Helgens bravader

Söndag och bakis fortfarande...

Igår lördag hade vi tacomiddag här hos Nivas. Sen hade vi förfest här och spelade "med andra ord". Vi hade askul!! Resan in till Haparandestad var dock mer som en skräckupplevelse. Vi satt 4 i baksätet och 2 i passagerarsätet fram och Henkka körde. Ni som inte vet vem Henkkaär så är han inte den bästa bilföraren. Linda var hysterisk haha och när vi kom till stan fick Henkka för sig att gena över en stor parkering. Alla skrev "HENKKA AKTA STORLPARNA AAH" haha sjukt! Robban fick ett rivmärke på hakan (av mig eller Linda)  för att han skrek så mycket haha..

Inne på krogen var det rätt bra drag, dock rätt dålig musik stundvis och det är märkligt jag tror Happisborna går igång på Lady Gaga "Bad romance" för den spelades MINST 5 gånger..

Efter krogen drog vi till Max och körde drive in. Alla skulle ha specialbeställningar och hit och dit. Jag som jobbar på Max led med persolaneln haha :P. Konstigt nog hade jag mer pengar i plånboken efter maxbesöket.. :S 

Nu måste jag släcka lampan i rummet för Robban på står att jag förstör mysfaktorn i hans rum! Ser inte tangentbord längre!!

Och glöm inte mina Stockholmsvänner att vi har ryktet här  i Norr "att i Stockholm Steker vi!!!"
Lev upp till det nu när jag är borta! ;)



Jag, Henrika och Linda



Partyflaskan numero uno



Robban, Dan, Henrika



"Med andra ord" Jag och Linda ägde;)



Det här skulle man visst göra när man druckit upp flaskan och vi lyckades med allt! ;)



Vi var stolta som överlevde bilresan med Henkka





partysockorna på!! ;)





Bosse THE dog!

Imorse när jag vaknade av att Bosse (Simons nya hund) kom och kröp ner bredvid mig. Världens sötaste hund och vill gosa hela tiden, dock fiser han stup i kvarten. Så när Simon gick ner för att åka till jobbet sa jag åt han att ta med sig Bosse för stanken blev olidlig. Men Bosse ville inte röra sig och efter ett tag så sträcker Bosse lite konstigt på sig och kollar bak på sig själv och jajjomänn han hade släppt en blötfis som resulterade med en brun fläck på mitt vita lakan... USCH! Jag kastade mig upp och Elli också.. BOSSE UUUUT! hahah äcklig hund det där och jag fick ingen sovmorgon.

-20 grader och tårna fryser...

Dagen har spenderats i stan med Henrika och Lina, mkt trevligt! Vi har även laddat upp med dricka för imorgon då det blir tacomiddag och förfest här i Korpis :) Sen utgång på Asplöven!

Kvällen blev lugn tillsammans med Elli, Linda. Simon, Robban och Biggan. Massor av godis har ätits och vi har spelat "med andra ord".

Max i Luleå ringde såklart och frågade om jag ville jobba imorgon 12-17. Synd att dom inte lagt mig på schemat...well well det fixar sig annars blir det här en månads "semester" i Luleå :)


PUSS

Hemma hos Nivas

Jag överlevde snöstormen trots att jag blev snöblind och nästan påkörd av en plogbil. Hade ju varit trist å hamna i rullstol efter 2 dagar i Lule haha.

Idag var jag, Elin och Diana på bodypump. Det var bra träning men instruktören snackade alldeles för mycket.. Den som sa att norrlänningar är tystlåtna har FEL! Jag var även til studievägledaren idag och tänkte fpå hjälp med att hitta en kurs som skulle passa mig men dom var inte så hjälpsamma. Vet inte om jag orkar boka upp mig på något. Får se hur länge jag stannar här eftersom att det verkar dåligt med jobbtider.

Jag bestämmde mig för att spendera resten av veckan i Korpikylä hos Nivas. Känns bra att vara här igen, känns som att komma hem :).

Känner mig lite vilsen haha men efter hela 3 pepptalk med mamma idag så ska detta nog gå bra. Allt löser sig i värsta fall får jag väl ta flyget hem till Stockholm men jag ska ge det en chans :)


PUSS <3

Snöstorm eller ett tredje världskrig?

Vaknade inatt av att det dundrade på som bara den utanför fönstret. SNÖSTORM!! Klass 2 varning. Har nog aldrig varit med om en sådan förut och det är jag nog ganska glad för. Inte speciellt lockande att gå utanför dörren.

Igår gick jag på stan och ännu ett felinfo haha jag ska inte jobba på Max i city utan på Robertviksgatan som ligger vid OKQ8 längst med Bodenvägen, om det säger någon något som läser det här. Det var ett pyttelitet max som mest har gäster i driven. Helt annat än Barkarby och ett helt annat tempo. Men de var jättetrevliga och jag hoppas jag kommer trivas :). Jag fick hoppa in och jobba första dagen, kändes kul att få börja på en gång. Jag ska jobba idag också mellan 15.45-20.

Inget nytt på lägenhetsfronten. Jag ska träffa Elin idag vid 12 och då får vi ta å kolla runt lite. Men känns lite småjobbigt eftersom att jag inte vet hur mkt jobb jag får och hur länge jag kan stanna, för om jag inte får tillräckligt mycket jobb har jag ju inte råd med egen lägenhet. Jag hoppas det löser sig. Tur att jag har Elin som är så snäll och låter mig bo här på BJÖRKSKATAN inte BJÖRKSGATAN som jag skrev tidigare hehe ;).

Nu ska jag äta frukost, packa upp väskan, duscha och dra mot stan :)


Puss // Clara

Landat

Sitter just nu i Elins studentrum. Kom precis hem från ett spinningpass på STIL. Jag, Elin och Emmelie gick på morgonpasset som startade klockan 7 :) Riktigt skönt att ha träningen avklarad för dagen. Jag köpte gymkort för 600 kr så nu ska jag bannemig träna. Heja Heja!

Fel info jag bor inte på Porsön haha jag bor på Björksgatan som ligger ca 2 km från universitetet så det blir en liten promenad. Igår slog tanken mig att jag kanske ska börja plugga en enstaka kurs i marknadsföring men ska kolla hur det ser ut med jobb först. Ska åka å snacka med dom på Max snart.

Än sålänge känns det bra att vara här och i helgen kommer kanske Nivas hit och festar tsm med oss.

Vädret är behagligt kallt, typ -5 så jag lever än!

Måste typ öva engelska för nästan alla Elins korridorskompisar är utbytesstudenter.

Nää ska nog dra mig mot stan strax! Nu är ni lite uppdaterade iaf :)

<3// Clara

I leave home for something new

Avsked...
Hela helgen har bestått av avsked. Jag hatar avsked, vill flytta men inte ta avsked.. fyfaan. Om 15 timmar går mitt plan till Luleå, då flyttar jag och min gröna resväska och dator till nordligare breddgrader. Inte förrän idag har jag fattat att jag ska lämna Kungsängen, kanske inte förgått men för ett tag. Jag gillar inte ordet förgått som sagt jag gillar inte avsked.

Trots att jag inte vill ta avsked så hade jag tejejorna på middag igår. Kvällen kan summeras såhär: Tacos, för mkt vin, somnade 10, vaknade upp ensam klockan 3 och då bjöd jag in gammla maxare på efterfest hemma hos mig :) Så klockan 3 dundrar 12 lagom fulla maxare in i min lägenhet och det åts tacos, chips och godis. Herregud vilken kväll haha. Jag höll i för- och efterfest men allt där emellan är totalt utsuddat ;).

Ikväll har jag varit på middag hos familjen Lundberg som fått mig att tycka om Luleå från första början. Trevligt som vanligt! Galet vad jag kommer sakna alla här hemma men ändå längtar jag upp till alla däruppe! Det här kommer bli ett äventyr jag aldrig kommer glömma!


Tack alla för en bra helg trots allt! Vi ses snart!!

Hejdå Kungsängen, Hej Luleå :)

Puss <3 // Clara

2010!!

Hallåå!

Nu var det ett tag sen jag skrev...har inte riktigt orkat! Men nu ska det bli ändring på det! Om exakt 2 veckor flyttar jag upp till Luleå. Känns helt sjukt! Det ska bli riktigt spännande men det börjar bli lite pirrigt om jag ska vara ärlig.

I helgen var jag i Göteborg och träffade Alban. Det var askul och jag som inte varit i Göteborg sen 2004! Jag kom på lördagen på dagen och åkte hem 24 timmar senare, haha resan var kort men intensiv och vi hade det asnajs! Helt klart annorlunda! Jag och Elin pratar om att åka till Göteborg lite senare i vår och hälsa på hennes kompisar som bor där å så :). Jag ser fram emot 2010! Jag tror det här kan bli mitt år!


Saknar Göteborg och allt där till! <3

Puss!

RSS 2.0