Mot Linköping och Norrköping!

Hemma från Klasseman. Jag är lite trött men försöker ändå tagga till inför min resa till Linköping. Vi har planerat att åka och hälsa på Sofie i Norrköping imorgon istället för att hänga i Linköping. Det ska bli så himla kul att se henne. Vi har inte träffats sen februari, då jag lämnade Umeå. Vilken känns som jättelänge. Det blir ett kärt återseende :)




Joel hade skrivit på Facebook som status "Clary ska få hamburgare och vin, det är hon värd!" Kändes bra att vakna och se det meddelandet! Bästa Joel!


Bara dom som bländats av ljusen kan se hur bra jag mår!

Dricker te, lyssnar på min "Love-list" på Spotify och funderar. Funderar på hur livet förändras och hur ödet styr det. Vem styr ödet? Många säger att saker händer av en anledning. Min vän Zandra har till och med tatuerat in det på handen. "Everything´s happens for a reason". Det är där min stora fundering kommer in. Om allt nu allt händer av en anledningen och samtidigt sällan som jag vill, betyder det då att jag har dålig karma? Otur? Okej, jag snackar kärlek, killar. Det var alltså inte menat, okej men när är kärlek menat för mig?

Nu låter jag jättenere, jag vet! Men så är det inte. Jag börjar ta lättare på ordet kärlek. Jag har hört att när man minst anar det.. eller när man inte tänker, ja då ska det plötsligt hända. Och då av en anledning.

När jag sitter här vid min dator som spelar sorgliga kärleksbalader så slog tanken mig att såhär satt jag nästan varje kväll i Umeå. Jag tänkte mycket mer då. På något sätt är jag mer lättad nu av att inte tänka så mycket men ikväll var det skönt att skriva ner några tankar. Även om jag vet att jag inte direkt är unik i mitt tankesätt när det gäller det här. Nu har jag fått det nedskrivet.

Skönt med semster. Har varit en sväng till Kumla, imorgon ölkväll med mina kompanjoner Klasse och Thomas, fredag Linköping!

Hoppas på att ödet är med mig! ;)




Puss// Clarken


Midsommar 2012

Jag har hamnat lååångt efter i miyy skrivande här i bloggen och jag vet inte alls vart jag ska börja. Jag kommer inte skirva om allt som hänt i mitt liv sedan sist, men jag kan börja från fredagsens midsommarfirande. Det var nog det bästa firande jag haft! Det innehöll allt! Sol, midsommarstång, gröna ängar, alkohol, vattenkrig, dans kring stången, ambulansfärd, sill och nubbe och det bästa.. UNDERBART SÄLLSKAP! Jag lär ha världens finaste vänner!

Bilder kommer här. Jag har redan skrivkramp! ;)



 


Klasse och Maj


Klasseman fick sy 7 stygn efter att ha trampat på en stubbe


Thompa badar


Jag och Tove


Hela gänget minus Marcus :)


RSS 2.0