Handbolls DM

Igår kollade jag och Mimmsan på Handbolls Em, Sverige- Slovakien..(Skrev lite fel i senaste inlägget). Sverige vann ! Wihoo :) Sen åt vi lasange och gick på Power yoga pass i Lillsjöskolan. Men vi båda kom fram till att yoga inte var ngt för oss! USCH man typ dog i alla kostiga ställningar och andningen var ju som värst ! ORKA lyssna på när alla andas.. :P

Idag kom jag OTROLIGT nog upp klockan kvart över 7. Gick på första lektionen Praktisk Etik. Jag lärde mig INGENTING. Sen vare indrott ci spelade typ "toppsboll".. haha de var lite underhållande. Sen var det lunch och sen stack vi iväg till Nacka för att spela handbolls DM. ACK ACK så gick det inge bra denna gång heller med Nacka. Dom är grymma så är det bara. Inget resultat nämnt. haha. Jag blev riktigt sugen på att börja täna handboll igen =). Ska ta kontakt med tränaren nu i veckan och kolla om jag kan få vara med och träna redan nästa vecka.

Jag och Carro blev jätteglada när vi fick beskedet att vi får åka med till TYSKLAND :D:D WIHOOO !! En vecka i tyskand och lära känna nya människor! DOCK ska vi också göra ett stort arbete när vi är där också men men de kan bli rätt kul ändå. Fast jag gruvar mig lite inför den stora redovisningen som vi ska ha på engelska men om man tar allt på KUL så går nog allt bra. Man kan ju inte göra mer än sitt bästa lixom :) Så vecka 11 bär det av till Tyskland och vecka 17 kommer tyskarna till Sverige.

Vårterminen kommer bli rätt kul tror jag ändå :)

V. 4-5 valiga skoladgar
V.6 Madde kommer till Stockholm+Semeldagen haha
V.7 Fira Johans födelsedag + Alla hjärtans dag
V.8 Sista veckan innan LOV. NORRLAND (Emmas födelsedag)
V.9 SPORTLOV OCH NORRLAND (Mimmis födelsedag)
V.10 Vanlig skolvecka
V.11Tysklandsresan+ Emma, Natta och Malin till Californien+ Carro 18 år!
V.12 Sista veckan innan PÅSKLOV (Tjejorna hemma igen)
V.13 PÅSKLOV
V.14-16 Valiga skolveckor + Malin 18 år
V.17 Tyskarna kommer till Sverige
V.18 Lediga torsdag-söndag
V.19-20 Vanliga skolveckor + Emma H 18 år !
V.21 Calle kommer till Stockholm
V.22-23 Sista skolveckorna innan...
24. SOMMARLOV !!! :) (Bara 1 år kvar på UBG)



Söndag !

Igår var jag i stan med EmmaPemma. Jag var ute eftre jeans och vi gick in på SALT och Emma tod fram ett par och jag bara haffade en storlek som såg bra ut och testade och dom satt perfekt ! Blev så glad att jag bara köpte dom :). Så skönt att hitta de man vill ha på en gång. Vi strosade runt lite och jag hittade lite små saker och Emma köpte rött ris till sin mamma. Det var i en Thailänsk butik och där inne luktade det inte rosor precis. Men konstigt nog så vande man sig rätt fort med den stinkande stanken :P

Sen gick vi till Muffin Bakery som vanligt :) ! Det är vårt absoluta favorit ställe och igår var det rätt knökat med folk. ( visst fler än vi som gillar stället). Den hrä dagen erbjöd många skratt som nästan alltid när man är med Emma. (Du har väl inte glömt älgen???:P) hahah.. 

Sen bar det hem till gammla Kungsängen igen... Mötte Lina Andreas och Max på stationen. Dom skulle hem till oss och käka middag. Sen kom moster, Anders och Olle också :). Vi åt god middag som mamma lagat och sen kollade jag, Max oxh Andreas på handbollsmatchen mellan Sverige-Frankrike. SÄMST match ! Sverige spelade slarvigt, hade dommarna mot sig många gånger och Frankrike spelade väldigt bra. Men ack ack! Hoppas dagens match mot Slovenien går bättre. Nu måste Sverige vinna för att ha en chans att gå vidare. 

Idag vaknade jag 10.20.. Rätt sent för att vara jag. Gick upp åt frukost. Kollade Summerland och efter de bestämmde jag mig för att gå ut i det fina vädret. Solen sken, klarblå himmel och vindstilla :) Man kunde nästan tro att det var vår ute. Fast man ska inte låta sig luras för det är bara Januari och Februari är ju de n kallaste månaden på året. SUCK ! vill bara ha sommar och soliga dagar nu ! ÄR trött på Kalla, mörka, dystra Sverige ! Max och Joel har börjat planera att resa i Februari ! Och OJ vad avis jag är !

Nu är jag hos pappa. Jag har bakat Cocosbollar a la special, med blockchoklads överdrag och rullade i cocos :) MUMMS vad goda dom blev !.
Snart ska jag se matchen, efter de blire väl träning i Lillsjöskolan och sen kanske lite plugg.. om jag orkar :P

Pussilitussmussiliruss ;) <3


Tuff dag

Började halv 9 imorse. SUCK ! hade jättesvårt att somna på kvällen. Jobbigt Jobbigt !
Dagens lektioner var följande: Info Layout, Företagsekonomi B, Geografi.. Sen så skulle jag och Carro egentligen ha Internationella realationer som sista lektion. Men ACK NEJ! vi var typ inte välkommna där för kursen var för sam sam elever och inte sam ekonomi elever ! Jag och Carro fattade ingenting ! Och jag fick panik, jag har inte tillräckligt med induviduellavals poäng ! kommer få jättemycket plugg i trean, för jag vägrar läsa engelska affärskommunikation. :(

Sen drog jag hem till pappa en sväng. Blev glad för jag hade fått ETT brev på tiden jag vart hos mamma. haha och det var från Kalle ! Blev superglad ! han hade skickat en bild från förr förra sommaren när dom va i STockholm och hälsade på mig. NOSTALGII ! haha bilden påminnde mej iaf om roliga sommar dagar och så läser man i tidningen att en ny STORM är påväg över Sverige ! HÅLL DEJ INNE ! haha media alltså att dom alltid överdriver ! eller det får vi väl se imorgon :P

Sen fick jag skjuts av pappa till jobbet (coop). Många kändisar som va och handlade idag. Minst halva Kungsängen. haha.. Kom hem för en kvart sen och nu är jag helt trött i huvudet ! Höll på att dö av hunger påvägen hem. Aja nu ska jag och Emma bestämma ngt för morgondagen och sen prata med Kalle och sen SOVA ! ska bli UNDERBART!


Puss och Kram

Nyheter från Clara-världen !

Okej dagens nytt från Clara..
Vaknade halv sex på morgonen av att jag drömde värsta mysko drömmen som jag egentligen bara önskade vore sann men NEJ, det var det inte. Blev  jätte jättebesviken. Låg och tänkte en halvtimme på de jag drömt sen somnade jag om. Vaknade av väckarklockan kvart i nio och kände att jag bara ville sova vidare ! Satte på snoze och somnade om.. efter andra signalen gick jag upp.
Det är så himmla skönt att vara ensam hemma på morgonen tycker jag! Jag måste nog ha världens sämsta morgon humör, just därför är det skönt att slippa irritera sig på ngn. :)

Första lektionen idag var Info o Layout! Första gången vi hade de. Helt okej verkar det ! Vio gick igenom hur mna använder word haha ! Skönt att man äntligen får känna sej smart i skolan :)..
Sen var det företagsekonomi, jag och Burre sprang runt som tokar med vår undersöknings blankett. Rätt kul hade vi :) men tillslut orkade vi inte fråga några fler så vi fyllde i dom sista själv :P Det blev en kaffe idag också :)
Sista lektionen var matte då vi hade diskussion om hur vår mattelärare skött sej det första halvåret av matteB. Känndes bar att alla fick säga vad dom tyckte men jag tyckte SÅ synd om henne. Det kan ju inte kännas bra att få så mkt dålig kritik av sina elever!

Efter plugget trog jag och Towe till Bro simhall och simmade ;) (vad annars lixom?) haha!  Det är inte så ofta vi träffas längre så vi snackade på som bara den :) Supertrevligt ! har verkligen saknat dej och våra pratstunder !
Nu sitter jag här ! fast egentligen borde jag plugga geografi inför läxförhöret imorgon ! :)

Det var allt för mej ! puss på magen ! <3<3<3<3


15 Januari :)

Igår var jag lite bekymrad över vissa saker som jag gått och tänkt på sen söndags.. Men allt kändes mycket bättre efter jag pratat med Calle :). Jag blir så glad när jag pratar med dej ! du får en alltid på så bra humör. Livet blir som enkare på något vis.  Tack !

Idag började vårterminens schemat vilket betyder sovmorgon till halv 12. Men jag sov till tjugo över 9 sen studsade jag upp och stack ut och sprang en liten runda. Kändes tungt ! Usch vad otränad jag är. Men det ska bli ändring på de.
När jag kom till skolan började jag å tjejorna att plugga inför psykologiprovet som jag inte kunde så där jättebra. Men efter 2 timmars plugg och kaffe i cafét med Emma så kändes det som jag kunde det ! Provet gick hyffsat tror jag :)

Efter skolan gick jag och Emma hem till mej och gjorde fruktsallad. MUMS :) Vi pluggade Svenska antiken. det var jättesvårt i början att hitta i den där äckliga boken och det var 100 namn att hålla reda på. Men oj så kul vi hade haha ! :) det tog oss tre och en halv timme att gå igenom alla 27 frågorna, fast om mna räknar bort alla skrattatacker vi hade så kasnke vi hade vart klara på lite kortare tid :P
Vi var rätt trötta efter pluggandet så allt vi läste blev fel tillslut :P (SCHEMA)haha !


Har egentligen tyska läxa tills imorgon också men jag pallar inte plugga mer så jag kanske hoppar första lektionen imorgon ! Men vi får se hur jag gör ! :)

Dagens från Clara ! Puss och Hej !

Words don´t come easily..I´m sorry !

När någonting äntligen börjar kännas bra så är det alltid något man saknar.
Jag saknar alla våra samtal mitt i nätterna då vi kunde prata om allt mellan himmel och jord. Jag vet att det är mitt fel att det blivit som de blivit! Men jag vill verkligen att allt ska bli som förut. Det kanske är omöjligt efter allt som hänt men jag skulle kunna göra vad som helst bara allt blir som förut. Känns så jävla tomt utan dej !
Jag älskar dej vännen ! <3


RSS 2.0