En helg i Linköping

Nu är jag hemma efter en hel helg i Linköping hos brorsan. Jag och Victor åkte i fredags och resan gick bra fram tills vi kom till Linköping då virrade vi bort oss och åkte runt på alla möjliga gator. Men till slut hittade vi till Ryd och Joel :). Vi åt en god middag som Joels lägenhetskompis Axel hade lagat. Sen kom några kompisar till Joel över och det var supertrevligt! Vi drack och sen stack vi ut på studentkrogen. Det  var askul! Vi träffade några smålänningar som vi dansade med typ hela kvällen. :)

Igår var vi rätt trötta men vi tog iaf en promenad till stan och tog en fika. Linköping är en mysig stad tycker jag och ännu mysigare när det var julstämmning i hela staden. På kvällen åt vi middag hos Joels kompisar, maten var jättegod trots att Valona hade glömt poatisen ;). Det blev utgång igår också fast det tog rätt lång tid innan jag kom igång, jag var rätt trött men det blev en kul kväll med mycket dans. Sen stack vi hem och åt knäckebröd till klockan 4 haha.

Idag har vi bara softat och kollat in universitetet. Jag blir supersugen på att börja plugga!! :) sen kollade jag, Joel, Victor, Axel, Valona och Mitta på Forrest Gump  ! Den är så sorglig och super braaa :). Joel började gråta i slutet ;) och då är det sorgligt för det är inte ofta jag ser han gråta. haha. Resan hem gick bra men nu är jag supertrött. Måste skriva klart filosofin nu sen ska jag kolla Wallander soom går på TV och sen sovaaa :)


Bästa helgen på länge! :) <3

Onsdag kväll

Pluggat filosofi! Skönt att den kursen snart är över.

Jag och Victor åker till Linköping på fredag som sagt! Vi tar bilen, eller rättare sagt Victor tar bilen och jag åker med ;) Ska bli kul att hitta på något och komma bort några dagar. Jag tycker att jag är värd det efter veckans hårda plugg! Ska bli kul och träffa Joel också, fastän det inte var så längesen vi sågs :) saknar mig kära storebror ju!

Nu ska jag sova och vila mina hjärnceller så dom är funktionella till proven imorgon :)


Puss och godnatt ! <3

Onsdag

Kom precis hem, jag har varit i jakan och haft körlektion. Det gick väl sådäär var rätt trött, jag övade iaf på start i backe. Bilskolläraren pratade ganska mkt så mer än så blev det typ inte =p. Som tur var kunde pappa skjutsa mig dit och hem så jag slapp ta tåget. =)

Jag och Emma har pluggat hela dagen på rättskunskapen känns det som. Hoppas jag kan det nu! Sen så har vi haft lucia-övning. jag älskar att sjunga hihi man blir så glad =).

Mamma lagar mat och jag typ dööör av hunger! MAT MAT MAT!


See you!

Måndag

Så var det måndag igen. Fick nyss ett sms av Emma "vart är du?"... Såååå typiskt jag som trodde att vi inte hade någon filosofi idag. Men det hade vi tydligen så nu måste jag snart bege mig till skolan i snöstormen. Jag har packat min väska för jag ska bo hos pappa och hans nya lägenhet några dagar.

Jag har iaf varit duktig och ringt om en ny linstid.. haha jag har ju sån telefonskräck! Måste ringa till körskolan och avboka min körtid för andra gången också jag gruvar mig men MÅSTE! :P


Det här vaknade jag av imorse..



Lite irriterande granne alltsååååå... =P haha


Söndag

Igår kväll var Carro och Sabina hos mig vi tog det chill och åt popcorn :)

Idag har jag jobbat hela dagen och när jag skulle hem var det snöstorm ute. Tuuur att min nya jacka jag köpte igår var varm och släppte inte in nån kyla för jag var tvungen att gå till stationen eftersom att det inte gick någon buss. När jag kom hem hade mamma lagat mat men jag var fortfarande mätt efter lunchen på jobbet. Nu sitter jag i soffan och kollar på Wallander som går på TV.

Jag har ångest för skolan. Det är så himla mkt och göra hela tiden och det tar aldrig slut. Jag längtar tills alla prov är avklarade. Nu ska jag kolla klart filmen sen sova.

Puss och Kram

Lördag

Sitter här och vet inte vad jag ska ta mig för en lördag som denna. Känner mig enormt trött. Jag är bjuden på syjunta hemma hos Beckas kompis i Bro. Kanske åker dit. får se kanske blir kul :)

Igår var det iaf kul hos Sanne. :) Vi vär rätt många och jag var väl kanske fullast eller iaf högljud enligt Ante som sa till mig hela tiden att jag skulle sänka decibellnivån haha =P. yeah yeah så det kan gå . Tiden gick enormt fort! jag var hemma tjugo i 4. Fattar inte hur det kunde gå så fort.

Idag har jag och Natta varit i stan och shoppat en vinterjacka. Det blev en röd dunjacka från Stadium haha och jag var inte ensam om att handla på stadium idag för alla skulle visst köpa en jacka idag. Vintern han ju kommit till Stockholm! =). Såg några barn åka pulka idag men det var nästan så att de åkte på gräset haha =P Man måste passa på när snön kommer!

Några bilder från igår:


Jag och Thowe :)



Fredag

Sovmorgon idag. Jag kan bara säga att det behövdes :). Nu är jag pigg och glad igen. Sitter just nu och försöker plugga lite samtidigt en diskmaskinsgubbe är här och försäker fixa in vår nya diskmaskin. Vilket verkar vara komplicerat.

Idag börjar jag 13:20 sååå sköönt! Ska försöka fixa lite innan dess, typ plugga ekonomi och städa garderoben. KUUUL!

Ikväll blir det iaf hemmafest hos Sanne =) Ska bli superkul! Det var typ 100 år sen jag var på hemmafest senast. Vi ses!

Jag längtar till julen! :)


Malin och Jag jul 2006



Thowe och Jag jul 2006

Torsdag kväll



Kvällen kan sammanfattas sähär:

Popcorn+Julmust+Markandsföringsboken+En trött Clara





Hösten har övergått till Vinter nu.
Jag och Elli


Wiiie

Gaaalet kul på Klubb Onsdag igår. Många ubg:are där och mycket dans blev det :). Jag som inte hade tänkt å dricka så mycket men så slutade inte  kvällen iaf. =P. Men det vare värt. Blir nog ingen utgång i helgen för nu måste jag spara pengar till nästa vecka då jag och Victor ska hälsa på Joel i Linköping. :)
Jag var väl hemma klockan 4 imorse och dum som jag är så tog jag nattbussen mot Råby som inte går förbi mig. Det var bara jag Emmy och Marcus på bussen från K-ängen och jag sov hela vägen till Jakan. Emmy väcker mig när hon ska hoppa av i Jakan men som tur var så hoppade Oliver på så jag kunde få sällskap på bussen iaf :). Det var sjukt kallt ute igår och Oliver stackaren hade fått stå och vänta på nattbussen i 1 timme. Vi kom hem iaf.

Är ganska bakis idag måste jag erkänna... Men nu måste jag skynda mig för jag och girlsen ska på SACO-mässan i Älvsjö!


PUSS


Lill-Lördag :)

Idag hade vi svenska skrivning i 3 timmar.. USCH hatar sånt. Gick väl sädär..

Idag hade vi första luciaträningen :) Jag tycker det är jättekul och vi var 43 pers som ville vara med men det lär ju vara ganska många som hoppar av. Riktig julstämmning var det iaf :)

Var hos pappa efter skolan och hjälpte han med att packade upp massa grejer i nya lägenheten. Den är verkligen fiiin tycker jag :). Snart ska jag börja fixa mig för ikväll äre Lill-lärdag och utgång på Klubb Onsdag :). Jag var först inte alls taggad för det men nu börjar jag bli. Ska bli kul och dansa av sig alla bekymmer hehe :)..

Nä nu måste jag fixa lite för vi är några so ska föra hos mig! :)


PUSS

Tisdag

Det här har verkligen inte varit min dag. Ville inte gå upp imorse.. kände mig bara såå trött. Skulle egentligen vara på en elevrådsutbildning idag men hur kul lät det? Inge vidare enligt min mening så jag struntade helt enkelt i den. Skrev ett prov i redovisning och beskattning idag det gick sämst! Jag trodde jag kunde det men fick ej ut rätt resultat jag blev arg och förbannad på mig själv! USCH!

Vi hade max-test på idrotten idag, vi skulle köra oss helt slut tills vi nådde maxpulsen jag tror jag gjorde det. Vi sprang och till slut låg alla på golvet.

Emmy och Becka har ätit tacos hos mig ikväll och nu sitter jag här. Becka och jag har varit på gympa men det var tungt i kroppen efter max-testet.

Nu ska vi plugga inför svenska skrivningen imorgon!!

Visst är det skönt att få gråta ut ibland?



PUSSAR

Du kanske får reda på ngt som du inte visste om mig tidigare :)

Hade lite tråkigt när jag pluggade så jag tog ännu ett test från Towes blogg.. Hihi sorry! ;)

ÄRLIGHET:

Ditt äldsta hångel? 25!
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? Bara en gång på RIKTIGT
Vad tycker du om kärlek? För det mesta är det väl underbart
När kramade du någon sist? Några timmar sen
Kramade du någon speciell person? Ja, Pappa
Har du svårt för att bli kär? Jaa! önskar det vore enklare
När kysste/hånglade du med någon sist? I fredags
Ångrar du det? Nej
Är du singel? Japp
När fick du senast en komplimang? Idag för mina nya skor :P
Har du hånglat med någon av samma kön? Nepp
Hur ofta ljuger du? Inte ofta

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös?
 Nej nej
Lekt med någons känslor? nää inte på ett elakt sätt..
Hånglat med någon riktigt ful? Kanske hänt
Hånglat med fler än 50 pers? Nää
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Jaa
Gjort något riktigt dumt? Ja det har väl alla?
Gjort något du verkligen ångrar? Ja
Varit nykter på nyårsafton efter 15årsålder? haha nejnej
Åkt ambulans? Japp i sommras när jag var på fyllan och trodde jag brutit foten ;)
Opererat dig? yes
Brutit något? Nej tack och lov
Gjort nåt olagligt? Jaadå vem har inte?
Blivit polisanmäld? Ne, så långt har det inte gått
Slagit ner någon? Nej gillar inte att slåss
Skämts över dina föräldrar? Ja, vem har inte?
Skämts över dig själv? Ja, mpnga ggr
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja
Tagit droger? Nej
Vart full? jess
Varit kär? Aaaa,
Varit kär i någon du inte haft chans på? Jaa det är klart ;P

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng?
 Natalie efter krogrundan i fredags
Fick dig att skratta? kommer inte ihååg.
Såg dig gråta? Emmy
Fick dig att gråta? Han börjar på J
Du delade en cigg med? har inte rökt sen Kreta så kanske Amanda?
Du gick på bio med? Norrlands gänget
Skällde på dig? hmm.. kommer ej på
Du tänkte på?Madde eftersom att vi diskuterar varå bloggar just nu på msn

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit?
ja
Kramat någon? Ja
Pussat någon? nee
Köpt någonting? Ja, en chokladkaka på Konsum för jag tyckte lite synd om mig själv ;)
Dansat? nää tror ej det
Sjungit? Jaaa i badrummet.. ALLTID
Saknat någon? Ja

:(

Kom precis hem. Jag har varit och hjälpt pappa med att flytta från villan till Norrboda (AV ALLA STÄLLEN!). Yeah yeah lägenheten var fin iaf :). Kändes lite konstigt att lämna villan vi har trots allt bott där i 6 år och trivts bra. Speciellt alla sommarminnen, grillkvällar och alla jular =/. Jag trodde inte det skulle kännas så mycket men nu när man verkligen insåg att det var sista gången man satte foten där blev det lite känslosamt . Men livet går vidare och saker förändras.

Ska snart iväg på träning, inte så jättepeppad för jag måste srkiva ett tal när jag kommer hem och plus att jag har prov imorgon. Men det blöir ju inte bättre för att jag skippar träningen.

Nu vidare! Hörs! :)

Måndag

Stulet från Thowe ;)


Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen mot dig?
Okej, haha
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
haha okej tack då men du är bättre ;)
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Bra:)
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Ne, Jag är hemma
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Varför?
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Men bra :P
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom? 
jaså du :P
8. Vad vill du höra mest av allt?
Victor har den i sitt skåp
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Jag kom igår em
10. Din romantiska replik?
Knappast
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Allt är köpt och klart

Plugg, familjemiddag

Jag har faktiskt varit duktig idag och pluggat en massa :) Emma var här och vi fick lite saker gjorde på affärsplanen men den är fortfarande inte klar.

Sen kom syskonen hit + Andreas och vi åt god middag. Sitter och halvkollar på Parlamentet men det är inte lika kul längre, kanske för att Björn Gustavsson aldrig är med :(.

Imorgon ska vi på studiebesök på Bonniers med skolan så vi ska ta 07:53 tåget..suck vad tidigt!.. Så det blir en tidig kvälöl för min del.

En bild från Kreta kommer här:




och en till :


söndag

Söndag vilket betyder pluggdag för min del. Jag måset jobba ikapp lite i skolan. Emma kommer hit klockan 1 och då ska vi skriva klart affärsplanen och innan dess måste jag ha börjat skriva på ett idrottsarbete som ska handla om stress. Mycket lockande! NOOOT!

Igår fick jag sluta 2 timmar tidigare från jobbet, super skönt eftersom att jag var rätt trött :).

Varför är det så himla grått ute? jag förstår inte vart är höstsolen? jag blir så deprimerad :(.


Ha en bra dag! :) PUSS


LÖRDAG

Sitter och dricker kaffe för att piggna till eftersom att jag jobbar kväll idag. 17-23..mindre kul!

Något som var jävligt kul var utgången igår! Bästa på länge! Först var det förkrög hos Natta i Bålsta och det var supertrevligt och mycket gott  att äta :). Vi taggade till och drog in till Gammlastan och Huset. Jag hade aldrig varit där förut men det var superbra! Fast vakten vid dörren var ju typ dum men endå, vi hade kul!. Tråkigt att Emma och Towe inte kom in och att Philp blev utkastad..haha han hade druckit lite mkt. Träffade iafen söt kille som jag dansade med resten av kvällen :) Jag älskar att dansa, man blir så glad och känner att man lever livet =).

Jag var hemma kvart över 4 och Natta som skulle sova hos mig hittade sig också ett litet ragg så hon kom en timme senare. :) Vi åt en minipizza och gick och la oss. Jag har bara varit trött idag men ingen huvudvärk som tur är eftersom att jag ska iväg och jobba. Känner inte riktigt för det men men..

Nästa utgång blir på onsdag på HirchenKeller där det är svenskahits hela kvällen :) Många från skolan ska ut eftersom att vi är lediga på torsdag. =) Wiiihuuu..

Bilder från igår:


Emma :)

Jag och Natta:)

söta Emmy :)

haha Becka och Carro :)

Torsdag

Hej Hej!

En helt vanlig skoldag som bestod av religion, rättskunskap och projektarbete. Jag och Emma är snart klara med affärsplanen vilket känns himla bra :). Efter skolan stack jag och Elli till Bro simhall och simmade några längder och bastade efteråt. Vi ska försöka börja simma en gång i veckan nu! =) det är kul när man har sällskap plus att man hinner prata av sig en massa :). När jag kom hem var jag dööhungrig men mamma hade en god paj som väntade i ugnen :) MUMMS!

Har pluggat lite redovisning och beskattning men fick dock ej rätt resultat på uppgiften!!! BLÄÄÄ!

PUSS PUSS

Vollyboll

Idag hade vi aktivitetsdag och vi hade vollybollturnering. Vårt lag bestod av Emma, Emma, Carro, Malin, Natta, Towe och jag ;) Sockerpullorna är vårt lagnamn ;). Vi började bra med att vinna alla tre gruppspelsmatcher men i semifinalen åkte vi ut mot Sp2c med 13-15 =(. Men jag tycker vi kämpade på bra och jag var nöjd mer vår insatts men visst hade det varit kul å spela final. Vi hade gått in för att komma till final eftersom att vi ville ge revanch då vi förlorade finalen förra året. Men men =P.

Personen som gjorde mig så ledsen igår bad om ursäkt för sitt beteende vilket kändes bra och han tog på sig att han gjort fel. Känns lite bättre nu.

Jag tror jag ska skriva redovisnings provet imorgon för Maria förklarade det så himla bra så jag tror jag förstår det där nu och det är lika bra att få ngt överströkat.

Så jag är nog en lite gladare Clara idag. Ikväll blir det handbollsträning men nu blir det plugg fram tills dess.

Förresten så är jag supertaggad för fredag! Då ska vi tjejer ut på krogen för Natta fyller 18 imorgon :). TAGGA TAGGA TAGGA!

PUSSAR


VÄRDELÖS DAG!

Den här dagen har varit grå, regning, meningslös och rent utsagt fördjävlig!

Alla var trötta i skolan idag. Kanske för att det är så grymt mycket nu och alla har sån jävla press på sig att det ska gå så bra hela tiden. Nästa vecka har jag 5 prov och en inlämning! Jag blir så TRÖTT!.

Vi spelade vollyboll hela eftermiddagen, vilket var helt OK ändå.
Men en viss person kan ju ta sig! Blev ledsen, arg och besviken på samma gång. Det är inte det att jag inte kunde ta det han sa men sättet han sa det gjorde mig så jävla arg! Det var verkligen inte det jag behövde höra just nu. Allt känns så jävla piss just nu. Skolan känns helt jävla omöjlig att klara av just nu och när till och med lärarna är nedvärderande mot en gör ju inte saken bättre! TACK FÖR ATT DU FÖRSTÖRDE MIN DAG!!!

Jag och Sabina ska iaf äta kladdkaka och göra en äcklig filosofiuppgift ikväll. Kanske kan få mig på bättre humör!

Tack Towe för att du var min stöttande hand idag! <3


PUSS


Måndag kväll

Kom hem från träningen för en timme sen. Det var väl en ganska tråkig träning om jag ska vara helt ärlig. Känner mig inte så peppad för just handbolls matcher mest bara för att få träffa kompisar och träna =). Jag har så mycket annat för mig på helgerna.

Sitter just nu och äter mina nyttiga nötter som mamma köpt istället för sötsaker och tänker samtidigt på ett etiskt problem man kan skriva om.. Svårt att komma på något. Kanske ska ringa Emmy, hon brukar alltid ha ngt bra att komma med.

Imorgon ska mamma boka min och Emmys biljett till Korpåikylä över nyår =).


Ha det braaa =) <3<3

Måndag

Sitter och äter vindruvor och lyssnar på Helo Safraid´s nyta skiva. Kom hem från skolan nyss, kanske iinte den mest givande skoldagen men men... Ikväll blir det handbollsträning, vilket var väldigt längesen. Jag har klarat mig utan onyttiga saker idag! =) Även om det ligger en marabouchokladkaka på bordet så valde jag vindruvorna =). STOLT!

Nu ska jag försöka plugga lite även om jag är jätte opeppad för det! SUCK!



Juste! Mamma håller på att boka tågbiljetter till norrland nuu till Nyår! =)


PUSS!


Söndag

En trött Clara som skriver, men endå ganska glad. Jag har kommit på att jag trivs ganska bra just nu med allt. Till och med kul att jobba på MAX speciellt när vissa personer jobbar som gör en glad. =). Simon och jag hade driven idag tillsammans och det är så kul och jobba med han. =).

Skolan gåpr väl sådär är ganska skoltrött speciellt nbär inte resultaten blir so förväntat. Så nu i veckan blir det att ta tag i både skolan och TRÄNING!! Jag har inte tränat seriöst på 3-4 veckor bara för den nedrans hostan. Men nu jäklar!

Nuuuu ska jag sova, vill ju inte somna på masage teorin imorgonbitti som är såååå BOOOORING!!!


PUSSAR!

UR DEN

JOBB JOBB JOBB PENGAR PENGAR PENGAR =)

Helg!

Igår hade vi en riktig tjejkväll hemma hos Malin i hennes nya stora soffa :) Det var riktigt längesen vi bara var vi tjejer och bara tog det lugnt, så det var myyys. Vi åt pizza, kollade idol och åt godis m.m.

I helgen blir det bara att jobba båda dagarana 12-20.  Måste ha pengarna så det är bara att tänka positivt!!! =). ikväll blir det nog bara att ta det lugnt och försöka få ordning på mitt stökiga rum och kanske plugga om jag orkar!


PUSS! <3

...

Minnen har packats ner en gång för längesen, nu rivs dom upp på nytt och det rinner en tår för allt som hänt...

KORPIKYLÄ:D

Usch åker redan hem imorgon ! SUCK vad tiden går fort när man har roligt.  Hlegen har varit jättekul! Fredagen var kul men lördagen var ännu roligare. Kul att man fått klära känna nya bekantskaper här uppe, som Elin och Linda =). Måste bara berätta om en rolig händelse som hände i lördags på AKB, när vi var på dansgolvet så kom en thailänsk Kille/man fram till mig och började snacka engelska. Elin och Linda började dra i mig fär att jag inte skulle snacka emd han. Men thailändaren vägrade ge sig så sträckte han fram sion mobil och ville att jag skulle skriva in mitt mobilnummer. Dum som jag var så gjorde jag det, men tänkte inte mer på det den kvällen för jag gick iväg och började dansa igen. På morgonen efter så ringer plötsligt min mobil med ett nummer jag inte känner igen så jag tänkte bara oj undra evm det här kan vara och vem om inte thailändaren som säker glatt i andra änden "GOD MORNING!". Jga fattade först ingenting men 2 sekunder senare kom jag på "shit det är ju thailändaren", så jag la fort på. Han ringde en gång till och en gång till men sista gången gav jag telefonen till Simon. HAHA och oj vad vi skrattade =P. Thailändaren i andra änden blev ju förskräckt när det var en killröst som svarade och Simon spelade med att det var mej han träffat på krogen igår, Thailändaren utbrister bara "Are you a girl? OMG!!!". Så var jag av med honom! Tack Simon :)

Imorse var jag och Kalle uppe på Lindbecksbacken och lyfte in några grejer i ett förråd och sen har vi burit ca 250 däck som varit på plansilon. SUCK bara 200 kvar imorgon ;)
Idag har jag träffat Linda i stan och tagit en fika och pratat om helgens bravader =), jag ärså glad att jag lärt känna er!

Kalle har somnat så nu ska jga också gå och sova! Imorgon bär det av hemmåt. PUSS!

Vilken kväll :S

Svårt att avgöra om denna kväll var bra eller inte. Kul att träffa Elin iaf =). Vi höll igång på dansgolvet som inga andra.  Får se om det blir utgång ikväll med, känner mig rätt så sliten just nu. Men men vi får se! det är ju trors allt halloween =)


PUss

RSS 2.0