt. Igår kväll var jag. Elli, Calle, Biggan, Jeppe, Wille, Simon, Evve och Ronny på bio i Happis och så "Mamma Mia". Jag såg den i helgen också men då sov jag halva filmen för jag var lite trött efter kvällens party ;).  Gillar den filen för den är bara sååå mysig! =)

Idag har vi varit i Finlands nya köpcentrum, det var ganska stort faktist!. Gina, H&M, Veromoda, Lindex, KappAhl, Kicks och några finska affärer fanns där ;). Jag investerade bara ett mörklila nagellack och en ny mascara på Kicks :). Sen så var jag inne på Alko (Finlands motsvarighet till Systemet) och köpte cider och likör till helgens partajj. Kändes jättevuxet att få köpa egen dricka ;).  Sen gick vi och åt på Minerva. Mumms^^.  Jag Calle och Jeppe tog en runda i stan och handlade lite grejer sen stack vi hemmåt.

Nu ska jag läsa min bok och ta det lite lugnt och ladda inför kvällens gympapass =).


Pussar från UpNorth! <3


LOOOV!

Hej Hej!

Filosofiprovet gick väl sådäär.. svarade på tre frågor av fyra =P jaja det får gå som det går nu är det gjort iaf. Efter skolan skjutsate Elli upp mig och nåra till till banken för jag vann en biobiljett när jag svarade på några frågor igår =) Wiie jag brukar aldrig vinna.

Sen åkte jag, Emmy och Emma till Simon där vi lagade Tacos och Marcus och Damon kom också! =) Mycket trevligt! Sen skulle dom iväg på hockeymatch och jag kunde inte följa med eftersom att ikväll kommer ELLINOOOOR =). Men de kanske skulle vara hos Simon ikväll efter matchen och röka vattenpipa så vi kanske drar dit, om Elli vi förstås.

Nu ska jag skriva loggboken till projektet sen har jag LOOOOOOOV ! =) PUSS PUSS / C

Torsdag


Hej Hej!

En dag kvar sen LOOOV! Ska bli så otroligt skönt. Ikäll har jag försökt att plugga till filosofi provet som handlar om kunskapsteori och det är bland det svåraste jag gjort i skolan för det är så otroligt flummigt. Tog precis en paus med en kopp te och lyssnar på min nya skiva "Hello Saferide", som jag fick av min kära broder Max i present. Den är ruskigt bra faktiskt!

Känner mig stressad trots att jag bara har en dag kvar till lov. Jag vet inte men jag tror det är projektarbetet som spökar lite, jag och Emma har långt kvar på affärsplanen som ska vara klar veckan efter lovet. Usch har lite ångest för den. Borde nog plugga imorgon för på kvällen kommer Ellinor som sagt! =).  Sen på onsdag åker jag till Haparanda!. Ska bli jättekul och skönt att få komma bort lite.

Nu är det säkert att pappa ska flytta till norrboda. Den 17-18 november sker flytten. Det blir nog bra med tiden. Ska faktiskt bli skönt att flytta från villan och börja om på nytt och rensa luften i en ny lägenhet där ingenting hänt. Kanske jag kan lämna och glömma den här jopbbiga separationen mellan mina föräldrar bakom mig äntligen. Huset har för många dåliga minnen även om det finns några bra också men som tyvärr är väl gömda.

Det här fick jag lära mig på religonen idag: -Om man har krulligt hår så betyder det att man är vis!
                                                                              - Om man har snea ögon så ber man
                                                                              - Om man är fet så är man rik

                                                                              - Om man har guldringar som gör att öronen hänger till axlarna är man     
                                                                                 gudomlig.


Tänk vad mycket konstigft man får lära sig i den svenska skolan =). kanske att jag har användning för det här? kanske ska börja analysera mer hur människor ser ut ;)



PUSS!


Höst Höst Höst

Jag bara älskar hösten :) Frisk luft och färgglada färger! Sov hos Lundbergarna inatt och jag sov jättegott för jag fick en hostmedicin som var asbra, så jag hostade typ ingenting.

Min röst är lite bättre idag som tur är! haha jobbigt att inte kunna få fram det man vill säga.

Sitter just nu i bibblan i skolan och väntar på att Emma ska sluta sin mattelektion sen ska vi hem till mig och plugga!!!, dricka kaffe och äta choklad!! =).

Nu vill jag bli frisk så jag kan börja träna igen. ska nog gå ner till hallen ikväll och visa att jag lever, haha har inte varit där på nån vecka.

Snart är det äntligen lov och Ellinor kommer på lördag. Ska bli kul å träffa henne igen, har saknat henne så mycket!

Puss och Kram

En hes Clara :P

Godkväll!

Imorse vaknade jag typ utan någon röst. Jag gick och la mig klockan 9 igår så jag fick sova ut ordenligt, vilket behövdes efter en hård helg ;).

På mogonen hade jag masage och idag fick vi ha lite yoga vilket inte var så skönt när man hade jeans på sig ;P. Usch jajg gillar inte yoga, det enda som är skönt är avslappningen i slutet :)

Fick VG+ på svenska recentionen vilket jag är mkt nöjd med :). Hade italienska prov idag MUNTLIGT! Och jag hade forfarande ingen röst typ. Men hon sa att jag och Emma var duktiga och fick MVG WIIIE =).

Efter skolan åkte jag in till stan och träffade Elin, vi tog en fika och jag shoppade två par skor =). Vi planerade helgen då jag är i Happis då blir det utgång för ehal slanten :) WIIIE längtar som fan!

Min moster ringde nyss och bara skrattade åt min röst haha =P. Nu ska jag dricka lite te! PUSS!



Söndag

Helgen har bestått av många firanden och nu är jag trött på det! =P. Festen hos moster igår var jättelyckad, jag var hemma halv 5. Känns bra att vara 18 nu.

Christina, Amanda och Jonte var över på tårta. Jag fick jättefina presenter :). Svarta och vira kaffekoppar och några andra köksgrejer som jag önkat mig till min samling tills jag flyttar hemifrån. Sen så fick jag ett jättefint halsband med matschande örhängen till :) Såå sött av Lundberagrna <3. Jag fick många fina presenter igår också men orkar inte rabbla =P hihi!

Känns som att jag bara ätit tårta hela helgen så jag sabina och mimmi tog en promenad. Det är så skönt att promenera i höstvädret tycker jag.

Joel åkte tillbaka till LInköping  idag också :/ Usch vad jag saknar han redan! Min käre bror! Jag och Emmy funderar på att åka ner å hälsa på han i november. Vore jättekul och ännu roligare nu är jag är 18.

Nu ska jag sova för jag är helt slut efter helgen ! Imorgon ska jag jobba på råsunda, jag vill inte!!! :(  BUHUUUU


<3<3


18!!!

Nu har lilla jag blivit stor flicka! :)

Allt började med en rejäl förfest hos mig, vi var närmare 30 pers i min trea. Det var askul tycker jag iaf och många fina och sexistiska presenter fick jag också ;) haha!

Resan in mot stan var galen som vanligt. Alltid lika kul när man är taggad till MAX!. På bussen började alla sjunga för mig haha ni är så stört underbara<3. Sen drog vi mot Fellows, alla kom inte in pga 20-års gränsen. Jag, Elin, Malin och Siham var de tjejer som inte kom in plus K-ängen killarna. Vi drog till Huset och där stod vi i kö 20 min men kom ej in för att det var för fullt :( Eller jag och tjejerna kom in men inte killarna så då sket vi i det.

Vi drog till MP i jakan istället. Det var väl OK men dräggigt som FAN! aja jag fick dansa av mig lite :) Var hemma vid 4 och blev väckt halv 9 av Elli som ringer och grattar och jag var helt borta haha hade typ glömt att jag fyllde år =P.

Idag har vi ätit tårta hos pappa och grannen kom över med biobiljetter, så himla gulligt tycker jag :). Ikväll blir det 40-års fest hos min moster som fyllde år igår :) Grattis till henne!

Tack för alla söta sms och telefonsamtal idag :) Love yaaa! <3

En bra dag :)

Tre bra saker har hänt mig idag =)

1. Jag och Emma har blivit tillfrågade att vara med på ett möte med komunens egna företagare och berätta om UF och vad vi gör och hur vi ska gå till väga. Vi sa JA på en gång då det är en bra övning att prata inför människor men också att vi får berätta om vår produkt och kanske lyckas sälja in oss? ;)

2. Jag har varit på naprapathögskolan med masagegruppen och jag fick en snygg kille till massör ;) inte illa vill jag lova.

3. Therese ringde upp mig idag och frågade om jag ville ställa upp som hårmodell för Lóreal imorgon :) så nu har jag ny hårfärg och imorgon blir det klippning och lite styling av håret.  TACK Therese ! Precis vad jag behövde! =)

En Toppen dag helt enkelt =)


11 dagar.. :)

11 dagar kvar till jag blis stooor flicka :)

Dagen har varit kanon:) Vaknade hos Emma eftersom att vi jobbade med UF-företaget hela eftermiddagen/kvällen igår. Det känns jättebra och vi har kommit ganska långt nu. 

I skolan fick vi ett nytt prjekt att arbeta med i marknadsföringen.. SUCK  men jag är med Natta och vi ska göra det bra! :). Sen blev det lite kaffe och snack i caféterian, trivs så himla bra på UBG! Vill aldrig sluta skolan :(. 

Sen hade vi idrott och jag och Towe var med och spelade vollyboll med andra idrottsgruppen ist men det blev inte så seriöst och mitt lag förlorade. 

Sen stack jag hem till pappsen, vi var ute och övningskörde och det gick jättebra :). Sen hjälpte jag han med att fixa en hotmail haha han är ju hopplös på datorer =p.

Klockan 6 var det Strep up pass och det var mkt roligare den här gången för man lär sig stegen mer och mer för varje gång. =) Just nu sitter jag med en idrottsuppgift som jag trodde skulle vara klar idag men den ska tydligen vara klar till på gfredag så nu känns det mkt bättre :). 

Nu ska jag skriva vidare på arbetet! :) PUSS!  

Lördag

Hej Hej!

Blir inte så ofta jag skriver på bloggen eftersom att jag har så sjukt mycket annat för mig. Just nu är det mycket skola, handboll och flyttande som snurrar runt i mitt huvud.

Skolan har satt igång på riktigt nu och det är både på gott och ont. Alla dessa grupparbeten börjar ta knäcken på en. Varför jobbar man aldrig enskilt på gymnasiet? Kanske för att lärarna är lata på att rätta och att det är lättare att bedömma en uppsats istället för fyra. För övrigt i skolan är allt bra och jag har kommit på att jag vill inte at studenten! :( Usch det känns hemskt att man om bar anågra månader ska lämna alla.

Handbollen är grymt rolig jag ångrar inte en sekund att jag började igen. Man börjar komma i lite bättre form också vilket känns enormt  bra. Många gamla spelare som Sofia och Hellan har böejat igen och nu är vi så gott som gamla F-90 laget. Idag har vi vår andra match den här säsongen och det blir miin första sen spanien-07 om man räknar bort Skol DM. Jag är faktiskt inte så jättenervös, jag tycker det mest ska bli kul. Det jag är mest nervös för är att både mamma och pappa ska komma och kolla på matchen och dom har inte träffats ¨på över 2 år!!! Egentligen borde det väl vara dom som ska vara nervösa men usch känns jobbigt! Men jag vet att dom måste ju träffas någon gång och det går ju inte att undvika när de har 4 barn tsm.

Mycket flyttaden just nu. Morfar som är extremt virrig har flyttar från Jämtland till pensionärshusen vid bibblan i tibble, så  nu har vi plötsligt blivit nära grannar. Hoppas hans närminne kommer tillbaka snart! förhoppningsvis är det bara för att han är stressad över flytten för just nu har han verkligen inte koll på någonting! Nyckar, tid, datum!!

Pappa har försökt sälja huset och många har varit intresserade men inte vågat buda pga den dåliga tiden att köpa och sälja. Pappa har också snurrat till det oprdentligt för sig då han impuls köpte en lägenhet i Norrboda, när han egentligen ville till Jakan så nu sitter han med två bostadsrätter och försöker sälja i denna dåliga säljtid. Stackaren! tycket synd om han! Men allt ordnar sig med tiden får man hoppas :)

Ikväll är det fest hos Emma Ryd! Ska bli kul och jag är ganska taggad. Om 2 veckor fyller jag 18 år!


Nu ska jag tagga för match och byta om ! =) Heja KSK! puss!


PUSS!

RSS 2.0