Sista februari

Gårdagen blev lugn. Jag, Amanda och Emmy låg hemma i TV-soffan hos Amanda och kollade halvhjärtat på melodifestivalen som jag tycker är ett program som borde tas bort. Det har blivit så sjukt pinsamt bara. Som Pernilla Wahlgren? När ska hon lämna melodifestivalen? Inte nog med det så bad hon i aftonbladet att alla skulle lägga sin röst på henne för om hon skulle hamna i andrachansen så skulle hon ju missa broder Niklas Wahlgren och Laila Bagges bröllop. Nu hamnade hon i andrachansen ändå och missar bröllopet, undra om hon tycker det var värt att ställa upp med en så kass låt som ändå inte kommer gå till final?
Men roligaste var nästan gruppen som ställde upp igår som hette "Noll diciplin" och låten hette "Idiot". haha fatta om dom hade fått åka och representera Sverige? Som tur var så gick dom inte vidare för det hade rent ut sagt varit en skam!

Idag har jag och Emmy hängt på Söder och druckit kaffe och pratat om livet. Vi kom fram till att vi måste lära oss att leva i NUET!

NUET VAR DET!

Ha det bra!



Sportlovet 2007. Jag och Julia


Vi åker "däck" på Linbecksbacken. Årets vinternöje 2007

// Clara


Vilken kväll!

Det blev en lyckad kväll igår! Helt klart en av dom bättre i MP:s hitoria. Kul att träffa gammla igenkända ansikten från Kungsängen och det var ett bra drag på dansgolvet.

Utanför MP träffade vi på en kille som bodde i "one call-huset" och han hade en massamassamassamassavadheterdet?VINhemma. haha asså han snackade sjukt dryg stockholmska och jag spelade in nästan hela samtalet med honom och det är svinkul haha. Han gjorde allt för att försöka charma med oss hem till honom men icke. Vi sa att det nog var bättre för honom att gå hem och äta en macka med smör och sova istället. ;)

Såklart fick vi vänta länge på nattbussen och självklart var det Råby som kom först så jag och Mimmi fick gå från Byggdegårdsvägen. Tur att det är plusgrader här hemma. När vi går förbi hembygdgården ropar en kvinna och frågar vart vi ska. Vi svarade hem och hon ville ha sällskap och när Mimmi svängde in till sig så jag ta sällskap själv resten av biten med  den okända 50+ kvinna som påstod att hon sett mig på toaletten på MP. haha hon sa det nästan lite argt så jag sa snabbt att jag inte varit på MP:s toalett på hela kvällen så det måste ha varit ngn annan haha. Asså sjuk hemgång! Sen pratade vi barn, barnbarn, boende och att man borde skicka snön till araberna för dom skulle uppskatta den mer.

Sen sa vi hejdå.
Det var min fredagskväll!

Får se om det blir utgång ikväll också eftersom att Mimmi fyller år men vi får se känner mig lite seg för det.

Snart kommer Emma förbi med tårta! Inte helt fel!

PUSS


Kungsängen är sig likt

Då har man varit hemma 24 timmar då ;). Känns riktigt bra att vara hemma, speciellt nu i helgen då Amanda (och Sabina som är bortrest) fyller år. Men även Emma och Mimmi ska firas, mycket party med andra ord.

Igår var jag hemma hos Lundbergarna vi åt god middag, spelade kort och kollade på Bröloppsfotografen. Lite småkul film. Idag har jag och Amanda uträttat lite ärenden i Jakan och jag har fått köra lite bil. Så jäkla kul  att köra! Synd att man inte har en egen bil.

Funderar på att komma hem till Stockholm 1 maj. Känns som att det är ganska lägligt att komma hem då eftersom att jag vill sommarjobba på posten i  sommar och så gillar jag Stockhom på sommaren. Sen får vi se vad som händer. Även om Kungsängen är som vanligt så trivs jag här! Feels like home!! :)


Nä nu ska jag inte tänka mer på framtiden! Leva i nuet ska jag göra! Ja! Det ska jag!!


PUSS OCH HEJ !!! HA EN BRA KVÄLL FÖR DET SKA JAG HAA !!!! :D

<3<3

 

 

 


Hemma i Stockholm

Landade halv tre och jag fick känna på trafikkaoset på en gång.
Jag fick vänta på Arlanda express i 30 min sen när jag kom till Centralen möttes jag av en envis och tjurig gubbe i luckan. Jag hade betalat en sms-biljett mellan zonerna A-C men han påpekade surt att när man ska till Kungsängen måste man skriva ut alla zonerna A-B-C. Jag sa att jag hade skrivit A-C och att jag betalat 18 kr för det. Men trots att tåg var inställda och att det var rusningstrafik så tyckte han att jag var tvungen att skriva om sms:et. Jag gjorde självklart det och det kostade 36kr ytterigare. Så fucking 54 spänn för en ståplats till Kungsängen. TACK SL FÖR ER MEDKÄNSLA FÖR OSS RESENÄRER I DETTA KAOS! Jag tyckte stockholmarna klagade lite väl mkt på kaoset men nu förstår jag! Herreguuuuud!

Nu ska jag snart på middag hos Lunbergarna! :)


Sha sha!!! // Clara




Umeå och tillbaka

Efter jobbet i måndags tog jag den blåa Kustbussen till Umeå för att träffa Sebbe. Jag var framme halv tolv och det var en rätt seg resa måste jag säga. Avståndet mellan Luleå och Umeå är längre än vad man tror, speciellt när man inte har någon Mp3 heller. Min stora sysselsättning på bussen är att lyssna på när andra männsikor pratar i telefon. Riktigt underhållande ibland faktiskt haha och det känns som att man nästan lärt känna personen som sitter på sätet rakt över.

Imorgon åker jag hem till Kungsängen. Det ska blir riktigt kul att få komma hem och träffa alla. Jag stannar hemma till måndag men känns lite dumt för jag jobbar inte förrän fredag nästa vecka så egentligen skulle jag kunna stanna hemma till torsdag. Ska kolla om jag kan omboka men tror inte jag kan det tyvärr.

Stockholmshelgen ser ut följande:

Tordag: Landar 14:30, hemma i Kungsängen 17:00 förhoppningsvis!, Middag hos Lundbergarna.

Fredag: Fika med Emma B, träffa pappa, middag hemma hos Amanda, förfest och utgång på MP.

Lördag: Fika med Määäl, Mimmi fyller år, Utgång?

Söndag: Träffa Elli sen ??

Måndag: ??Hem till Luleå igen

Kommer bli en kanonhelg!!! :) Lääääängtaaar!


<3




Nyklippt

Jag var till Therese och klippte mig idag, vilket var välbehövligt. Jag är jättenöjd och snart blir det ny hårfärg igen för hon behövde hårmodeller snart. Tur att man känner en så duktig frissa :)

Kollade precis på en massa gammla sommarbilder och OJ vad jag längtar till sommaren. Längtar tills man inte behöver jacka, mössa och känna sig allmänt ful! Jag vill ha bara ben och bli brun nu tack! Saknar dom sena och ljusa sommarnätterna. Nää nu får jag sluta drömma om sommar och värme! Det är ju bara februari och vintern är inte slut förrän maj här uppe.



Nu blir det bodypump med Elin W :)


Puss!

Snö och kallt

Det är jättekallt ute! -30 och det gör nästan ont i lungorna när man andas in den kalla luften.

Pratade med mamma idag och hon sa att Stockholm har snöstorm. Och som alla vet så blir det KAOS i Stockholm när snön kommer, inställda tåg, sena bussar, bilar kör av vägen m.m.
Då är jag ganska glad att bo här uppe för snö är inget ovanligt här uppe och norrlänningarna har bra rutin på det där med snöoväder. Bussarna håller tiderna trots snö. Tacka vet jag  Luleå lokaltrafik! :)

Enda gången jag faktiskt kommit lite sent med bussen var när Brolle JR skulle spela på Coop Arena idag och det var KÖ! Förstår ni? KÖ för att se Brolle. Men det kan man ju inte rå för! Jag menar ..Herregud han är ju trots allt norrlands stjärnskott så jag skulle säga att det inte gjorde något att komma 5 min sent till jobbet.

Det var ju iaf inte vädrets fel iaf. ;)




Lots of Love!

Clara


Sha Sha

Jag var på tjejmiddag hos Elin Wennerstöm igår. Det var verkligen supertrevligt och maten var jättegod. Det  var kul att få träffa lite nytt folk också. Det var meningen att vi skulle ta oss ut på All tar eller Cleo men vi satt och kollade hockeymatchen och sen var vi inte så sugna på att gå ut. Det var så trevligt att bara sitta och snacka och ta det lugnt. Tack för en trevlig kväll tjejor! :)

Jag tog en rejäl sovmorgon idag, sitter just nu och äter frukost framför datorn. Ikväll blir det jobb 16-21.

Längtar till måndag för då åker jag förhoppningsvis till Umeå :)


<3// Clara

Kaffe och nybakade kanelbullar!!

Finns det något bättre? Nä inte just nu iaf :) Sitter hemma på assistent 96 och dricker kaffe och äter kanelbullar som jag faktiskt bakat själv. Dom blev supergoda om jag får säga det själv ;)

Imorse gick jag en promenad till Björkskatan för att hämta några saker jag glömt hos Elin. Fy satan vad kallt det var! Trots att jag var fullt påklädd så frös jag. Måste ha varit minst -20.

Om en vecka kommer jag hem till Stockholm. Längtar faktiskt lite, det ska bli kul å träffa alla igen.

Jobb ikväll sen kanske Elin K skulle komma över på en fika.

Puss Puss // Clara


En fika på stan...

Jag har varit i stan och fikat med min gammla klasskompis från ettan i gymnasiet Adam. Vi flyttade till Luleå nästan samtidigt och nu pluggar han på universitetet här.
Det  var himla kul att snacka om gammla Kungsängen människor, minnen och gammla goda tider. Det blev mycket snack om Luleå, norrlänningar och den långa vintern. Vi satt säkert i en och en haltimme och snackade och tillslut kommer det fram en man i 50-års åldern och säger: "Vad trevligt det varit att ha fått lyssna på era drömmar och framtidplaner medans jag druckit mitt kaffe." Vi blev lite överraskade att han kom fram och pratade med oss, inte direkt att det skulle hända hemma i Stockholm för där pratar man inte med främlingar. Om det här skulle ha varit i Stockholm hade han fått en sneblick som sa "FREAK vad vill du?".


Tänk vilken skillnad.






Bio

Vilken skön dag det varit!
2 träningspass på stil och bio på kvällen tillsammans med mina två sambos Alex och Simon och Elin var också med. Vi såg Farsan. Den var jättekul och det var en riktig "måbra film".

Jag är så inne i min data nu när Elin fixat Spotify till mig. Jag måste ju vara segast på denna jord som inte skaffat de tidigare :). Bättre sent än aldrig!



Halloj!

Pratade med mamma igår på telefon och hon sa att hon läser min blogg. Lite kul för igår när jag skulle laga middag, korvstroganoff med ris så råkade jag laga JÄTTEMYCKET! Jag måste ha fel på ögonmåttet för det blir alltid samma sak när jag ska koka pasta också, så lagar jag alltid för 10 pers istället för 1! Jag kom på vem jag har fått det ifrån! Jo MAMMA! Hon lyckas också alltid laga mat för ett kompani. Så nu blir det korvstoganoff i en vecka eller så... ;P


Igår efter jobb och bodypump så kom Elin Björkén över. Vi fikade och snackade på, alltid lika trevligt.

Ledig idag så det blir att träna med Jossan på STIL, vi ska gå på ett afropass :) Ska bli spännande. Eftersom att det är semeldagen idag så får ni inte glömma att äta en semla!! För det ska jag göra !! :D







Vanessa Carlton- A thousand miles



XOXO// CLARA


Alla <3-dag

God kväll! 

Sitter hemma i mitt rum i Luleå igen efter 24 mycket intesiva timmar i Haparanda. Jag och Linda shoppade loss på IKEA igår och jag fick med mig ganska mycket prylar med mig hem. Dock ingen spegel till rummet som jag var i störst behov utav. Tyvärr var den spegel jag ville ha slut såklart. 

Det blev en ganska galen kväll för vissa igår på sportbaren igår. Bröderna Niva tog hem guldkapsylen HELT KLART! ;P.

Idag har jag varit rätt sliten. Sebbe väckte mig redan klockan 9! Så endast fyra timmars sömn. Vi har gått på stan i det fina vädret med en ännu mer sliten Robert! haha. Kom hem till Luleå för tre timmar sen, jag hade turen att få åka med Sebbe till Luleå för han var ändå påväg till Umeå. :)

Jag fick lite hemlängtan till Kungsängen när jag kom hem till mitt rum på assistent. Eller jag känner att jag saknar ngt, ngn...Jag tror jag känner så för den här veckan har jag typ ingenting planerat förutom lite ströjobb och det är inget att längta efter när det finns saker som jag längtar mer efter...

Snackade länge med Lina i telefonen hon berättade att stackars Joel hamnat i lite tråkiga kvarter i Prag. Jag hoppas allt löser sig för han så han trivs!

Nu ska jag dricka upp mitt te och äta chokladen som jag fick av Sebbes söta mamma idag :).

PUSS PUSS !!!

Clara

Party all the time!

Sitter hemma hos Linda på Seskarö. Ikväll blir det miniförfest här, girls only :). Sen blir det Valentin disco på Sportbaren. Jag är faktiskt taggad! Det ska bli riktigt kul och gå ut. 

Nu ska vi fixa oss och sen tagga för fest! 


Here we go!!! 


// Clara 

Fredag kväll

När jag kom hem från jobbet idag insåg jag att jag inte hade någonting gott att äta... Jag snackade lite med Alex som inte heller hade något gott i skafferiet så då kom vi på den lysande idén att baka! Gissa vad som bakades? Om inte...Kladdkaka ;). Den blev riktigt god. Det blev diskussioner om jorden, skapelsen, universum! Väldigt djupa ämnen en fredagkväll, men det var trevligt.

På jobbet idag var det riktig girlpower! Det var bara tjejer som jobbade, och Kristoffer då :P. Så i köket blev det mycket tjejsnack. En tjej på mitt jobb berättade om en kille hon dejtat som hade varit jättegullig och trevlig tills han tog fram fotoalbum efter fotoalbum där han jagar älg och även bilder på styckningen. haha alltså vad är det med norrländska killar? Ofta vi tjejer skulle tända på sånt! När killen tagit fram det fjärde fotoalbumet där han skär halsen av älgen fick hon nog och gick hem :P haha såå kul! Undra om killen trodde hon skulle bli imponerad eller! VILKEN HUNTER! ;)

Jag trivs bättre och bättre på jobbet också! Alla är så gulliga och trevliga!

Imorgon blir det Happis, shopping med Linda på IKEA, kolla Sebbes hockeymatch och sen Valentin disco på Sportbaren :)

PUSS! <3


Torsdag

Resan hem från Umeå var segare än segast. Stefan från Max ringde och gav det glada beskedet att jag fått  en deltidsanställning hos dom. Så nu blir jag kvar här till maj åtminstonde :). Fick hoppa in och jobba ikväll också. Det var mycket folk! Typ busslass med människor som kom och åt idag. Som tur var hade jag driven och slapp kön till dörrarna.

Imorgon blir det träning på STIL, fika med Elin i stan sen jobb 15:45-20.30.

Jag tror jag bestämmt mig för att komma hem den 26:e februari iaf :). Nu när jag vet att jag har deltidsjobb från och med mars så kan jag lika gära passa på att åka hem lite.

Ska nog gå in och kolla biljetter nu med en gång!


Lars Winnerbäck- I dina ögon


// Clara

Umeå

Halloj!

I tisdags åkte jag till Umeå för att träffa Sebbe. Bussresan hit var rätt seg och jag måste köpa en ipod har jag insett. Det är såå tråkigt att åka buss utan musik. Nästa problem är att jag knappt har någon musik på min data. Förut gick jag alltid hem till Amanda och Sabina när jag behövde nu musik för dom har faktiskt bra musiksmak. Blandat och bra :)

Igår var vi på stan och checkade läget. Det var kul att se Umeå för jag har knappt varit här, typ bara kört igenom med bilen och det räknas ju typ inte. Vädret var kanonfint igår, strålande solsken och -6 grader. På kvällen gick jag över till Ellen och åt middag hemma i hennes lya som bara ligger 100 m från Sebbe om ens det :). Jag och Ellen har inte träffats sen i sommras så det var trevligt att hinna träffa henne också.

Nu sitter jag hemma hos Sebbe, ensam! Han har åkt på sin praktik och jag ska åka hem om 2 timmar med bussen. Jag har försökt övertala honom att åka till Happis i helgen men det verkade visst tveksamt...

Jag jobbar fredag kväll men funderar på att ta bussen från stan till Happis efteråt för jag vill gå på IKEA i helgen och shoppa lite saker till mitt nya rum. Vi får se vad som hinns med!


Puss Puss

Clara


Stockholm eller Luleå?

Jag måste börja bestämma mig om jag ska hem något i februari. Från början hade jag ju tänkt det eftersom att både Emma, Amanda och Mimmi fyller år den helgen men nu känns det så nära inpå. Det är bara två veckor dit...

Plus:

+Amanda fyller 20
+Mimmi fyller 20
+Emma fyller 20
+Jag kan hämta med mig mer saker hemifrån
+Jag får träffa alla!


Minus:

-Jag förlorar jobbdagar
-Biljetterna är dyra


SVÅRT BESLUT!!!

Nu får ni övertala mig ;) haha

PUSS // Clara

Måndag

Mina planer går inte så bra för jobbet har ringt och vill att jag ska jobba och jag kan inte säga nej eller jag får inte säga nej för jag måste jobba :)

Min  plan att tvätta imorse gick inte heller bra för jag fick inte igen tvättluckan! Jag har hunnit träna på STIL iaf :) Sen gick jag och Elin hem till Emmelie och åt skinksallad sen bar det av till jobbet. Jobbade 15.45-22.

Jag var lite orolig att jag inte skulle hitta hem efter jobbet idag men det gick jättebra och jag bor jättenära busshållplatsen har jag förstått nu ;)

Imorgon ska jag till Umeå och träffa Sebbe. Ser fram emot morgondagen :)


Stort grattis till världens bästa pappa som fyller 51 år idag<3

Lots of love! // Clara

Assistentvägen 96

Assistentvägen 96 är mitt nya hem här i Luleå. Här bor jag med Simon och Alex. Det är en fyra på Porsön. Det känns riktigt bra faktsiskt men det är klart man kommer sakna Elin. Det har varit kul å bo tillsammans med henne men vi kommer ju ses mycket ändå :).

Pratade precis med mamma länge i telefon. Allt var som vanligt där hemma och det känns bra för då har jag inte missat något. Joel hade varit hemma i helgen och gått på Thåstöm med Max. Fett avis! Hade varit grymt att se han på Anexet. Joel flyttar till Prag på torsdag så nu kommer jag inte träffa han förrän i Juli..

Imorgon ser planeringen ut följande:

-Tvätta
-Fixa i rummet
-Spinnigpass och gymp på STIL
-Storheden
-Middag hos Madde




Jag, Joel och Max på julafton<3

Puss // Clara


Matkoma

Herreguud! Att man aldrig lär sig. Sitter här och känner mig äckligt mätt. Usch vilken jobbig känsla.

Idag har jag jobbat 11-19 sen så kom Elin och Hanna och hämtade upp mig så åkte vi hem till Elin och kollade Twilight. Elin hade aldrig sett den tidigare och hon som alla andra blev frälst av denna film. Jag tror det var tredje gången jag såg den. Men det är ju så bra! Edward Cullen ohlala :D


Jag är galet trött! Elin K är på partajj ikväll så jag är ensam i hennes korridorsrum och imorgon efter jobbet bär flytten av till Assistentvägen.. Spännande spännande :)


Nu ska jag sova !! // Clara

Earth song- Michael Jackson

5 februari

Godmorgon!

Efter fikan i stan igår med Elin B på Börje Olsson och efter lite shopping drog jag hem till Björkskatan. Jag och Elin K tog en promenad till Porsön för att kolla in lägenheten som mest troligen blir mitt nya hem framöver. Lägenheten var superfin och stor. Jag ska dela den med 2 killar, Simon och Alex heter dom. Jag ser verkligen fram emot flytten och få in de få saker jag har haha :).

Jag och Elin ska snart iväg på ett gympapass sen bär det av till stan för att träffa Wille och sen träffa Madde :) I helgen blir det äntligen lite jobb, lördag: 11-19 och söndag: 11-16. Måste ta på mig allt jag får nu så jag kan stanna här ett tag :) Min första utgång här i Luleå blir mest troligen imorgon också! :)

Puss!


Godmorgon

Vaknade av att rummet typ skakade och nej denna  gång var det inte snöstorm utan dom håller visst på att byta köksluckor i huset. Lite småjobbigt att vakna till så jag gick upp och nu har jag kollat runt på lägenheter men faan vad dyrt det är! Ska gå och kolla på ett rum idag sen får vi se.

Gick tillbaka i bloggens tidigare inlägg som skrevs för 2 år sen. Vilken nostalgi. Gammla kompisgänget som vi var då hade planer på att bo i kollektiv och en massa annat. Herregud vad allt kan förändras på 2 år. Alla som ingick i det gänget har jag faktiskt lite kontakt med fortfarande men annars är vi helst splittrade. Två är i USA, en i Karlstad, en i Kanada, en vill flytta till Norrtälje, och jag har hamnat i Luleå ;) haha! Så det kan bli!


Nu ska jag snart iväg och träffa Elin Björkén i stan för en fika. :)


Pusss!


Tillbaka i Luleå

Det blev lite ändrade planer. Jag tog bussen till Luleå redan imorse 7:20 för att börja jobba klockan 11. Igår var jag, Elli och Becko på intensivgympan i Happis. Det var en jäkligt kul och bra pass. Efteråt hämtade Sebbe upp mig så åkte vi hem till han och klappade lite på hundvalparna. Dom är sååå söta och pluttesmå! Jag stannade i stan eftersom att jag ändå skulle upp så tidigt.

Imorgon ska jag och Elin Björkén hitta på något på dagen innan hon börjar jobba. Vi har faktiskt inte hunnit ses så mycket sen jag kom hit.

Pratat med både mamma, pappa och Lina ikväll men känner mig ändå lite sällskapssjuk och behov av att prata av mig! :) 



Nää vad pladdrigt det här blev! 


PUSS// C 


Tisdag

Chefen kunde inte erbjuda något jobb förrän fredag så jag åker med Birgit ner till Luleå på torsdag morgon. Jag ska med Elin och se hockey på torsdagkväll Luleå-Modo :) hehe jag kan ingenting om hockey men jag har ju förstått att det är stort här uppe så jag måste ju hänga med i snacket.

Igår tog jag det mest lugnt hjälpte Elli lite i stallet och på kvällen bastade vi :).

Innan jag skulle sova fick jag ett sms av "storbonden" ! Han skrev med stora bokstäver:

"JAG ÄR IMPAD AV DIG CLARA, ATT DU VISSTE VAD JAG VILLE UTAN ATT JAG BEHÖVDE SÄGA NÅGOT //"xx" HAR NOG ALDRIG HÄNT FÖRUT.

Lät lite kul, men det jag hade gjort var att flytta lite på mig så han också skulle få plats å sitta i köket. Tänk vad en liten sak kan göra en människa så glad. Så det blev dagens goda gärning! ;P


Ikväll ska jag nog in till stan och träffa S :)


Puss!

Bjuder på en bild på Bosse THE dog!

I väntan...

Sitter just nu i väntan på att min chef från Max ska ringa och säga om det finns några lediga arbetspass i veckan. Om det inte finns det så ser jag ingen direkt anledning att ha så bråttom till Luleå. Kanske gymkortet som jag köpt lockar lite annars får det vara.

Såhär går mina tankebanor just nu kring Luleå och allt. Om jag inte får mer jobbtillfällen än bara extra så kommer jag inte ha råd att skaffa lägenhet och då kommer jag hem till Stockholm den 26:e februari. Men jag tar allt som det kommer... man vet ju aldrig och det dyker upp något :)

Jag trivs här uppe men jag har kommit på att jag trivs nog rätt bra hemma i Stockholm också ;)


PUSS <3<3

RSS 2.0