Packat och klart

En resväska, en bag, en blå IKEA-kasse, en röd dataväska.
Mitt såkallade liv är nedpackat.
Redo att åka men inte redo att lämna.






KAOS KAOS KAOS KAOS!


TUNGT!

Tungt!

Jag tänker på hur bra tiden i Luleå har varit ändå. Vilka underbara människor jag träffat och hur kul jag verkligen haft det. Jag sitter här och funderar på hur det skulle vara om jag stannade här i sommar. Kanske hade varit ett enklare val. Jag har varit så inställd på att åka hem till sommaren hela tiden och nu är sommaren här men jag vet fan inte om jag gör rätt.  Det som känns allra jobbigast med att flytta hem nu är att mitt boende i Sthlm är rörigt som fan och det gör mig stressad och att jag ska jobba på max.. Suck!

FÖR FAN VAD JAG ÄR JOBBIG SOM INTE VET VAD JAG VILL!

VAD HAR JAG FÖR FEEEEL!!!




Alla vägar har sitt pris!
Right?



Clara


Saturdaaaay

God kväll!

Jag vet inte om jag har så mycket att skriva idag. Jag har jobbat typ hela dagen och nu ikväll så tvättar jag och så har jag och Alex våldgästat Elin med Marabou Polka och chips :). Nu sitter jag hemma på assistent 96 och tanken slår mig att jag bara har två kvällar kvar här i Lule. Funderar också på hur jag ska kunna packa ner alla mina saker i den lilla resväskan som fortfarande gapar tom, men inte så länge till.

Jag ser framför mig när jag ankommer till Stockholms central på tisdag morgon. Hur kommer det vara? Kommer det verkligen kännas som att komma hem? Eller kommer det kännas konstigt och tomt.

Aja, det känns ändå rätt skönt att veta att jag kan komma tillbaka till Lule i höst om jag vill eftersom att jag sökt kurser och så har jag ju ett garanterat extrajobb. :) Jag gillar att ha dörrarna öppna för förslag för jag kan ju få små ryck och flytta ;P

Nä nu ska jag börja packa!


PUSS!

Jag måste ha världens bästa vänner

Jag blev så glad idag för Linda och Henrika kom från Happis för att hälsa på mig här i Luleå. Dom ville egentligen överraska mig men sen så vet dom ju att jag är ganska duktig på att planera in saker så dom ringde och frågade vad jag skulle göra ikväll och om dom kunde komma. Vilket passade jättebra eftersom att jag inte hade så stora planer för kvällen.

Jag, Elin, ElinW, Jossan och Emmelie grillade på gräskullarna vilket var hur mysigt som helst sen så kom Linda och Henrika. Vi har chillat hela kvällen, kollat lite fotboll och ätit tårta. En jättemysig kväll och blev så glad gör att Linda och Henrika dök upp och att vi hann ses innan jag åker hem. Jag har nog inte fattat att jag ska hem på måndag fast ikväll när jag sa hejdå till tjejerna kändes det jättekonstigt för Luleå börjar kännas som mitt nya hem och att inte kunna bara dra till Happis över en helg å träffa dom och alla andra känns hel skumt.

Jag har iaf köpt en resväska idag men inser nu när jag kom hem att den är ju på tok för liten. Vad tänkte jag med? Jag får plats med.. hmm vinterjackan? ;)

4 månader i Luleå. 4 helt underbara månader. Alla männsikor jag lärt känna under den här tiden är guld värda. Fy fan vad jag kommer sakna alla. Min chef frågade igen idag om jag kommer tillbaka till hösten. Jag vet inte blev mitt svar. Om jag inte lyckas få något nytt jobb i Stockholm till hösten blir det nog plugg i höst. Ska bli spännande och se vad som händer.

Tack mina fina vänner för ikväll!

Imorgon ska jag upp och jobba mitt näst sista pass på Lule3:an 8.30- 16!

Förresten min fina brorsa Max ringde idag och frågade om jag vill med till Dalarna och se Arcade fire 30 juni :) Jag sa såklart JAAAA!!! :) Kul med en liten semester med storebror och dessutom se ett jävligt bra band!


Puss på er!



hahahah

"Towe har taggat dig i ett foto"




Så härlig bild fan vad jag vill leva om den här dagen! :)

Vår ruset

Ikväll har jag sprungit Vår ruset här i Luleå. Det var riktigt kul. Det var två år sen jag sprang i Stockholm nu så det kanske var på tiden att köra ett rus :). Jag sprang på 27 min är hyffsat nöjd ändå men det var så sjukt trångt så det var svårt att komma fram i början men jag tog mig runt :)

Alex var med som mitt moraliska stöd :) haha



Före loppet


Samma pose efter loppet!



Jättehärligt väder var det också. Sol, blå himmel och fläktande vind :) Tjihuu nu taggar jag för tjejmilen!


puSS





I´m having trouble sleeping

Drömde värsta mardrömmen i natt. Jag drömde att en viss person (haha vill inte lämna ut namn då jag tror hon skulle bli lite ledsen) färgade mitt hår. Det skulle bli brunt men istället fick jag en orange, en grå, en grön och en lila slinga. Jag ville bara gråta vad fult det var :( Tur att det bara var en dröm :). Annars så har jag tänkt på att färga mörkbrunt igen för jag är lite less på att ha rött. Vi får se hur det blir med det.


Idag skiner solen iaf och det är bara 5 dagar kvar tills jag åker hem. Overkligt!

Nu frukost :)


Ha en bra torsdag!


KRÄÄÄM

Flum och skum!

Det blev en trevlig kväll hos Madde på Örnnäset. Vi åt kycklingkebab och snackade på sen såg vi en film, tror den hette "What dosn´t kill you". Inte direkt min genren av film men den var faktiskt riktigt bra. Carro var förbi en sväng också :)

I natt har jag sovit sämmre än sämst! Jag vet inte vad det är som gör att jag sover så dåligt men mina teorier är:

1. Att det är så ljust ute så man vet inte om det är natt eller dag.
2. Jag oroar mig lite för hemresan. Hur allt kommer bli, kanske vill tillbaka till Luleå och blabla..
3. En viss person äter tre nattmål per natt och härjar i köket. SUCK!

Det kanske är en blandning av alla tre vad vet jag.

Idag har jag varit en sväng på stan med ElinB och köpt en morsdag present och så åt vi på Baan thai :). Ikväll har jag hängt lite med ElinK och typ kollat upp saker inför sommaren som skärgården, hultsfred och lite sånt men allt hänger på hur vi jobbar. Kommer nog bli bra hur som helst.

Imorgon ska jag jobba 11-14 och sen tagga inför Vår ruset som är imorgon :)

Några låtar som taggar mig för sommar är:

Miley Cyrus- Party in the USA
Rihanna- Rude boy
Justin Bieber- Baby
Timberland, Katy Perry- If we ever meet again
Miike Snow- Animal
Travie McCoy- Billionaire
Johnossi- What´s the point

Annars är jag ju en lite av en svennebanan i musikväg som gillar Håkan, Kent, Winnerbäck, Hästpojken, Gaah vad skulle mitt liv vara utan musik? ;D


LOVE LOVE LOVE

CBB (Clara-Bella Berglund)




ARG ARG ARG

Min pappa vet hur man gör mig på dåligt humör!

Nu sticker jag ut och springer för att avreagera mig!!!

Grå dag

Så här grått är det idag utanför mitt fönster



En typisk dag då man inte får lust att göra någonting. Jag sov till kvart i 11 idag. Helt otroligt för jag brukar aldrig sova länge men nu har jag gjort det flera dagar i rad. Kanske vädret som gör mig trött? :P

Senare idag ska jag hem till Madde och äta middag. Ska bli riktigt trevligt att komma hem till henne för vi har inte hunnits ses så mycket när jag bott här.

Som sagt igår fick jag lite längtan efter Stockholm och latte så jag gick på Roasters och bredvid ligger min nya kalender.




Ha en bra måndag allihopa! :)

Puss //C




Ledig måndag

Hej Hej hallå!

Det gick rätt så bra att vara ledig idag, ingen direkt panik ;)
Jag gick upp vid 11 och åt frukost. Sprang runt sjön. Åkte till stan och köpte en ny kalender. Satte mig på Roasters och drack en god latte. Tog bussen till Porsön. Mötte Elin K. Åt en räkmacka med Elin. Bakade sen kladdkaka med Anton. Kollade film med Elin, Anton och Pontus. Traskade sedan hem i regnet :) Trevlig ledig dag och jag lyckades ta dagen som den kom. YES! :D

Om en vecka sitter jag på ett nattåg mot Stockholm.


Godnatt mina vänner <3


Livet är fullt av beslut

Satt precis och gick tillbaka och läste gammla inlägg i min blogg. Man glömmer så fort vad man gjort och varit med om, så det är lite tur att jag faktiskt skrivit blogg i några år så jag har något att gå tillbaka till.

Tanken som slog mig när jag läste gammla blogginlägg som är skrivna för ca två år sen är att jag förändrats. Kanske inte till något bättre eller sämre men jag är nog inte samma Clara som jag var för två år sen. Vågar jag säga en vuxnare Clara? Visst jag är ju samma impulsiva, för det mesta glada och positiva Clara med ett dåligt morgonhumör men mina tankebanor om mycket här i livet har förändrats. Jag har förstått att det inte är så lätt alla gånger att ta beslut för man vet aldrig om man gör rätt eller fel. Men som Markus Krunegård sjunger "Ibland gör man rätt, ibland gör man fel, LEV MED DET!" :)
Människor jag mött, jobbat och umgåtts med sista året har nog fått mig att förstå att det är bara jag själv som kan bestämma och ta mina beslut hrä i livet. Jag känner inte riktigt igen mig själv just nu för jag har hamnat lite i en svacka då jag blivit lite lat och typ hoppas på att jobben ska komma till mig men nu ska det bli ändring! Om en vecka är jag hemma och då ska jag ta tag i saker och ting!

Mina prioriteter här i livet just nu som jag bestämmt helt själv är:

1. Flytta hem till Stockholm

2. Skaffa nytt jobb. Sista juni SKA vara min sista dag inom hamburgerbranchen.

3. Flytta in på Ringvägen 14 i augusti

4. Ta sommaren som den kommer och ha jävligt kul med mina vänner.

5. Komma på vart jag vill resa senare i höst och verkligen komma iväg.

Snart har mitt första år efter gymnasiet gått och det har varit ett otroligt lärorikt år. Jag tror jag äntligen har en plan, den ska bara verkställas.

Jag hoppas bara att jag valt rätt att åka hem till Stockholm. Känns lite vemodigt just nu måste jag säga för jag kommer sakna alla här uppe så innerligt mycket men ska samtidigt bli kul att träffa alla gammla goa vänner :)


Bjuder på några sommarbilder från i fredags


Södra hamn





Alex (en av mina två sambos på assistent)




Jag och Elin Björkén innan utgången


Elin grillar :)


PUss PUSS

Clara





Jag är ett kontrollfreak!

Fick nyss höra att jag är ett kontrollfreak. Det kan stämma för jag hatar att inte veta vad jag ska göra. Typ som imorgon är jag ledig, det ska bli dåligt väder och alla bara pluggar eller jobbar. PANIK PANIK PANIK! Jag har inget liv!
Måste komma på något, någon som inte ska plugga eller jobba som vill hitta på något med en rastlös Clara?


One week left in this town small town, then hello big town :)



BYEBYEBYE!

söndagsseg

Jag borde städa, diska, vika tvätt, springa men allt blev jättesegt den här morgonen. ORKAR INTE ORKAR INTE ORKAR INTE! Men jag SKA ORKA!



Jobb tonight 16-19.30


Ha en trevlig söndag!

Lördag kväll

Det blev en mycket trevlig kväll igår hemma hos Elin. Vi grillade, drack vin och senare drog vi till All star. Det var andra gången jag var på All star och det var lagom mycket folk och bra musik men vart var dansgolvet? hate it för jag var så danssugen :) Men man kan ju inte få allt. Vid kvart över 2 drog vi mot Max och sen bestämde jag att jag och Elin K skulle gå hem till Porsön. Kanske inte den mest ideala idéen då jag var rätt kul i hatten och traskade i högklackat och stackars Elin som fick lov att gå med mig. haha. När vi kommer till Porsön kom jag på att jag har ALLA mina saker, inklusive hemnycklarna hemma hos Elin B i stan. Smart drag! Så jag gick sova hos Elin eftersom att batteriet på mobilen dött också. En lyckat kväll med andra ord :)

Ikväll blev en lugn kväll. Jag Elin K och Elin W har ätit middag ihop och kollat på Eva och Adam. Det är Olles mamma som spelar Evas mamma i filmen och hon är på besök i Luleå i helgen så vi fick sån lust att kolla på den :).

Nu är jag hemma och jag har försökt få över mina mobilbilder till datan men det gick inte alls bra så jag ska fråga någon som kan!

Nej nu ska jag sova,

Löpning runt sjön imorgon med Elin K klockan 11.00 står på schemat.

Många Elin att hålla reda på !! Hejåhå! Puss puss

fredag

Vin, grillat, bra musik tillsammans med Elin och Hanna :)

All star here we come!


12 dagar

12 dagar kvar i Luleå av mina 118 :). Känns overkligt och konstigt att åka hem för vart är mitt hem egentligen? Mamma har sålt lägenheten som varit mitt hem och så flyttar hon precis när jag kommer hem. Jag ska nog bo hemma hos Lina tills jag får pappas lägenhet. Rörigt, rörigt, rörigt! Jag kanske inser när jag kommer till Stockholm att Luleå är mitt nya hem, det vet jag ju inte förrän jag kommit hem. Lite nervös inför känslan.

Sarah på jobbet var så gulligt och tog mitt kvällspass på fredag så jag är ledig hela helgen nu :) Imorgon ska jag, Elin B och Hanna grilla hemma hos Elin och sen kanske det blir utgång. Jag har inte varit ute på flera helger så det ska bli kul.

Inatt har jag sovit med fönstret öppet och ändå har det varit för varmt att sova med täcke. Värsta sommarhettan! Hoppas det håller i sig över helgen.

Jag längtar tills jag får träffa alla mina fina vänner hemma i Kungsängen, grillkvällar, mys vid lillsjön, roliga utgångar, shopping i storstan, fika på waynes, piknick i en park, festivaler och allt det där...12 dagar sen kommer jag sakna alla härliga norrlänningar, korpikylä, ljusa sommarnätterna, mina nya jobbarkompisar, utgångarna på sportbaren och allt jag varit med om här uppe :( Jag vill klona mig!!!


Nu ska jag ut och springa :)

Här satt jag och Elin K och solade i måndags efter vår shoppingtur.



PUSS PUSS


En solig dag i norr

Det fina vädret håller i sig och jag trivs bättre än någonsin i Luleå. Staden har fått ett helt nytt ansikte sen isen gått och solen och de gröna gräsmattorna tittat fram. Känns också väldigt bra att Luleå har rekordvarmt i Sverige, äntligen är jag på rätt plats :) Jag har dock fått soleksem och typ små brännblåsor av solen!! Jag brukar aldrig få soleksem av den svenska solen men norrlandssolen var vassare än jag trodde :P

Igår stängde jag med Fia när hon gick sitt första kvällschefspass. Hon var jätteduktiga och vi var därifrån halv två och det är inte så dåligt för att vara första gången.

Jag tänkte gå ut och springa snart. Det är ju faktiskt riktigt härligt att vara ute och springa det är bara det att man måste ta sig ut!!! Heja heja! Varför lockar en solig balkong med spotify mer? Hmm..

Ikväll blir det jobb 15.45-20 sen får jag se vad som händer :)



På med löparkläderna!

PUSS

En heldag med Elin

Idag har jag:

Åkt buss med Elin..

Shoppat med Elin..

Druckit kaffe med Elin..

Solat med Elin..

Köpt mobiltelefon med Elin..

Dansat fult till Grease med Elin..

Promenerat med Elin..

Druckit energidrinkar med Elin..

Varit på Röda korset med Elin..

Grubblat på sommarplaner med Elin..

Skrattat åt... hahha Elin!


En heldag med Elin helt enkelt!!! Hon kallar sig själv för min personliga assistent för jag behöver underhållning för att inte bli rastlös ;) hahah

En konversation vi hade idag:

C: Elin, vad blir 24gånger7
E: Hmm.. jaadu
C: okej men 25gånger7 då?
E:Jaa men 175
C: okej, men om man tar 175minus7 då?
E: 168
C: hmm men 168gånger 2 då?
E: jadu.. (Tänktänk)
C: okej men 170 gånger 2 då?
E: 340
C: okej det minus 4 då?
E: 336 väl..
C: Tack Elin då vet jag! Då är det alltså 336 timmar kvar tills jag flyttar hem till Stockholm ;)
E: Amen Clara har jag stått här och räknat ut det hahah fyfan ställ inte samma fråga om 2 timmar igen bara!




PUSS OCH KRAM !! <3

Sontag

Helgens jobb är äntligen över! Vi slet som fan i 4 timmar med kö till dörrarna och full drive...Men känns så bra att veta att jag aldrig mer behöver jobba natt :) Det var tydligen crousing i Pite igår och då skulle självklart alla fulla kalixbor ha mat på vägen hem. Ganska underhållande ändå att höra dom prata haha ;)

Vaknade halv två idag och sen tog jag och Elin en promenad runt sjön i solen. Snart ska jag möta henne vid ica så ska vi inhandla lite god mat till kvällen. Vi ska hålla till här hemma hos mig för ovanlighetens skull :)Jag är sugen på kycklingfilé, potatisgrantäng, beasås och ett glad vitt vin :)! MUMMA!


PUSS PUSS


Soläään

Sommaren är här! Allt känns mycket enklare och mer hoppfullt. Satt precis och läste alla statusuppdateringar på facebook och där märks det en radikal skillnad på att alla är så mycket gladare så fort solen skiner, men jag kan inte annat än hålla med! Det är underbart.

Nattens jobb gick bra, dock var vi jättesega och kom inte därifrån förrän klockan sex på morgonen. Jag cyklade hem från jobbet och det tog faktiskt bara en kvart och det var en härlig känsla att cykla i solen och det var varmt trots att klockan bara var sex på morgonen :)

Jag ska snart traska över till Elin, ska bara njuta lite till av solen på balkongen :)


PUSS !

Solen i ögonen men skuggorna bakom oss trots allt

Nu är jag hemma i Luleå igen och just nu inviger jag balkongen på assistent 96. Solen gassar på som tusan och det känns faktiskt som sommar :) 

Inatt blir det jobb och jag är så osugen som man kan bli. Det ska bli superfint väder imorgon och tanken på att jag kommer sova bort halva dagen känns sämst! Men jag ska försöka sova effektivt och sedan kasta mig ut i det fina vädret! 

Sitter och snackar med Marcus på facebookchatten. Vi planerar in ölkvällar på Pontus bye the sea i sommar :) Lääängtar sååå! 


Nu ska jag snart möta Elin på Ica och så ska vi hem till henne och äta middag. Det är fest för Kriss ikväll men såklart missar jag det. 



Bye Bye

C

 

Sommarvärme

Vilken härlig dag! Jag har verkligen varit ledig och det har varit så skönt. Jag sov tills jag vaknade, tog en promenad med Birgit och hundarna till forsen och sen åt vi lunch. Det var så fint väder så vi la oss i solstolarna och pressade järnet i 2 och en halv timme. Riktigt skönt och jag fick faktiskt färg :) När Simon vaknat till liv efter gårdagens festande bestämde vi oss för att dra en sväng till stan och äta. Vi fick med oss grannbarnen Mathilda och Oskar också. Vi gick på Max, lekte på barnens hus och åt glass i solen.

När vi kom hem från stan badade jag och Simon utebastu. Mer än så har jag inte hunnit med idag :)

Imorgon åker jag tillbaka till Luleå för att jobba natthelg. Är inte alls taggad för att jobba natt men får väl tänka att det kanske är min sista natthelg på Max föralltid!

I höst vill jag göra någonting annat än att vända hamburgare. Jag vill jobba med människor. Typ dagis eller personlig assistent vore kul att testa på:)

Aja nu ska jag sova och inte hoppas på ett sms från dig!



Puss!

Clarabella

Oasis





There are many things that I would
Like to say to you
But I don't know how

Because maybe
You're gonna be the one that saves me
And after all
You're my wonderwall






4 månader

Sitter hemma hos Nivas och tänker på hur snabbt tiden här uppe har gått. Det känns inte alls som längesen jag satt och funderade på om jag bara skulle stanna en månad och ge upp och flytta hem. Men jag minns vad som fick mig att stanna.. Jag var på väg tillbaka till Luleå efter några dagar i Umeå hos Sebbe och chefen på Max ringer och erbjuder mig en deltidstjänst. Jag är så sjukt glad idag att jag tog chansen och stannade kvar och om 20 dagar åker jag hem, kanske inte föralltid men för sommaren och då har jag varit här uppe i 4 månader.

Jag minns så väl i höstas när jag var så less på vardagen hemma i Stockholm, less på jobbet, less på hur jag bodde, levde och nu ska jag snart tillbaka. Känns märkligt att tiden gått så fort.

De här 4 månaderna har varit dom bästa, lärorikaste men även rätt jobbiga månader. Det jobbigaste har varit att jag saknat familjen och vännerna hemma i Stockholm men samtidigt att hela tiden ha tanken på att lämna alla fina människor jag lärt känna och umgåtts med här uppe.

Jag vet att när jag kommer hem till Stockholm igen så kommer jag vilja komma tillbaka hit upp och tvärtom.

En person sa till mig en gång:

"Men Clara vart du än flyttar så blir det en vardag där också och allt är inte roligt jämt och det behöver faktiskt inte hända saker exakt hela tiden" Personen som sa det här till mig en gång är en person som följt mig hela livet och jag brukar faktiskt försöka tänka på hans ord då och då för dom stämmer så jävla bra in på mig.

Nu ska jag sova

onsdag

Åkte till Seskarö igår för att hälsa på Linda. Hon är så bra och gör en alltid på så bra humör. Vi åt tacos, tog en långpromenad, åkte till deras stuga och fikade i solnedgången och kollade på Mamma Mia på kvällen. Det måste  helt klart vara den bästa filmen om man är lite nere :).

Idag är planerna lite oklara men vi ska bege oss till stan strax iaf och ikväll blir det nog en sväng till Korpikylä.

See yaa :D

10 maj 2010









Beslutet om slutet
mellan
dig och mig


Helgresumé

Helgen har spenderats i Umeå med fina Sebbe. I fredags åt vi ute och såg Alice in wonderland på bio i 3D. Filmen var rätt kasst med det var kul och kolla i 3D för vi hade aldrig gjort det annat än på cosmonova. Igår var det superfint väder så vi gled ner på stan, kollade lite i affärer och gick på en långpromenad. På kvällen åt vi god mat och kollade Avatar.. eller jag somnade. Jag har nog en störning för jag kan aldrig kolla på film  och sitta still eller om jag inte kan sitta still så somnar jag istället.. Hmm alltså ska man inte prata film, skådidar eller så med mig för jag hänger inte med i den världen ;).

Idag har jag åkt buss och jobbat, har inte hunnit med något mer. Det gick bra att jobba och så var Roffe (pappas kompis)  på besök i Luleå med jobbet så dom svängde förbi och käkade hos mig. Han tyckte jag hade fått dialekt haha och om jag ska vara ärlig så tycker jag också att jag pratar lite annorlunda. Men det kan ingen norrlänning hålla med om.. för dom tycker jag är sååååå sthlmsk ;).

Mitt nya jobbschema säger att jag bara har en ledig helg kvar här i Luleå. Känns skumt! Hemresan närmar sig och det känns lite B.

Aja nu ska jag sova för jag är trött!


Kisses

Clarabella



Fredag morgon

Godmorgon :)

Jag och Jocke var ett bra team vid stägningen igårkväll. Vi var riktigt snabba trots att det rullade på rätt bra med folk under kvällen. Nu är jag ledig fram till söndag eftermiddag så jag ska dra en sväng till Umeå och Sebbe. Det kommer bli ett eldprov att klara sig utan data i hela 2 dygn haha för hans data har gått sönder ;) hehe därför passar jag på att uppdatera här innan jag åker.

Jag har insett att jag bara har ett par få veckor kvar här uppe och det känns lite sådär. Det som är mest tråkigt är att lämna alla man lärt känna under tiden jag varit här. Jag har ju inte betsämt mig om jag kommer tillbaka till hösten ännu... får se om jag bli klokare över helgen :)

Jag saknar Joel! Längesen vi sågs och hördes. Tror inte vi har varit ifrån varandra under såhär lång tid någonsin. Men i sommar kommer vi både bo och jobba ihop :) haha vilken omställning från att aldrig träffa varandra till att träffas hela tiden! :P Ska bli kul :)


PUSS!

Ännu ett steg närmare vuxen

Japp! Jag har tagit ännu ett steg närmare att bli vuxen för igår klippte jag för första gången en riktig frisyr. Visst jag har haft raklugg, snelugg, bla bla men nu hr jag så kort att jag precis får upp det i en tofs :) Känns väldigt ovant och jag har insett att lämna plattången hemma i sthlm var en dum idé... Det var Therese som klippte och hon är ju så himla duktig!


Tyvärr har jag ingen bild men ni får tänka er mig typ såhär och med nyfärgat mörk mörk rötthår:







Nu ska jag gå på promenad och känna in frisyren. :)

PUSS

Tillbaka i Luleå

Då var man tillbaka till något kallare breddgrader men solen skiner iaf och det är huvudsaken. Igår hann jag med en massa saker. Planet gick 8.20 från arlanda, sen satt jag, Elin, Elin och Jossan hårmodeller och fick nya hårfärger, sen lunchade jag och Elin med Tea på stan, lite ögonshopping, sprang runt sjön och sen avslutades kvällen hemma hos Jossan framför senaste Wallander. Intensiv dag. Men det är så jag gillar att ha det :) Igår när jag vi sprang runt sjön fick jag för mig att det var varmt ute så jag spang i enbart trekvartstajts och linne. Vilken var rätt kallt och jag insåg att jag var den enda som hade linne på mig. Alla andra hade jacka och mössa som vi mötte. ;P bra Clara!


Jag ska snart gå och storhandla på ICA för mitt kylskåp gapar tomt. Sen ska Therese klippa mig vid 2 och sen börjar jag jobba 4. :)

Känns ändå bra att vara tillbaka :)




måndag it is

När man är hemma hos familjen Lundberg känns det verkligen som att komma hem. Alltid lika trevligt och mysigt. Jag och Amanda premiärspelade kubb för det här året, åt grillat och sen blev det kortspel som vanligt :).

Snart ska jag ut och springa i Lillsjöspåret med Mimmi som också blir första gången för i år sen ska jag möta upp Malin i Jakan och ta en promenix med henne. Ikväll blir det midag hos Lina eftersom att mamma ska ha visning på lägenheten ikväll så måste vi hålla oss borta.

Imorgonbitti åker jag tillbaka till Luleå och det första jag ska göra är att färga och klippa håret. Känns väldigt bra att veta för mitt hår ser hemskare ut än hemskast! Då kanske ni förstår? Typ oranget hår och fett slitet!

JUSTE! haha glömde nästa berätta! Nu har ju fotbollen dragit igång och i lördags spelade AIK-Djurgården på Råsunda. Eftersom att det är så mycket bråk och kravaller när det är derby så har dom ändrat på speltiderna så matchen började halv 12 på förmiddagen istället för att "minska" fylla och bråk typ.. Men inget stoppar äkta fans haha för jag vaknade mitt i natten av att ett gäng AIK-fans var på väg mot Råsunda, fett fulla  och sjöng för kung och fosterland typ ;P haha och nu kan jag inte släppa den där låten för den har satt sig på min hjärnan. Men dom sjöng iaf:  "Gary Sundgren har nummer 4. Gary Sundgren har nummer 7, Gary Sundgren har nummer 11, Gary Sundgren har nummer 15...osv" konstig sång, förstod den inte riktigt..men iaf det jag ville komma till var att ändra på matchtiderna gör inte att fansen sover och går upp och kollar på matchen nykter utan det gör att dom börjar ÄNNU tidigare ;)


PUSS

S






Du gör mig glad...



and I miss you!






Packat och klart!

Hej Hej

Äntligen lite "facebook-tid". Jag och mamma har hållt igång sen imorse med att packa, rensa och kastat en massa skräp!. Vi har varit till tippen två vändor och en sväng till Bauhaus och köpt flyttkartonger. Mitt rum är nu nerpackat i kartonger och står i förrådet. Skum känsla måste jag säga. Nu får sakerna stå där i väntan på att jag ska bestämma mig vart jag vill ta vägen. Stockholm eller Norrbotten?

Jag ska snart ut på en promenad i det fina vädret med Mimmi och sen blir det att grilla hemma hos Lundbergarna.


Ciao ciao!

Vääälborg!






Vet inte vad jag ska säga.
IDIOT!












Tack alla fina vänner för igår iaf :) Så kul att träffa alla igen <3


RSS 2.0