Ny vecka nya tag

Känner mig rätt duktig..En tallrik havregrynsgröt och ska snart ta mig till skolan. Jag tycker faktiskt att det ät kul med måndag :) Ikväll ska jag testa på IKSU för första gången!!

BTW så har Sofie och Maria konstaterat att jag är som en ivrig cihuahua när jag snackar :) hahaha


Ciao!

2 veckor!

Nu har jag varit ganska så exakt 2 veckor i Umeå. Det känns som att jag precis kom hit men ändå som att det var jättelängesen. Idag är första gången jag känner att det skulle vara skönt att vara hemma.. Jag har inte hemlängtan men det är första gången jag typ tar det lugnt och gör ingenting och faktiskt hinner tänka på hur det skulle vara att vara hemma. Jag försöker få lite ordning på rummet men det är svårt när vi är två och trångt som fan och värre kommer det bli för Maria i min klass ska bo här i två veckor från och med imorgon. Vet inte alls hur jag tänkt hur vi ska få plats för det är typ redan kaos. På tisdag får Alban sitt rum typ 50m från mig.

Igår var vi ut på Corona men det var inte alls lika kul som förra helgen. Det var några dåliga dj:s från Stockholm där och spelade. Så jag och Tersia gick till Baloogrillen vid ÅC (Ålidhem centrum) och gick hem till mig och käkade. Jag har hunnit tvätta och fixat kort på Iksu idag. Några tjejer från klassen ska komma hem till mig ikväll och så ska vi ha spelkväll och chill så måste få lite ordning här :)

Min kaffebrygagre för 300 spänn brygger asäckligt kaffe... Typ bränt! :( Ledsen jag blir!

Aja här kommer några bilder från nollningen på stan:


Fotograferas med systemetpersonal :)


Vi hittade en lila converse :)


Up2


Vi sjöng lite bad romance med de gitarrspelande killarna :)


sara, elin, Sofie, jag, Salu (Sara)


Turisterna från Norrköping, Stockholm, Pite, Eskilstuna, Pite :)


Yes jag ville synas vid frasses!


Äsch hur var det nu... städa?


Ciao!

SÄKERT

Dom har gift sig här ikväll
dom har bytt ringar, slängt buketter
jag tror inte alls på nåt mer
för jag trodde en gång på det här
är ni med mig broder, syster
för jag vet ni har vart här
dansa fastän hjärtat brister
dansa fastän du inte är här

om ett år eller två kommer det här vara över
om ett år eller två är det aldrig över...

Lillördag!

Igår var vi effektiva i skolan så vi slapp plugga på kvällen. Jag, Maria och Sofie tog vara på den lediga tiden och lagade middag och drack vin hemma hos Maria. Vi bestämde oss sen för att gå till NH och dricka några öl men det var ett jävla tjorv å ta sig in då vi först inte hade inga kårlegg och när vi väl kommer in så är vi tydligen inte med i någon nation så vi var tvugna och betala inträde och så tog de bara kontanter... När vi väl var inne så drack vi några öl och dansade till den härliga svenska popmusiken :) Det var kul men dock var det bara två nollningsklasser och vi där :).

Jag mår rätt bra idag så jag Maria och Linda ska till MB (medicinska biblioteket) och skriva ut några papper och leta artiklar till vårt kommande arbete som handlar om "en 65-årings förväntningar på livet". ;)


Platta håret sen dra! :)


PUSS

U.M.E.Å

Alban är på internat så jag är ensam hemma. Jag har precis lagat mat i vårt äckliga kök soom faktiskt börjar bli lite trevligare, iaf när efter jag har varit där.. synd att det är kaos igen när man ska dit nästa gång! Den enda tjej som bodde i den här korridoren förutom jag då har flyttat. Hoppas nästa person är en ordningsam tjej som vill ha lite ordning. Jag snackade med en kille i korren idag om att vi borde ha en städdag så vi får det fräscht men det lät inte riktigt som jag fick med mig honom... Han sa bara att det kan man ta efter sommaren för då brukar det vara äckligt. Jag tänkte VAD FAN ÄR DET HÄR? FRÄSCHT? :O

I skolan har vi blivit indelade i basgrupper och jag känner på mig att vår grupp kommer fungera jättebra. Det känns kul! Nu ska vi börja läsa en bok på engelska om människan i aktivitet. :)

Jag ska på en powerwalk med KalixMaria från klassen. :) trevligt trevligt!



Mitt rum och min sovplats eftersom att jag är så snäll och låter Alban sova i sängen :)


På promenad mot stan :)

Lina i mitt förskräckliga rum :P

Min fina syster påväg mot Umeå. Ö-vik om jag inte minns fel


PUSS från UMEÅ!

Corona

Sjukt kul kväll!!!
Har precis kommit hem från en stört kul utekväll med klassen och våra faddrar. Vi började dagen med att ha tävlingar på stan så vi har sjungt på torget inför alla och tagit kort med alla möjliga människor och sjungt lite till. Sen träffades jag, Cissi och Teresia hemma hos Cissi och käkade pizza och fixade outfiten inför kvällen som var barntema. Jag hade babybkå tajts och ett nattlinne med färgglada bakelser på och toffsar och massa färgglada hårspännen i håret haha riktigt snyggt! Vi var på förfest med restan av klassen på Carshem för att sen dra till Corona som var sjukt kul! Har nog aldrig dansat så mycket som ikväll! Längtar redan till nästa helg! Imorgon blir det rätt chill! Borde dra på handbollsträning men får se hur man mår. :)

JAG ÄLSKAR STUDENTLIVET!

På vägen hem från Corona tog jag sällskap med Fredrik från klassen och sen mötte jag några trevliga Ceivilekonomer på vägen somo trodde jag var från allt annat än Stockholm! Herreguud! Jag måste få tillbaka min diakekt! NU!


PUSS

Clara<3Studentlivet

Första skolveckan är avklarad. Shit vad kul livet är som student! Jag har hunnit med så mycket den här veckan. Kan börja med att säga att min klass är jättemysig. Bara en massa trevliga typer och lärarna verkar jättebra. Våra faddrar är också supertrevliga och de har fixat fest, lekar och runtvandringar för oss. Skolan och studierna har dragit igång på riktigt redan. Idag hade vi vårt första riktiga seminarium vilket var lite smånervöst men det gick bra. Efter skolan åkte vi in till stan några tejer och letade rätt på barnkläder som ska passa morgondagens tema "barn". Vi ska ut på Corona eller köttmarknaden som det även kallas. Spännande!

Ikväll drog jag och Sofie från Norrköping hem till Kalix-Maria och umgicks lite. Supertrevligt! Jag och Sofie hade egentligen tänkt dra på en korridorsfest men vi struntade i det och drog hem till mig och käkade godis och snackade om livet i allmänhet. Galet kul att träffa nya människor. :) Jag är supertaggad inför imogon då vi först ska på rundvandring i stan med faddrarna och sen fest med förfest hos Cissi eller Maria. KULKULKUL!


Jag älskar studentlivet!

Träningen med Sandvik igår gick bra. Dom var duktigare än jag väntat mig hehe men det var kul! :)


Nu ska jag sova!

PUSS

:)

Mot första träningen med Sandvik IK!

Mycket plugg lite blogg!!

Puss


en kväll i Carlshem

Enligt kvällens fördomar är jag klassens:

Inspireande, kändikåta, mysigaste och haft flest ligg...


HA HA HA


En stockholmare som snackar göteborska och bor i Umeå?

Tredje dagen på universitetet är avklarad. Det känns som att jag varit i Umeå i flera veckor med det är bara fyra dagar. Det beror nog på att det är full rulle hela tiden. Skola, nollning och en massa nytt. Än sålänge känns allt jättebra, svårt att hinna tänka efter så mycket för det är mest kul hela tiden. Igår hade vi lekar med våra faddrar utomhus i snön och ikväll så har de hyrt lokal åt oss där vi ska förfesta och sedan ska vi ut på Corona eller NH. I klassen är vi 25 tjejer och 5 killar typ, men alla verkar supergulliga! Känns lite som att börja om på gymnasiet för alla är ungefär i samma ålder. :) Jag var lite orolig att det skulle vara jag och typ Margareta 45 men nejnej :)

Jag kom hem från stan för en liten stund sen. Jag har köpt böcker för 1500 och varit på systemet och laddat upp inför kvällens första race i Umeå.

Jag och Alban delar ju på mina 19 kvadrat nu men det går bra. Korridoren är jävligt skabbig. Det är jag, sju killar och en tjej till som jag inte sett till så renligheten är väl inte på topp i köket precis... Men det kanske blir bättre får man hoppas.

Jag kanske borde läsa lite ur min kurslitteratur nu och sen fixa lite inför kvällen.


Det var en kort update från mig..

Ska försöka bli lite bättre på att skriva!

Puss PUss

Clara

P.s fick höra från en klasskamrat igår att jag lät som en göteborgare? Umgåts för mycket med Alban kanske? :O


hjälp

Jag tror jag börjar på lite flyttfeber...

One week woop woop

Om exakt en vecka är jag i Umeå i mitt studentrum. Säkerligen pissnervös inför uppropsdagen och jag lär känna mig vilsen som bara den. Som tur är så har jag ju en ännu mer vilsen göteborgare med mig. Äsch det hrä ska bli sjukt kul! Jag ser verkigen fram emot det trots att det känns jobbigt att lämna Jakan, familjen, vännerna, laget, det kravlösa jobbet och storstan. Jag behöver komma iväg och det är  nog rätt tid att dra nu :).

Igår hade jag en jättebra kväll. Först förfest hos Elli och Storre i Bro och sen tog vi taxi till MP. Mycket dans, smirnoff och trevliga typer. Fick sällskap hem eller vi tog sällskap.. ja  eller så var det :) Avslutade min sista helg i Stockholm med flaggan i topp, precis såhär vill jag minnas det!

Dagen har spenderats i soffan. Rätt chill!

Veckan är full av aktivitet. Träning, match, packning, umgås, fixa bilen och fixa lite kurslitteratur och så :)

I feel good!


Min syster sa idag...

Clara?
Ja?
Tycker du jag är crazy?
hahaha måste jag svara på det?



Lina <3


Mitt i morgon filen!

Jag känner på mig att det här kommer bli en bra dag. Först SKA jag köpa dator med mamma i stan sen spela min sista match och då SKA vi vinna och sen SKA vi ut på MP och jag SKA gå hem... Många SKA idag för jag VET att det här kommer bli min bästa helg hemma :)


PUSS!


Memories

Hittade en massa gamla bilder på Linas dator som jag aldrig sett typ..

Jag och pappa i Linköping.



Lina och jag


Max, en sur jag och Joel :)


Jag, moster och Carro


Liten joel



Jag på julafton typ 3 år sen?

Kul med gamla bilder!

:)


Inte så tokig kväll :)

Lina står och gör en tacopaj och jag är dj åt kocken. Ikväll ska vi bara ta det lungt för Lina känner sig lite småsjuk så det blir soffhäng med film, chips och vin :) Måste passa på och umgås med mina favoriter nu innan jag flyttar.

Puss!


Skidåkning och separationsångest

Skidåkningen idag gick väl hmm jaa sådär.. :P Kan ju inte påstå att jag är någon stjärna i spåret precis..Men tog mig runt 4,6km så lite träningsvärk hoppas jag på imorgon. Roligaste var när jag kommer åkandes i spåret så är det en pappa som är ute med sin sjuåriga dotter och åker och det var tvåspårigt och pappan hoppar över till dotterns spår så jag kunde åka förbi. Jag hann ju bli lite nervös för jag kände lite press att åka om fort så jag ökade på lite i uppförsbacken och tror ni inte att jag ramlar? Jo mitt framför sjuåringen haha så jag skrattade lite och sa "ojsan nämen nu ramlade jag hehe" Men istället för att pappan skrattade med så säger han stenseriöst till sin 7åriga dotter i Lila overall "Tänk positivt, fortsätt fäst blicken uppåt"! hahah jag dog lite av skratt inombords och fortsatte glida på i spåret ;D

Jag och Sabina har hunnit färga varandras hår idag och såhade vi handbollsträning på kvällen. Ååh vad jag kommer sakna laget, jocke, träningarna, matcherna.. Blää vill typ gråta lite. Sista matchen på lördag mot Spånga sen så är det utgång på MP. Min sista partyhelg innnan jag åker. Ska göra den till den bästa :)

Puss!

Jag laddar! Om två veckor är jag i Umeå

Sitter vid köksbordet, CSN papprerna är ifyllda och imorgon ska de läggas på lådan. Jag är ledig imorgon och jag ska ut och åka längdskidor med pappa och Åsa på förmiddagen hade jag tänkt. Måste få lite norrlandsfeeling ;).

Jag får bra vibbar av tanken på att jag om 2 veckor bor i Umeå. Jag är laddad, redo för att möta något nytt, lära mig något nytt och träffa nya männsikor! Lär vara många som sitter och tänker som jag just nu.. Undra vilka man kommer hamna i samma klass som? Hur allt kommer vara och bli! Känns som ett nytt kapitel i livet och jag är bara sååå redo för det! :)

Idag har jag funderat. Funderat på hur mycket och många förändrats sen studenten. Jag bli nästan lite rädd av tanken. Vet inte hur jag ska kunna förklara min förvåning, besvikelse och hur jävla snett det kan gå. Vill inte hamna där, tänker inte göra det heller och jag håller mig borta. Jag avstår allt det där som ni gjort, gör! Jag skriver inte det här för att predika för de som tycker det är "en kul grej" utan därför att jag bryr mig om er. NI som jag en gång kände. Jag vet inte om jag känner er längre. Vill bara inte tro att det är sant. Vet att ni vet bättre.

 

Godnatt

 

Clarabella


1 Januari

Första dagen på året och jag har levt i soffan och ätit rostade mackor och druckit cola. Bra start på nya året? NOT! Tror jag stryker 1 januari i den nya träningsdagboken jag fick av pappa i julklapp och börjar mitt liv imorgon istället.

Stort Grattis till min fina syster som fyller 26 idag :)

Godnatt :)

Nyårslöften


1. Sluta tänka så mycket
2. Göra det bästa av året

Tack och hej!  


2011





Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

Förlåt...


RSS 2.0