=)=)=)

4 timmar sen drar vi tjejor =). Spanien är nära!!! men guuh som vi kämpat för att få åka. Vi är verkligen värda att få komma iväg =)
Idag regnade det IGEN ! så det blev en softar dag. Har bara packat, vart förbi pappa en sväng och vart sagt hejdå till Amanda =) Fast vi ses ju om 2 och 1 halv vecka =)
På kvällen tog jag och Towe en lite promenad, trevligt, trevligt !
Men nu vill jag bara iväg så jag tänker gå och sova dom sisra 4 timmarna så tiden går lite fortare =P fast jag är hyperpigg så jag vet inteb hur det ska gå till =) haha


Puss och Kram =) och ha det så KUL i regninga SVERIGE =D haha <3

Onsdag =)

Vaknade 11 imorse. Ganska ovanligt för att vara mej att vakna så sent me det var skönt att få sova ut. Jag och mammsen tog en promenad till moster för att vattna hennes blommor. Sen kom Max över på lunch. Kyclinggryta med potatis. As najjs =)
Sen fick jag skjuts av mamma till jakan. Jag shoppade det sista till resan, som vita sportstrumpor, sminkborttagningsmedel och annat TRÅK =P haha
Gick till jobbet, var där lite tidigare så jag och Marcus satt å snackade lite =) vi kom fram till att de här kanske skulle bli den värsta dagen på MAX ever. Men allt började faktiskt bra. Det var lugnt och inte alls mkt folk. Men det blev värre. Sen kom det värsta otrevliga gästen och jag kände bara att jag var helt slut. Jag orkade bara inte mer så tårarna bara kom. egentligen vet jag inte varför men men jag fick sätta mej på kotoret och andas ut lite. Nu sitter jag här och jag har jobbat 7 dagar på raken, det kanske bidrog lite till varför jag bröt ihop. Men nu har jag äntligen SEMESTER ! =) Känns hur bar so helst. Jag hoppas på fint väder imorrn. Kanske att man komemr ut i det fina vädret ett tag sen ska jag packa och gå förbi pappa en sväng. SEN ÄRE SPANIEN SOM GÄLLER ! =)
Jag hinner nog skriva ett inlägg innan jag åker =)


KRAM KRAM <3

Vilken dag =P

Vaknade av att min käre storebror kom hit och åt frukost =). Det blev en liten trevlig pratstund i soffan. Sen drog jag på mej lite kläder, sminkade mej och gick hem till Jessica. Vi lämnade tillbaka lite köäder till varanndra som vi lånat och mitt i allt hittade jag min DKNY parfym som vart borta i ett halvår. HAHA så nu har jag två helt plötsligt.
Sen gick vi å käkade lunch på alexandra, det blev en dagens pasta =)
Mamma hämtade mej hemma hos Jessica å så skjutsade hon mej till jobbet. Dagen på jobbet började bra och slutade bra men i mitten av allt var det kaos! Vi var en kort idag och det märktes. USCH vilket slit ! Men men vi kom därifrån klockan halv 12 i iaf så det var ju ganska så braf ändå. Imorgon är det sista dagen ! =) så skönt det ska bli med lite ledigt. Fast det som är tråkigt är att nu kommer alla roliga personer tillbaka från semestern. haha aja vi kommer ju antladligen synas till hösten ändå =P 

Tre glada besked idag =)

1. Lina fick jobbet på löplabbet. Så nu ska hon äntligen få lämna hamburger branchen ! =) (tänk om man ändå kunde de) GRATTIS BÄSTA SYSTER =)

2. Joel kom in på sin linje i Linköping =) Jättekul för honom men usch vad jag komemr sakna honom här hemma =/.. men men tur att det inte är så långt till Linköping =)

3. JAG JOBBAR MIN SISTA DAG INNAN SEMESTERN IMORRN =) wiiiihooo !



Muchas Lovas =D <3

=)

Igår och idag har varit två jätteroliga dagar trots vädret har sugigt riktigt hårt så har det var as kul. Igår efter jobbet så träffade jag Emma och Natta i centrum och vi gick och käkade p å GC. Det var 3 veckor sen vi sågs och det var såå kul att snacka av sej allt man inte hunnit prata om under tiden vi varit ifrån varanndra. Visserligenm blev det ganska mkt golfsnack men men det var ändå as kul att träffas igen efter 3 veckors tid =)
Sen gick vi hem till mej och så kom Johanna och Thowe =) Vi snackade om allt, firade att Emma vann sin första riks i Luleå med vin och hade bara sååå mysigt. Tack för en underbar kväll tjejor =)
Sen följde vi med Johanna hem en bit och Thowe tog bussen hem. Emma och Natta som över här och Emma kom på värsta konstruktionen för att fönstret i mitt rum skulle hålla sig öppet över natten. haha mina gammla mobilladdare kom till användning haha. Det tog också ett tag att bädda min stora säng eftersom att madrasseran bara ville glida ifrån varanndra haha men det löste sej till slut och vi somnade efter mkt flammsande och småtjaffs om vem som skulle sova i mitten =P haha det slutade med att Emma fick sova i mitten =P
Vi vaknade rätt tidigt i morse, åt frukost och drog in till stan för vi skulle ha en liten stadsvandring hade vi bestämmt. Men vädret var piss och vi blev snabbt hungriga så vi drog till Kungshallen. Efter att vi ätit kollade vi runt lite mer i affärer och sen åkte natta hem och vi mötte Bollan på Centralen. Vi gick och fikade på ett jättemysigt café som låg långt bort på drottninggatan. Dit måste ma bara igrn för dom hade världens godaste muffins =D haha
När vi kom ut spöregnade det å så kollade jag på klockan och såg att tiden runnit iväg så jag var tvungen att nästan springa till tåget för att hinna till jobbet.
Ingen kul kväll att jobba idag. Hade driven idag IGEN ! usch ! vill bara ha mina 4 veckors ledigt nu och så ska jag fundera på hur jag ska göra om jag ska jobba kvar eller inte. Har värsta ångesten att åka till jobbet nu förtiden. =( och så ska det ju inte vara. Men imorgon hoppas jag att de blir lite roligare att jobba för då stänger jag med Joel och LIna =) så då blir det Syskonen Berglund =)



Nu ska jag lyssna på min nya skiva jag köpte idag (oh Laura) fett bra faktiskt ! =) Sen ska jag fixa lite små saker och fundera på vad jag ska hitt apå imogon förutom att jobba. Kanske ut och springa? det  var ju ett tag sen nu.
Jag ska iaf  sova ut riktigt längee imorrn i min stora härliga säng =) haha <3


Torsdag!

Jobbade idag och det det gick faktiskt väldigt bra på väldigt länge. Inga långa vätetider å klagomål =) så de var ganska soft faktiskt.
Jag var hemma vid fem tiden å så tog jag en dusch å gjorde mej i ordning tills jag skulle iväg på middag hos Rimforsarna där vi skulle ha middag med resten av laget och planera resan. Det var riktigt trevligt, vi åt tacos och bestämmde att vi ska köpa vita t-shirtar med tryck. Hotellet vi ska bo på ser riktigt najjs ut på bilderna iaf. Bara en vecka kvar nu !.. 6 dagars jobb kvar sen ledigt i 1 månad. ÅÅh vad jag längtar, helt galet mycket.
Snackade lite me Simon igår i telefon och nu längtar jag ännu mer tills jag ska upp till Luleå också å hälsa på alla där uppe. Det har gått alldeles för lång tid sen senast. Ett helt år ! =O typ galet för lång tid.

Men men nu ska jag ringa nån å kolla ifall nån har lust att gå en kvällspromenix ! =)

Pussigull !

Onsdag kväll =)

Mysig kväll, moster och Olle car här på middag sen tog mamma och jag en kvällsprommenad och lämnade Henry =)
Kom ptecis ur duschen men upptäckte att klockan inte var så mkt så jag ska nog slå en pling till Simon ocj snacka en massa strunt =)


puuuuuusssss och Goooooodnaaaat <3

Hej Hej !

Idag gick jag upp ganska tidigt för att vara hundvakt åt faster Stinas hund Henry =) Han är typ hur sööt som helst ^^
Men vädret har ju inte varit det bästa så jag och Joel slog på en film "Paradiset". Den var faktiskt helt okej för att vara svensk film. Sen lagade jag lunch det blev pasta carbonara. Riktigt gott om jag får säg adet själv haha.
Nu sitter jag bara här och chillar lite framför datorn. Men om ett tag ska jag träffa  Mimmi och vi ska ta en promenix i lilla Kungsängen.
Min sista lediga dag nu innan jag jobbar 7 dagar i sträck sen äre Spanien. 9 dagar kvar nu ! =) och imorgon ska laget hem till Amanda och Sabina och äta middag och planera resan. NU ÄR DET NÄRA =)
Blir så arg för min rygg gör fortfarande ont och kan inte träna för då blir det värre och kul att komma otränad till Spanien !! NOOOT ! Aja ska kanske ta kontakt med en läkare snart för det har ju gått ett tag nu. Men jag är nog lite för lat för sånt. Någon gång måste det ju gå över tycker man.
Idah blir en chill dag, pallar typ inte göra så mycket men de måste ju finnas sånna dagar också =)


C yaa <3



 Vi på allsång igår =)


UNDERBAR DAG =)

Idag har varit en UNDERBAR dag. Verkligen supermysig. Jag och Towelito tog tåget till stan för att träffa SanniiBanni. Vi hamnade på ett café i gammlastan där vi åt en jättegod lunch. Solen sken och det kunde inte vara bättre. Vi satt och snackade om allt möjligt och det är de bästa jag vet, att bara kunna snacka om allt mellan himmel och jord. Det blev en hel del skratt också speciellt när Towe skulle förklara vilka sorts kyssar hon gillar HAHA. =) vi fick ett gott skratt och folk runt omkring kollade lite konstigt på oss men OJ vad vi skrattade.
Sen tog vi en liten shoppingrond på drottninggatan. Dagens inköp blev:
-Ett par svarta korta shorts
-En vit bh
-Vita leggings
-Sobshorts och Linne
Jag kunde helt enkelt inte hålla mej borta från att handla nått idag heller =)
Efter de åkte vi hem och jag fixade lite saker och hamnade framför datan ett tag sen bytte jag om och sen drog vi in till stan och gick på allsång på skansen. Det var jättemysigt =) Vi träffade Arash, Kalle, Alex, Carro, Sabina och Mimmi där också. 
Den här veckan har än så länge varit super =) Tack Sannii och Tolii för en bra dag. I Love You ! <3

Juste glömde säga att jag blev jätteglad igår för att en viss person hörde av sig. Även om det tog ett tag. Men det betydde mycket <3



Puss, Kram och Godnatt <3image10
Sanna och Towe är BÄST <3



Härlig dag ! =)

Vilken härlig dag =) förutom att jag blev väckt klockan halv 8 av att jobbet ringer och frågar ifall jag ville jobba, vilket jag INTE ville så blev dagen lyckad.
Träffade Madde på stationen och vi åkte in till stan och käkade lite lunch sen tänkte vi ta en fika i gammlastan men det var så härligt väder att vi tog båten ut till djurgården. Sen blev det baar att vi drog in på grönan och åkte lite saker =). Men det märks att man blivit lite äldre för ja mådde illa efter två åk i pop expressen HAHA =P
Det var jättekul att träffa Madde igen för det var as längesen vi hittade på något tillsammans. Det händer alldeles för sällan så det måste det bli ändring på.
Solen sken idag för en gångs skull så jag var på värsta bra humöret =)
På kvällen grillade jag, Towe, Malin, Johan, Tobbe och Martin vid lillsjön. Eller killarna grillade och jag åt chips.
Det blev en as mysig kväll !
Imorgon blir det en fika med Towe och Sanna i stan och sen kanske allsång på kvällen om det är fint väder.

Jag bara älskar att ha sommarlov !


MUCHAS LOVE !

ÄNTLIGEN !

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN har jag jobbat klart för den här veckan. Det var ändå inte så jobbigt att gå upp imorse =) eftersom att jag visste att det här var sista dagen innan jag blir ledig några dagar.
På jobbet var det typ KAOS ! hur mkt folk som strömmade in HELA dagen ! Kö till dörrarna och hur fort man än jobbade så minskade inte kön. Ganska psykologiskt jobbigt =P haha
När jag äntligen var hemma slängde jag mej på soffan och typ dog. Efter ett tag bestämmde jag mej för att ta ett bad, lyssna på musik och ha lite spa för mej själv =) det var riktigt skönt. Sen fikade jag och mamma och snackade en massa som vi inte gjort på länge eftersom att hon varit bortrest.
Dom här tre dagana jag har ledigt ska jag spendera med vännerna, sola och bada  (hoppas på sol iaf).  Kanske åka till syrran och kolla in hennes nya lägenhet. Usch dagarna kommer att går fort ! Sen är 7 dagars jobb sen SPANIEN ! hahhah har nog nämsn spanienresan i varenda inlägg men fyy vad jag längtaar ! ;)



Saknar Malin Emma och Natta !! Ni är ju aldrig hemma, golfnördar som ni är ! ;P <3<3<3<3<3

RSS 2.0