helgen

Kollade just in statestiken över hur många som läser min blogg och jag kan säga att antalet läsare ökade drastiskt från lördag till måndag. Haha kan detta bero på att ni är nyfikna på hur min helg har varit ? ;)

Fredagen sög eftersom att jag jobbade kväll! BUUU för det.

Lördagen var super skön, kom upp i tid, tränade på friskis, åkte till stan med Elli och sen PARTY på kvällen. Förfesten var hemma hos mig i Jakan. Vi var väl 10-12 stycken. Sen drog vi mot stan och vi splittrades åt olika håll. Alla var nog ganska så mega fulla. jag fick sms från både Carro, Mimmi och Victor att deras natt hade varit svart och att de inte minns särskillt mycket :P haha kan det bero på att mitt förkrök blev en aningens vilt? ;P KANSKE !

Det var mycket att städa på söndagen iaf ;P men det är väl sånt man får räkna med. Jag hade iaf kul trots att den inte blev som planerat. Vi kom aldrig in på ngt ställe, kanske för att vi var så virriga. Vi var hemma vid 4 så så tråkigt kan vi ju inte haft det :P Vi hade nog fullt upp med att ta oss fram.

Nu sitter jag och nästan somnar framför datan. Ska sova nu för imorgon är det långpass på jobbet 11-20.30!! :/


GODNATT !

3 saker jag lärt mig idag

1. Få inte för dig att gå och kolla på bilar med pappa som kan nada om bilar. För det blir bara PINSAMT!

2. Bli aldrig assistent på Max. För det blir bara JOBBIGT!

3. Lova inte för mycket. För då blir det bara PROBLEM!


RIGHT? :)


Godnatt!


Dystert

Du har varit ute i världen i flera år, medans jag stannat på mitt rum och såg dagarna gå. // H. Hellström



Lite såhär känner jag mig just nu, att allas liv snurrar på i turbofart medans jag jobbar och gör ingenting. Jag vet att jag inte  borde ha panik över framtiden, men jag är en rastlös själ just nu. Min energi borde läggas på något vettigt men istället drömmer jag mig bort i OC-världen och önskar att jag var en av dom och levde livet i Kalifornien. Jag vet det låter patetiskt men det är  "the uggly truth!"


Dagen har varit grå och jag har legat i soffan hela dagen. Men schhhh don´t tell anyone! ;P

Nu ska jag iväg till jobbet! Som L. Winnerbäck skulle uttrycka det: "Gråa dagar skyndar aldrig på".

Det här kommer bli en lång kväll!

HEJ!


Vilken helg!

Jag säger då det, VILKEN HELG!

I fredags var jag ledig så jag ringde min käre far och så stack vi ut å sprang i Granskog. Sen så bjöd jag på lunch haha hur vuxet låter inte det? Tänk att man börjat bjuda sin pappa på lunch i sin egen lägenhet! haha

Fredagskvällen bjöd på fest! Jag och Emma började föra hemma hos mig eller hos mamma, men i mitt rum ;). Vi drack en vinare var och sen stack vi upp till centrum och fick för oss att sjunga kareoke på sportbaren. TUR att det inte var ngn där som vi kände när vi brölade ut i "främling".

Vi mötte upp dom andra tjejorna och drog oss mot stan. Men vi kom bort från varandra så till slut var det bara jag, Emma och 2 okända kostymkillar från Stureplan i en lägenhet på Kungsgatan. Trots att de var äldre och rikare haha så bjöds det på rysk smuggelvodka och musik som Orup?!?  haha det var en sjuk kväll!!

Jag blev nästan lite skrämmd. Killen som bodde i lägenheten var 26 år, drev en egen firma som hjälpte privatpersoner att spara pengar i fonder, bar kostymbrallor och skjorta som var nedstoppad och kavaj! När han frågade mig frågor som vad jag jobbade med och vart jag brukade gå ut på krogen så visste jag inte om jag skulle ljuga eller säga som det var haha men jag tror jag svarade "Där 18-åringar kommer in". haha ni skulle sett hans ansiktsuttryck och hans svar var "Jaha så det är tidiga 90-talet vi sitter med i soffan". haha

Vi var inte riktigt på samma nivå om man säger så. Men ändå så fick jag ett SMS "Vi ses väl på måndag?". Så han kan ju inte ha blivit så skrämd av att jag var en förortstjej som jobbar på MAX och säljer hamburgare. haha



Som sagt en galen kväll! Det blev en sväng till MAX och sen nattbussen hem!



PUSS <3<3

Senaste nytt

Ibland gillar jag faktiskt mitt jobb. Ganska skönt och avkopplande att ha hela dagen ledig för aktivitet. Idag har jag hunnit med att baka bullar, kollat OC och sen kom Emma över och vi tog med oss kaffe och mina nybakta bullar till Ängsjö och fikade och tog en liten promenad. Det var supertrevligt! Vi hann snacka av oss om vad som hänt senaste veckan, alltid lika mycket att snacka om :). Det blir ju inte lika ofta som förut men jag tycker vi lyckas ganska bra med att ses rätt så ofta iaf, trotts olika arbetstider och så.
Jag fick även provköra Emmas Hubbe också.. ;)

Jag och Emma har lite planer. Vi hade tänkt att göra en liten roadtrip i höst till Sveriges nordligare breddgrader och hälsa på vänner och bekanta på vägen :). Kan bli kul!

Imoron fyller Mickisprickis 19 så då blir det utgång! Längesen jag var ute i Sthlms natten nu känns det som. But tomorrow I´m back! :P


KRAAAAAAAAAAAAAM!


Söndag

Jag tog körkortet i torsdags!! Wohoo! :D Ni alla vet ju sälert redan det så vi behöver inte gå in mer på det. Det var en stor lättnad och jävligt kul å ha det fixat :D

Idag har jag och Lina tagit med morfar ut till Skokloster och fikat på slottskafét. Det var trevligt. Vi gick även en guidad tur i kyrkan som var väldigt uppskattat från vår deprimerade morfar. Jag tror vi fick han på lite bättre tankar idag. Det gjorde vi bra!

Jag och Lina har bara tagit det lugnt ikväll och ätit kinamat och kollar på den nya svenska serien i fyra delar som heter "mannen under trappan". Den var mycket speciell måste jag säga haha. Den skulle vara som en skräckfilm, fast på svenska. Men den var allt utom läskig, eller aa hel konstig bara.


En av alla tankar från Claras huvud idag:

Vad händer med oss när vi ngn av oss hittar "den rätta"? Är det över mellan oss då? eller alltså det "vi har?" Eller har vi ens något? Kanske jag som inbillar mig!!
Vi har kännt varandra i snart 8 månader och vi är ju egentligen inget speciellt men vi har ändå ngt speciellt som håller oss tillbaka. Även fast jag kanske inte verkar bry mig så tror jag att jag skulle bli sårad om du hittade ngn före mig. Vi kanske ska avsluta här?

- Jag tror det är bäst.

// C


Ledig dag :)

Skönt att vakna och veta att man är helt ledig. Jag var på ett friskispass vid lunch innan jag drog in mot stan och träffade Elin som är på besök i Stockholm. Vi fikade på Sturekatten och snackade av oss en massa. Alltid lika trevligt! Vi gick lite på stan också och jag hittade en jättesnygg jacka från Mango. Blev lite småkär i den faktiskt. hmm.. får se om jag kanske tar mig råd å köper den.

Sen mötte vi upp Max för vi hade bestämt att gå på bio och se nya Beck han och jag. Det var en försenad födelsedagspresent från mig, bara 4 månader sen :P. Filmen var bra, spännande men kanske ngt orealistisk. Men vem ahr sagt att film ska vara det? haha

Nu är jag hemma och laddar inför imorgon! Då gäller det! Då smäller det! Jag hoppas! Jag vill! Detta ska gå BRA! :) Ni får veta mer imorgon om resultatet!! haha :)


PUSS

Tisdag

Mycket jobb på sistonde. Jobbat fredag-måndag och idag skulle jag egentligen varit ledig men jag fick chansen att jobba tsm med Amanda på Stories (ett café som ligger i Skrapan på söder). Vi jobbade i köket, det var kul och lärorikt men framförallt skönt med lite omväxling från Max.
Känner mig trött så nu ska jag vila en dag från arbete sen jobbar jag torsdag, fredag sen ledig  dagar. På torsdag kör jag upp och om jag klarar det är min tanke att ta bilen ner till Linköping och hälsa på Joel. Har inte varit där sedan november så jag känner att det är på tiden. Får se om Chompen följer med också, vore kul med sällskap. Sen så behöver jag en kartläsare annars lär jag hamna  i Gävle eller nått haha. En sak ska ni veta att mitt lokalsinne är sämst! Trots att jag övningskört i Jakan i ett år så hittar jag fortfarande inte.

Juste jag har ju glömt å säga att pappsen köpt en Merza till mig och Lina. :) Så nu är det bara körkortet som saknas.

Puss!

P.S Angående min ångest i förra inlägget så pratade jag med min syster och hennes kloka svar var:

"Men Clara, du behöver inte ha bråttom. Det finns 1000 möjligheter att resa nuförtiden. Du kan ju t.ex åka till Afrika och vakta sköldpaddor! Möjligheterna finns ju så det är bara att ta dom!"

hahah Ibland är min syster för söt :) Men hon har ju faktiskt en poäng!
Tack för det bästa syster, nu har jag inte lika stor ångest över mitt liv!





Fullspäckad dag

Jag var på dåligt humör imorse för jag hatar att bli väckt när man sover som bäst. Min kära syster går upp klockan 6 på morgonen och väsnas och vi har fortfarande inte fått upp några dörrar i lägenheten. Det hjälpte inte att jag jobbat stägning kvällen innan. Men iaf så stampade jag upp och fixade mig i ordning för jag skulle ha körlektion 8 på morgonen. 
 
När jag kom till körskolan så sa min bilskolärare att idag skulle jag få "finåka", jag fattade ingenting och skrattade med lite, tills jag förstod att jag skulle få köra hans privata bil! En sprillans svart BMW stod framför mig. haha lite nervöst men det gick bra och man behövde inte trycka på gasen som på pappas Opel precis :)

Efter körlektionen sprang jag till tåget för jag och Sarvin skulle vara modeller för Krisse i stan. Vi fick regnbådens alla färger i ansiktet, men det vart coot. Kanske inget man ville gå på stan med men ändå, Krisse var super duktig! Önskar jag också kunde sminka så bra. Jag sa att jag skulle ta med mig henne nästa gång jag skulle köpa smink :)

Sen åt jag och Sarvin lunch på st:Eriksplan. Längesen vi träffades så det var himla trevligt! Imorgon ska vi gå på grönan och se Håkan tsm.

Jag och Sarvin åkte till Sergel och så mötte vi upp Krisse igen och jag och hon tog en fika på MODA. Det var kul å snacka och lära känna henne lite :).

Tro det eller ej men jag och mamma hann med en shoppingtur i stan efter det också :). Jag hittade en kjol från Indiska, en svart kofta och skjorta från Zhara :).

Trots att min lediga dag var fullproppad av akrivitet känner jag att jag vill göra ngt med mitt liv. Det känns som att alla sticker iväg, pluggar och reser medans jag är hemma och jobbar och gör ingenting! Jag berättade om mina tankegångar för Jimmy och han svarde "Men snälla Clara du har ju inte ens fyllt 19", mitt svar blev "Nä jag vet och jag har bara jobbat deltid en månad men det känns som om att det är det enda jag gjort och att min 40-års dag närmar sig!". Så nu ska jag:

1. Kolla utbildningar i Luleå, Linköping och Umeå!
2. Kolla efter jobb!
3. Komma på ngt vettigt att göra!


Massa babbel nu men så snurriga är mina tankar!

HEJ!

TEORIN AVKLARAD :D

Jag är så glad så glad för idag klarade jag teoriprovet för körkortet :D Det var en sån sjukt nervös stämmning i provsalen ingen sa ett ljud, många satt och bläddrade nervöst i boken en sista gång och jag var nästan lite små skakis innan. När provet startade kände jag att jag inte var säker på en enda fråga och de kändes mycket svårare än testerna jag gjort innan. Jag satt hela tiden ut och när det bara var en minut kvar så tröck jag på avsluta prov och så stod det "är du säker på att du vill rätt prov?", jag hade inget val tiden var ändå snart ute så jag tröck snabbt JA och så stod det GODKÄND med gröna bokstäver.

Det var en stört skön och lättande känsla. Jag kunde inte låta bli att dra lite extra på smilebanden haha :D Steget närmare mitt mål! Wohoo !

Jag ska nog svänga förbi ONOFF innan jobbet och köpa en OC-box bara för att unna mig själv en liten present :) hihi för det får man väl?


PUSS

RSS 2.0