ENERGIIII

Vilken energi jag har idag känner jag! Livet känns så förbannat enkelt att leva. Har sprungit i trappor hela dagen sen stack jag hem och bytte om till springkläder  och tog cykeln till Amanda och så sprang vi runt Örnas och det var inte ens jobbigt! Skyndade mig sen hem till Idol och bakade bröd i pauserna! haha jag har sådan energi så jag nästan överraskar mig själv. Har nu ätit min försenade middag, havregrynsgröt och nybakat bröd och lyssnar på VAPNET, "Kalla mig".

Jag älskar när jag får energi från typ ingenstans. Jag har inte mått såhär bra på länge och mycket är nog tack vare handbollen och att jag vet någorlunda vad jag vill.

Imorgon drar jag på en weekend till Dalarna med Lundbergarna. Ska bli skönt att komma iväg lite. :)


Godnatt PUSS från mig dåraaah! :)

Postträsket

Att jobba på posten är ibland som att jobba med pensionerade småbarn! Det gnabbas, pratas bebisspråk, det bråkas om vem som har rätt typ heeela tiden. Oftast är samtalsämnerna 1. Vädret, 2. Barnbarn (för de som har!), 3. Hund (för dom som inte har barnbarn), 4. Helgens svampplockning.

Det absolut hetasta samtalsämnet just nu är stegräknar tävlingen som pågår mellan alla postkontor i Sverige. Ni kan tänka er att det blir mycket tävlande och prat om det vid fikapausen...jag bah: gäsp!

Jag brukar stänga av och tänka på annat för jag har inga barn/barnbarn, ingen hund, plockar inte svamp, inte särskillt brydd om vädret och eftersom att jag bara är vikarie på heltid så fick jag ingen inbjudan till stegräknartävlingen.

Men jag gråter inte, tvärtom för då vet jag att jag inte sitter fast i postträsket! Den dagen jag börjar prata om svamp då kan ni börja bli oroliga ;)


PUSS



River en vacker dröm




Om du älskar mig
kommer jag lämna dig
Och om du lämnar mig
kommer jag älska dig






Håkan Hellström
Hovet 13 november!

Någon som vill med?


Härliga höst

Nu är det färdigmålat i lägenheten och det blev superbra. Pappa hjälpte mig att storstäda hela lägenheten igår också. Shit vad jag låter bortskämd när pappa var här och hjälpte till med städningen haha men det behövdes och nu är det fint! Aldrig trodde jag att det skulle vara så jobbigt att städa 43kvm!

Jag har jobbat i Bro idag. Gillar inte att jobba där och jag har alltid lite småångest att behöva åka dit men som tur är så går det är alltid bättre än vad mitt huvud säger att det kommer göra

Resan till norr är bokad! Åker upp på fredag nästa vecka och stannar till torsdagen veckan därpå. Tre helger framöver är fullbokade. Nu i helgen ska jag med Lundbergarna till Dalarna, nästa helg Luleå, Happis och helgen efter det ska jag på dop i Bollnäs och träffa hela tjocka släkten. :) GILLA GILLA GILLA!!!

Nu ska jag dricka kaffe och skicka in ansökningarna till Umeå universitet.


PUSS!

Till dig som vet

Jag vet att du vet
Jag vill att du ska veta, det där som du redan vet.
Det du redan vet är min vardag, mina tankar, min sanning...

Att jag saknar dig!







Måla!!!!!

Jag hade ont i halsen när jag vaknade imorse så jag sjukanmälde mig och tur var väl det för halv tio står pappa med målarburken och penseln i högsta hugg "Hej, här kommer jag. Nu ska vi måla!". Så vi har målat hela dagen så nu är det fint i köket och vardagsrummet. Min pappa är nog den mest impulsiva person jag känner. Som igår så var han på en visning på en lägenhet i Boliderstrand och köpte den. Nej, nej, här finns ingen väntan! Kanske därför han ångrar så mycket han gör också... haha

Jag ska snart kila hem till Lundbergarna för det ryktas om pannkakor till middag och så tänkte jag sova där också nu när lägenheten är upp och ner! 

Solen skiner ute och jag är en happygirl!

Lyssna på "Mitt piano" om ni vill höra ngt bra :)


PUSS!



Älskar Elins avslut på samtalet idag

"Amen Clara nu ska jag koka lite ägg och dammtorka lite, men vi hörs!"

haha kunde du inte komma på ngt bättre Elin? ;P


Söndag morgon

Sitter och väntar på pappa som ska komma hit så ska vi spackla och måla i köket inför visningen av lägenheten som är den 6 oktober. Jag ser inte fram emot den 6:e för det betyder att jag måste storstäda haha. Senare idag ska jag iväg på bortamatch i Märsta. Det ska bli kul fast jag är lite arg på mig själv att jag inte tog lägra skor på krogen i fredags för nu har jag har ont i min hälsena.

Igår var jag i Upplands Väsby och kollade på Amandas match och då var det en tjej som skadade sig på planen så ambulansen var tvungen att komma. Det är andra gången den här veckan jag kollar på en match och ambulansen fått komma, båda gångerna hjärnskakning... Illa!

Jag var så trött igår så jag låg bara framför tv:n å kolla OC, åt american pancakes och funderade seriöst på att bli nykterist.


Nä nu ska jag sätta fart och tagga inför matchen!!


Puss!!



Saturday ay ay ay

Lördagsmys i min soffa.




L.W

Ta min hand, jag följer dig! Vi ska åt samma håll. Här ifrån :)

Fredag !

Ikväll vill jag inte vara hemma, jag vill vara i norr och träffa alla fina vänner för jag saknar dom otroligt mycket!

Ikväll får jag svänga loss på MP:s dansgolv istället, det var ju ett tag sen sist. Ena hälften av mig skriker vin och utgång, andra hälften vill bara kasta sig i soffan med en godispåse framför idol typ. Men jag har bestämt mig, sitter här och taggar med bra musik. Sabina den fina kommer hem till mig efter hon jobbat klart och då ska vi korka upp :)




Sabina och jag :)



Matchen igår gick asbra. Vi spelade som ett lag och trots att vi förlorade med två bollar så kändes det som en vinst. Jag, Sabina och Sofia blev uttagna till a-lags matchen på söndag. Galet pepp! :D

Puss!

Feghet varar inte längst

Inatt fick jag ett mycket oväntat samtal från någon som kanske betydde något mer för ganska längesen nu. Vi har inte hörts på flera månader och ärligt talat så skulle det inte göra något om det förblev så. Förstod inte riktigt din tanke med att ringa mig inatt när du var full och jag sov. Rätt larvigt att ringa när man druckit för om du verkligen hade brytt dig så hade du ringt nyktert. Tycker faktiskt att du är så patetiskt larvig att jag skrattar för mig själv :P




Ikväll gör Sofia, Sabina och jag debut i röda matchtröjor. Jag är taggad, det här ska bli kul :)

HÅLL TUMMARNA FÖR JAKANS BRUDAR IKVÄLL :D


PUSS




Qigong

Kast med liten boll, kast med stor boll, kasta vatten och ro båt...Idag hade vi  Qigong på postkontoret i Tibble. Jag förstod inte riktigt meningen med det hela, men jag tror det var att man skulle använda så lite muskler som möjligt i långsamma rörelser. Det gav inte så mycket men alla såg rätt roliga och oförstående ut. ;p



Handbollsträning ikväll och jag är pepp pepp pepp :D







Utarbetad tjej

Somnade och vaknade 2 och en halv timme senare. Jag har varken hört mobilen ringa, inte hört min grannes tv som mullrat som ett åskmoln eller musiken jag spelat på datan. Jag sov visste lite för bra för nu missade jag min handbollsträning. INTE OKEJ! Trots att jag sovit så känner jag mig aptrött och vill bara sova vidare. Utarbetad tjej_90?

Jag försöker bara tänka Dubai när jag cyklar på min postcykel i regnet.



PUSS!

Valfiasko!

Det blev ett skrämmande valresultat. Vilka jävla nötter är det som röstar på Sverigedemokraterna? Jag blir arg och frustrerad! Det säger väldigt mycket om hur mycket okunskap det finns bland människor. Vad ska dom i riksdagen och göra när de inte kommer med något vettigt och ingen vill ändå samarbeta med dom. Jag skäms!

Att det skulle bli vinst till alliansen var väntat. Många unga tänker bara på den extra femhundringen i plånboken varje månad och visst klart jag också vill ha mer pengar i plånboken men det är inte allt. Det som de unga inte tänker på är hur förjävla mycket mer pengar de som redan är rika tjänar på det och hur mycket de fattiga förlorar. Rättivist? NEJ! Ett fult spel är vad det är. Att använda "500 kr mer i plånboken" som ett argument för att locka unga röster är bara otroligt lågt.

I lördags träffade jag en full gammal klasskompis på bussen påväg hem. Han var stensäker på att ge sin röst till moderaterna. Hans argument var att han ville ha 500 kr extra i plånboken. Sen säger han och skrattar "Clara, vafaan hände med oss? Vi som skulle bli adovokater och revisorer? Du jobbar på posten, jag kör fiskbil och xxxxx jobbar med gamlingar hahah"

Jag tänkte bara för mig själv att det är just därför man INTE ska rösta på moderaterna. Många tror jag röstar på de parti de VILL tillhöra men egentligen inte tillhör. Idag ska man bara vara glad att man har ett extrajobb och varför i hela friden Reinfelt är Sverige ett land som toppar listan i Europas med att ha högst ungdomsarbetslöshet när ni vill kalla er för "Sveriges enda arbetarparti?" Ge oss jobb då förfan!

Suck, suck och åter suck!


Oj det här blev ett ganska tydligt inlägg vad jag röstade på. Men jag står för min röst för ett rödare Sverige! :)



Puss på er!

Söndag och valdag!

Idag jobbar jag i vallokalen. Ganska trevligt jobb att ta emot röster måste jag säga. Det är såklart blandade åldrar på valdeltagarna men jag måste säga att gammlingarna förvånar mig, de borde ju ha störst koll och erfarenhet av hur en röstning går till men ändå så är det bara dom man måste rätta och säga till hur man ska gå tillväga.

En man i typ 35-40 årsåldern kommer fram till bordet och lägger fram två valkuvert med två gula röster.

Jag: Oj men du har visst två rikstagsröster..

Mannen: Vadå får jag inte ha det eller?

Jag: Ehm nej, det ska vara en valsedel av varje färg i varsitt kuvert.

Mannen: Så du menar att jag inte får lägga två röster? (stenseriös)

Jag: NEJ

Mannen: Okej, jaja då tar jag väl en då...

Jag: ja det får du nog lov att göra.


hahahah asså kul kille! Vad trodde han egentligen? Att han var speciell och kunde rösta hur mycket han ville på ett parti? :O FNISS FNISS vilka idioter det finns.


Aja

PUSS


keep on dreaming

Jag var på fikadate med assnygg kille för några timmar sen...

Dock så var det i min dröm :(

Jag har nog aldrig vaknat upp så besviken!




Bastusnack

Satt och funderade på en sak.

Här hemma i Stockholm bastar man bara när man är i simhallen typ och då gör man det för att bli torr efter duschen. Alla sitter invirad i sin handuk och håller igen allt man har för att inte börja svettas i den knappt märkbara temperaturskillnaden från simhallen.

I Norrland bastar man typ jämt! Där bastar man istället för duschar och man förfestar i bastun, umgås och snackar skit i bastun, där bastar man FÖR att svettas, alla sitter ogenerat utan handuk och svettas som djur!, dricker öl och jaa oj vad jag saknar Norrland, norrbotten, Tornedalen, Korpikylä just i detta nu :)


Som sagt ska Tore från Tornedalen på mitt jobb åka upp i skogarna och hugga ved hela nästa vecka så jag ska jobba istället för honom. Det innebär att jag inte kommer upp nästa helg som det var tänk. Avis jag är på Tore 55 just nu! :/


Ha en mysig fredag för det ska jag ha :)

Clara!


LIFE

Lillfingret är blått, ringfingret har tappat skinn, pekfingret har en blåsa, tummen har träningsvärk, men långfingret är helt :)

Jag är hemkommen från min andra handbollsträning med Jakans damer och jag är så glad att jag tog mig iväg igår för det här var precis vad jag behövde, en aktivitet, nytt lag, tränare men framförallt en nystart!. Allt känns så bra och jag längtar tills vi börjar spela matcher.



By the way, här är Klarabella ko!..hon är typ som jag? 

Glad och check?





PUSS

Clarabellaa!!

Mr Hassim !

Jag fick en lapp i brevlådan idag. Det var från Mr Hassim, han är spåman och känd över hela världen och bor i Husby. Han kan lösa alla ens problem som gäller kärlek, hälsa, familjeprblem, affärer och juridiska frågor. Han lär en hur man ska skydda sig och sin familj och hur du får nära och kära tillbaka in i ditt liv. Mr Hassim lovar garanterat resultat.

Ring och boka möte!



Tror jag avstår Mr Hassim asså...



Jakobsbergs GOIF

Jag var sjukligt nervös inför första träningen med Jakobsbergs damlag men shiiiit vad kul det var. Jäklar vad jag saknat handbollen! Vi var många på träningen och alla tjejerna var supertrevliga och tränaren verkar också bra. Oj vad jag kommer ha ont i kroppen imorgon. ;P

Nu är jag sådär härligt trött i kroppen.. vad jag kommer sova gott inatt :)


Så nu har jag ngt att se framemot i höst! Handboll, dubai, massa roliga fester, jag själv fyller 20, norrland och jag trivs nästan lite för bra med livet just nu :) Tjooho!


PUSS

2 dagars "semester"

Idag har jag varit en produktivtjej!

Gick upp 8 och gick till Vårdcentralen och tog dom där förbaskade blodproverna. Jag svimmade inte den här gången heller och jag tycker inte alls att det är så farligt att se blod så jag borde bli sjuksköterska?

Efter besöket hos VC tog jag en powewalk längst Strandvägen och det var en så sjukt fin morgon. Frukost framför OC och sen har jag ringt och fixat hemförsäkring och städat upp bland alla mina papper som varit överallt i lägenheten :) Sen tog fantasin slut så nu sitter jag och dricker kaffe och ska ta mig ner till Sabina en sväng innan vår första handbollsträning som ni ska få höra mer om sen.

För övrigt så längtar jag till Dubai





GRYM LÅT!
Alicia Keys- Dosn´t mean anything



Måndag igen

Imorgon ska jag, Sabina och Sofia provträna med Jakans damlag. Vi ska damma av våra gamla handbollsskor och ta oss till hallen. Ärligt talat så är jag nervös. Inte bara lite nervös utan jättenervös. Jag hoppas att spelsinnet sitter i lite åtminstonde. Det visar sig imorgon :) Det skulle vara kul och börja igen för jag behöver något att göra.






Efter jobbet idag drog jag till IKEA med min käre far. Jag köpte nya kuddfodral till kuddarna i sängen och ett diskställ, inte världens roligaste grejer men behövliga.

Imorgon är jag ledig från posten. Det ska bli skönt för jag har lita att fixa, dock är det rätt tråkiga saker som nytt pass, ta blodprov på VC, fixa hemförsäkring och sånna otroligt roliga saker som man för det mesta skjuter upp.



Förresten så är jag kör i Bill Skarsgård ;)




PUSS

123456789101112131415161718...19...20

Max vet du? Jag fyller 18 om 5 veckor... eller fan 20 menar jag!






Jag försöker lindra min åldersnojja genom att säga att jag är yngre än vad jag är.


;)



Kräftskiva hos Hollan

Jag har festat mer 12 helger i rad. Nu i helgen skulle jag vara nykter var tanken, men nu är jag bjuden på kräftskiva och de flesta ska dricka. Men jag har gjort allt för att inte dras med i partyruset. Jag tar bilen dit och jag har ändrat min tvättid från kvällen till morgonen så jag måste vakna upp hemma och gå upp..

Eller så dricker man, lämnar bilen hos Emma och skiter i tvättiden?


NEJ CLARA INGA SÅNNA TANKAR!


Jag är iaf redo för att äta kräftor i min kräftröda klänning med mina fina vänner :)


PUSS!

Min pappa...

Min pappa måste vara den skönaste pappan i världen. Han kommentarer är så sjuka ibland att man inte tror att det är sant.

Pappa: Clara, jag har köpt gardiner med fjärilar på till köket.

Clara: Manligt  pappa! Jag visste inte att du gillade fjärilar så mycket?

Pappa: Jo ja alltså jag har börjat tycka att dom är fina.

Clara: haha okej amen vad bra då.

Pappa: Ja jag har till och med köpt en bok om fjärilar. Jag tänkte börja samla på dom men läste i boken att det inte var ngn bra idé. Jag tänkte iaf börja fotografera och köpa en fin kamera.

Clara: ehm okej pappa... kul att du hittat ett intresse.. eller aa.

10 min senare


Pappa: ääh asså Clara, gardinerna var på rea.

Clara: haha du slutar aldrig att förvåna mig! Klart dom var på rea, du ville bara intala dig själv att gardinerna var fina eller hur?



MIN PAPPA ALLTSÅ! Man måste träffa honom för att förstå!

Fri människa

Det finns ingenting bättre än eftermiddagskaffe. När man är helt slut efter jobbet, komma hem, slå på bryggaren och njuta av en stor kopp kaffe till bra musik på Spotify :) Det gör jag just nu.

En på posten frågade mig idag om jag var en fri människa. Jag visste inte vad jag skulle svara haha lät som att han uppenbarligen INTE var en fri människa så jag svarade ja. För jag ville inte förknippas med honom, trots att vi satt där i likadana blåa arbetskläder.



Måste skynda mig lite för pappa ska hämta upp mig och vi ska åka till Jakan och fixa i hans lägenhet :)

Ciao!

Onsdagsmys

Sitter hemma hos Sabina med en påse naturgodis, varsin laptop i knät och med Oskar Linnros på repeate


"Om du vore bränd som mig, skulle jag gå hem med dig."


:)

Survivor

Jag överlevde BRO! Inga stenar i huvudet, ingen hjärtattack efter alla trappor och min läsarförmåga tror jag fungerar fortfarande. Det visar väl sig imorgon om det kommer ut ngn och skäller på mig om jag lagt i fel låda ;P Dock fick jag världens utskällning av en hund idag, asså seriöst trodde jag att den skulle komma upp hur brevinkastet!



Ikväll blir det soffmys, te och Idol :)

Från i lördags



Vi är ett glatt gäng!





och vi älskar att dansa :)




PUSS!

Vill inte

HJÄLP!

Carina kommer in i personalrummet och säger "Clara, ehm Minna har visst bokad in dig i Bro imorgon sa hon det?"

Det hade hon inte gjort så imorgon ska jag tydligen jobba i Bro och dela post för det var tydligen personalbrist. Jag som precis lärt mig ett nytt distrikt idag i Kungsängen. Men jobb är jobb fast jag försökte varna dom att jag har världens sämsta lokalsinne "haha ääh Clara det där fixar du, men akta dig för barnen som kastar sten som dom gjorde när jag delade där" sa Tore, "Gå hem och läs på alfabetet för det är många svåra boksatavskombinationer i namnen på fjärilsstigen" sa Thomas, "Ja det är ju bara springportar och allt ser likadant ut, så vilse kan du nog inte gå" sa Jakob.

Alla såg så otroligt lättade ut under fikapausen förutom jag då.., antadligen för att dom slipper dela i Bro imorgon.

Jag längtar tills fredag då jag förhoppningsvis är tillbaka i Kungsängen. Om jag inte fått en sten i huvudet innan dess vill säga!


HEJ!

Det går bra nu

Vill bara säga att jag trivs med livet, lägenheten, mitt val och jag har känslan att ingenting kan stoppa mig just nu :) Underbart! Jag har varit hemma i snart fyra månader, vilket är lika länge som jag bodde i Luleå. Tiden går så fort så jag knappt hinner med. Luleå var en askul tid men det känns helt rätt att vara hemma i Kungsängen nu. Jag hade nog aldrig uppskattat det så här mycket om jag inte hade åkt, vilket är positivt. Jag trivdes bra i Luleå men hemma är alltid hemma och så kommer alltid att vara. Även fast jag trivs nu med att bo hemma så ska jag börja plugga i januari har jag bestämt. :) Allt känns baraså bra!

Dock blir det inte att komma upp till Norrland nu innan Dubai för jag måste spara mina pengar till resan eftersom att jag inte vet hur mycket jobb jag kommer ha i höst.

Ska iväg på ett möte om valet på ett tag för jag ska jobba i vallokalen och ta emot röster. Annars blir det nog en lugn kväll för min del.



PUss

Synd!

Jag trodde dig.


Det var visst dumt gjort av mig.


Jag vill tro det bästa om alla men en sån dom dig får mig att tvivla på om det är värt det.




Hejdå!


The club can´t even handle me right know

Igår spelade det ingen roll om inte Timoteij spelades, vi dansade ändå. Ja shit vad vi dansade!! Jag dansade nog hela kvällen för jag har inga andra minnen. Idag har jag träningverk och jag tolkar det som att jag festar och dansar för lite :) Det blev en kul och lyckad 20års fest för Towelajto. Smart som jag är tappade jag mobilen i golvet och så glömde jag bort pinkoden så det blev pukkod. Vilken panik jag fick, för en liten stund ville jag bara gå hem haha men sen dansade jag bort bekymret:)


Vet inte vad jag ska göra idag... Åka till Bergman och hämta min jacka?, Åka till Mickis och hämta mina skor?, Åka till Amanda och hämta mina andra skor?, Eller bara hoppa över den här dagen?





Vad har hänt...

Vill ni veta en hemlighet?

Jag diggar Timoteij. Ni vet Melodifestivaltjejerna som var med i år! haha AKWARD ;)


"Högt över ängarna, ja där dansar jag varje sommardag, se hur jag svävar fram och när du håller mig så tätt intill som jag bara vill då rodnar jag svagt"


Tänk om den låten spelas ikväll oj vad jag kommer gå lös på Brunna krogs dansgolv! Håll i hatten!


Nu drar jag på party!

PUSS

Lugn fredag med Tea

Det blev en lugn fredag med Tea hemma hos mig med en stor skål med fruktsallad. Det känns som ett bra beslut efter denna tuffa vecka med val- och jultidningsreklam. Imorgon ska jag hinna med mycket kul :)

- Träna på friskis
- Köpa något fint att ha på sig till kvällen
- Klippa mig hos Tessi
- Förfest hos Mickis
- Towes 20-års fest på Brunna krog :)

NAJS LÖRDAG!



<3

Väder och vind!

Det blir mycket vädersnack som brevbärare. På mornarna när vi sorterar analyserar vi dagens väder, hur det ser ut, om dom mörka molnen möjligtvis blåser undan, om solen kommer skina, om SMHI håller vad do lovat eller ska man lita på DN:s prognos?. Sen kommer vi till klädseln..som brvbärare gäller det att klä sig rätt! Inte för varm, inte för kallt. Jag är alltid en optimist när det gäller vädret så jag cyklar nästan jämt i shorts och t-shirt och utan regnjacka i väskan, vilket jag inte skulle ha gjort idag! De mörka regnmolnen förföljde mig. Det var verkligen lokala skurar för det regnade vid en brevlåda och fem meter fram regnade det inte. Skumt väder.

Människor man möter på turen (penisonärer och sjukskrivna som vaktar sin brevlåda) kommer alltid med väder kommentarer. Idag fick jag höra:

"Kallt idag!"

"Stackars dig som måste cykla i regnet"

"Nej men är det brevbäraren! Det regnar inte på dig idag iaf"

"Nej men titta nu skiner solen"

SUCK! Vad är det med brevbärare och väderprognoser!

Claran talar!

Jag städar, tvättar, diskar och bakar chokladkaka. Jag har förvandlats till en hemmafru fast utan man, hmm vad blir jag då? Hemmatjej?, hemmachick?, hemma..?

EN TJEJ I BRIST PÅ ANNAT Å GÖRA KANSKE :) 






RSS 2.0