Påsk 2013

Långfredag idag. Ligger i soffan hemma hos faster Eva och Glenn. Jag är kattvakt hela påskhelgen. Ska snart till Kungsängen för att träffa familjen Lundberg. Det blir inte lika ofta nu när Amanda och Martin flyttat hemifrån. Sen blir det påskmiddag hemma hos pappa. 
 
Det blir ingen öronoperation! Så det var ett glatt besked :). 
 
Okej allihopa, ha en fin påsk!!! Kram /C

Kan inte vara sant...

Livet är inte fan inte rättvist! skrev jag inte förut att det här är min sjukblogg? Jo, ja jag står fast vid det. 
 
Jag har jobbat 4 dagar efter 3 veckors sjukskrivning och kommer hem från jobbet med feber! Jag orkar inte. Började året med influensa,  öroninflammation som övergått i någon slags kronisk öroninflammation, operation av näsa och läpp och nu när jag äntligen var på gång... ja då ligger jag nedbäddad igen! 
 
Vafan! När ska det bli min tur? 
 
Ja jag är less! Fruktansvärt LESS! 

5 mars

Exakt en månad sen jag opererades och jag har återgått till mitt normala liv. Jag är dock kvar i februari, eftersom att jag låg hemma nästan hela februari så är den månades som bortblåst. Vilket är tur! Jag gillar inte februari.
 
På jobbet känner jag mig understimulerad. Funderar på att söka nytt jobb till sommaren men jag känner mig som en sviakre med tanke på att dom räknar med mig på Posten. Fast jag måste säga att jag är jävligt trött på att ha jobbat ett år utan fast anställning, så det blir ännu en sommar utan betald semester! It sucks! Speciellt nu när man har en hög hyra som måste betalas!
 
I höst blir det andra bullar!
 
Ansiktet läker bra! 3 stygn kvar... Jag räknar ner! :)
 
Puss på er!!

Tre veckor och nu är jag snart på banan igen!

3 veckor och en dag sedan jag gjorde operationen. Imorgon ska jag tillbaka till vardagen med uppstigning 05:00! Jag som inte behövt tänka på klockan på över tre veckor...undra hur detta ska gå.
 
Jag är ändå redo att återgå till det normala och jag känner mig nästan lite pirrig att gå till jobbet, fast allt lär ju kännas som vanligt.
 
Jag har ett stygn kvar på insidan av läppen, ett på näsvingen så det ser ut som jag har en ful näspiercing och några på insidan av näsan som inte syns. Så det känns okej att vistas bland människor nu. Har man klarat av 2 veckor med tejp över hela näsan så ska jag väl klara av en "näs-piercing".
 
Jag vill återigen tacka alla som hållt mig sällskap, ringt och hört av sig under dom här veckorna. Det har varit vissa tuffa stunder men jag tycker jag hållt modet uppe, TACK VARE ER! :) Inser hur fina människor jag har i min närhet.
 
Jag gick i solen idag, som för första gången värmde där jag gick. Jag kände mig så himla lycklig. Lycklig över att bo i Stockholm och närhet till familj och vänner! Jag trivs med mitt boende och jag känner på mig att det här året kommer bli jättebra!
 
Imorgon kommer Malin från Umeå på besök. Vi ska se The killers imorgon, äta på fonduerestaurang på fredag och festa till på lördag! :) Bra start för någon som legat hemma i över tre veckor! Måste säga att jag är väldigt stolt över mig själv att jag stått ut att bara gå hemma.
 
 
Vi hörs bloggen! Nu ska jag leva livet :) KRAM/ Clara
 
Uppdaterades visst inte! Skrivet förra veckan ;)

RSS 2.0