Midsommar

Glad midsommar alla mina fina vänner!

Sitter just nu hemma hos morfar som glömt att jag och Lina skulle komma på midsommarlunch. Tur att jag och Lina står för maten :)

Ikväll blir det parajj hos min barndomsvän Kevin. Ska blir så kul å träffa han och alla andra som jag inte sett på ett halvår. Jag känner på mig att den här kvällen kommer bli jättebra och jag ska vara full och glad. :D

Ähm vad mer man man säga!

HA EN SUPER BRA MIDSOMMAR OCH GÖR ALLT JAG SKULLE HA GJORT ;D


Kram !

My secret

Nu ska jag berätta sen sak som jag inte vet hur jag ska tolka. Men det är som ett tecken på något. Nu ska ni få höra.

När jag var 7 år så var jag och min familj på auktion och han utropningsmannen håller upp en jätteful porslinskossa som jag då tyckte var JÄTTEFIN!, så jag tvingade min stackars pappa att köpa denför 20kr. Jag var supernöjd med mitt fynd. Den där kossan har alltid följt med mig och den är extremt svårplacerad, även nu i min senaste flytt dök den upp som gubben i lådan.

För två år sen fick jag en lite sötare spargris som var en kossa av min vän Emma. Hon tyckte jag skulle spara mina småpengar i den till kaffe i skolkafeterian.

Förra veckan fick jag en inflyttningspresent av Mimmi.En blomma och gissa vad? Jo en porslinskossa! ;D haha 

Inget illa till dom som gett mig en porslinskossa men jag ser det som ett tecken på något. Ser jag ut som en ko? eller är det ett framtida yrke? Bonde? 

Inte nog med det så heter kossan i Kalle anka. KLARABELLA!!! Puh! Tur att man stavas med C. 


aja..nog analyserat för nu ska jag åka och grilla kossor på Max :D


PUSS



another thuesday

Hej Hej Hallå :)

Jag sitter i syrrans lägenhet och väntar på att hon ska komma hem från jobbet. Vi ska ha systerkväll och bara äta middag och mysa. Känns bra att ha alla syskon så nära nu. Jag har verkligen saknat dom när jag bott i Luleå. Med tanke på det så har jag varit hemma i 3 veckor idag! Otroligt vad tiden går fort. Jag har bara tre arbetspass kvar i struliga Barkarby sen så är det hejdå och den här gången förgått. ALDRIG MERA SKA JAG STEKA EN HAMBURGARE! :D Jag tror ingen förståår min lättnad. Sen så blir det fyra veckor posten och efter det är jag såkallad "arbetssökande".

På måndag får jag semester i hela 22 dagar! UNDERBART. Jag ska försöka hinna med så mycket som möjligt och mitt mål är att jag inte ska vara hemma mer än 2 dagar i rad ;) hehe men det ska nog inte vara några problem eftersom att jag är så rastlös.

Idag har jag färgat håret hos Therese och det blev superbra :) Så nu är jag fin till midsommar. Bara klänningen som saknas. Midsommar ska firas hemma hos Kevin och med ett gäng sköna typer :) hehe

Solen skiner och det är sommar :) Tjihuuu !







Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut <3


Clara uppdaterar

Sorry för den dålig uppdatering mina kära läsare!

Lägenheten börjar likna ett hem och det blir bara färre lådor att hoppa över. Igår hade jag till och med Amanda och Mimmi på middag. Vi drack vin och åt god mat och snackade på :) Tack och lov är jag inte bakis idag så jag ska faktiskt ut och springa en runda i spåret efter att jag skrivit klart det här inlägget. Jag har inte lyckats fixa internet än eftersom att jag var så smart och packade ner alla sladdarna i en låda till pappas lägenhet. Jaja det kan nog vara bra för mig att bli av med mitt facebook beroende ;)

Jag längtar till midsommar, vet inte än vad jag ska göra. Jag har några alternativ. Får se vad jag tar mig för.

Juste! en tjej ringde på mitt Cv på arbetsförmedlingen så jag ska på intervju på torsdag. Vet dock inte vad det är för jobb eller vad det innebär. haha typiskt mig? :P Jaja min ekonomilärare på gymnasiet sa till mig en gång att man ska söka jobb man inte vill ha för då lär man sig att gå på intervjuer och göra bra ifrån sig :)

Well Well !

Nu ska jag ut !

PUSS

Hugger i sten

Mitt rum är tömt. Nu står lägenheten tom, det som en gång var mitt hem är nu sålt. Känns som om mitt liv är en bok med korta kapitel och förändringar sker mest hela tiden. Från att ha bott i en villa med en familj på sex personer, till en lägenhet med mamma, till att bo i Jakan med syrran, till ett kollektiv i norrland, till en lägenhet i Kungsängens centrum, ensam. 

Jag vet att jag inte är ensam och att jag har en familj och vänner som finns där men ibland kan jag sakna den där känslan som jag vet att jag inte kommer känna igen. Nämligen att få komma hem till ett hus där hemma verkligen är hemma. Dom som har skilda föräldrar kanske förstår min känsla. 

Igår var jag ledsen och mycket på grund av att jag inte är nöjd med det jag gör. Jag gillar inte mitt jobb och jag är inte nöjd med det jag gör. Jag vill ut och resa eller börja plugga något som verkligen är jag.. måste bara komma på vad det kan vara! Så till hösten blir mitt stora projekt att ordna upp mitt liv. Jag ska göra min lägenhet fin sen hitta ett jobb som jag trivs med och sen ut och resa och komma på vad jag vill plugga. Nu har jag lallat runt i ett år så nu börjar allvaret här.


Egentligen kanske jag inte borde tänka så mycket och bara göra!

Imorgon flyttar jag till min nya lägenhet och jag borde vara nöjd eftersom att det inte alla som får det.
Jag har ett sommarjobb och jag borde vara nöjd eftersom att det är många som går runt utan jobb.

YES! Nu ska jag sluta tänka för den här sommaren ska jag göra till den bästa! :)






Som du sa, det kan vara svårt att bli riktigt nöjd. Det är lätt att fantisera.
Och mina tankar och minnes står mig upp i halsen.
Men mycket vill ha mera.


Aktiverad söndag

Ibland älskar jag söndagar. Det är så skönt när man är ledig och man hinner med nödvändiga saker som man annars aldrig hinner med.

Idag har jag hunnit:

*att sova till halv 11 ;)

*planterat blommor med Christina som vi snackat om i två veckor nu.

*kört mammi till tippen och rensat ut sista ur lägenheten

*dammsugit bilen, så nu är den jättefin

Det jag ska göra mer idag är:

*promenera

*äta god middag med Lundbergarna

*flytta mina saker från Hjortronvägen till Ringvägen med Lina och Max som bärhjälp.


TACK OCH LOV FÖR SÖNDAGAR :D


PUSS PUSS


åldersnojja!

Jag får åldersnojja! Idag på jobbet stod jag och snackade med Majk, en kille som började i Barkarby typ när jag slutade så vi har inte jobbat så myckey ihop. Så här var vår konversation.

Majk: Clara, hur känns det att vara tillbaka i Barkarby?

Jag: Jo helt okej. Känns bra att veta att man ska göra annat efteråt.

Majk: okej jo samma här jag åker till Spanien och ska bo där och plugga.

Jag: Ahaa fan vad coolt! När tog du studenten?

Majk: Förra året. Du då?.. typ äre såhär.. "När jag var ung..."?

Jag: HAHHAA MAJK FÖR FAAN! Hur gammal tror du att jag är? Jag är lika gammal som dig.

Majk. Ehm jahaaa oj trodde du typ var minst 25!

Jag: TACK!

Jag blev upprörd.. efter det bytte vi samtalsämne haha :P Inte första gången jag får höra att jag ser äldre ut än vad jag är. ILLA!

Så äre

Jag gick i ett kvarter idag som en gång var hela min värld! Allting var ju enklare då! Men ingenting kan bli vad det var.

Regn, godis och mys framför OC :D

Sebbe skickar ett uppmuntrande sms imorse: Det regnar rätt mkt hos er!

Jag hade inte ens vaknat och kollat ut genom fönstret men det stämde. Typ SPÖREGN!. Först blev jag lite ledsen eftersom att jag är ledig idag men sen kom jag på att en godispåse och lite OC inte skulle vara helt fel :)

YES YES YES I LOVE THE RAIN! :)

Jag och bilar!! NONO

Jag har upptäckt att min bakre blinkers på bilen inte vill blinka och jag och Lina brukar alltid fixa bilen hos en bostnier som heter Senad, som är en mycket trevlig man. Han brukar alltid fixa saker när vi har problem för jag och Lina är inte så tekniska av oss..inte heller vår pappa. Jag själv brukar inte åka dit för jag tycker det är så pinsamt för en gång när jag skulle hämta bilen så råkade jag repa ena sidan i grinden haha och tydligen hade han sagt till Lina gången efter "jag såg din syster köra in i grinden" hahah men han fixade även den repan åt oss :)

Min och Linas konversation idag på facebookchatten var typ såhär:

C: Tja! hörru jag har upptäckt att vår bakre blinkers inte vill fungera...

L: Vadå fungerar den inte alls?

C: Neeej, jag tror vi måste åka till Senad...

L: Ja, jag var ju där förra veckan så limmade han vår bakruta och han gjorde det helt gratis. Eller istället för betalning fick jag lyssna på hans kusin som flytt från Jugoslavien 1990.

C: HAHA BRA! Då kan du väl åka dit imorgon och lyssna en timme till på fortsättningen? 

L: haha  Ja det var ju ganska intressant så..





Idag har jag varit och checkat in mammas nya lägenhet på Kungsholmen. Riktigt fräsch! :)


Ciao ciao

VilsenClara_90

Nu har jag varit hemma drygt en vecka. Jag saknar Luleå, vännerna, jobbarkompisarna och dig. Fattar inte varför jag har så svårt att bestämma mig för vart jag vill bo och det går verkligen i vågor. Ibland vill jag bo i Stockholm och ibland i Luleå och ibland till och med Linköping. Ödet får bestämma min väg i höst. Om jag får jobb stannar jag annars blir det att plugga pedagogik i Luleå. :) Och om ödet får bestämma så blir det väl rätt? .. Eller?

Aja idag ska jag jobba men börjar inte förrän 16.00. Innan det ska jag ut och cykla och sen springa med Elli :) Längtar verkligen tills jag kommer bort från Max i Barkarby! Bara 21 dagar kvar sen lite ledigt !!


PUSS PÅ ER <3


Lajdig daog

Jag och Lina har varit ute och sprungit idag. Man har ju lite press på sig att springa fort när man springer med en syster till polis haha och efter typ 3 km och hon har babblat på som fan säger hon utan att ens låta andfådd "Asså säg till om det går för långsamt".. haha som att jag skulle orka springa fortare, jag tyckte det gick nog fort!

Jag har hunnit med att träffa Emmapemma också. En fika på Waynes och lite shopping.

Ikväll har jag varit en sväng till Bro och hälsat på Ellanpellan :) Najs att vara ledig!


Jag och Emma för tre år sen innan skolavslutingen i ettan <3

JAKANBRÖDERRUSCH!! ej saknad!

Äntligen är jobbhelgen över. Imorgon blir min första lediga dag sen jag kom hem. Då ska jag träffa mina fina syster och vi ska på picknick om vädret tillåter :)

Ganska förjävlig kväll på max, sista timmarna var det "jakanbröderrrusch". det vill säga ALLA MÖTS PÅ MAX och är förjävligt jobbiga. Vi var bara tre som jobbade och det blev lite små kaosigt  alla var så sjukt jobbiga.. vet inte hur många gånger jag fått frågan om jag är singel, har pojkvän, hur gammal min pojkvän är, hur gammal jag är, vad jag heter haha WTF!! sJUKT GLAD ATT MAN INTE  haha lite skillnad från när jag jobbade i Luleå kan man säga.

Nu ska jag facebookchatta lite med Elin och sen sova :)

PUSS


Status? hmm NEJ

Godmorgon!

Igår jobbade jag och var väl hemma vid kvart över ett på natten. Som jag berättat så så bor jag hemma hos Lundbergarna som jag känt hela mitt liv och igår när jag kom hem så var Martina här också som är en vän till familjen. Det blev mycket snack om studier, jobb, framtiden och så. Fick höra mycket predikande för att man skulle börja plugga tidigt för om man  inte gjorde det så kunde man lätt bli fast i att bara jobba på skitställen. Även fast man inte visste vad man ville bli så tyckte M att man skulle hoppa på studier iaf för du kommer vara lika ovetande om din framtid om ett år...Sen så var det status att ta en universitetsexamen innan man ens fyllt 22.  Jag och Christina kunde inte riktigt hålla med om det.. ingen bryr väl sig om det?

Aja efter en timmes babblande om det fick jag lite nog och tog en dusch och gick och la mig. Jag vet att jag vill plugga och jag kommer aldrig någonsin stanna på Max för resten av livet...Sen så är det bra med lite arbets- och livs erfarenhet. Max har gett mig mycket trots att det är ett skitjobb så har jag lärt mig att möta människor och leda en grupp. Men nu har jag gjort mitt där och för mig skulle det inte göra något att jobba ett år till på ett annat ställe innan jag börjar plugga..jag menar jag är bara 19 och jag vill leva livet lite innan jag sk jobba i 50 år :)


Ajaa ha det bäst

C!

STUDENTEN!

Ett år sen jag tog studenten och idag har jag varit och kollar när 91:orna sprang ut :) Sjukt att det var vi förra året.. jag vill göra det igen ! :D Bästa dagen i mitt liv. Ikväll blir det jobb så ingen slutskiva för min del. Alla ska verkligen ut förutom jag.. tycker lite synd om mig själv haha !


Aja här kommer några bilder från utspringet!



Natalie







Ha det bäst ikväll alla fina !! :D <3

Cläääran skriver...

Efter jobbet idag mötte jag upp Max och så tog vi sällskap hem till pappsen som skulle bjuda på mat. Men som vanligt blev det att jag lagade haha ;P Min pappa är en bra på mycket men laga mat är han ingen hejjare på. Så det blev så lyxig mat som spagetti och korv! :) Vi satt på balkongen och åt. Känns ganska härligt att vara hemma ändå. Jag och Max pratade lite om när vi ska åka till Rättvik och kolla på Arcade fire i gruvan. Kommer bli sjukt najs och kul att hitta på något med brorsan. :)

Saknar Joel också! Har inte snackat med  honom på 4 månader men snart är han hemma!! :D



Från min student innan utspringet. <3

Sitter hemma hos Lundbergarna. Amanda och Jimmy myser med Ben&jerrys därnere.. bara liiite avis hehe ska fråga Marre om han vill se film och äta "glass i skål" som vi alltid sa när vi var små :) heheblev typ sjukt sugen på att se en barslig film som typ Djungelboken hehe!

Ha en bra kväll!

PUSS PUSS



Godnattpuss från C

Förlåt för dålig uppdatering men jag har faktiskt haft fullt upp sen jag kom hem :). Det var lite sorgligt att lämna Luleå och så men jag har en känsla av att jag inte har lämnat det för alltid så det det var ändå inte som på riktigt. Om ni förstår vad jag menar :P. Vi hade trevligt avskedsfika på assistent och så blev det ett ganska stelt hejdå till "hyresvärden" haha.

När jag kom väl var hemma i Kungsängen mötte jag upp Malin och Natta som varit ännu ett halvår i USA. Så himla kul å träffa dom. Vi åt på kära Alexandra i centrum och snackade på om alla äventyr vi varit med om senaste halvåret. Sen bar det av till jakan där jag köpte nya skor och mötte upp Emmy. Efter lite fläng mellan Jakan och Kungsängen så drog jag hem till Victor med Tobbe och Fille var också där. Vi chillade lite på Victors altan i solen. Han åker till Bali den jäveln om en vecka haha så inget "Victor&Clara häng" i sommar :( haha

Jag bor ju hemma hos Lundbergarna nu eftersom att allt är så rörigt med alla flyttar. Så jag har hunnit träffa dom också. Alla utom Martin åkte till SATS och gick på ett bodypump pass pch gissa om jag har träningsvärk i kroppen idag? ;)

Idag har jag jobbat 7.45-18.20 för att vara exakt utan rast! Är så sjukt less på jobbet att jag bara längtar tills juni är ÖVER! Jag hann iaf träffa Amanda en sväng och sen hade Janne grillat till middag och årets första jordgubbar med glass har intagits!


Några bilder från senaste dygnet kommer här :)



My northchicks efter fikat  :)



Luleå tågstation! Emmelie och Elin



På Alexandra i Kungsängen. Mäl och Nät



Min och Emmys promenix till båtklubben :)

Nu ska jag duscha och sova!

Juste! måste ha en ny "header" eller vad det nu heter i bloggvärlden!

PUSS

RSS 2.0