Helg att minnas

En helg i världsklass. Kan summera den med besök av mina älskade vänner från Korpikylä, öl på Snaps, häng i Hummlegården, vin- och chillkväll hos mig, vinst i Melodifestivalen, massa solande och sen ett bra avslut med Malin och Natta. Men det absolut bästa är att min helg inte är slut för jag är ledig imorgon och planerna för morgondagen är tennislir i Kungsängen med Malin, Natta och Emma och sen se Jonathan Johansson på Grönan med världens bästa sis!  :)
Love Life!
//Clarow!

Amors pilar

Det är äntligen sommar. Vi har haft grillfest, solhäng och minigolfsturnering i helgen. Mitt hår börjar bli solblekt och jag börjar bli brun. Jag känner mig så lycklig. Jag lär ha världens bästa vänner för dom gör mig alltid så glad.








Puss!


15 maj!

Kom precis hem från pappsen. Vi har firat Max som fyller 26 år imorgon. Det bjöds på hemmagjord pizza och jag bakade ihop en hallontårta. Supertrevlig kväll! Jag älskar att ha nära till min familj och att man kan ha kvalitetstid mitt i veckan. Dock saknar jag Joel, jättemycket! Men snart är han hemma i Sverige och det ska bli så kul :)

Här i Stockholm har solen börjat värma, jag glider postbil och tare chill. Det händer så mycket kul i mitt liv just nu att jag inte hinner med att skriva här i bloggen.


Äsch! Vad ska jag skriva... :)

PUSS!




Luleyooo :)

Jag och Elin återhämtar oss från gårdagen med frukost framför reprisen av Let´s dance. Luleå levererade fint väder och trevligt sällskap igår. Idag snö/regnar det...men sällskapet är lika bra :)

Jag hittade en spanjor igår på krogen...eller han hittade mig. hehe! Jag fick öva spanska! Han försökte länge att övertyga  mig om att boka om min biljett till Barcelona till Madrid!

So far, so good, SO WHAT!

// Clara

RSS 2.0