Dagens...

Lärdom: Cykla aldrig i regn med en vit t-shirt, den blir genomskinlig och det blir jobbigt.
Bästa:
Att jag och Maria fixat det slutgiltiga Nolle-schemat.
Motion: Cyklat fram och tillbaka till stan, Step muskel på Iksu.
Skratt: Att Maria åt en "Kotte" till middag. (Kotlett på Sthlmska)
Trevliga: OC och glass hemma hos Zandra.
Mindre bra: "Glömde" plugga som jag skulle ha gjort...



Pusstjaa!!

Clarabella

Påminnelse för behövande

När jag var på Iksu idag med Maria så slog tanken mig att jag är lycklig. Jag är gladare, friare och har många färre jobbiga tankar i huvudet än på mycket länge. Jag vet inte vad som fick mig att hålla kvar i dig så länge, borde ha lämnat det för länge länge sedan, långt innan jag flyttade till Umeå. Jag lät dig vara min trygghet men nu efteråt förstår jag inte varför. Jag vet ju att jag klarar mig.


Jag är inte ledsen längre. Kanske just för att jag vet att det var det bästa beslutet som innebar slutet.



// En ännu gladare Clara

For real!

Ibland så!

Jag brukar inte skryta om mina matlagningstalanger. Hehe men nu måste jag faktiskt!!  Testa det här!


  • Skär kycklingfilé i bitar, stek i pressad vitlök och salta
  • Hacka röd paprika och en gul lök, stek det tillsammans med kycklingen
  • Häll i 2,5dl cream fraich och ca 1,5dl SweetChili sås.
  • Rör ihop, salta ev mer.
  • Koka ris

    Och middagen är serverad! Enkelt, snabbt och supergott! :)




    Nu ska jag snart springa iväg till IKSU. Jag har köpt en ny cykel idag, Pinky heter hon. Bild kommer upp inom en snart framtid.



    Puss!




R.I.P Bettan

När jag öppnade cykelförrådet imorse för att ta ut Bettan så var hon puttsveck. Med två lås och inlåst så blev hon tagen. Det enda som fanns kvar av henne var det avknippsade hänglåset. Jag må ha suckat och anklagat henne för att hon gnisslade pinsamt högt, skeva däck, inga stötdämpare och att hon hade endast en tempoväxling men faaasen vi hade en fin romans. Dock höll den inte så länge, en vår, två månader.. Nu sitter jag här i mitt studentrum och tänker tillbaka på tiderna, dom snabba tiderna nedför tvistebacken. Ja herregud så fin tid! Men det är över nu, men jag lovar att jag kommer ihåg alla stunder med diiig för du var min Monark! :/





The end.


Clara


Min bara min!

Jag slog till på en säng idag, så inom 10 dagar är jag ägare av min alldeles egna säng!
Vilken frihet! ;)


Clara


För starkt morgonkaffe och ett och annat klokt ord

Jag måste erkänna att jag blev väldigt sugen på att skaffa mig en lägenhet efter att ha fått se hur fint Ellen hade det i sin igår. Synd att det är så himla svårt att få tag på en etta eller billig tvåa här i Umeå. Det får bli currykorren ett halvår till sen får jag se hur jag gör. Idag ska jag åka till Jysk och förhoppningsvis slå till på ett sängköp. Min nuvarande 90cm säng som tillhör Bostaden är rätt fallfärdig, knakar och har sig.

Igår flyttade Teresia till Umeå och det firades i combo med Sinas 21 års dag hemma hos Maria. Det var trevligt. Alla drog på krogen förutom jag och Fredrik. Jag vet inte vad det är med mig men jag tror jag tog ut mig för mycket förra helgen. Jag blir inte gladare av att dricka alkohol. Vem blir det egentligen? Shit vad jag låter pretto. Min 21-årsdag närmar sig.. kan det ha med saken att göra?

Ciao!




Rensar bort!

Jag har börjat rensa ur min garderob. Insåg att allt kommer inte få plats och att det kommer bli kaos om jag ska behöva slita ut allt för att komma åt det jag vill ha. Jag tycker det är jobbigt att rensa bort saker för jag blir alltid påmind om gamla minnen, fester för längesen, möten med nya människor, galenheter m.m. Men mitt tema i höst ska bli FRAMTID. Ingenting som varit ska påverka mig negativt. :)

Spinngingen imorse var uppiggande. Ska rensa lite mer sen ska jag promenera till Ellen och kolla in hennes nya lägenhet.


Keep on walkning!




Puss!

Många björnar i skogen men inte i korridoren

När jag stod och lagade mat i korridorens kök igår så kommer den nya killen in och äter samtidigt. Vi började snacka och han hade inga planer för kvällen så jag bjöd med honom till Marias förfest. Jag var helt säker på att hans namn var Björn, jag vet inte varför men jag messade Maria och frågade om den nya björnen i korren fick komma med, vilket inte var några problem. Jenny kommer förbi och plockar upp oss och när de hälsar säger han att han heter Tobias! Jenny kollar konstigt på mig men låtsas som ingenting. Väl framme hos Maria så hälsar han på henne,  även den här gången presenterar han sig som Tobias. Maria kollar frågade typ "Vart är Björn?"!! haha dog av skratt! Jag tror till och med att jag sa Björn till han! PINSAMT! :D

Han fick en kul kväll iaf och förljde med resten av gänget till TC medan jag gick hem och sov för nu står spinning på schemat :)


PussTjaaa! :D

Spåkulan har talat.



"Du väljer dina känslor, så välj det som du mår bra av. Du är starkare än du tror."



IKSU

Jag ska snart kila iväg på första bodypump passet på nästan tre månader! Hjälp!, får se hur detta går. Hoppas att allt slit på posten i sommar visar resultat.  ;)

Har suttit och letat efter cyklar och sängar men inget faller mig i smaken...Letandet fortsätter!


Puss! :)

Första kvällen i Umeå

Hemma i Umeå igen!! Jag och Maria hade tur för Alle kom och hämtade oss och skjutsade oss till Ica Maxi så nu är kyl&frys fullproppad igen. Vi bjöd Alle på middag hemma hos Maria efter det sen kom Zandra över och höll oss sallskap. För mycket kladdkaka och många skratt har kvällen bjudit på! Ååh vad jag saknat Umeå :)



Maria, jag och Zandra på Corona i maj!

Puss!

VicCla

Jag hänger på facbook och Victor pluggar matte  och suckar högt!

Jag: Victor ska vi se film snart?
Vic: Hmmf mja men nää fan hatar den här boken!
Jag: Okej, är du suris nu?
Vic: Ja men hör här: Vad blir talet E och talet A är upphöjt ur potensen X som är av E en bokstav av talet X upphöjt till 3 av potensens förhöjda värde av E som i sin tur är delat med sig själv tre gånger så mycket av talet A ur Z?
Jag: HeHE och det frågar du mig som knappt klarade matte B på gymnasienivå? ;D
Vic: ah den här boken är störd!

2 min senare...

Vic: Vad vill du se för film då Clara?



Happychicka på den, filmkväll sista kvällen i Lule med min bästa Victor!


Vic och jag för 2 år sen. Snabba tider!


Bjussar på den!


Mina kära Lulevänner

Hej Hej Hallå dagboken!

Igår landade jag i fina Luleå. Jag har hunnit träffa Victor, Jossan, Elin, Tea och Olle. Vi hade tacokväll hos Jossan och sen fortsatt mys hos Olle och Tea. Det var sjukt kul att träffa alla och Elin bjöd såklart på många skratt. Elins Henke hade kommenterat mitt och Elins telefonsamtal efter vi lagt på och sagt "Jasså det är så det låter när två dampbarn pratar med varandra i telefon" hahaha klockrent! :)

Idag har jag hunnit äta lunch med en egentligen väldigt upptagen Elin på skolan, fikat med Madde i stan och sen även hunnit träffa Tea. Superfint väder har Luleå bjudit på idag och jag har äntligen köpt ett skärp till mina alldeles för stora chinos och två par nya örhängen.

Nu ligger jag och Victor och degar i Elins rum. Ska dra till Ica och köpa en sallad snart tror jag.


Pusstjaa!



0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Jag säger en miljon nollor
Tillsammans kan dom aldrig bli en
Hur man än lägger ihop det får man bara en miljon idioter
En miljon nollor kommer aldrig leva som en
Om vi inte vaknar upp ur drömmen
För bara döda fiskar går med strömmen









Awsome dag med Marylou

Jag struntar i det där med lösenord. Man har väl en blogg för att den ska läsas?

Jag har haft en awsome dag med min Marylou. Vi var på Ikea, åt köttbullar med mos, shoppade och avslutade med en kaffe på Happis enda koditori. En anledning till varför jag inte skulle kunna bo i en sådan pluttstad, dricka kaffe på samma ställe och känna igen tre personer trots att jag inte ens är från Happis. Vi hade trevligt iaf :). Vi plockade upp Elli från skolan och gasade till Korpikylä där jag hämtade mina grejer och drog vi mot samhället Kalix.

Nu ligger jag och Mary och lyssnar på min lovelist och så har vi ätit mackor i sängen, precis som i Umeå. Snart är vi tillbaka. Om det går enligt planerna så tar vi bussen på onsdag.

Galet skönt att vara ledig också. Jag mår fint, många planer på G och livet flyter på bra. :)

Ja, shit vad jag lever :D

Puss Puss

Clara

Återförening!

Idag ska jag träffa Marylooou efter en oändligt lång sommar. Vi ska snacka skit, gå på Ikea och dricka kaffe. Ja galet vad jag saknat den tjejen! Nu är det nära :)






Soon back on track

Clary&Mary


get a ticket to my world ;)

Endast behöriga läsare från och med nu. :)


Puss!




Kräftigt värre!

Ja herre vilken kväll det var igår. Den innehöll det mesta kan jag tala om. Mest gläde men även annat..

Kräftskivan var verkligen superlyckad. Vi var runt 10 pers hemma hos Lindas kusin. Mycket trevligt, sen drog vi ut på Umparii och dansade lite där sen sprang jag och Victor över till Sverige och fortsatte festen. Som tur var mötte jag upp Sippe och Robban så min hemfärd och sovplats var säkrad. Ännu mera dans innan baren stängde och så blev det en sväng till Max, kvällen slutade på tom mage för min del. Slängde mig på soffan med partykläderna på. Kom inte upp förrän halv två idag. Har nog aldrig hänt förut. Nu mår jag bättre ska hjälpa Elli och måla...eller aa jag är DJ och hon målar kanske ;)

Här var vi igår.




PussTja


Linda Linda hon bara ler

Sitter hemma hos Linda på Seskarö, mend andra ord Norrlands Hawaii. Jajjomänn solen börjar kika fram och ikväll blir det kräftskiva i Nikkala hos Lindas kusin. Efter några röda kräftor och ett par glad vin så står utgång på schemat. Kommer bli en bra kväll för jag och Linda är taggade så det så :)
Well, Here we go!
PUSS

Hello Happytown

Lämnat Stockholm och sa hej happytown. Ikväll vankas partyhatt on och klackar i taket. Resten tas imorgon!

Amen tjadårah!

Grubbel på heltid

Det var en gång en avsändare, en brevduva och en mottagare. Mottagaren var medveten om att avsändaren en dag skulle lämna ett meddelande genom brevduvan. Mottagaren väntade på måndagen,hoppades på tisdagen, väntade på tisdagen hoppades på onsdagen, väntade onsdagen tills hon inte kunde hoppas mer... Den här historien slutade i ovisshet. Brevduvan kanske flög vilse, flög inte alls eller så var det avsändarens sätt att meddela att  det här var början på slutet, slutet på början.

Alltid Clara..

snabb och snäll...tyvärr

Någonting jag avskyr med arbete är all denna orättvisa. Jag börjar halv sju och har bland de största distrikten på posten just nu. Jag gillar inte att dra ut på delningen så jag skyndar på rätt bra för att sen ta min lunch. Idag när jag kom in på lunch satt det två kollegor i lunchrummet. Dem var lagom avis för att jag var klar med min utdelning och inte dem. Så då börjar en av dem hinta till chefen att "Clara kan ju gå extra så kan jag hjälpa till med annat här inne". ¨Dumma mig som inte kan säga nej säger lite osäker okej. Hon som ville bli av med sin utdelning hade knappt delat något alls idag då hon mest kör till företag. Hon hade haft all tid i världen att dela ut de jag fick ta exta.

ASSÅ JAG VART SÅ ARG PÅ HENNES NONCHALANTA STIL! VARFÖR SKA MAN STRAFFAS FÖR ATT MAN ÄR SNABB! DESSUTOM VET JAG ATT dEN LATA MÄNNISKAN ALDRIG NÅGONSIN SKULLE STÄLLA UPP PÅ MIG!

Som sagt 2 dagar kvar!

Ciao!


Fruktsallad, höst och filmmys

Kvällen har spenderats @Emmys casa. Vi har kollat film med Vincent, Crippen och Nima. Mucho trevligt, har inte sett mycket av dem sen studenten. Vi åt fruktsallad a la delux och några jordnötsringar på det ;) När jag cyklade hem kändes det som höst. Kallt och mörkt. usch :/ Fast jag har ju faktiskt längtat till hösten hela sommaren så jag får skylla mig själv. Dock längtar jag inte tillbaka till det som var, utan jag längtar efter något nytt och spännande. :) bra va?

Tvekar inte en sekund på att Umeå kan leverera!

Puss!

Vidare

Jag vill tro att jag faktiskt tagit ett steg ifrån
dig och det som var

Idag kom jag på mig själv
att jag kan tänka tillbaka
på minnen och saker vi gjort
utan att längta tillbaka

Jag låter det vara så
minnerna är bevarade som något fint, men inget mer.
Jag tror det känns bra

Som en frihet jag längtat efter.
Som jag längtat!

 

 

Clara


Stereo hearts




My heart's a stereo
It beats for your, so listen close
Hear my thoughts in every note

Make me your radio
Turn me up when you feel low












En kyss att bygga en dröm på.

Sista helgen hemma i Stockholm är snart slut. Den har bjudit på fest, middagar, lite drama, mys, chill, promenad, fika tillsammans med trevliga umgängen. Den har varit en bra helg helt enkelt.

Amanda har fixat min header så nu ser bloggen lite färggladare ut och kanske en gnutta mer personlig. Så stort tacka till fröken.

Jag ska snart sova för att orka med min sista arbetsvecka. På fredag åker jag norrut.

Natti natti.

In the end i will find it out!

Hur kan någonting så fel kännas så rätt?

Den frågan har snurrat i min hjärna hela dagen. Jag tror jag börjar tappa fattnigen om vad som symboliserar en bra människa. Efter gårdagskvällen är jag trött på att lyssna på vad andra tycker om vad som är bra eller dåligt för en. Jag vet att jag kan avgöra själv vad jag faktiskt mår bra av och vilka som ger en positiv energi. Jag vet också vilka som är förbannat bra på att missbruka min energi. Låter kanske som att jag haft en sämst helg va? där har ni fel, jag har lärt mig mycket och kommit till insikt med många saker. Så det så!

Clara


Bra vetande

det bästa med torsdagar är att det är fredag imorgon :)


Umeeeeååååå

Jag har precis gjort en grupp på facebook för alla som ska vara faddrar i höst åt de nya arbetsterapeuterna. Fick en kick av glädje när jag pratade med Teresia och Sofie. Shit vad kul vi kommer ha i höst. Vi har så många planer. Längtar hem nuuuu! :)

Ligger i soffan och smider planer för min sista vecka i Stockholm.

Men ha det bra,

Hej

Always and forever

Även fast vi inte hörs och ses som förut så vore det att ljuga att säga att jag inte byr mig.


Clara

Jobbar för ett mål och en inre dröm

Tuff dag på posten. Vi var två mann kort så det blev en rejäl extra runda och jag kan vara rätt ärlig med att säga att jag var rätt slut efter att ha sprungit milen igår med pappa. Jag sprang under 50 min så jag var ändå rätt nöjd måste jag säga :) Idag tar jag mig en vilodag och chillar hos mamma som en kompensation ;)

Jag och Malin var en sväng till Bålsta igår och sa hejdå till Natta som drar till Usa imorgon. Så nu kan man väl säga att sommaren officiellt är slut? Alla börjar åka hem eller ja? vad man nu kallar hem. Vi åt ost och kex, snackade och skrattade ååh vad jag kommer sakna dem <3. Men det har blivit till en vana nu att vi säger hejdå vid sommarens slut såhär tredje året i rad.

10 dagar kvar i Stockholm sen åker jag norrut. Jag tror verkligen på den här hösten!


Ciaoooo

What do you say when words are not enough...

Jag saknar allt det där,

det där som  var du och jag en gång.

Du vet redan vad jag kommer att säga, har sagt det så många gånger förut.

Ändå så räcker inte dem orden till. Hur mycket jag än kanske tror och vill så gör dem inte det.

Du sa en gång att man aldrig ska sluta hoppas. Men en dag kommer jag göra det..En dag!

Inte idag.



Godnatt!

Clara <3


Blött

Det där med att springa milen idag får vänta. Jag tog på mig träningskläderna imorse och inser att regnet verkligen öser ner. Jag är inte den som är den så jag tog cykeln till Lövsta och sprang en sväng men insåg att jag inte har en chans mot de mörka regnmolnen så jag gav upp efter 2,5 km och cyklade hem. Det var galet vad regnet piskade mot backen, jag hade en sjö i skorna och jag såg ut som en blöt hund när jag kom in. Det regnar fortfarande.

Ska hem till pappa på middag om ett tag. Joel och Max kommer också dit. Lina kommer hem från Schweiz ikväll så jag ska hämta henne på Arlanda.

Juste, glömde säga att min fina vän Victor ska flytta till Luleå om en vecka...! galet, kul att vi kommer ha lite närmare till varandra :)

tjingtjing!

Hejhej!

Näst sista helgen i storstan

Är hemma efter en film, mys och godiskväll tillsammans med Tobbe och Victor. Skönt med en chillkväll efter gårdagens partaj med Nivas bröderna Sippe och Robban. Vi var ute på Debaser Slussen och en sväng till After. Lite för mycket vin, cyklande i fyllan haha vilket resulterade att jag fick ligga på parkbänken utanför porten när killarna virrat bort sig på Söderhöjden och hoppat över staket, genat i rosenbuskar och cyklat ner för trappor! haha en kväll att minnas.

Imorgon ska jag springa milen! Hoppas jag inte lovat för mycket nu ;)

Godnatt!


Robban och Emmy


Jag, Robban och dom snabba brillorna


Sippe


Martin :)

Happyfejs

Känner mig nöjd med min tillvaro. Imorgon är det fredag och jag får finbesök av Sippe och Robban! Kommer bli kul :D Tjoho!

Puss

Bra onsdag

Hade förberett mig med en Pollypåse och tråka här hemma men så plingade mobilen så nu blir det filmkväll hos en bra kis :)


Puss tja!

Tidsfördriv

Låt du hörde: Glasvegas-Take my hand
Film du såg: Forest Gump
Mat du åt: Yoghurt och banan
Kram: Mimmi
Resan: Norrköping, typ.
Dröm: Tror jaf drömde att Simon kom till Sthlm haha
Person du träffade: Måste ha varit mina kära kollegor på posten
person du pratade i telefon med: En kille som trodde jag var någon annan ;P

Gången du var utomhus: Nyss när jag var ute å sprang.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: 2 veckor sen kanske


Allmänt

Ska bli roligt: att komma upp till happis och att börja skolan igen.
Sparar till: överlevnad ;P
Önskar att jag var bättre på: att vara tyst ibland
Hur mycket shoppar du för i månaden: oj beror på tillgångarna
Någon/några du saknar: Vännerna i Umeå, Linda, Nivas, moster och olle på Gotland
Vad har du gjort idag: Jobbat och tränat vid Ängsjö
Hur tidigt stiger du upp: 05.45 nu när jag jobbar
Vad ska du göra ikväll: vet inte riktigt, hoppas på ngt trevligt
Bästa saken som hände förra sommaren: Typ kanske Gotland med Joel.
Längd: 1,68
Skostorlek: 38

Senast utlästa bok: En dag
Något jag ville bli när jag var liten: Barnmamma haha
Hur många har du varit kär i: oj 123456, fast bara en på riktigt tror jag :P


Är det såhär det känns att vara lycklig? det är inga problem.

Jag har fått bryta verkligheten två kvällar i rad  och fått umgås med dig. Det är så det är, du får mig att må bra för med dig kan jag alltid vara mig själv. Älskar dig för det.




Clara


Lura mig nejnej vad folk än säger.

Hittade min gamla dvd film med Håkan Hellströms livespelning från Göteborg  hemma hos Lina. Ännu en gång blir jag påmind om hur bra han är och om hur hans musik verkligen följt med mig. Har så många fina minnen till hans musik.



"Sommaren snurrade fort när vi bara snöade bort."

Puss C


RSS 2.0